Προς το περιεχόμενο

Lg 55 lm670s


vasiliskok

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βασικά παιδιά η τηλεόραση προορίζεται για το κάτω σπίτι όπου μένει η μητέρα μου και θα της την κάνω δώρο η χρήση της ποιο πολύ θα είναι τηλεοπτικό προγραμα και ποδόσφαιρο μέσο nova για μένα και τους φίλους μου γιατί επάνω η γυναίκα μου θα μας κυνηγήσει να τονίσω ότι είμαι κάτοχος απο πέρυσι τον Αύγουστο μια Samsung ue 55d8000 και super ευχαριστημένος τόσο απο εικόνα όσο και απο το 3d της. Απλά μου αρέσει η συγκεκριμένη lg για το 3d της όσο και για τον σχεδιασμό της σαν tv απλά δεν την έχω δει σε τηλεοπτικό προγραμμα μέσο nova αν αξίζει σαν εικόνα αν και σε σύγκριση με την d8000 πρέπει να είναι κατώτερη . Περιμένω απάντηση απο κάποιον που την έχει και σε αυτές τις ιντσες 55 αν αξίζει σαν εικόνα σε τηλεοπτικο μέσο nova γιατί μάλλον απο Δευτέρα θα πάω να την κλείσω απο κοτσοβολο γλυφαδας στα 1750 σε 40 άτοκες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κι εγω, οταν ξεκινησα να ψαχνω για TV, ειχα βαλει στοχο την UE40D6000.

 

οταν πηγα σε ενα τοπικο καταστημα να δω την συγκεκριμενη αλλα και καποια αλλα μοντελα που ηθελα, δεν μου αρεσαν αυτα τα κορεσμενα χρωματα που βγαζει!

αντιθετα επαθα πλακα με τα χρωματα της Panasonic PX46ST30, αλλα και με την SONY KHX-40EX710...!!!

 

αλλα μετα βγηκαν τα νεα μοντελα της LG, διαβασα περι των χαρακτηριστικων τους και καποιες πρωτες αποψεις απο τους πρωτους-πρωτους κατοχους της και ψηθηκα...!!!

 

δεν ηθελα εξαρχης ενεργητικο 3D -κι ας μην το χρησιμοποιω καθε μερα-,

ηθελα 100+ HZ και επισης, οι συγκεκριμενες σειρες εχουν και ενσωματωμενο δορυφορικο δεκτη, που το ειχα μες στο μυαλο μου αλλα παλιοτερα, αλλα ηταν πολυ λιγα τα μοντελα με DVB-S!

επισης παιζει και ολα τα αρχεια βιντεο και ηχου (και DTS πλεον). ετσι ψηθηκα και πηρα την 620S!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...