Alxnks Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Ο Δήμος έχει δικαίωμα βάσει ενός Προεδρικού Διατάγματος του 1986 να εκμεταλλεύεται τις παραλίες εντός των διοικητικών του ορίων, νοικιάζοντας μέρος αυτών σε ιδιώτες. Δεν υπάρχει είσοδος στις παραλίες, υπάρχει μόνο δικαίωμα του ιδιώτη να βάλει ξαπλώστρες σε συγκεκριμένα όρια που καθορίζονται από το Δήμο στην πράξη παραχώρησης. Ο κάθε ιδιώτης δικαιούται να επισκεφτεί την παραλία χωρίς να καταβάλει κάποιο αντάλλαγμα. Η όποια είσοδος υπάρχει στις οργανωμένες παραλίες (για παράδειγμα του Σχοινιά), δίδεται για τον χώρο της στάθμευσης, όχι για την πρόσβαση στην παραλία, η οποία είναι ελεύθερη. μιλάς συγκεκριμένα για εκεί ή γενικά? Μπορεί ας πούμε κάποιος να πάει Βάρκιζα ξέρω γω (η οπουδήποτε αντίστοιχα), σε πολύ γνωστό παραλιακό μέρος για μπάνιο και να επιχειρήσει (λέω επιχειρήσει γιατι δεν νομίζω να τα καταφέρει κιόλας) να μπει χωρίς να πληρώσει?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 μιλάς συγκεκριμένα για εκεί ή γενικά? Μπορεί ας πούμε κάποιος να πάει Βάρκιζα ξέρω γω (η οπουδήποτε αντίστοιχα), σε πολύ γνωστό παραλιακό μέρος για μπάνιο και να επιχειρήσει (λέω επιχειρήσει γιατι δεν νομίζω να τα καταφέρει κιόλας) να μπει χωρίς να πληρώσει? Ειδικά στη Βούλα-Γλυφάδα κλπ, ισχύει ειδικό καθεστώς λόγω πλαζ ΕΟΤ κλπ. Αλλά γενικά, στην υπόλοιπη Ελλάδα, ισχύει αυτό που έγραψα παραπάνω.
D_N_A Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 μιλάς συγκεκριμένα για εκεί ή γενικά? Μπορεί ας πούμε κάποιος να πάει Βάρκιζα ξέρω γω (η οπουδήποτε αντίστοιχα), σε πολύ γνωστό παραλιακό μέρος για μπάνιο και να επιχειρήσει (λέω επιχειρήσει γιατι δεν νομίζω να τα καταφέρει κιόλας) να μπει χωρίς να πληρώσει? Στη Βάρκιζα ακριβώς δίπλα απο το γιαμπανακι έχει ελευθερη παραλια ετσι και αλλιως
Alxnks Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Στη Βάρκιζα ακριβώς δίπλα απο το γιαμπανακι έχει ελευθερη παραλια ετσι και αλλιως I know. Άλλωστε αυτό, όπως λέω και στο ποστ μου, το έφερα μόνο σαν παράδειγμα (χωρίς καν να το ονοματισω κιόλας) μεταξύ άλλων αντίστοιχων περιπτώσεων.
vaggospat13 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 http://www.clickatlife.gr/story/taksidi/poso-kostizoun-oi-bouties-stis-organomenes-paralies-tis-attikis?id=2010795 με αυτες τις παραλίες που βλεπω εισοδο μεχρι και 25 ευρω τι παιζει μπορουν να κανουν οτι θέλουν;
D_N_A Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 I know. Άλλωστε αυτό, όπως λέω και στο ποστ μου, το έφερα μόνο σαν παράδειγμα (χωρίς καν να το ονοματισω κιόλας) μεταξύ άλλων αντίστοιχων περιπτώσεων. Ok αρα η απορία σου είναι αν μπορείς να πάς στην είσοδο της "ιδιωτικής" πλαζ και να περάσεις δωρεάν με το στυλάκη του "Δεν πληρώνω" στα διόδια?
Alxnks Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Ok αρα η απορία σου είναι αν μπορείς να πάς στην είσοδο της "ιδιωτικής" πλαζ και να περάσεις δωρεάν με το στυλάκη του "Δεν πληρώνω" στα διόδια? πως το βλεπεις τωρα με το δικο σου στυλακι, πρεπει να σου δωσω κι αναφορα για το τι ρωταω ενα συμφορουμιτη; για coolarise λιγο γιατι σε εχει βαρεσει η ζεστη στο κεφαλι μου φαινεται. αντε μπραβο
D_N_A Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 πως το βλεπεις τωρα με το δικο σου στυλακι, πρεπει να σου δωσω κι αναφορα για το τι ρωταω ενα συμφορουμιτη; για coolarise λιγο γιατι σε εχει βαρεσει η ζεστη στο κεφαλι μου φαινεται. αντε μπραβο Καλό θα ήταν ναι! Εκτός αν δεν μπορείς. Εκεί αλλάζει το θέμα. Μπα σε ερ κοντισιον είμαι αρκετα cool θα έλεγα.
Alxnks Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Καλό θα ήταν ναι! Εκτός αν δεν μπορείς. Εκεί αλλάζει το θέμα. Μπα σε ερ κοντισιον είμαι αρκετα cool θα έλεγα. καλα θα ηταν να πας να κανεις καμια βουτια μαλλον. το οτι σε γραφω ελπιζω να μην σε ενοχλει παντως και ΤΟ στυλακι γραφεται με ι, οχι η. τελος απο μενα..back ontopic.
D_N_A Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 καλα θα ηταν να πας να κανεις καμια βουτια μαλλον. το οτι σε γραφω ελπιζω να μην σε ενοχλει παντως και ΤΟ στυλακι γραφεται με ι, οχι η. τελος απο μενα..back ontopic. Μετα θα πάω στην Βάρκιζα... Σοβαρά? Προσπαθείς να μου την πείς με εξυπνάδα περι ορθογραφίας? Πόσο είσαι 12? Τέσπα απο κεκτημενη ταχυτητα... ξέρεις τι σημαίνει σωστά? Το παιχνίδι της προσβολής δεν περνάει man, σε κάνα 18χρονο ίσως... try your luck there.
kirileman Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Παρακαλώ θερμά να μην έρχεστε στο Σχοινιά, αρκετό κόσμο έχουμε ήδη. Ευχαριστώ. Έλα ρε, πού θα βρούμε χειρότερη θάλασσα;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Έλα ρε, πού θα βρούμε χειρότερη θάλασσα; Έτσι, έτσι. Χάλια. Κακά χάλια. Μακρυά είναι πιο καλά! Γλυφάδα, Βουλιαγμένη, Βούλα, Λαγονήσι, εκεί να πηγαίνετε!
kirileman Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Τα δικά μας τα κολοβακτηρίδια εδώ στον Άλιμο είναι καλύτερα από τα δικά σας να ούμε.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Τα δικά μας τα κολοβακτηρίδια εδώ στον Άλιμο είναι καλύτερα από τα δικά σας να ούμε. Συμφωνώ και επαυξάνω! ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ να ούμε.
Ntinaras Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 στο καραβι που χα παει πριν 5 χρονια ηταν σκατα το νερο... κολυμπαγα γυρω απο κουραδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα