stavi Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 για αγάπη μιλάμε η αγάπη δε μου φεύγει, ο έρωτας μου φεύγει, δεν τον βρίσκω πλέον γοητευτικό.
geowizard Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Η σχεση ειναι σαν την πεινα ενα πραγμα. Στην αρχη πεινας παρα πολυ (ερωτας), μετα συνεχιζεις να νιωθεις μια λιγούρα (αγαπη) και στο τελος εαν το φαγητο ειναι φακες, σου ερχεται εμετός και δεν μπορεις να φας τιποτα αλλο (χωρισμος - έλλειψη αγαπης). Ο ερωτας (καψουρα) ειναι η αγαπη στο τετράγωνο, λογικο ειναι μετα απο καποια στιγμη να μην εισαι τοσο πολυ ερωτευμενη οσο πριν αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν τον αγαπας τον αλλον.
Timonkaipumpa Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Εάν από όσους έχουν γράψει εδώ ψηφίζει το 100%, προβλέπω χρεοκοπία συνεχόμενη μέχρι και το 3016. Εάν ψηφίζει το 80%, μέχρι το 2500 60%, 2100 50%, Ελεγχόμενη χρεοκοπία το 2013 25%, Μπορεί και να σωθούμε 5%, θα σωθούμε τώρα αλλά το 2040 θα χρεοκοπήσουμε.
mamacita Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 καταρχην δεν μας εχεις πει ποσο χρονων εισαι και ποσο καιρο εισαι σε αυτη την σχεση. παιζει ρολο πιστευω γιαυτο στο λεω. θεωρω οτι σε μια σχεση 2 ανθρωπων σημασια εχει τι σχεση εχεις με τον εαυτο σου. γιαυτο οι σχεσεις παντα μας δυσκολευουν και ειναι ενα μονιμο θεμα συζητησης. γιατι αν οχι ολοι, οι περισσοτεροι εχουμε πολλα θεματα, ανεξαρτητου φυλου. με λιγα λογια υπαρχουν χαρακτηρες που αναζητουν την προσοχη, την επιβεβαιωση, που θελουν να επιβαλλονται, να εχουν τον ελεγχο. και αλλοι που αναζητουν καποιον για να καλυψουν τα κενα τους, τις ανασφαλειες τους, του φοβους τους, την μοναξια τους. παιζει καθοριστικο ρολο πως μεγαλωσαμε και τι ερεθισματα δεχτηκαμε. πχ ημασταν το κακομαθημενο ή το μαυρο προβατο της οικογενειας? οχι οτι ειναι μονο αυτα βεβαια. αν ειχαμε λυσει τα υπαρξιακα μας δεν θα μας απασχολουσαν τετοιου ειδους ερωτησεις και δεν θα υπηρχαν και τοσες απαντησεις εδω μεσα. και κακα τα ψεμματα ολοι λιγο πολυ στον/στην συντροφο μας βλεπουμε την προεκταση του εαυτου μας στην καλη ή στην κακη του εκδοχη. θεωρω τον ερωτα ατομικη αναγκη και και τον βλεπω σαν ενα τροπο προβολης του εγω μας και του εαυτου μας. με τον καταλληλο συντροφο μπορει να διαρκεσει λιγο παραπανω. αλλα σε γενικες γραμμες τελειωνει. μακαρι το μελλον να με διαψευσει. περνα καλα οπως σου ειπαν και καποιο αλλοι αυτο εχει σημασια
FedonasP Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Ο ερωτας φεύγει από μια σχέση μονο αν δεν υπήρχε πραγματική αγάπη εξαρχής στην σχέση αυτή και απλά κορόιδευε ο ένας τον άλλο η και ο καθένας τον εαυτό του... Όταν υπάρχει αληθινή αγάπη υπάρχει πάντα ερωτας... και να καταλαγιάσει λίγο... μια μικρή αλλαγή περιβάλλοντος η γενικά παραστάσεων κτλ φουντώνει πάλι την φλόγα η ρουτίνα το μονο που κάνει είναι να μειώνει το πάθος... μόλις φεύγει η ρουτίνα έρχεται πάλι το πάθος... ΟΤΑΝ υπάρχει αγάπη... αν δεν υπάρχει αγάπη δεν υπάρχει και λόγος να γυρίσει το πάθος και πάμε για αλλα...
kostas_dr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Ερώτηση: φεύγει ο έρωτας; Απάντηση: ναί, φεύγει. Και άμα φύγει, τέλος. Δεν ξαναγυρνάει.
Downloadpercent Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Ο έρωτας ναι, η αγάπη όμως αντέχει... Ερώτηση: φεύγει ο έρωτας; Απάντηση: ναί, φεύγει. Και άμα φύγει, τέλος. Δεν ξαναγυρνάει. όντως...
FedonasP Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Επειδή έτυχε σε εσάς προσωπικά δεν σημαίνει ότι ισχύει για όλους... εσείς προφανώς και δεν αγαπήσατε αληθινά... εγώ ξέρω αρκετά ζευγάρια παντρεμένα που περνούσαν κρίση σε αυτό το θέμα και ξανάνιωσαν... και αλλα που δεν τα κατάφεραν βεβαια... επίσης ξέρω και ένα ζευγάρι που γνωρίζεται από τα 18 του και τώρα είναι στα 70 του.. και ακόμη τους βλέπεις να κάνουν παιχνιδάκια σαν να γνωρίστηκαν χτες... και σίγουρα περάσανε ξενερώματα κατά την διάρκεια της σχέσης τόσα χρονια... Απλά πρέπει να υπάρχει ΑΛΗΘΙΝΗ αγάπη... πολλοί μπερδεύουν την αγάπη με την συμπάθεια που νιώθουν για κάποιο άτομο επειδή το ποθούν ή είναι ερωτευμένοι μαζί του... δεν είναι αυτό όμως αγάπη... στην αρχή μιας οποιασδήποτε σχέσης όλοι κάνουμε υποχωρήσεις στην άποψη μας στα θέλω μας και γενικά κοιτάμε να μην φέρουμε τον άλλο σε δύσκολη θέση κτλ σαν να πατάμε και οι δυο προσεκτικά στις μύτες για να μην σπάσουμε τίποτα... αυτό όμως δεν είναι αγάπη.. είναι απλά η συμπάθεια λόγω του καινούργιου ερωτα... ούτε η απώλεια που αισθανόμαστε αν χωρίσουμε είναι απαραίτητα στεναχώρια λόγω του ότι χάσαμε το άτομο που αγαπάμε.... όταν υπάρχει ΑΛΗΘΙΝΗ αγάπη... ναι μπορεί να φύγει ο ερωτας λόγω της ρουτίνας και των καθημερινών φθορών και προβλημάτων αλλα άνετα επανέρχεται.... όταν λείπει η αγάπη είναι που ξενερώνεις και δεν γίνεται τίποτα... και χωρίζεις.
kostas_dr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Μήπως μπερδεύεις εσύ την συμπάθεια με την αγάπη;
FedonasP Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 μήπως το κανεις εσύ αυτό?? και μήπως δεν διάβασες και καλά τι γράφω?
slipknot Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 επίσης ξέρω και ένα ζευγάρι που γνωρίζεται από τα 18 του και τώρα είναι στα 70 του.. και ακόμη τους βλέπεις να κάνουν παιχνιδάκια σαν να γνωρίστηκαν χτες... Σύνδρομο της Στοκχόλμης.
kostas_dr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 μήπως το κανεις εσύ αυτό?? και μήπως δεν διάβασες και καλά τι γράφω? Διάβασα: ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχει αληθινή αγάπη. Αυτό είναι όμως δικός σου ευσεβής πόθος ο οποίος βασίζεται σε τι; Το ότι το θες δεν σημαίνει ότι υπάρχει κιόλας.
FedonasP Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Διάβασα: ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχει αληθινή αγάπη. Αυτό είναι όμως δικός σου ευσεβής πόθος ο οποίος βασίζεται σε τι; Το ότι το θες δεν σημαίνει ότι υπάρχει κιόλας. βασίζεται σε αυτά που έγραψα για τα ζευγάρια που ξέρω ... γιατί τα έγραψα τα παραπάνω για πλακα? για επιχείρημα τα έγραψα.. και από προσωπική εμπειρία απλά δεν το ανέφερα γιατί εκ του αποτελέσματος κρίνονται αυτά.. τώρα ότι και να λέω δεν ξέρω αν ισχύει.. γιατί μπορεί να ανήκω στην κατηγορια που περιγράφω ... του ενθουσιασμού δηλαδή
Προτεινόμενες αναρτήσεις