Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Obsidian κολακεύεις εμένα και τους Tool! Πάρε +

Όχι απλά σου την πέφτει και ρίχνει πρώτα άδεια για να κόψει κίνηση σε αυτό το forum δεν είναι να δηλώνεις γυναικα :P

=============================

Τέλος επαναλαμβάνω (με αλλα λόγια γιατί δεν το δήλωσα έτσι πριν) ότι ο ερωτας είναι υπερεκτιμημένος

το δύσκολο είναι η αγάπη.. αν υπάρξει αυτή η πραγματική αγάπη ο ερωτας όσο εύκολα φεύγει αλλα τόσο εύκολα επιστρέφει και γίνεται και πιο φλογερός!

σκέτος ο ερωτας δεν μου λέει κάτι... θα πρέπει να είναι τερατογένεση μια γυναικα για να μην νιώσω κάτι τέτοιας φύσεως για αυτή αν κάτσει διπλα μου... άντρας είμαι ... αλλα και πάλι λυχνίας σβησθείσης πάσα γυνή ομοία...

• Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μήπως ο έρωτας περνάει απο μια διασταύρωση ; Εννοώ στη μια κατεύθυνση να μετουσιώνεται σε αγάπη ενώ στην άλλη να ...φεύγει , πηγαίνοντας πάλι σε μια άλλη διασταύρωση... Οπότε ο έρωτας είτε μπορεί να φεύγει από μια σχέση είτε να εξελίσσεται σε μια σχεση ?

Δημοσ.

Μήπως ο έρωτας περνάει απο μια διασταύρωση ; Εννοώ στη μια κατεύθυνση να μετουσιώνεται σε αγάπη ενώ στην άλλη να ...φεύγει , πηγαίνοντας πάλι σε μια άλλη διασταύρωση... Οπότε ο έρωτας είτε μπορεί να φεύγει από μια σχέση είτε να εξελίσσεται σε μια σχεση ?

το ίδιο πράμα λέμε με αλλα λόγια από την μια πλευρά της διασταύρωσης πάει για τους λόγους που προανάφερα (όχι στο αμέσως από πάνω post αλλα σε προηγούμενο) από την άλλη μεριά πάει γιατί ακριβώς λείπουν αυτοί οι λόγοι

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ίσως σας έχω κουράσει με τις γλυκανάλατες ερωτήσεις μου, αλλά έχει εδώ και καιρό που θέλω να ποστάρω αυτήν την ερώτηση και όλο διστάζω γιατί ήδη έχω καταλήξει αρκετά γραφική... ωστόσο όμως πάντα ένιωθα καλύτερα όταν συζητούσα μαζί σας πράγματα που με απασχολούν.. ήταν σαν να έβρησκα μια λύτρωση από τις ίδιες μου τις σκέψεις.

Η ερώτηση μου είναι αν φεύγει πάντα ο έρωτας σε μια σχέση...

κάπου έχω διαβάσει ότι επιστημονικά έχει αποδειχθεί ότι ο έρωτας έχει ένα μέσο όρο ζωής 2 χρόνια... μετά απο κει και πέρα αρχίζει να εξασθενεί...αν και παρουσιάστηκαν περιπτώσεις ανθρώπων τα εγκεφαλογραφήματα των οποίων δείχναν ότι παρέμεναν ερωτευμένα με το/τη συντροφό τους πολλά χρόνια μετά το γάμο.

Νομίζω ότι η συγκεκριμένη έρευνα απαντάει στην ερώτησή μου, ωστόσο όμως θέλω να ακούσω και τις δικές σας απόψεις και προσωπικές εμπειρίες.

Υπάρχει και ένα ακόμα θέμα, όσον αφορά τον έρωτα, το σεξ..μπορείς να κρατήσεις το σασπένς ζωντανό ή γίνεται μια ρουτινιάρικη διαδικασία;

θυμάμαι όταν είχα ρωτήσει μια φίλη η οποία είχε ήδη μια μακροχρόνια σχέση, για το πως είναι το σεξ μέσα στη σχέση, μου είχεε πει.. ότι ξέρεις πάντα τί έρχεται μετά...

Θελει επιλογη του καταλληλου ατομου, θελει και δικη μας προσπαθεια(οχι μονο ο αλλος),

και θελει γενικως προσπαθεια....αλλα αξιζει.

Απο τυχη...δεν θα ερθει.

Εγω παντως ρε παιδια, χαιρομαι οταν βλεπω μεγαλους σε ηλικια και μιλω για σοβαρους ανθρωπους(φαινεται-δεν ειναι να ψαχνονται ή να τσιλιμπουρδιζουν...), που μπορει  να τους δεις πιασμενοι χερακι-χερακι ή να κοιτιουνται οχι με κανενα απυθμενο ερωτα αλλα σιγουρα με πολυ βαθια κατανοηση και αγαπη...

Λεω κοιτα, σιγουρα ποσα προβληματα θα περασαν κι αυτοι, αλλα μπραβο τους, τα καταφεραν, ειναι ευτυχισμενοι...

Δημοσ.

Ναι ρε παιδί μ, απλά συνηθίζεται να τ'αφήνουμε ν'αναπαυθούν ειρηνικά τα θρεντ που είναι 1 έτος και παραπάνω ανενεργά.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι ρε παιδί μ, απλά συνηθίζεται να τ'αφήνουμε ν'αναπαυθούν ειρηνικά τα θρεντ που είναι 1 έτος και παραπάνω ανενεργά.

Τα καλα θεματα ειναι παντοτε διαχρονικα, δεν νομιζεις;

Δημοσ.

Τα καλα θεματα ειναι παντοτε διαχρονικα, δεν νομιζεις;

Έχεις δίκιο. Μετά από τα post της φαίνεται καθαρά ότι συμφωνεί μαζί σου. Επίσης, αυτή η ερώτηση "δεν νομίζεις" με έπεισε και εμένα. 

Δημοσ.

Πωω ιουλιος του 12 ...

Eκανα εγγραφη ιουλιο του 13 ..

Τι μου θυμησατε..

Πολλα μελη εδω βλεπω ειστε αρκετα παλιοι.

Οσον αφορα το θεμα πιστευω πρωτα ερωτευομαστε και μετα αγαπαμε τον αλλον. Αλλα το παθος φθινει με το καιρο.

Δειτε την ταινια:

Tα μαυρα φεγγαρια του ερωτα / bitter moon. Ειναι πολυ καλη και δειχνει και τη βαρεμαρα μερικες φορες μεσα στις σχεσεις που εχουν πολυ παθος ..

Δημοσ.

αντιμετοπίζω το εξής πρόβλημα,

και δεν νιώθω ερωτική έλξη για καμία γενικά. Με την καμία.

Δεν ξέρω τι είναι ο έρωτας, είναι software? περνάει με update? είναι ramsonware? rootkit? virus? trojan? θέλει hardware/firmware update?

να και μια φωτογραφία μου :

post-207258-0-46240400-1460724433.jpg

Αν και τα ουαν ναϊτ σταντ καλά είναι, δεν αντιμετοπίζω τα προβλήματα που έχουν οι άλλοι στις σχέσεις και στους έρωτες :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...