GreenPepe Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Υπάρχει και σκέτη αρχιτεκτονική και τμήμα αρχιτεκτόνων μηχανικών. Εγώ προσωπικά ενδιαφέρομαι για το δεύτερο. Έχω βρει κάποια πανεπιστήμια τα οποία φαίνεται να έχουν ενδιαφέρον στο οποία θα στείλω και αιτήσεις. Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο βέβαια είναι αν μπορεί κάποιος ο οποίος έχει γνώσεις σχετικά με τις σπουδές στην Ιταλία να μου προτείνει κάποια πολύ καλά πανεπιστήμια. Δεν έχω έτοιμη δουλειά, αλλά είναι όνειρο ζωής και δεν θέλω να τα παρατήσω. Καταλαβαίνω ότι τα πράγματα θα είναι δύσκολα στην αγορά εργασίας, αλλα δε θα το αφήσω. Προσανατολίζομαι κυρίως στα πανεπιστήμια της νότιας ιταλίας μιας και γνωρίζω ότι η ζωή στο νότο είναι πολύ περισσότερο οικονομικά εύκολη απ ότι στο βορρά. Kage σ ευχαριστώ για την βοήθεια. Θα θελα να μου πεις τι είναι το δοαταπ.
gtroza Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 τι είναι το δοαταπ http://www.doatap.gr/ καλή επιτυχία GreenPepe! ο επιμένων, νικά! .
The_Judas Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Τα πανεπιστήμια Φλωρεντίας-Ρώμης-Μπολόνιας-Πίζας είναι από τα κορυφαία στον κόσμο.
lary7 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δεν ξερω εαν εχεις τελειωσει αρχιτεκτονικη εδω και θίγεσαι, αλλα στην Ιταλια ειναι κλάσεις ανώτερες οι σχολες αρχιτεκτονικής, τα μαθηματα κτλ. Και πανω απ'ολα εκει βλεπεις και κανα σωσμενο κτηριο του 1300 μ.Χ. Γενικα οπως Ελλαδα και θαλασσα πανε μαζι, ετσι και Ιταλια και αρχιτεκτονικη πανε παλι μαζι! Δεν ξερω που το βασιζεις αυτο παντως η μεχρι τωρα εμπειρια αλλα δειχνει αλλα πραγματα. Και απο οσα μας ελεγαν καθηγητες αλλα και απο σχεδια που εχουν πεσει στα χερια μου οι σπουδες σε καποιες σχολες της Ιταλιας ειναι περισσοτερο θεωρητικου επιπεδου και το αποτελεσμα φαινεται στα σχεδια που συνανταω απο αποφοιτους Ιταλιας.
GreenPepe Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Σας ευχαριστώ για το χρόνο που διαθέσατε και για το ενδιαφέρον που δείξατε... Με βοηθήσατε πολύ.
kirileman Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δεν ξερω που το βασιζεις αυτο παντως η μεχρι τωρα εμπειρια αλλα δειχνει αλλα πραγματα. Και απο οσα μας ελεγαν καθηγητες αλλα και απο σχεδια που εχουν πεσει στα χερια μου οι σπουδες σε καποιες σχολες της Ιταλιας ειναι περισσοτερο θεωρητικου επιπεδου και το αποτελεσμα φαινεται στα σχεδια που συνανταω απο αποφοιτους Ιταλιας. Ας μην καταδικάζουμε μία ολόκληρη σχολή, όπως αφοριστικά έπραξε o φίλος παραπάνω. Αρκετή "ξερολίαση" διακινείται στο φόρουμ.
kage Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 η θεωρια σε unis ειναι (αρνητικο)γνωρισμα των αει... anyway οπως ειπα πιο πανω στο uni ρωμης υπηρχαν real projects που τα ετρεχαν καθηγητες μαζι με μαθητες...-Ακομη και σε ελληνικα νησια- -------- το να βρεις ποια ειναι τα top unis στην ιταλια στην αρχιτεκτονικη θα πρεπει να βρεις μια σχετικη λιστα οπως αυτης της αγγλιας. Δεν ειναι τοσο ακριβα ουτε στην ρωμη που χα περασει αρκετες μερες.πιο φτηνα σε ολα ακομη και απο αθηνα.εκτος απο ενοικια γιατι εχουν μεγαλα διαμερισματα.συνηθως οταν πας στο uni βρισκεις και αλλα ατομα και νοικιαζεις πιο οικονομικα.
kirileman Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Θα ήθελα να μάθω λεπτομέρειες για αυτό. Δηλαδή, ποιά ακριβώς ήταν η συμμετοχή των φοιτητών; Μελέτη, επίβλεψη, ποιός έβγαλε την οικοδομική άδεια, πληρώθηκε κανείς, πώς έγινε η επιλογή της λύσης κλπ
little loulou Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Ε, το γ@μησες τώρα, οι Losers, εξαιρείται ο ΟΡ γιατί δεν τον ξέρω, πάνε εξωτερικό για αρχιτεκτονική και λοιπές ειδικότητες. Πάντως χωρίς πλάκα, δεν γίνεται άτομα που δεν μπορούν να γράψουν Χ μόρια για να περάσουν σε ελληνικό εκπαιδευτικό ίδρυμα να τρέχουν έξω με την πρώτη.. Επειδή έχω στο σόι μου, το σόι μου, «αρχιτέκτονα» εξωτερικού με 2000 μόρια στις πανελλήνιες.. Αυτό, ίσα ίσα, που κατεβάζει το επίπεδο του ιδρύματος στο εξωτερικό, δεν ανεβάζει το επίπεδο του φοιτητή. Πως λέμε «γιατρός από πανεπιστήμιο Βουλγαρίας τάξης 1995~». Τα λόγια σου μαχαίρι στην καρντία...
status Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Τα λόγια σου μαχαίρι στην καρντία... Όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα