Muchacho Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Εκτος απο το ποδηλατο,την φασαρια τι αλλο σου εχουν κανει?
axaxouxas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 αυτο επρεπε να κανεις απο την αρχη, ουτε να το παιξεις tex murphy, ουτε να το παιξεις γκεσταμπιτης ζητωντας τα χαρτια τους. Ποιος το παιζει γκεσταπιτης και τεξ μερφυ που λες ? Το ενδεχομενο να φοβαται κανεις το λογιζεις ? Απλα αντιδραση λογω φοβου και αγανακτισης ειναι περισσοτερο παρα τσαμπουκας .... Η ψυχη μου το ξερει πως ειμαι τους τελευταιους 4 μηνες Με εχουν ξανακλεψει παλι με μεγαλη ζημια πριν 4 ετη, αλλα στο σπιτι μου μεσα ειναι η πρωτη φορα που μπηκαν και καταλαβαινεις το σοκ.... Ευχομαι να μην το ζησεις γιατι τοτε θα αναθεωρησεις πολλα απο οσα λες..... ειδικα αν εισαι στην αγνοια Απλα απο την δευτερα και μετα, ειπα δεν παει αλλο και ψαχνομαι, αλλα δεν ξερω που να απευθυνθω και πως να δρασω..... Δεν μπορουμε να σκεφτομαστε ολοι καθαρα ολες τις ωρες και υπο πιεση .......
Dannie Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Εκτος απο το ποδηλατο,την φασαρια τι αλλο σου εχουν κανει? Αποπειρα κλοπης. Βρωμια. Φοβος που μπαινοβγαινουν 100. Αυτα καταλαβα....υποβαθμιση περιουσιας και ποιοτητας ζωης...δεν ειναι λιγο!
axaxouxas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Εκτος απο το ποδηλατο,την φασαρια τι αλλο σου εχουν κανει? εγραψα στα αρχικα ποστ τι εχει συμβει..... Αποπειρα κλοπης. Βρωμια. Φοβος που μπαινοβγαινουν 100. Αυτα καταλαβα....υποβαθμιση περιουσιας και ποιοτητας ζωης...δεν ειναι λιγο! Ακριβως Και πιθανη μεγαλη κλοπη μεσα στο σπιτι πριν 4 μηνες με ολεθριες επιπτωσεις τοσο οικονομικες οσο και ψυχολογικες
Dannie Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 εγραψα στα αρχικα ποστ τι εχει συμβει..... Παντως μην καταλαβουν οτι εσυ πας στην αστυνομια...δεν χρειαζεται να το πεις πουθενα(οπως και θα ζητησεις να μην αναφερθει το ονομα σου αν τους "επισκεφτουν"!).
laptop_man Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Στη γειτονιά που γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα (συμπτωματικά, μόλις ένα βήμα από τη Γερανίου...) ξέρω 5-6 τέτοιους. Τι άκρες μπορεί να έχουν δεν το γνωρίζω, αλλά μόνο μαχαιρωμένοι δεν έχουν καταλήξει. Πιστεύω ότι το σενάριο που αναφέρεις ίσχυε κάποτε,όταν οι λαθρέποικοι ήταν φοβισμένοι και εύκολα εκμεταλεύσιμοι απ´ τους γηγενείς. Τώρα πια τα εθνοlobies είναι αρκετά δυνατά να δημιουργήσουν και να συντηρούν συμμορίες. Άποψή μου.
axaxouxas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Πιστεύω ότι το σενάριο που αναφέρεις ίσχυε κάποτε,όταν οι λαθρέποικοι ήταν φοβισμένοι και εύκολα εκμεταλεύσιμοι απ´ τους γηγενείς. Τώρα πια τα εθνοlobies είναι αρκετά δυνατά να δημιουργήσουν και να συντηρούν συμμορίες. Άποψή μου. Αυτο ειναι που φοβαμαι πολυ......
deesnider Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Πιστεύω ότι το σενάριο που αναφέρεις ίσχυε κάποτε,όταν οι λαθρέποικοι ήταν φοβισμένοι και εύκολα εκμεταλεύσιμοι απ´ τους γηγενείς. Τώρα πια τα εθνοlobies είναι αρκετά δυνατά να δημιουργήσουν και να συντηρούν συμμορίες. Άποψή μου. Αυτοί πάντως οι ιδιοκτήτες στους οποίους αναφέρομαι, μέχρι και τώρα που μιλάμε, έχουν μπουλούκια μέσα στα διαμερίσματά τους. Τα μαθαίνω από την επικοινωνία που έχω με τους δικούς μου εκεί.
laptop_man Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Προφανώς μετά από τόσα χρόνια συγχρωτισμού,εξελίχθηκαν.
Toufas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Ποιος το παιζει γκεσταπιτης και τεξ μερφυ που λες ? Το ενδεχομενο να φοβαται κανεις το λογιζεις ? Απλα αντιδραση λογω φοβου και αγανακτισης ειναι περισσοτερο παρα τσαμπουκας .... Η ψυχη μου το ξερει πως ειμαι τους τελευταιους 4 μηνες Με εχουν ξανακλεψει παλι με μεγαλη ζημια πριν 4 ετη, αλλα στο σπιτι μου μεσα ειναι η πρωτη φορα που μπηκαν και καταλαβαινεις το σοκ.... Ευχομαι να μην το ζησεις γιατι τοτε θα αναθεωρησεις πολλα απο οσα λες..... ειδικα αν εισαι στην αγνοια Απλα απο την δευτερα και μετα, ειπα δεν παει αλλο και ψαχνομαι, αλλα δεν ξερω που να απευθυνθω και πως να δρασω..... Δεν μπορουμε να σκεφτομαστε ολοι καθαρα ολες τις ωρες και υπο πιεση ....... φοβασαι να πας στην αστυνομια? και για αυτο επειδη φοβασαι παντα, θες να δεις αν ειναι παρανομοι, και ανοιγεις τα γραμματα των αλλων? μετα σου κλεψανε καποιοι το ποδηλατο σου και μπηκες στο σπιτι τους να δεις αν το εχουν αυτοι? εισαι σοβαρος ή απλα φοβασαι και τα κανεις αυτα?
axaxouxas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 φοβασαι να πας στην αστυνομια? και για αυτο επειδη φοβασαι παντα, θες να δεις αν ειναι παρανομοι, και ανοιγεις τα γραμματα των αλλων? μετα σου κλεψανε καποιοι το ποδηλατο σου και μπηκες στο σπιτι τους να δεις αν το εχουν αυτοι? εισαι σοβαρος ή απλα φοβασαι και τα κανεις αυτα? Δεν ειπα πουθενα οτι εχεις αδικο .... Σιγουρα ειναι λαθος κινησεις αλλα δεν μπορεις να σκεφτεσαι καθαρα παντα.... Δεν φοβαμαι τα παντα αλλα με τοσα που ακουμε ολοι λογικο δεν ειναι αν τρομαξει κανεις ? Ψυχαναλυση μου κανεις τωρα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις