Προς το περιεχόμενο

Total War: Rome II

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι και εγώ το ίδιο περιμένω αλλά έβαλα για λίγο το mod που ανοίγει όλες τις φυλές και πρέπει να πω δουλεύει πάρα πολύ καλά! Και στο MP παίζει ωραία!

ποιο mod ειναι αυτο?

• Like 1
  • Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και πάνω που έλεγα ότι τα Bugs που δείχνει ο angry joe δεν τα είχα δει ....μου ήρθαν μαζεμένα! Δεν τα είδα pre-patch, δεν τα είδα στα patch 1-2-3-4-5 και τα είδα στο 6!!! 

Link.png Site: Εικόνα 1

Link.png Site: Εικόνα 2

Link.png Site: Εικόνα 3

Ευτυχώς που είχα βάλει όριο στον χρόνο της μάχης (40 λεπτά (έπρεπε να είχα βάλει 20)) γιατί η μάχη δεν έλεγε να τελειώσει!!! 

Και η πλάκα είναι ότι δεν έχω Mods, ακόμα και το άλλο που έδωσα πιο πάνω το έβγαλα μετά από μια δοκιμή που έκανα και είδα ότι παίζει αλλά το έβγαλα...

Έχω κάνει check files κτλ δεν μπορώ να το εξηγήσω πως αυτό το pre-patch bug υπάρχει ακόμα....! 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδια αυτο δεν ειναι bug , ετσι γινοταν η αποβιβαση απο τις τριηρεις.
Βγαινανε με την μουρη μεχρι την αμμουδια και απο κει πηδαγανε οι στρατιωτες.
Φαινεται και στην ταινια "ΤΡΟΙΑ".

Επεξ/σία από mdr21
Δημοσ.

Ρε παιδια αυτο δεν ειναι bug , ετσι γινοταν η αποβιβαση απο τις τριειρεις.

Βγαινανε με την μουρη μεχρι την αμμουδια και απο κει πηδαγανε οι στρατιωτες.

Φαινεται και στην ταινια "ΤΡΟΙΑ".

Δεν κατάλαβες μάλλον! Το πλοίο που είναι στο πλάι έκανε κύκλους!!! και μετά από 3-4 κύκλους του κόλλησε και μια διπλανή τριήρης και την έκανε βόλτα και αυτήν επί 40 λεπτά!!! Το πλήρωμα όλων των πλοίων ήταν νεκρό, ούτε ρουθούνι δεν είχε μείνει από τους slingers και τους πύργους και όμως αυτό/α κάνανε κύκλους και πάνω στην στεριά.

Anyway είχε και άλλα bugs στην ίδια μάχη όπως καπνοί να βγαίνουν από την θάλασσα ενώ δεν είχε συντρίμμια κτλ (μιλάμε με garrison νίκησα 3 20άριδες στρατούς). Η πόλη που γίνεται η πολιορκία είναι η Αλεξάνδρεια και την είχα πάρει 5 turn πιο πριν από τους Κυρίνιους και είναι πόλη lvl 3. Δεν μου κάνανε την μάχη από ξηρά και θάλασσα μαζί αλλά μόνο από θάλασσα...δεν είχε χώρο να μπούνε όλα τους τα πλοία από τον κόσμο και όμως μόνο τις πόρτες μου σπάσανε και χάσανε κατά κράτος! 

Δημοσ.

ναι, δεν ηθελα να πω οτι δεν ηταν ετσι η οτι εχεις αδικο

απλα απο τις εικονες του φιλου comfuzio ,ειδικά την πρώτη, φαινεται οτι κατι εχει παει (πολυ) στραβα

• Like 1
Δημοσ.

BTW το παλιό κολπάκι με το "set affinity" κάνει το παιχνίδι να τρέχει πολύ πιο καλά!!! Εμένα πάντα μου έτρεχε 1 core στο 100% και τα υπόλοιπα πολύ χαμηλά και τώρα με το set affinity κάνει και στα 4 core 100%!!!

Για όσους δεν ξέρουν: Link.png Site: Task Manager - set affinity

-Βγάζετε το <All Processors> και βάζετε ένα ότι να'ναι.

-Πατάτε "ΟΚ".

-Ξαναβάζετε πάλι το <All Processors>

-Πάλι "ΟΚ"

Εννοείτε ότι το κάνετε αυτό με το παιχνίδι ανοιχτό...

Και λογικά θα δείτε βελτίωση.

Υ.Γ. Βλέπω το cpu/core usage από το Logitech g15 

Δημοσ.

Εγώ πάντως που το είχα δοκιμάσει αυτό δεν έκανε κάτι.. Όταν έβαλε 2 πυρήνες έτρεχαν στο 100% και είχα τα ίδια fps με 4...Με 3 τρέχανε με λιγότερο usage αλλά πάλι τα ίδια fps , και με 4 το ίδιο.

Δημοσ.

Εγώ πάλι είδα βελτίωση στον χρόνο που παίρνει το κάθε turn και στο campaign map δεν είχε lag και κολλήματα αλλά και στις μάχες που έκανα ως τώρα πήγαινε πιο καλά σε σχέση με το 1 core και 100% usage που είχα ως τώρα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...