Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Έχω ζήσει στη Γερμανία πολλά χρόνια για να μπορώ να υποστηρίξω τη συγκεκριμένη άποψη. Και πέρσι όλο το χειμώνα εκεί ήμουν, στο στόμα του λύκου ως Έλληνας! Κι όμως δεν αντιμετώπισα ΟΥΔΕΠΟΤΕ ρατσισμό, ούτε καν για τα χρέη μας δε μου πετάξανε κουβέντα.

Κι όταν μίλησα με τους ίδιους τους Γερμανούς περί εργασίας κλπ ή πως μας βλέπουν, γύρισαν και μου είπαν "από σας τους ίδιους εξαρτάται πως σας βλέπουμε! Αν μπορείτε να ζήσετε ως Ευρωπαίοι και να σεβαστείτε το γεγονός ότι βρίσκεστε σε ξένη χώρα που έχει ίσως εντελώς διαφορετικές συνθήκες ζωής από τη δική σας, τότε απλά θα ξεχωρίζετε στο σύνολο ως ξένοι, έχοντας κερδίσει όμως όλο τον σεβασμό που δείχνετε κι εσείς οι ίδιοι! Αν προσπαθείτε να διαφέρετε και κάνετε εγκλήματα, σαφώς και θα ξεκινήσει ο ρατσισμός"!

Σαφέστατα όλα αυτά αφορούν τον μέσο πολίτη, κι όχι τον κάθε Γερμανό εκεί ή Έλληνα εδώ που λόγω εθνικισμού δεν χωνεύει ούτε τα έντερα του... Οι ηλίθιοι υπάρχουν παντού.

Κι αυτό συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα... ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΛΑΟΙ ΠΟΥ "ΛΑΘΡΟ"ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!!! Λυπάμαι... Σκληρό? Απάνθρωπο? Είναι η αλήθεια!

Δημοσ.

Καλεσε αστυνομια και ευχησου να πετυχεις κανεναν σοβαρο ανθρωπο. Αν ναι, εξηγησε του το προβλημα σου και ισως επιληφθουν του θεματος, διαφορετικα δεν εχεις και πολλες επιλογες, περα απο την μετακομιση. Ο ιδιοκτητης του διαμερισματος δεν παιζει να ασχοληθει απτη στιγμη που το νοικιασε σε λαθρο, δεν τον κοφτει τι κανουν στο διαμερισμα του. Αλλιως δε θα τους εβαζε μεσα, οπως δε θα εβαζα κι εγω λαθρο μεσα σε ενα δικο μου διαμερισμα φοβουμενος ολα οσα περιγραφεις + το φεσι που θα φαω + τις ζημιες + τα παραπονα γειτονων. Παντως για το νοικιαζει σε λαθρο υπαρχει σοβαρο ενδεχομενο να μην το "δειχνει" στην εφορια οτι το νοικιαζει, αρα ψαξου για καμια καταγγελια τετοιου τυπου.

Δημοσ.

Θα 'θελα να δω σκηνικο όπου θα μαζεύουν υπογραφές για να διωξουν εσενα επειδη εισαι Ελληνας!

Το ίδιο κι εγώ και δε με πείραζε καθόλου μάλιστα (εφόσον αφορούσε σε παρανόμως ευρισκόμενους Έλληνες, στο Πακιστάν...)

Δημοσ.

Πως μπορει ενας απλος πολιτης να μαθει, αν οι αλλοδαποι που μενουν διπλα του, ειναι λαθραιοι η οχι ?

Να παει να ζητησει διαβατηρια και ταυτοτητες, δεν παιζει, ουτε και ειναι εφικτο, καθως ετσι γινεται στοχος....

Τι κανει λοιπον ?

Δημοσ.

Λοιπον ανοιξα τους λογαριασμους της δεη σε ολα τα διαμερισματα και ειδα οτι

Μονο δυο μαζι με το δικο μου αναγραφουν ΑΦΜ

Απο τα 7 τα δυο ειναι στο ονομα ενος και τα αλλα πεντε ειναι διαφορετικων ιδιοκτητων εκ των οποιων οι 3 ειναι συγγενεις !!!!!!

4 διαμερισματα δεν αναφερουν ΑΦΜ στον λογαριασμο της δεη !!!!!!

Κατεγραψα τα στοιχεια και τους αριθμους ρολογιου συμβολαιου πως λεγεται μαζι με τα ονοματεπωνυμα των ιδιοκτητων....

Τωρα μενει να γινει ταυτοποιηση των διαμερισματων και απο εκει και περα καταγγελια αφου συννενοηθω με καποιον δικηγορο

Το ερωτημα ειναι πως θα μαθω ακριβως ποσοι διαμενουν σε καθε διαμερισμα ?

Οταν μου ειχαν κλεψει το ποδηλατο τον περασμενο σεμπτεβρη ? δεν θυμαμαι ακριβως μπηκα στα δυο κατω διαμερισματα οπου ειδα απο 15 νοματαιους στο καθενα αλλα το ποδηλατο αφαντο

τωρα το ενα εχει αδειασει και μενουν κατι γυφτοι ..... (δεν με εχουν ενοχλησει οι ανθρωποι)

Πως θα μαθω τωρα ποσοι μενουν στα υπολοιπα ?

Θα αρχισω να μπαινω και να ζηταω ακριβη στοιχεια απο τους αλλοδαπους ?

Φοβαμαι μην στοχοποιηθω περισσοτερο ....

Δημοσ.

Πάνε στο Α.Τ. της περιοχής σου και μίλα με τον αξιωματικό υπηρεσίας να σου πεί πως να κινηθείς.

Δημοσ.

Πως μπορει ενας απλος πολιτης να μαθει, αν οι αλλοδαποι που μενουν διπλα του, ειναι λαθραιοι η οχι ?

Να παει να ζητησει διαβατηρια και ταυτοτητες, δεν παιζει, ουτε και ειναι εφικτο, καθως ετσι γινεται στοχος....

Τι κανει λοιπον ?

δεν μπορείς, μόνο τα σώματα ασφαλείας έχουν τέτοιο δικαίωμα..

Το μόνο που παίζει είναι να απαγορευτεί η είσοδος στο κτίριο χωρίς επίδειξη στοιχείου ταυτότητας - διαβατηρίου (οποιουδήποτε χρώματος - φυλής - ράτσας ιδεολογίας)..

Κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει μόνο με θυρωρείο (φύλακας που να ελέγχει ποιος μπαίνει στο κτίριο)..

Δημοσ.

Άνοιξες λογαριασμούς δεη άλλων?

Ανοιχτοι ηταν οι περισσοτεροι ηδη !!!!!!

δυο αν ανοιξα ειναι ζητημα !!!!!

Η κατασταση δεν παει αλλο φιλε ....

Εχω χασει τον υπνο μου και ηρεμια μου

Εχω χασει μια περιουσια που δεν μαζευεται υπο τις παρουσες συνθηκες ξανα

Ειμαι σχεδον ανεργος και σε απελπισια

Εχω φτασει στο σημειο να σκεφτομαι να μπασω οπλο στο σπιτι μου...... καταλαβαινεις τι λεω ?

Κι εχω ξοδεψει κι ενα σκασμο λεφτα για την ασφαλεια μου πλεον συν το κεφαλαιο που μου ληστεψαν συν κατι προσωπικα ειδη

ενω μου λειπουν τα τιμαλφη μου και τα χρηματα που ειχα

Ουτε για μπανιο δεν θα παω για τα επομενα 3-4 ετη

Και δεν εχω πειραξει μυγα γαμωτο !!!!!!

Ελα στην θεση μου και πες μου τι θα εκανες εσυ ?

Δημοσ.

Οι συγκεκριμένες φυλές επί το πλείστον δημιουργούν ΜΟΝΟ προβλήματα.

Αυτό όντως είναι ρατσιστικό..

Γενικά όσοι δεν θέλουν να ενταχτούν στον τρόπο λειτουργίας ενός κράτους (το οποίο τους επιτρέπει να παραμείνουν σε αυτό),

αποτελούν πρόβλημα και θα πρέπει να εκδιώκονται..

Οι κανόνες θα έπρεπε να ισχύουν για όλους το ίδιο.

Αλλιώς, αν ισχύουν οι κανόνες του καθενός, θα έπρεπε τις γυναίκες που βιάζονται να τις λιθοβολούμε μέχρι θανάτου αν δεν παντρευτούν το βιαστή τους όπως γίνεται σε χώρες τους υπηκόους των οποίων υπερασπίζονται οι "δημοκράτες"..

Αν είναι η δική τους κόρη που θα το πάθει αυτό θέλω να δω τι θα πουν !

Δημοσ.

δεν μπορείς, μόνο τα σώματα ασφαλείας έχουν τέτοιο δικαίωμα..

Το μόνο που παίζει είναι να απαγορευτεί η είσοδος στο κτίριο χωρίς επίδειξη στοιχείου ταυτότητας - διαβατηρίου (οποιουδήποτε χρώματος - φυλής - ράτσας ιδεολογίας)..

Κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει μόνο με θυρωρείο (φύλακας που να ελέγχει ποιος μπαίνει στο κτίριο)..

Με ποιον τροπο μπορω να επειδιωξω να γινει κατι τετοιο ?

Να στηθω εγω εξω και να ζηταω ταυτοτητες ?

Πάνε στο Α.Τ. της περιοχής σου και μίλα με τον αξιωματικό υπηρεσίας να σου πεί πως να κινηθείς.

Καλη ιδεα !!!!!!!!!

Δημοσ.

Ανοιχτοι ηταν οι περισσοτεροι ηδη !!!!!!

δυο αν ανοιξα ειναι ζητημα !!!!!

Απαγορεύεται ρητώς! Ακόμα και σε δικαστήριο να έφτανες θεωρητικώς, δε θα γινόταν δεκτό το οποιοδήποτε στοιχείο αποκόμισες μ' αυτό τον τρόπο. Θα μπορούσε μάλιστα να κινηθεί νομικώς εναντίον σου, αυτός του οποίο το λογαριασμό άνοιξες.

Δημοσ.

Απαγορεύεται ρητώς! Ακόμα και σε δικαστήριο να έφτανες θεωρητικώς, δε θα γινόταν δεκτό το οποιοδήποτε στοιχείο αποκόμισες μ' αυτό τον τρόπο. Θα μπορούσε μάλιστα να κινηθεί νομικώς εναντίον σου, αυτός του οποίο το λογαριασμό άνοιξες.

ΔΕΝ αντιλλεγω σε κατι εδω αλλα ....

εδω ....

http://egklimatikotita-allodapwn.blogspot.gr/2011/02/blog-post_9497.html

αναφερει αυτο.....

ΣΔΟΕ

Όσοι γνωρίζουν στοιχεία ιδιοκτητών που νοικιάζουν παράνομα σε λαθρομετανάστες μπορούν να κάνουν ανώνυμη καταγγελία στο ΣΔΟΕ στο [email protected]

ή στο Φαξ 210-3239721/6990014. Καλό είναι να έχετε το ΑΦΜ του ιδιοκτήτη (το βρίσκετε από λογαριασμό της ΔΕΗ) και θα δώσετε επίσης πληροφορίες για την παράβαση (π.χ. νοικιάζει σε 10 λαθρομετανάστες). Ζητάτε να ελεγχθούν άμεσα από τις υπηρεσίες και τα κλιμάκια ελέγχου του ΣΔΟΕ. Ίσως στην επαρχία που είναι πιο μαζεμένα τα πράγματα μπορείτε να κάνετε ανώνυμη καταγγελία κατευθείαν στην Εφορία με τηλέφωνο και να δώσετε μόνο το όνομα και την διεύθυνση του διαμερίσματος όπου γίνεται η παράνομη ενοικίαση.

Πως θα μαθεις αφμ που ζηταει λοιπον ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...