Lucifer Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Παπάρια εισπρακτικό χαρακτήρα έχουν οι κλήσεις. Αν δεν τσούζανε, δε θα κλαιγόσασταν τώρα.
Dakonblackblade Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Εγώ ψηφίζω υπέρ της ανομίας αν υπάρχει κάτι που με δυσαρεστεί στο κράτος. Ε ποιος είναι μαζί μου? Από δικαιολογίες άλλο τίποτα. Βάζουμε έναν αναρχικό στο thread και μας βρίσκει 1000.
..MementoMori.. Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Τωρα τι ψαχνετε? Αν ειναι δικαιο που υπαρχει ο νομος περι κινητων (...) ή αν πρεπει να τον εφαρμοζουμε απτη στιγμη που υπαρχει χωρις να επικαλουμαστε καθε πιθανη δικαιολογια? Το οτι η αστυνομια δεν κανει καλα τη δουλεια της ειναι αλλη συζητηση. Εν προκειμενω εχουμε το αντιθετο παραδειγμα. Αστυνομια που εκανε τη δουλεια της και πολιτης/πολιτες που ερχονται αντιθετοι με το γεγονος αυτο επινοωντας διαφορες απαντησεις. +1 Αν και η αστυνομια δεν εκανε καλα την δουλεια της. Του χαριστηκε για την ζωνη και δεν του πηρε και την αδεια για ενα μηνα. Αλλα ναι, κατα τ'αλλα εισπρακτικα μεσα και αδικιες κτλ κτλ
laptop_man Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Παπάρια εισπρακτικό χαρακτήρα έχουν οι κλήσεις. Αν δεν τσούζανε, δε θα κλαιγόσασταν τώρα. Που πονάει ο Έλλην;
dimitrisOS Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΡΕ ;;;;;; ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ;;;;;;;;; ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΦΤΑΣΑΝ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;;;;; ΔΕΝ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΟΙ ;;;;; ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ FACEBOOK "ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΟΔΗΓΩ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ" 5 ΜΕΤΡΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΧΩΘΙΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΝΤΑΛΙΚΑ . ΕΛΕΟΣ ΕΙΣΑΙ !!!!!!!!!!!!!!
pournaras Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Στην τσέπη και στην περηφάνεια; Φερε τον ελεγχο να σου βαλω αριστα
Porg Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Με το καλό να μπουν και κάμερες στους σηματοδότες να στέλνουν ραβασάκια σπίτι σε όποιους περνάνε με κόκκινο, μένω κοντά σε διασταύρωση με σχετικά μεγάλη κίνηση και φρικάρω με αυτά που βλέπω Προχτές ένα ζώο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα για να προσπεράσει τρία αυτοκίνητα που σταμάτησαν στο πορτοκαλί.
banned_acc Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Σας ευχαριστώ ολους για τις απαντήσεις , ολα καλά η κλήση σβήστηκε ή ..μαλλον "αλλαχτηκε" όπως μου είπανε καλό καλοκαίρι σε όλους ..και ήρεμα στους δρόμους ;p :lock: plz
..MementoMori.. Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Σας ευχαριστώ ολους για τις απαντήσεις , ολα καλά η κλήση σβήστηκε ή ..μαλλον "αλλαχτηκε" όπως μου είπανε καλό καλοκαίρι σε όλους ..και ήρεμα στους δρόμους ;p :lock: plz Συγχαρητηρια. Και προσοχη στους δρομους. Κυκλοφορουν πολλοι μαλακες.
laptop_man Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Στην τσέπη και στην περηφάνεια; Πάμε στο δεύτερο στάδιο: Που την έχει τη πούτσα ο αστακός;
Ntinaras Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Καλό τσιτάτο, ακούγεται ωραία και βάζει εύκολα και ο άλλος το +1, κρίμα που δεν βγάζει κανένα λογικό νόημα βέβαια. Είμαι εγώ 35 χρονών και δουλεύω πες όλη μέρα και παίρνω 600 ευρώ. Το ίδιο κάνει και η γυναίκα μου. Μετά από χρόνια δουλειάς καταφέρνουμε αγοράζουμε ένα δυάρι στην περιοχή του Ευόσμου Θεσ/νίκης, σε κάποιο κωλόστενο μέσα όπου είναι στιβαγμένοι δεκαπλάσιοι πολίτες απ' ό,τι θα έπρεπε κανονικά γιατί ο μηχανικός που σχεδίασε την πόλη δεν είχε ιδέα τι έκανε. Εγώ λοιπόν, επειδή έτυχε και γεννήθηκα φτωχός, ΔΕΝ έχω δικαίωμα να αγοράσω κάποια στιγμή ένα αυτοκίνητο. Επειδή γεννήθηκα φτωχός, θα πρέπει να παίρνω το γαμωλεωφορείο αν θέλω να κατέβω μέχρι το κέντρο, σκέψεις δε να πάω τίποτα Κρήνη και τέτοια είναι απλά απαγορευτικές γιατί θα πρέπει να αλλάξω 3-4 λεωφορεία και θα μας βγει πήγαινε-έλα η ιστορία χ80 λεπτά το εισιτήριο γάμησε τα. Άμα ήμουν μάγκας, και σύμφωνα με την λογική σου, έπαιρνα ένα σπίτι στο Πανόραμα, είχα την άπλα μου, ΕΙΧΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΜΟΥ, είχα την πυλωτή μου, και γούσταρα! Αλλά τώρα, μαλάκας. Ας πάω να πάρω ένα ποδήλατο άμα θέλω, αλλιώς να κάτσω να τρώω κλήσεις. Γιατί προς Θεού, δεν είναι υποχρέωση του κράτους να μου προσφέρει δρόμους επειδή πληρώνω φόρους, είμαι Ελληνάρας αν ζητήσω κάτι τέτοιο εξωφρενικό. +1! ωραια κλαιγεσαι αλλα δε περναει. υπαρχουν κι αλλοι που ειναι ακομα πιο φτωχοι απο σενα και δεν μπορουν να συντηρουν καν αυτοκινητο,και μαντεψε...προσπαθουν να περπατησουν πανω στο πεζοδρομιο που εχεις παρκαρει και να ανεβουν στο λεωφορειο του οποιου τη σταση εκλεισες. επισης υπαρχουν μερικοι και φτωχοι και αναπηροι που δεν εχουν καν ποδια ωστε να μπορουν να ανεβοκατεβαινουν πεζοδρομια και ραμπες τα οποια εχεις κλεισει γιατι "εισαι φτωχος" και δεν εχεις βιλλα με 6 παρκινγκ. φτωχοι ειναι ολοι οσοι παρκαρουν τις τζιπουρες πανω στα πεζοδρομια,φτωχοι ειναι ολοι οσοι πανε στα μπουζουκια και τα δινουν στους παρκαδορους για να τους τα παρκαρουν οπου να ναι. επισης ειτε φτωχος ειτε πλουσιος θα προσπαθησει να βγει απο τη γωνια για να περασει τη διασταυρωση,στην οποια εσυ παρκαρες,και δε θα εχει ορατοτητα και θα καρφωθει πανω σε καποιον αλλον,αλλα ουτε αυτο σε νοιαζει γιατι εισαι φτωχος και δικαιολογεισαι να κανεις οτι γουσταρεις. για να μη σε κουραζω και απαντας,ξερω τι θα πεις... εσυ δε κανεις τιποτα απ ολα αυτα. 1
laptop_man Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Κοντά έπεσες,στο λογαριασμό. Να δούμε,θα το σώσει το trolling μας το flame;Γιατί βρίζονται αυτοί εκεί πάνω;
boise bee Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 βασικα ειναι τυχερος που δεν του πηραν το διπλωμα για ενα μηνα..τοσο το πηραν σε να φιλο με την ιδια αιτια κλησης
Προτεινόμενες αναρτήσεις