Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αξεστοι,χωρις παιδεια ΒΛΑΧΟΙ(αυτος ειναι ο ορισμος της κακης ενοιας αυτης της λεξης).δεν χρειαζετε να πας σε χωριο υπαρχουν χιλιαδες και στην πρωτευουσα:P

Αυτο που δεν ξερω ειναι αν υπηρχε εστω και καποια λογομαχια με το αλλο μαγαζι απο σενα και γι αυτο αποφασισες να πας στο διπλα μαγαζι.

οι νεαροι που λες για ποιο λογο ηρθαν?επειδη δεν τιμησες το μαγαζι του φιλου τους?χλωμο.μηπως βριστηκατε+εβρισες το χωριο τους?

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποιά πρωτεύουσα; :confused: Έτσι είναι οι πρωτεύουσες;

Η Αθήνα έχει καταντήσει, εδώ και πολλά χρόνια, το μεγαλύτερο και χειρότερο χωριό της Ελλάδας.

Δημοσ.

Γραψε ονοματα μαγαζιων και στοιχεια και πρωωθηστε ολοι το θεμα οπου μπορειτε...Να μην παταει ανθρωπος...

Είναι που είναι τόσο παλικάρια οι Κρητικοί.

Καλά να πάθουν αυτοί που συνεχίζουν να επιλέγουν το νησί αυτό. Το νησί με τα περισσότερα λαμόγια, διαπλεκόμενους και παράνομους στην Ελλάδα.

Μακριά από την Κρήτη, μέχρι να γίνουν άνθρωποι. Θα πάρει χρόνια αυτό... αλλά, ελπίζω, κάποτε να ανθρωπίσουν.

Τι προβλημα εχεις με την Κρητη? :huh:

Δημοσ.

Ενώ όλα τα "ζόμπι" που κυκλοφορούνε νύχτα στην περιοχή της Ομόνοιας στην Αθήνα και στην ευρύτερη περιοχή του Βαρδάρη και επί της οδού Γιαννιτσών στη Θεσσαλονίκη, παλεύονται...

Ελάτε ρε παιδιά τώρα! Είναι μειονότητες! Δε μπορούμε να καταδικάζουμε έναν ολόκληρο λαό. Είναι τραγικό αυτό που κάνετε!

Ίσως διαφέρουν οι Κρητικοί ως προς τη νοοτροπία τους, αλλά αυτό κάνει κι εμάς διαφορετικούς απέναντι τους!

Είμαστε ίδιοι οι Μακεδόνες με τους Πελοποννήσιους? Οι Αθηναίοι με τους Ηπειρώτες? Οι Λαρισαίοι με τους νησιώτες? Οι θρακιώτες με τους Θεσσαλονικείς?

Δε μπορούμε να βάζουμε ολόκληρες φυλές σε έναν σάκο και να τις βαράμε!

Εάν πιστεύεις ότι η Μακεδονία/Πελοπόνησος/Ιόνιο/Αιγαίο είναι τα ίδια χάλια με την Κρήτη... λυπάμαι.

Έχω γνωρίσει ανθρώπους και ζώα σε όλες τις προαναφερόμενες περιοχές!

Δε μπορώ να καταδικάσω ένα ολόκληρο νησί!!

Λυπάμαι... Υπάρχουν άθλια χωριά κι εδώ στη Μακεδονία και υπάρχουν υπέροχοι άνθρωποι που μένουν στο Ηράκλειο!

Υπάρχουν υπέροχοι άνθρωποι σε χωριά και πόλεις εδώ πάνω, υπάρχουν κι άθλιοι άνθρωποι σε Ηράκλειο/Χανιά/Ζωνιανά στη Κρήτη!

Δε μπορώ να μιλήσω για ένα γενικότερο χάλι.

Όσο ισχύει το "όλοι οι Γερμανοί είναι γουρούνια", τόσο ισχύει και το "όλοι οι Έλληνες είναι τεμπέλιδες" όπως μας αποκαλούνε!

Ισχύει κάτι απ'τα παραπάνω απόλυτα? Όχι!

Ας μην είμαστε λοιπόν τόσο απόλυτοι...

Δημοσ.

αλλαξε το φυλες με πολιτες!

οταν σκεφτεσε για χ λογους να πας σε ενα μερος ειτε αυτο το λενε κρητη ειτε πυργο ειτε κατι αλλο τοτε υπαρχει προβλημα.μην κρυβομαστε ΟΛΟΙ ξερουν ποιοι ειναι οι λογοι αυτοι..

Δημοσ.

Έλα... όσο Βούλγαροι είμαστε οι Μακεδόνες για τους νότιους...

Μην ακούω βλακειούλες!

Είμαι 100% αντίθετος.

Δημοσ.

αξεστοι,χωρις παιδεια ΒΛΑΧΟΙ(αυτος ειναι ο ορισμος της κακης ενοιας αυτης της λεξης).δεν χρειαζετε να πας σε χωριο υπαρχουν χιλιαδες και στην πρωτευουσα:P

Αυτο που δεν ξερω ειναι αν υπηρχε εστω και καποια λογομαχια με το αλλο μαγαζι απο σενα και γι αυτο αποφασισες να πας στο διπλα μαγαζι.

οι νεαροι που λες για ποιο λογο ηρθαν?επειδη δεν τιμησες το μαγαζι του φιλου τους?χλωμο.μηπως βριστηκατε+εβρισες το χωριο τους?

Δεν έκανα εγώ τη βάπτιση. Ήμουν καλεσμένος

Οι γονείς που έκαναν τη βάπτιση, είχαν πάρει προσφορές και από τα τέσσερα καταστήματα.

Επέλεξαν ένα από αυτά.

Το πρόβλημα ήταν η κυριούλα που είχε το άλλο μαγαζί.

Είμαι σε μια ηλικία που δεν ψαχνομαι, ούτε για καυγάδες, ούτε τίποτα.

Έχω παιδιά να μεγαλώσω και ούτε κατά διάνοια δεν θέλω να ξανασυμβεί κάτι αντίστοιχο.

Τη φασαρία την ξεκίνησαν από το δίπλα μαγαζί από ζήλια.

Και μετά από όλα αυτά, μάθαμε από κατοίκους ότι αυτό γίνεται συνεχώς.

Αντί να είναι ενωμενοι να παίρνουν τα χρήματα μας με το γάντι και να λέμε και ευχαριστώ, προτιμούν να τα κάνουν μπάχαλο με αποτέλεσμα σε λίγο καιρό να μείνουν μόνοι τους.

Καλά να πάθουν.

Δημοσ.

Έλα... όσο Βούλγαροι είμαστε οι Μακεδόνες για τους νότιους...

Μην ακούω βλακειούλες!

Είμαι 100% αντίθετος.

οταν σταματησεις να ασχολεισε με μπαλα θα καταλαβεις οτι μονο εκει το ακουσες αυτο.

τωρα αν εσυ συνεχιζεις να νομιζεις οτι υπαρχουν φυλες με τις ονομασιες που ειπες δικο σου θεμα.ελπιζω να ειστε λιγοι που το πιστευετε αυτο

Δημοσ.

οταν σταματησεις να ασχολεισε με μπαλα θα καταλαβεις οτι μονο εκει το ακουσες αυτο.

τωρα αν εσυ συνεχιζεις να νομιζεις οτι υπαρχουν φυλες με τις ονομασιες που ειπες δικο σου θεμα.ελπιζω να ειστε λιγοι που το πιστευετε αυτο

Μάθε να διαβάζεις όλη τη συζήτηση και τις απόψεις του άλλου πριν κρίνεις και γράψεις σαχλότητες!!

Από τη Κατερίνη είμαι, 35 λεπτά από Θεσσαλονίκη με τ'αμάξι σε Μακεδονικό έδαφος!!!

Άκου εκεί "ασχολούμαι με μπάλα"... διαβάσαμε μια τελευταία απάντηση και μπήκαμε να γράψουμε τη βλακεία μας...

Είμαι ο πρώτος που έγραψε ανάμεσα σας ΜΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΦΥΛΕΣ ΚΑΙ ΛΑΟΥΣ!!

Αυτό το παρέβλεψες..!!!

Δημοσ.

συνεχιζεις και γραφεις για πολιτες της ελλαδας απλα απο διαφορετικες περιοχες και μου τους αναφερεις σαν φυλες και λαους και πιστευεις οτι εγω δεν καταλαβαινω τι λες?

τεσπα γαμτο .ας κρινουν αυτοι που διαβαζουν τα ποστ μας...

Δημοσ.

Τους αναφέρω σαν "φυλές" με την ευρύτερη έννοια της λέξης, προσπαθώντας να ξεχωρίσω τους Κρητικούς από τους Μακεδόνες ή τους Αθηναίους ως "περιοχές", κι όχι ως "διαφορετικά φύλα"!!

Μου φαίνεται ότι μέσα απ'αυτά που γράφω είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ ότι μιλάω για Έλληνες από όλη τη χώρα, που είτε προέρχονται από την Αλεξανδρούπολη, είτε από τη Σπάρτη, δε μπορείς να τους καταδικάζεις επειδή προέρχονται από συγκεκριμένες περιοχές!

Εκεί καταλήγω, κι εξαρχής αυτό είπα.

Αν δε διάβασες πως ξεκίνησε η συζήτηση, μην επιμένεις με το γνωστό ιντερνετικό λογοπαίγνιο που πολύ εύκολα για να δημιουργήσει κάποιος εντυπώσεις, απομονώνει μια λέξη/φράση, παραλείποντας οτιδήποτε γράφτηκε πριν ή μετά απ'αυτήν!

Μου κάνει πραγματικά φοβερή εντύπωση ότι επιμένεις ακόμα, ενώ αρνούμαι εγώ ο ίδιος ότι εννόησα αυτό που μου χρεώνεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...