MouZzikos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Καλησπεσα σας, σε μια μεζονετα 3οροφη εχω ενα ρουτερ στο μεσαιο οροφο στο γραφειο, θελοντας ομως να εχω ιντερνετ στο εισογειο οπου ειναι το καθιστικο, στο οποιο δεν πιανει το wifi σκευτικα το εξης: να μεταφερω το ρουτερ στο εισογειο, και να συνδεσω απο τη μπριζα του τηλεφωνου (που απο οσο προσεξα ανοιγοντας τη πως υπαρχουν 8 καλοδια πισω απο τη μπριζα απο τα οποια τα δυο χρωματοσ γαλαζια ειναι σε ολες τις μπριζες τηλεφωνου στο σπιτι ιδια) περισσεβουν 6 δηλαδη, να συνδεσω αυτα τα εξι με ενα εθερνετ στο γραφειο οπου Και θελω ιντερνετ, θελω δηλαδη να εχω ασυρματο στο εισογειο και ενσυρματο στον οροφο... Το εκανα λοιπον , συνδεσα ενα καλοδιο ethernet με τα ιδια ακριβος χρωματα στα καλοδια που ηδη ειχαν περαστει στο σπιτι και περισσεβαν αλλα δεν δουλεψε.... Μιπος μπορειτε να δωσετε μια εξηγηση για αυτο; Ευχαριστω εκ των προτερων... Να πω επισης πως τα 6 καλοδια δεν ειναι σε καμια μπριζα συνδεδεμενα απο οσο ξερω, ειναι απλα αφημενα μεσα στο κουτι της μπριζας...
TheELF Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Να πω επισης πως τα 6 καλοδια δεν ειναι σε καμια μπριζα συνδεδεμενα απο οσο ξερω, ειναι απλα αφημενα μεσα στο κουτι της μπριζας... Αν δεν τερματίζονται σε όλες της πρίζες τα καλώδια έχει αποτέλεσμα να χάνει πολύ ισχύ και γενικά να μπερδεύετε το ethernet δεν γίνεται αυτό που θες,πρέπει να είναι καθαρά από το σημείο α στο σημείο β τα καλώδια. Και επίσης μπορεί να μην είναι καν συνδεδεμένα μεταξύ τους ή μπορεί και απλά να μην είναι αρκετά καλό το καλώδιο για να σηκώσει ethernet.
MouZzikos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Αν δοκιμασω οτι ειναι συνδεδεμενΑ, με πολυμετρο , μπορω στη συνεχεια να απομονοσω ισως τα υπολοιπα και να δουλεψει ετσι δεν ειναι; Και εγω κατι τετοιο σκευτικα για να μη δουλευει θα ειναι Επειδι πανε σε ολο το σπιτι αυτα...ειναι παντως καλοδια ethernet. Μαλλον για αυτο φτιαγμενα Ευχαριστω παρα πολυ για την αμεση απαντηση!!
TheELF Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Ναι μπορείς με πολύμετρο να δεις αν είναι συνδεδεμένα,το θέμα είναι τι θα κάνεις αν συνδέονται και με τα άλλα δωμάτια;
MouZzikos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δεν ξερω... Παντως δεν πρεπει να ξεπερναει τα 60 μετρα ολο μαζι το καλοδιο... Ισως να διυλεψει, εστω και λιγο .... Ενοω με απολειες. Δεν ξερω , θα υο μετρησω αυριο και θα σου πω. Φανταζομαι δεν θα εχει προβλημμα με απολειες. Και στα εργαστηρια με πολλους υπολογιστες αφηνουν πολλες φορες καλοδια που δεν χρησιμοποιουνΤε.
TheELF Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Τα πολλά μέτρα δεν είναι το πρόβλημα το να υπάρχουν διακλαδώσεις στα καλώδια είναι αυτό που φοβάμαι.
MouZzikos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δεν ξερω, μολις αποκλεισω και την Πιθανοτητα της συνδεσης με το πολυμετρο θα επικοινωνισω με τον ηλεκτρολογο που ειχε κανει την εγκατασταση να μου πει , το καλητερο θα ηταν αν μπορουσα να ειχα προσβαση στο κουτι της διακλαδωσης να απομονοσω τις υπολοιπες δυο μπριζες και να κρατησω οπως ειπες τη διαδρομη α-β
poulinos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 θα πρεπει να ανοιξεις ολα τα πριζακια και να ενωσεις η βγαλεις οτι χρειαζεται για να κανεις το α/β.μετα στο clip θα βαλεις το 1,2,3,6.πχ .θα παιξει μια χαρα αλλα κανε το α,β κατευθειαν και φτιαξε σωστα το clip.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα