flik Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Όσοι έχουν ασχοληθεί με θετικές επιστήμες έχουν μάθει να μην αποκλείουν τίποτα, αν δεν αποδειχθεί πρώτα. Μα τίποτα. Δε σημαίνει οτι τα πιστεύουν, αλλά δε χρειάζεται να τα αποκλείσουν. Αυτό είναι ένα πλαίσιο. Άλλοι βέβαια διαλέγουν πιο εύκλους δρόμους, με αφορισμούς, με μεγάλες φράσεις απο μικρά στόματα συνήθως, όλα τα βλέπουν προφανή, ενώ πολλές φορές για να υποστηρίξουν την άποψή τους μιλάνε με πολύ μπλαζέ ύφος για ανρθώπους ή πράγματα για τα οποία δεν ήξεραν καν την ύπαρξή τους μόλις μια ημέρα πριν. Δεν ξέρω αν αυτές οι δύο ομάδες μπορούν να βγάλουν άκρη σε μια εκτενή συζήτηση. @jsmith6 ωραία λόγια, δε ξέρω αν συμφωνώ πλήρως βέβαια. Όμως αυτό που πιστεύω και είναι σχετικό με το κείμενό σου, είναι οτι ζει όποιος γνωρίζει οτι θα πεθάνει. Οι περισσότεροι δεν το σκέφτονται, δεν ζουν, και δεν παράγουν έργο. Τώρα δε ξέρω αν χρειάζεται ο φόβος του θανάτου όπως αναφέρεται στο κείμενό σου, αλλά η γνώση και η συνειδητοποίηση νομίζω πως αρκεί.
MJBulls23 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Όσοι έχουν ασχοληθεί με θετικές επιστήμες έχουν μάθει να μην αποκλείουν τίποτα, αν δεν αποδειχθεί πρώτα. Μα τίποτα. Δυστυχως ομως δεν εχουν ασχοληθει ολοι με θετικες επιστημες..... Οποτε ακουμε αυτα που ακουμε. Η κοινη λογικη τους τρωει. Αυτοι ειμαι σιγουρος οτι θα εβγαζαν την εικασια του Riemann αληθη επειδη εχει αποδειχτει για τα πρωτα 10^13 μη τετριμμενα μηδενικα οτι ισχυει(re(s)=1/2). •Κοινη λογικη. Ισχυει για τα 10 πρωτα. 10 στα 10. WOW! Καλα παμε. •Ισχυει για τα 1000 πρωτα. 1000 στα 1000! WOW! Δεν μπορει να ειναι συμπτωση. •Ισχυει για τα 100000 πρωτα. 100000 στα 100000! WOW! Δεν μπορει να ειναι συμπτωση ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Η εικασια του Riemann ισχυει. Αντε ας εξετασουμε και μερικα δισεκατομμυρια ακομα. •Ισχυει για τα 10 000 000 000 000 πρωτα. Ισχυει δηλαδη για τα 10 τρισεκατομμυρια πρωτα μη τετριμμενα μηδενικα. Εχουμε επιτυχια 100% στα πρωτα 10 τρις. Απο τα 10 τρις μη τετριμεννα μηδενικα και στα 10 τρις ισχυει!! Δεν μπορει να ειναι συμπτωση ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ομως!! Η εικασια του Riemann ειναι αληθης. Παπάρια μαντολες θα του ελεγε ενας μαθηματικος. 1ον(αυτο ειναι αρκετα τεχνικο το θεμα οποτε δεν εχει νοημα να το αναφερω) εικαζεται οτι εαν η εικασια ειναι ψευδης τοτε το πρωτο μη τετριμμενο μηδενικο που δεν θα ειναι 1/2 η Re(s) του, θα ειναι μετα απο 10^10000(αν θυμαμαι καλα) μη τετριμμενα μηδενικα που την επαληθευουν. 2ον ακομα και εως το 10^10^10(αριθμος που ολα τα ατομα του συμπαντος να χρησιμοποιησεις δεν μπορει να γραφτει) να αποδειχτει οτι ισχυει, και παλι ο μαθηματικος θα πει οτι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΑΝ ισχυει, καθως πρεπει να το αποδειξουμε για ΟΛΟΥΣ τους αριθμους.
taazz Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δυστυχως ομως δεν εχουν ασχοληθει ολοι με θετικες επιστημες..... Οποτε ακουμε αυτα που ακουμε. Η κοινη λογικη τους τρωει. Αυτοι ειμαι σιγουρος οτι θα εβγαζαν την εικασια του Riemann αληθη επειδη εχει αποδειχτει για τα πρωτα 10^13 μη τετριμμενα μηδενικα οτι ισχυει(re(s)=1/2). •Κοινη λογικη. Ισχυει για τα 10 πρωτα. 10 στα 10. WOW! Καλα παμε. •Ισχυει για τα 1000 πρωτα. 1000 στα 1000! WOW! Δεν μπορει να ειναι συμπτωση. •Ισχυει για τα 100000 πρωτα. 100000 στα 100000! WOW! Δεν μπορει να ειναι συμπτωση ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Η εικασια του Riemann ισχυει. Αντε ας εξετασουμε και μερικα δισεκατομμυρια ακομα. •Ισχυει για τα 10 000 000 000 000 πρωτα. Ισχυει δηλαδη για τα 10 τρισεκατομμυρια πρωτα μη τετριμμενα μηδενικα. Εχουμε επιτυχια 100% στα πρωτα 10 τρις. Απο τα 10 τρις μη τετριμεννα μηδενικα και στα 10 τρις ισχυει!! Δεν μπορει να ειναι συμπτωση ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ομως!! Η εικασια του Riemann ειναι αληθης. Παπάρια μαντολες θα του ελεγε ενας μαθηματικος. αυτή δεν είναι η ιδιότητα της επαγωγής στα μαθηματικά?
MJBulls23 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 αυτή δεν είναι η ιδιότητα της επαγωγής στα μαθηματικά? Οχι.
flik Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δυστυχως ομως δεν εχουν ασχοληθει ολοι με θετικες επιστημες..... Οποτε ακουμε αυτα που ακουμε. Η κοινη λογικη τους τρωει. Αυτοι ειμαι σιγουρος οτι θα εβγαζαν την εικασια του Riemann αληθη επειδη εχει αποδειχτει για τα πρωτα 10^13 μη τετριμμενα μηδενικα οτι ισχυει(re(s)=1/2). Και ξέρεις γιατί θα την έβγαζαν αμέσως αληθή ε; Για να μην οδηγηθούν σε σεναριολογίες, καθώς δεν οδηγούν πουθενά.
FedonasP Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 θα προτιμούσα την αστρολογία να μην πηγαίνανε εντελώς χαμένα τα χρονια μου
Timonkaipumpa Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Όσοι έχουν ασχοληθεί με θετικές επιστήμες έχουν μάθει να μην αποκλείουν τίποτα, αν δεν αποδειχθεί πρώτα. Μα τίποτα. Δε σημαίνει οτι τα πιστεύουν, αλλά δε χρειάζεται να τα αποκλείσουν. Αυτό είναι ένα πλαίσιο. Άλλοι βέβαια διαλέγουν πιο εύκλους δρόμους, με αφορισμούς, με μεγάλες φράσεις απο μικρά στόματα συνήθως, όλα τα βλέπουν προφανή, ενώ πολλές φορές για να υποστηρίξουν την άποψή τους μιλάνε με πολύ μπλαζέ ύφος για ανρθώπους ή πράγματα για τα οποία δεν ήξεραν καν την ύπαρξή τους μόλις μια ημέρα πριν. Δεν ξέρω αν αυτές οι δύο ομάδες μπορούν να βγάλουν άκρη σε μια εκτενή συζήτηση. @jsmith6 ωραία λόγια, δε ξέρω αν συμφωνώ πλήρως βέβαια. Όμως αυτό που πιστεύω και είναι σχετικό με το κείμενό σου, είναι οτι ζει όποιος γνωρίζει οτι θα πεθάνει. Οι περισσότεροι δεν το σκέφτονται, δεν ζουν, και δεν παράγουν έργο. Τώρα δε ξέρω αν χρειάζεται ο φόβος του θανάτου όπως αναφέρεται στο κείμενό σου, αλλά η γνώση και η συνειδητοποίηση νομίζω πως αρκεί. Εσύ που ασχολείσαι με θετικές επιστήμες... και τα σχετικά.. Για πες μου.. Εάν είσαι σε μία μεριά μιας γέφυρας και στην άλλη της μεριά είναι ένα σουβλάκι γύρος (Αθηναίος γαρ) και κάθε βήμα σου είναι το μισό της απόστασης που σας χωρίζει εσένα και το σουβλάκι... πότε θα το φτάσεις;
FedonasP Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 ποτε........ αυτό το μαθαίνεις από το γυμνάσιο με τον αλέξανδρο και την χελώνα...
FedonasP Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 χαχαχα έχω δει αρκετά post σου περιστασιακά εδώ στο μπλαμπλα... πραγματικά η πλακα με εσένα δεν είναι αυτά που λες(που αν δεν είναι ότι νάναι τότε βγάζουν μάτι πως είναι copy paste) αλλα πως με αυτά που λες ειρωνεύεσαι και από πάνω εκτος αν νομίζεις πως όταν σου την λέει κάποιος και εσύ απαντάς με κάτι ασχετο αυτό το κάτι σε καλύπτει και βγαίνεις λάδι χωρίς να εκτεθείς....
Timonkaipumpa Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 χαχαχα έχω δει αρκετά post σου περιστασιακά εδώ στο μπλαμπλα... πραγματικά η πλακα με εσένα δεν είναι αυτά που λες(που αν δεν είναι ότι νάναι τότε βγάζουν μάτι πως είναι copy paste) αλλα πως με αυτά που λες ειρωνεύεσαι και από πάνω εκτος αν νομίζεις πως όταν σου την λέει κάποιος και εσύ απαντάς με κάτι ασχετο αυτό το κάτι σε καλύπτει και βγαίνεις λάδι χωρίς να εκτεθείς.... Χαίρομαι που σε κάνω και γελάς... Αλλά δεν θα ήθελα να είμαι στην θέση σου όταν καταλάβεις πόσο στείρος είναι ο τρόπος σκέψης σου. Το χειρότερο είναι... πως σε μία τόσο προφανή απάντηση... δεν κάθεσαι ούτε 2 λεπτά να σκεφτείς τι μπορεί να παίζει... αλλά, με ύφος 10000 καρδιναλίων, απαντάς το προφανές και ξεκινάς flame. Δεν σε ανησυχεί αυτό.. μήπως κάτι κάνεις λάθος; Και, αφού κάνεις λάθος και όντως λες κάτι εξωπραγματικό (literarily) δεν σε ανησυχεί το γεγονός πως οι χαρακτηρισμοί σου θα χαρακτηρίζουν εσένα τελικά; Προφανώς και η απάντησή σου είναι λάθος. Εξωπραγματική. Στην κυριολεξία.
FedonasP Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 να άρχισε πάλι χαχαχαχα θα σου απαντήσω απλά για να δω τι θα αντιγράψεις από το wikipedia και πως θα το αλλοιώσεις με την "λογική" σου για να ανταπαντήσεις έστω η απόσταση είναι 100 μετρα (οποια και αν είναι η απόσταση δεν παίζει ρολο απλά έβαλα έναν τυχαίο αριθμό) το πρώτο βήμα θα είναι 100/2 (50) το δεύτερο θα είναι 50/2 (25) το τρίτο θα είναι 25/2 (12,5) το τέταρτο θα είναι 12,5/2 (6,25) το πέμτο θα είναι 6,25/2 (3,125) το έκτο 3,125/2 (1.5625) το έβδομο θα είναι 1.5625/2 (0.78125) και ούτω καθεξής η αποσταση θα μικραίνει όλο και περισσότερο αλλα ποτε δεν θα γίνει 0 απλά θα γίνονται άπειρες διαιρέσεις με το 2
Timonkaipumpa Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 να άρχισε πάλι χαχαχαχα θα σου απαντήσω απλά για να δω τι θα αντιγράψεις από το wikipedia και πως θα το αλλοιώσεις με την "λογική" σου για να ανταπαντήσεις έστω η απόσταση είναι 100 μετρα (οποια και αν είναι η απόσταση δεν παίζει ρολο απλά έβαλα έναν τυχαίο αριθμό) το πρώτο βήμα θα είναι 100/2 (50) το δεύτερο θα είναι 50/2 (25) το τρίτο θα είναι 25/2 (12,5) το τέταρτο θα είναι 12,5/2 (6,25) το πέμτο θα είναι 6,25/2 (3,125) το έκτο 3,125/2 (1.5625) το έβδομο θα είναι 1.5625/2 (0.78125) και ούτω καθεξής η αποσταση θα μικραίνει όλο και περισσότερο αλλα ποτε δεν θα γίνει 0 απλά θα γίνονται άπειρες διαιρέσεις με το 2 Επειδή περιμένω και άλλους λαμπρούς θετικούς επιστήμονες να απαντήσουν... Θα έχεις την απάντησή σου πιο μετά... until then... θα σου πρότεινα να μην συνεχίσεις χαρακτηρισμούς για "λογική" κτλ... γιατί στο τέλος δεν θα είναι εύκολο για εσένα
FedonasP Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δεν χρειάζεται να περιμένω δεν είναι κάποιος πρωτοποριακός γρίφος είναι γνωστόν τοις πάσι ο αρχαίος μαθηματικός/φιλόσοφος ζήνωνας έχει ασχοληθεί με αυτά.. και επίτηδες σου είπα ότι πρόκειται για το παράδοξο με τον αλέξανδρο και την χελώνα γιατί ήξερα ότι θα googlάρεις και δεν θα βρείς τίποτα (το παράδοξο είναι με τον αχιλλέα και την χελώνα ) αν έβαζες και τον χρόνο στο παιχνίδι καθώς και την ταχύτητα αυτου που θέλει να πάει στο σουβλάκι ίσως κατάφερνες κάπως να το γλιτώσεις και τώρα δεν περιμένεις και άλλους απλά προσπαθείς να βρείς κάτι από το google
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα