DrLo Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Το πλυντήριο του σπιτιού είναι στο μπάνιο αλλά σκέφτομαι γι εξοικονόμηση χώρου ν το ανεβάσω στην ταράτσα όπου υπάρχει ήδη το πλυντήριο συγγενικού προσώπου. Για να μη μπλέξουμε με παροχές από άλλο ρολόι θα ήθελα να έχω δική μου παροχή νερού. Υπάρχει στο πλυσταριό μια βρύση που προς το παρόν δε ξέρω από που πέρνει νερό. Υπάρχει και ηλιακός του σπιτιού μου και ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να έχω νερό από τη γραμμή του ηλιακού (χωρίς να επηρεάσω την απόδοσή του φυσικά - μιλάμε για παροχή κρύου νερού).
Alxnks Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 μια χαρα μπορεις. ενα ταυ θα μπει...η μια (απο τις δυο πια) παροχες θα δινει στον ηλιακο και η αλλη στο πλυντηριο. α...αμα τα βαλεις τοσο κοντα, δες μηπως το πλυντηριο σου εχει υποδοχη για απευθειας ζεστο νερο. ισως σε συμφερει να τραβαει απο του ηλιακου αντι να δουλευει η αντισταση του (οποτε ειναι αυτο δυνατο...ελεγχει το πλυντηριο τη θερμοκρασια του νερου που του ερχεται και αναλογα πραττει).
cthulhucarbide Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Ο ηλιακός από κάπου παίρνει νερό. Βρες τον σωλήνα και λίγο πριν τον ηλιακό βάλε ένα "Τ"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα