Προς το περιεχόμενο

Total War: Rome II

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σε ποια δυσκολια παιζεις?Γενικα εισαι εμπειρος σε total war?

Επαιζα απο το πρωτο rome που ειχε βγει αλλα τον πιο πολυ χρονο τον εριξα στο empire,θα ελεγα πως ξερω αρκετα πραγματα και τις στρατηγικες σε μαχες αλλα δεν ειμαι και πολυ εμπειρος ωστε να μπορω να ανταπεξελθω στο μεγαλυτερο difficulty. Οπως ειπα πιο πριν παιζω σε normal για να συνηθισω λιγο τον τροπο παιχνιδιου στο rome ii και μετα θα ανεβω στα πιο δυσκολα :P.

• Like 1
Δημοσ.

<p>Σε ρωτησα επειδη μονο το πρωτο rome εχω παιξει παλια και ηθελα να ξερω για την δυσκολια του παιχνιδιου</p>

Θα σου ελεγα να το δοκιμασεις στο easy ή normal για να το μάθεις. Είναι αρκετά εύκολο.

Δημοσ.

Ρε παιδιά ξέρει κανείς πως εγκαθιστούν το beta patch 1,5 ; Πήγα στη βιβλιοθήκη μετά "Total war Rome 2", δεξί κλίκ, "ιδιότητες" και μετά "δοκιμαστικές εκδόσεις" και επιλέγω "patch 1,5" αλλά δεν μου το κατεβάζει...

Δημοσ.

Ρε παιδιά ξέρει κανείς πως εγκαθιστούν το beta patch 1,5 ; Πήγα στη βιβλιοθήκη μετά "Total war Rome 2", δεξί κλίκ, "ιδιότητες" και μετά "δοκιμαστικές εκδόσεις" και επιλέγω "patch 1,5" αλλά δεν μου το κατεβάζει...

AYTO  τι ακριβως φτιαχνει?

• Super Moderators
Δημοσ.

Επειδή με τον Πόντο άρχισα να σαρώνω, είπα να επιστρέψω για λίγο στην πολύ μεγαλύτερη πρόκληση της Ηπείρου και να ανέβω ένα επίπεδο δυσκολίας (αν και δεν ξέρω τι διαφορά θα δω στην ΑΙ).

Στο hard με την Ήπειρο, λοιπόν, τα πράγματα είναι δύσκολα. Πόλεμος με την Σπάρτη, κάκιστες σχέσεις με Αθήνα, Ρώμη, Καρχηδόνα, ακόμη και με τις Συρρακούσες (παρότι υπάρχει εμπόριο) και "ουδέτερες" σχέσεις με τους Μακεδόνες και τους Αρδιαίους.

Με τα χίλια ζόρια και αφού χρειάστηκε να τους προκαταβάλω τα κέρδη 7 γύρων εμπορίου, απέκτησα εμπορικές σχέσεις με τους Αρδιαίους, μήπως και συμμαχήσουμε κάποια στιγμή. Αρνούνται πεισματικά, όμως. Τουλάχιστον υπάρχει non-aggression συμφωνία, αλλά η ποινή στις σχέσεις με τους Ελληνικούς οικισμούς είναι εξοντωτική. 

Το σχέδιο, λοιπόν, έχει ως εξής: επειδή τα οικονομικά είναι χάλια, θα ενώσω τους 3 στρατούς μου σε έναν, υπό την ηγεσία ενός νεαρού, πολλά υποσχόμενου μέλους της οικογένειάς των Μολοσσών και θα περιμένω τους Σπαρτιάτες, ίσως στη Λάρισσα. Ελπίζω να μου επιτεθούν, ώστε να μην έχουν (τυπικά) αφορμή οι Μακεδόνες και οι Αθηναίοι να με χτυπήσουν. Ο Πύρρος θα περιμένει στην Απολλωνία, με τη βοήθεια του στόλου, σε περίπτωση που οι Αθηναίοι βρουν "ευκαιρία" να αρπάξουν κομμάτι της επικράτειάς μου.

Εντωμεταξύ, με κόστος οικονομικό, θα φτιάξω δεύτερο στόλο τον οποίο θα στείλω να εξερευνήσει το χάρτη, μήπως και βρω άλλα κράτη διατεθειμένα να κάνουν εμπόριο μαζί μου. Έχω λάδι και κρασί, αν (μεγάλο αν αυτό) καταφέρω και αποκρούσω την επίθεση των Σπαρτιατών, ίσως βρω και μάρμαρο, ενώ η Ολυμπία θα είναι το κερασάκι στην τούρτα.

Αυτά, θεωρητικά. Πρακτικά, πρέπει στην αρχή να ρίξω όλα τα χρήματα στο στρατό μου και να ελπίσω σε εμπορικούς συμμάχους κάπου στην περιοχή της Αιγύπτου.

Υ.Γ. Αν κάποιος έχει "σκίσει" με την Ήπειρο, του βγάζω εκ των προτέρων το καπέλο, εξαιρετικά δύσκολη αφετηρία έχει.

• Like 1
Δημοσ.

Θεωρώ πάντως πως η τόσο αρνητική στάση των λαών ακόμα και στις εμπορικές συμφωνίες δεν είναι ρεαλιστική.

Κανείς μα κανείς δεν λέει όχι σε εμπορικές συμφωνίες ακόμα και όταν είσαι στα πρόθυρα πολέμου.

• Like 1
Δημοσ.

Θεωρώ πάντως πως η τόσο αρνητική στάση των λαών ακόμα και στις εμπορικές συμφωνίες δεν είναι ρεαλιστική.

Κανείς μα κανείς δεν λέει όχι σε εμπορικές συμφωνίες ακόμα και όταν είσαι στα πρόθυρα πολέμου.

για τις εμπορικες συμφωνιες δεν συμφωνω..σου λενε και οχι και στα πρωτα αιτηματα..

Δημοσ.

για τις εμπορικες συμφωνιες δεν συμφωνω..σου λενε και οχι και στα πρωτα αιτηματα..

Στην πραγματικότητα εννοώ...

Εμείς π.χ. με την Τουρκία. Είμαστε 200 χρόνια στην κόψη του ξυραφιού. Δε σημαίνει ότι δεν έχουμε εμπορικές συμφωνίες με την Τουρκία.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτή η νέα πολιτική έκδοσης παιχνιδιών πολύ μου τη δίνει.
"Πότε θα δοκιμάσουμε τη Beta? Αφού το πουλήσουμε! Θα το κάνουν χιλιάδες gamer δωρεάν!" 
Αυτό που δεν αντιλαμβάνονται είναι ότι σχεδόν οποιοσδήποτε οπαδός της σειράς θα το έκανε δωρεάν!

Και πιστέψτε με το gametesting είναι πονοκέφαλος. Έχω ένα φιλαράκι που δε θέλει να βλέπει game ζωγραφιστό!

Έκανα preorder μόνο και μόνο για τα Greek states. Το παιχνίδι θα έρθει στα ίσια του σε κάνα εξάμηνο και βεβαίως θα διασωθεί απο την modding κοινότητα... 

Εν τω μεταξύ η άμαζον δεν έστειλε το flyer με τους κωδικούς μαζί με το παιχνίδι! (της κακομοίρας έγινε) ήρθε με email τέσσερις μέρες μετά! Και προχθές ξανάρθε άλλο ένα, με διαφορετικό κωδικό! Αν δε βρω κάνα φιλαράκι να το χαρίσω, το πουλάω ευχαρίστως (ένα καφέ?)

Δε το έχω ξεκινήσει ακόμα, αλήθεια δεν έχει guard mode?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...