Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δε ξέρω να πω τι ακριβώς γίνεται αλλά σίγουρα θα είναι εις βάρος σου.

κάποια στιγμή θα αναγκαστείς να την πληρώσεις με τόκο. οπότε πλήρωνε τώρα να ησυχάσεις

κατά τ΄άλλα συμφωνώ με τους από πάνω.

το χειρότερο όμως είναι πως υπάρχουν άτομα που κάνουν ολοφάνερη βλακεία αλλά παρόλα αυτά επιμένουν να ισχυρίζονται πως έχουν δίκιο λέγοντας ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

πάντως οι μπάτσοι δε πρέπει να αστειεύονται με αυτό. έχω ακούσει κι άλλους που την έχουν φάει λόγω κινητού.

προσωπικά χρησιμοποιώ bluetooth ή αν δε το έχω συνδέσει, ανοιχτή ακρόαση.

10 δευτ./110€!

αυτά είναι.

κι εγώ γκρινιάζω για τις χρεώσεις της vodafone

• Απαντ. 176
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πλήρωστο το γαμήδι,κάποτε όσα είχα τάδωσα σε έναν ταρίφα που κοκάλωσε για πελάτη,του ίσιωσα το πορτ-μπαγκαζ.Μίλαγα ο μλκς εγώ στο κινητό και μέχρι να έρθει το ερέθισμα στον εγκέφαλο,πλήρωσα (για μένα) το καπώ,τη μάσκα,κάτι καλυματάκια ψυγείου,ένα φανάρι...άσε,στενοχωριέμαι για τη μλκια μου τότε.

Πλήρωστο και παράτα το κwλοκινητό όταν οδηγείς.

Δημοσ.

Με έγραψαν για κινητό τηλέφωνο 110 ευρά, επειδή τα θεωρώ κοροϊδία δεν θα πληρώσω. Τι γίνεται στην περίπτωση αυτή; Θα πάνε στην εφορία; Και αν πάνε και δεν τα πληρώσω και εκεί απλά δεν παίρνω φορολογική ενημερότητα?

Α ρε Ελλάδα..Κατά τα άλλα απορούμε γιατί δεν πάμε μπροστά. Αφού βρε φίλε μου μιλούσες στο κινητό, άρα έφταιγες. Η κοροιδία που είναι? Η αστυνομία έκανε τη δουλειά της. Μην παραπονιέσαι μετά για τα χάλια της χώρας μας. Αφού έφταιγες πλήρωσε την. Αν οδηγεί κάποιος με το κινητό και δεν το γράψουν θα γυρίσεις και θα πεις "που είναι το κρατος, δεν εχουμε νομους". Ορίστε οι νόμοι.

Δημοσ.

το μονο που θα δικαιολογουσα ειναι να μιλουσε στο κινητο μεσα σε πολυ κινηση και ενω πηγαινε πολυ σιγα.

Σε γειτονιά έγινε όπου την είχαν στήσει ύπουλα σ ένα Γ. Μόλις έστριβες τους έβλεπες μπροστά σου, οπότε η ταχύτητα ήταν 5-10km. Δεν φορούσα ζώνη , παρ όλα αυτά με έγραψε για κινητό.

Δημοσ.

Τυχερός ήσουν, αν σε γράφανε για ζώνη ήταν μια 350άρα συν κάποιους πόντους στο δίπλωμά σου...

Καλά σου ξηγήθηκαν...

Δημοσ.

Να τους λες και ευχαριστώ που δεν σ' έγραψαν και για την ζώνη.

Στην Ευρώπη δεν υπήρχε περίπτωση να μην σε γράψουν και για τα δύο.

Εδώ ακόμα είμαστε το κάτι άλλο.

Δημοσ.

Τυχερός ήσουν, αν σε γράφανε για ζώνη ήταν μια 350άρα συν κάποιους πόντους στο δίπλωμά σου...

Ναι αλλά,

•  
  • η κλήση θα είχε εισπρακτικό χαρακτήρα για τους ίδιους λόγους με την άλλη κλήση που έφαγε ο TS
  • τα χιλιόμετρα δεν ήταν πολλά και άρα, κατά τη γνώμη του, οι αστυνομικοί θα ήταν άδικοι και θα είχαν εξαντλήσει την αυστηρότητά τους πάνω του
  • η απόσταση που θα είχε διανύσει θα ήταν τόσο μικρή που η χρήση της ζώνης δεν θεωρείται υποχρεωτική
  • το μπλόκο ήταν μετά από στροφή και όχι σε 500-1000 μέτρα απόσταση, όπως θα έπρεπε κανονικά, ώστε να έχει αρκετό χρόνο να βάλει ζώνη και να κλείσει το κινητό
  • η οδήγηση ήταν σε γειτονιά και ως γνωστόν στην γειτονιά μας κάνουμε ό,τι γουστάρουμε γιατί είναι τσιφλίκι μας
  • μπλά
  • μπλά
  • μπλα
  • .....

Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.

Φίλε guzel, καταλαβαίνω τον εκνευρισμό σου, μιας και έχω φάει 7 κλήσεις μέχρι τώρα. Από εκεί και πέρα, ό,τι κι αν λες, έκανες παρανομία και πρέπει να πληρώσεις. Το γεγονός ότι σε έγραψαν μόνο για το κινητό και όχι και για τη ζώνη, το θεωρώ απαράδεκτο. Ας ελπίσουμε ότι η κλήση, παρά τον εισπρακτικό της χαρακτήρα που λες ότι έχει, θα σε συνετίσει.

Υ.Γ.: Όσον αφορά την ερώτησή σου, εφόσον την έχεις υπογράψει, πρέπει να την πληρώσεις. Διαφορετικά πάει στην εφορία και αρχίζει να τοκίζεται και κάποια στιγμή θα σου έρθει μια οφειλή από την εφορία που θα τη δεις και θα ζαλιστείς και θα ψάχνεις να βρεις από πού είναι. Τα 110 ευρώ της κλήσης μπορούν γρήγορα να γίνουν 1000 ή και παραπάνω. Εάν είχες αντίρρηση για την κλήση, δεν έπρεπε να την υπογράψεις και το θέμα θα πήγαινε δικαστικά.

Δημοσ.

OP, όπως κατάλαβες πρέπει να την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια από το τόπικ αυτό,

γιατί σε λίγο θα βγεις και ο μοναδικός φταίχτης για το δημόσιο χρέος της Ελλάδας.

Όλοι εσείς που διαρρηγνύετε τα ιμάτιά σας και αποκαλείτε τον OP

Ελληνάρα, βλάχο, υποκριτή κτλ., ξεχνάτε απλά, βασικά πράγματα, όπως π.χ.

πως δεν ζούμε σε πολιτισμένη χώρα όπου λειτουργούν έστω και τα τυπικά.

Αν ζούσαμε σε κανέναν Καναδά, Σουηδία κτλ. θα έλεγα ακριβώς τα ίδια μ' αυτά που διάβασα.

Έφταιξες; Θα πληρώσεις κύριε.

Θα πει κάποιος, τι σημασία έχει, επειδή όλα είναι μπουρδέλο σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ακολουθούμε

τους νόμους; ΟΧΙ! Η διαφορά ποιά είναι όμως; Σε κάποια άλλη χώρα θα εμπιστευόμουνα την αστυνομία ότι κάνει

καλά την δουλειά της. Εδώ ΞΕΡΩ πως λειτουργεί η αστυνομία.

Πέρα από το πολύ σοβαρό ότι δεν κάνει ποτέ την δουλειά της αν είναι για κάτι σοβαρό όπως, ληστεία, φόνος κτλ.,

πάμε στα φοροεισπρακτικά μέσα. Όποτε θυμούνται και χρειάζονται χρήματα, ανακαλύπτουν ή θυμούνται ο,τιδήποτε.

Το πράγμα είναι πολύ απλό:

ΑΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 100% ΤΥΠΙΚΟΣ.

Αυτό που πρέπει να γίνεται είναι ο πολίτης να μπορεί να εμπιστεύεται τον αστυνομικό και να θεωρεί ότι θα κάνει καλά την δουλειά του. Να μπορεί να ΚΡΙΝΕΙ και να ξεχωρίζει τις καταστάσεις.

Εγώ φοράω γυαλιά π.χ. Υποχρεούμαι από τον νόμο να έχω 2ο ζευγάρι στο αυτοκίνητο. Πες ότι με πιάνουν και μου γράφουν

κανά 200άρι ευρώ πρόστιμο. Να τους πω μπράβο; Αυτή είναι η δουλειά τους; Να πω παρανόμησα, μπράβο στον κύριο αστυνομικό που τσάκωσε έναν εγκληματία; Όλοι εσείς που κρίνατε τον OP, έχετε μέσα στο αμάξι όλα τα απαραίτητα χαρτιά για τα ΠΑΝΤΑ, από ενημερωμένη κάρτα καυσαερίων, ΚΤΕΟ, τα πάντα, μέχρι τρίγωνα, λειτουργικούς πυροσβεστήρες, ενημερωμένο φαρμακείο, γιλεκάκι φωσφοριζέ, 2α γυαλιά κτλ.; ΚΑΝΕΝΑΣ σας ποτέ δεν έχει μιλήσει σε κινητό μέσα σε αμάξι;

Και ξαναλέω: Δεν υπερασπίζομαι τον παράνομο! Πρέπει ο αστυνομικός όμως να μπορεί να ξεχωρίζει καταστάσεις και να ΚΡΙΝΕΙ τι είναι όντως επικίνδυνο και τι όχι. Άλλο η γκόμενα που πάει με 160 και συγχρόνως είναι με τσιχλόφουσκα και μιλάει επί 30 λεπτά στο κινητό, και άλλο ο τύπος που έχει κολλήσει στην κίνηση και απαντάει στην συσκευή για 30 δευτερόλεπτα. Άλλο αν δεν βάλω ζώνη στην Εθνική ενώ πάω με 200 και άλλο αν δεν βάλω ζώνη στο χωριό μου με τους 100 κατοίκους που έχει 3 αμάξια και πάω με 40 μια διαδρομή 2 λεπτών.

Ζω 35 χρόνια στο ίδιος μέρος. Παρκάρω 20 χρόνια το αμάξι στον ίδιο δρόμο. Μαζί με μένα άλλοι 50 άνθρωποι.

Ξυπνάμε ένα πρωί μετά από δέκα χρόνια, κλήσεις όλοι για παράνομο παρκάρισμα. Ξαφνικά θυμήθηκαν και ανακάλυψαν ότι παρκάρουμε όλοι παράνομα. Μετά από 6-7 χρόνια πάλι κλήση. Ξανά τα ίδια. Συνολικά, ΤΡΕΙΣ φορές στα 20 χρόνια θυμήθηκαν και γράψανε τους πάντες. ΤΡΕΙΣ φορές στα 20 χρόνια ήμασταν παράνομοι.

Να ζούσαμε σε πολιτισμένο κράτος, να έλεγα, ΝΑΙ ρε κερατάδες, και πάλι δίκιο έχετε. Θα την πληρώσω γιατί ενώ έχει χώρο παραδίπλα εγώ ο μάγκας ήθελα να το παρκάρω κοντά στο σπίτι μου. ΑΛΛΑ ΠΟΥ; ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ να το βάλω αυτό το κωλάμαξο; ΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΧΩΡΟ για να παρκάρουμε τα αυτοκίνητα μας;

ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ. Αυτό είμαστε. Ή θα ισχύουν ΟΛΟΙ οι νόμοι ΠΑΝΤΑ και για ΟΛΟΥΣ ή άτομα σαν τον OP θα έχουν δίκιο να βγαίνουν από τα ρούχα τους. Δεν μπορείς την μια μέρα να με βλέπεις χωρίς ζώνη και να μου κλείνεις το μάτι και να με χαιρετάς και την άλλη να μου δίνεις κλήση. Δεν μπορείς να μου δίνεις κλήση για παράνομο παρκάρισμα ενώ δεν έχεις προβλέψει άλλο χώρο να παρκάρω.

Δεν μπορείς να ΔΙΥΛΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΩΝΩΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΜΗΛΟ.

Δεν λέω χάος και αναρχία! Δεν λέω να γράψουμε τους νόμους στα @@ μας.

Να υπάρχει ΚΡΙΣΗ λέω, πότε κάποιος όντως παρανομεί και πότε το μέτρο είναι εισπρακτικό.

Γιατί αν το πάμε με το γράμμα του νόμου, τότε ΟΛΟΙ ανά πάσα στιγμή παρανομούμε για κάτι, αυτό είναι

το μόνο βέβαιο.

Δημοσ.

Arcanaloth σε καποια πραγματα εχεις δικιο, αλλα η επιθεση στον OP ειναι απολυτα δικαιολογημενη.

Οδηγουσε χωρις ζωνη και μιλαγε στο κινητο. Τον σταματανε και αντι να του ριξουν 350+100+ 1 μηνα αφαιρεση την αδεια,

τρωει 110 ευρω προστιμο (55 δηλαδη αν πληρωθει σε 10 μερες) και ερχεται εδω να μας πει οτι δεν γουσταρει να πληρωσει.

Οσο για το οτι ολοι κανουμε παρανομιες, σαφως και ισχυει. Δεν ερχομαστε εδω μεσα ομως να μας χαιδεψουν τα αυτακια και να μας πουν οτι αδικηθηκαμε.

Γιατι δεν αδικηθηκαμε.

Σε αντιστοιχο τοπικ πριν κανα μηνα ο αλλος εφαγε κληση για παρκαρισμα και απλα ρωτησε τι γινεται αν δεν πληρωσει γιατι δεν ειχε λεφτα, και επεσαν να τον φανε.

Εδω που απλα δεν γουσταρει να πληρωσει, τι απαντηση περιμενε να παρει ο OP?

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως μια χαρά σβήνεται η κλήση.Είχα βρει στο δρόμο φίλο αστυφύλακα που πήγαινε με το πιτσιρίκι να σβήσει την κλήση.

Δημοσ.

Γιατί αν το πάμε με το γράμμα του νόμου, τότε ΟΛΟΙ ανά πάσα στιγμή παρανομούμε για κάτι, αυτό είναι

το μόνο βέβαιο.

Δεν νομίζω να το αμφισβητεί κανείς αυτό... το θέμα είναι απο την στιγμή που παρανομούμε, όταν μας πιάσουν (έστω και για χρηματοεισπρακτικούς λόγους) να μην κλαιγόμαστε μετά. Και στο λέει κάποιος που και έχει παρανομήσει (πολλάκις) και έχει πληρώσει (λιγότερο πολλάκις).

Το να φορέσει κάποιος την γαμοζώνη του, για να πάει έστω μέχρι το περίπτερο, δεν θα του πέσει και ο κώλος έτσι?

Και γω το έχω κάνει, αλλά αν με σταματήσουν, δεν θα μπορέσω να αποδείξω οτι πήγαινα μέχρι το περίπτερο...

Και στο κινητό έχω μιλήσει, αλλά αν με σταματήσουν δεν θα μπορέσω να αποδείξω οτι πχ αντιμετώπιζε υπερεπείγον πρόβλημα ο πατέρας μου, και έπρεπε να τον τρέξω στην εντατική.

Το να φορέσεις την ζώνη, να πάρεις και ένα bluetooth, δεν νομίζω οτι είναι κάτι πολύ δύσκολο εξάλλου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...