Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ τα αφήνω επίτηδες γιατί μου μαθαρίζουν το σπίτι από τρίμματα, σκοτωμένα έντομα κατσαρίδες κλπ

οπότε είναι καλή φάση τα μυρμήγκια, εγώ τα πάω.είναι τίμια και εργατικά, δε θα σε προδώσουν.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μετά απ'τους θερμοσίφωνες και τον ΟΣΕ, είναι το αμέσως επόμενο topic που είμαι περίεργος να δω που θα καταλήξει...

Δημοσ.

Ειχα το ιδιο προβλημα.Σε ενα ψεκαστηρι βαλε νερο,υγρο πιατων(καλυτερο ειναι το πρασινο σαπουνι βεβαια αφου το διαλυσεις στο νερο) και μια κουταλια καθαρο οινοπνευμα.Ψεκασε στα σημεια που βγαινουν και εγγυημενα σου λεω οτι δεν θα τα ξαναδεις.Φυσικα να ψεκαζεις καθε μερα η καθε δυο μερες.Ειναι οικολογικο και ταυτοχρονα αποτελεσματικο σε κουνουπια και αλλα εντομα και ζωηφια.

Δημοσ.

Αν ξέρεις απο που έρχονται ναι. Αν δεν ξέρεις δεν μπορείς να κάνεις την μέθοδο της σιλικόνης.

Ακολούθησε τα για να δεις... :rolleyes:

Δημοσ.

Kαλα ειναι τα μυρμηγκια, καθαριζουν το σπιτι:P Οπως διαβασα καπου προσφατα "Άφησα το πληκτρολόγιο στον κήπο.Μετά απο 10 λεπτά το βρήκα πεντακάθαρο,με ένα σημείωμα από τα μυρμήγκια να μην ψήνω τόσο πολύ τα τόστ." :P

Εγω παντως με εντομοκτονο στις φωλιες τους ξεμπερδεψα με επιμονη 1-2 εβδομαδων και ξαναπαρουσιαστηκαν μετα απο 2 χρονια παλι.

Δημοσ.

Υπάρχουν και κάτι τύποι που κάνουν απεντόμωση και τέτοια περίεργα. Έχω ακούσει πως δουλεύει και δεν παίρνουν και πολλά. Και δεν μπαίνει και τίποτα. Έχω να δω κατσαρίδα στην πολυκατοικία 5-7 χρόνια.

Δημοσ.

Κοίτα από που έρχονται και άρχισε να σκοτώνεις τους μπροστάρηδες.

Αυτοί έχουν μεγάλη έκκριση φερομόνης (κάτι σαν να "σέρνει" το θηλυκό) και παρασέρνουν τα υπόλοιπα.Άμα παύσει η έκκριση φερομόνης,στα @@ τους των υπολοίπων μυρμηγκιών,πάνε φωλιά για ξάπλες...

Έτσι καθαρίζω (ανά πενταετία περίπου) στο σπίτι μου.Ούτε αροξόν ούτε άλλα χημικά,μόνο φόνος.

Δημοσ.

with fire...

sadistic mode:

Kαλος μεγενθυτικος φακος, κανεις το κολπο με το ηλιακο φως (ηλιολουστη χωρα ειμαστε εξαλλου) και τα βλεπεις να τσουρουφλιζονται συνοδεια του αντιστοιχου ηχου και καπνου :P

Αχ αυτα τα χρονια του δημοτικου που καναμε ολη μερα μαλακιες και χαιρομασταν.

Δημοσ.

Γιατί,τώρα άλλαξε κάτι; :P

Ε ναι. Τωρα ή δεν υπαρχει χρονος για μαλακιες ή τις πληρωνεις. Τοτε εκανες εσυ μαλακιες και αγχωνοταν αλλος:P

Σαν την ανεμελια του δημοτικου και μετα των φοιτητικων χρονων δεν εχει. Μαλακιες με το κιλο, ευθυνες 0.

• Super Moderators
Δημοσ.

sadistic mode:

Kαλος μεγενθυτικος φακος, κανεις το κολπο με το ηλιακο φως (ηλιολουστη χωρα ειμαστε εξαλλου) και τα βλεπεις να τσουρουφλιζονται συνοδεια του αντιστοιχου ηχου και καπνου :P

Αχ αυτα τα χρονια του δημοτικου που καναμε ολη μερα μαλακιες και χαιρομασταν.

true dat...

ο κολλητός μου είχε περάσει σε άλλο επίπεδο, έπιανε ακρίδες, τους έβγαζε τα πόδια και τις πέταγε στα μυρμήγκια...

...pure evol

Δημοσ.

sadistic mode:

Μιας και αυτη η λεξη κακοποιειται βαναυσα απο τους περισσοτερους, μαζι με το μεγενθυση, τα σωστα ειναι μεγεθύντικος φακος και μεγέθυνση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...