Προς το περιεχόμενο

Ποιον Αποκωδικοποιητής Mpeg4 φθηνός


maxdore217

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα, τώρα που έχει έρθει στην επιφανεια το θέμα με τους Αποκωδικοποιητές Mpeg4 μιας και λένε να εκπέμπούν (όοολοι) μόνο ψηφιακά θα ήθελα μια βοήθεια σε αυτό το θέμα!

 

Λοιπόν το θέλω για τους γονείς μου μιας και έχουν 3 παλιές tv οπότε θέλω μια πρόταση για καποιον φθηνό όχι πάνω από 35Ε άντε 40. που να μπορεί να τροφοδοτίσει όλες ή έστω 2 με καλό σηματάκι με όλα τα κανάλια (δηλαδή καλό θα είναι να έχει και Mpeg2 αλλά όχι απόλητα αν δεν γίνεται σε αυτά τα λεφτά τώρα για media player ότι μπορούμε κάνουμε και εκεί αν και είναι αδιάφορο )... κάποιος γκουρού ας μου δώσει τα φώτα του μιας και δεν εχω ψάξει καθόλου.

 

περιμένω προτάσεις..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχουμε πει ότι η κάθε τηλεόραση θα έχει τον δικό της αποκωδικοποιητή εκτώς και αν θες 2 τηλεοράσεις να σου δείχνονυ το ίδιο ακριβώς την ίδια στιγμή. Σκέψου το σαν ένα video (το αρχαίο με τις κασέτες).

 

Όποιο απο/τη και να πάρεις δεν νομίζωνα έχεις πρόβλημα, οπότε είτε περμένεις για αναφορά προσφοράς στο "προσφορές" του site είτε μέσω σκρουτζ κτλ παίρνεις όποιο θες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οκ φίλε HamerZ, δεν είχα ασχοληθεί καθόλου γιαυτό πέταξα και πατάτα οπότε δεν ισχύει μιας και αυτό που αρχικά σκεφτόμουν δεν μπορεί να γίνει.

Επεξ/σία από maxdore217
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...