Socratis_g Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 στους 3 μήνες φευγουν όλα. στους 6 μήνες φευγει και το σεξ και πας για άλλη.
FedonasP Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Σύνδρομο της Στοκχόλμης. χιούμορ για τον θεσμό του γάμου κανεις τώρα?
Obsidian Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Φεύγει ο έρωτας; Για να απαντήσω πρέπει να ορίσω πρώτα τι σημαίνει για μένα έρωτας. Ερωτας = αγάπη (ό,τι αυτή συνεπαγεται και όπως την ορίζει ο καθένας) + σαρκικός πόθος. Αγαπώ τα αδέρφια μου, αγαπώ τους γονείς μου. Δεν μπορώ να υποστηρίξω οτι ειμαι ερωτευμένος μαζί τους διότι δεν υπάρχει σαρκικός πόθος. Κάνω ένα οne-night stand. Πάλι όμως δεν έχω ερωτευτεί γιατί δεν υπάρχει αγάπη. Το να της προσάψω καποιο αίσθημα αγάπης ίσως έρθει στο μελλον με τη συνδρομή της φαντασίας, και πάλι όμως δεν είναι έρωτας. Είναι καψούρα, νομιζόμενος έρωτας ή whatever. Οπότε δεν φεύγει ακριβώς ο έρωτας, φεύγουν συναισθήματα που είναι υποσύνολα αυτού και τελικά μένουμε με το πουλί στο χέρι. Οπότε δεν υπάρχει ακριβώς ο έρωτας ή τουλάχιστον έτσι όπως μας το έχουν πλασάρει στις ταινίες, κάτι εντελώς πλασματικό (ω ρε όρεξη για ranting πρωί-πρωί) που είναι με το ζόρι ΟΚ να το δεις αλλά δεν υφίσταται στην πραγματικότητα. Ο έρωτας στη μεγάλη οθόνη είναι μία άλλη, πονεμένη ιστορία φυσικά. Σε κάποια φάση φεύγει η αγάπη ή ο πόθος ή και τα δύο μαζί και αυτό ήταν. Μπορεί να βαρεθείς τον άλλο, να σε βαρεθεί, να σταματήσεις να νοιάζεσαι. Το αν μπορούν να επανακτηθούν τα παραπάνω είναι θέμα ανθρώπου, πιστεύω. Βέβαια, σήμερα έχουμε άπειρες επιλογές --ή έτσι νομίζουμε εμείς-- και δεν κάνουμε καμία προσπάθεια να φτιάξουμε κάτι χαλασμένο. Παίρνουμε κάτι καινούριο απλώς. Οποτε αν φύγει ο έρωτας σε μία σχέση μπορεί να ξανάρθει, αλλά δεν μας νοιάζει πια.
Socratis_g Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Φεύγει ο έρωτας; Για να απαντήσω πρέπει να ορίσω πρώτα τι σημαίνει για μένα έρωτας. ερωτας είναι η φάση της ζωής σου κατά την οποία νιώθεις πως έχεις βρει τον πιο τέλειο άνθρωπο στον κόσμο.
*nenya* Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 στους 3 μήνες φευγουν όλα. στους 6 μήνες φευγει και το σεξ και πας για άλλη. κακές εμπειρίες ε;
Socratis_g Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 κακές εμπειρίες ε; οχι, απλά έγινα ρεαλιστής.
*nenya* Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Κι εγώ ρεαλίστρια είμαι. Αν σου φύγει το σεξ στους 6 μήνες και ο έρωτας πχ στους 2 then something is wrong my friend! Και αν το καλοσκεφτείς θα βρεις τους λόγους που συνέβη αυτό. Κατ'αρχάς δεν ταιριάζουμε όλοι με όλους ούτε στον ερωτικό, ούτε στον φιλικό, ούτε σε κανέναν τομέα
Obsidian Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Αν σκεφτείς ότι οι Tool είναι μία respected alternative/proggressive μπάντα, θα λέγα οτι πραγματικά ταιριάζει στις απόψεις της.
*nenya* Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Obsidian κολακεύεις εμένα και τους Tool! Πάρε +
Obsidian Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 ^^ Oι Tool κολακεύουν και κολακεύονται από τους ακροατές τους. Πλέον και από τις απόψεις αυτών. [/offtopic]
Socratis_g Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Κι εγώ ρεαλίστρια είμαι. Αν σου φύγει το σεξ στους 6 μήνες και ο έρωτας πχ στους 2 then something is wrong my friend! ναι, καταλαβαίνεις ότι "ο ανθρωπός σου" στην πραγματικότητα είναι ο εαυτός σου. ΥΓ: κοπελα + tool? ΕΥΓΕ! τους έχω δει 2 φορές στη μαλακάσα και μία στο ελληνικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις