Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή μόνο εγώ θεωρώ παράλογη την όλη συζήτηση που γίνεται τώρα;!

Έχουμε και λέμε:

- οι άθεοι είναι ανήθικοι.

- η έκτρωση είναι πράξη ανήθικη.

- άρα έκτρωση και αθεία πάνε μαζί.

(συλλογισμός του τύπου "ο αστυνομικός είναι όργανο, το μπουζούκι είναι όργανο, άρα ο αστυνομικός είναι μπουζούκι". Και στην προκειμένη έχουμε επιχειρήματα που όχι μόνο δεν βασίζονται σε παγιωμένες καταστάσεις και γενικές αλήθειες, αλλά βασίζονται σε υποκειμενική κρίση χωρίς περαιτέρω ανάπτυξη και τεκμηρίωση.)

Ναι, είναι ένας χώρος συζητήσεων και ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει άποψη.

Ποιός ο λόγος όμως να εμμένεις σε μια συζήτηση όταν βλέπεις το μάταιο της;

Βασανιστείτε μυστήρια πλάσματα! :rolleyes:

Επεξ/σία από weissheit
Δημοσ.

Έλα ντε που ξέρω εγώ. Μια που είναι στον άδη τώρα.

Εκεί είδα πως παρουσιάστηκε η γυναίκα που πέθανε από άμβλωση και άρχισε να παρακαλεί τον Κύριο για έλεος. ΑΥΤΟΣ της απάντησε: «εσύ στην γη δεν με αναγνώριζες, σκότωνες τα παιδιά στην κοιλιά σου και επί πλέον έλεγες στους ανθρώπους: δεν πρέπει να γεννάτε παιδιά, τα παιδιά είναι περιττά». Σε μένα δεν υπάρχουν, δεν υπάρχουν περιττά. Σε μένα υπάρχουν τα πάντα και για όλους αρκετά.

http://www.youtube.com/watch?v=cAD4tr5odqs

Δημοσ.

Κάτσε ρε ιπτάμενε να πούμε, και εγώ είμαι άθεος αλλά είμαι κατά των εκτρώσεων, πως κατέληξες σε αυτό το συμπέρασμα σαν πως χριστιανοί γιατροί δεν τις κάνουν;

Πρεπει να ξεκαθαρισουμε ενα πραγμα μια και καλη ! ! !

Χριστιανος ειναι αυτος που διαβαζει-μελετα τον λογο του Κυριου και προσπαθει να τον εφαρμοσει στη ζωη του. Επισης ειναι ενεργος στα Μυστηρια της Εκκλησιας μας και με πληρη επιγνωση στο τι κανει και γιατι το κανει και πως πρεπει να το κανει.

Τετοιοι Χριστιανοι αγαπητε μου, ειναι πολυ λιγοι εως ελαχιστοι. Αν θελουμε να μιλησουμε με ποσοστα ειναι <1%

Ενας τετοιος Χριστιανος λοιπον δεν θα εκανε σε καμια περιπτωση εκτρωση ακομα και αν τον απειλουσαν στο να το κανει.

Ολοι οι υπολοιποι που ειχαμε-ειχες την ατυχια να γνωρισεις στη ζωη σου και να βιωσεις τις διαφορες ανοησιες, καφριλες, υποκρισιες, ανομιες, ξεφτιλες κτλπ...απλα αυτοαποκαλουνται Χριστιανοι αλλα στην ουσια θα επρεπε η οικεια τους Μητροπολη να τους ειχε διαγραψει βαση των Ιερων Κανονων της Εκκλησιας μας που αποτελουν το συνταγμα της Εκλλησιας το οποιο ομως του εχουν αλλαξει τα φωτα και το εχουν θαψει 10 πατωματα πιο κατω απο το εδαφος ωστε κανεις να μην γνωριζει τι γραφει, τι προβλεπει...διοτι πολυ απλα αν τα προβατα αποκτησουν γνωση αυτοματα θα κατανοησουν τη ξεφτιλα τους και θα τους παρουν με τις πετρες.

Τους κρατανε λοιπον στο σκοτος της αγνοιας και τους γεμιζουν παραφινες-κερια-λιβανια-εικονακια-ταματα κτλπ. Εχουν στησει και καμποσα ποστα κοφτηρια...και αυτο ειναι ολο. Θεατρο σκιων...και βρωμας.

Ολα για τη κονομα και εχουν ταυτιστει πληρως με τη καθε εξουσια που κατασπαραζει αυτο τον λαο που αποκαλουν ποιμνιο τους αλλα που ποτε δεν παλεψαν με τους λυκους για να τον σωσουν και ουτε ποτε θα το κανουν.

Δικαιως λοιπον θα δεχτουν και αυτοι μαζι με οσους εχουν πολεμησει-χλευασει-δηλητηριασει την Εκκλησια του Κυριου την οργη Του οταν αυτος θα κρινει οτι εφτασε η ωρα της καθαρσης απο τα σκατα και τα παρασιτα.

Βαση των γεγονοτων που βιωνουμε και ακουμε γυρω μας...μαλλον θα ειναι πιο συντομα απο οτι νομιζαμε.

Καλη συνεχεια.

Μια γυναίκα ας πούμε, η οποία έπεσε θύμα βιασμού και έμεινε έγκυος, αν προχωρήσει σε διαδικασία άμβλωσης, θα αποτελεί παράδειγμα ατόμου σε ηθική κατάπτωση, διότι το βιαστή τον έστειλε στο δρόμο της ο Θεός...

...ενδιαφέρον!

Ο Θεος δεν επεμβαινει στις ζωες των ανθρωπων ουτε στελνει κανεναν...για να βιασει μια γυναικα για να δοκιμασει τη πιστη της γυναικας.

Αυτα τα καραγκιοζιλικια ανηκουν σε εμας που κανουμε και χειροτερα και απο αυτα οταν μπορουμε και δουμε οτι μας παιρνει...

Ουτε παιζει η αλλη μεγαλη λαλακια που λενε ως ανοητη δικαιολογια οι διαφοροι "Χριστιανοι" για τις πραξεις τους: Ο διαολος με εβαλε...δεν καταλαβα τι εγινε...

Δεν εχει καμια εξουσια ο διαβολος πανω στον ανθρωπο. Παιχνιδι με το μυαλο σου κανει απλα. Μεχρι εκει. Λογισμους βαζει. Αν θελεις εσυ τον ακολουθεις...αν δεν θελεις οχι. Απλα θελουμε καπου να τα φορτωσουμε και αναλογα με τις περιστασεις λεμε ειτε τον Θεο ειτε τον διαβολο...

Τοσο ξεφτιλισμενοι ειμαστε.

Στο ότι ο αθεισμός είναι ο λόγος ηθικής καταπτώσεως συμφωνούν πολλοί μαζί μου, γέροντες. Αν θέλεις αποσπάσματα πες μου.

Επετρεψε μου οσο αφορα αυτο που λες περι γεροντων να σου πω 2-3 πραγματακια.

Καταρχην ειμαστε Χριστιανοι και οχι γεροντικοι. Εαν ψαξεις καλα στην Εκκλησιαστικη ιστορια θα δεις οτι ολες οι αιρεσεις και οι πολεμοι και τα εγκληματα που τις συνοδεψαν ξεκινησαν απο κατι γεροντες τις εποχης εκεινης.

Λογω ιδιοτητος (που μεσω νετ θα ηταν ανοητο να καθομαι να λεω στο καθενα τι ειμαι κτλπ...δικαιωμα του καθενα να ειναι οτι θελει) εχω μεγαλη εμπειρια απο γεροντες κτλπ. Υπηρξαν 2-3 Αγιοι ανθρωποι και δυστυχως εχουν κοιμηθει πλεον. Ολοι οι υπολοιποι επειδη ειδαν οτι το ονομα τους πουλαει και το συστημα γενικα γεροντας-προφητεια-θαυματα-ταματα-πνευματικος με 10000 πνευματικοπαιδια (εδω 2 παιδια εχει καποιος βιοπαλαιστης ολη μερα μαζι του στο σπιτι και δεν μπορει να τα βαλει στον ισιο δρομο...πως προλαβαινει αυτος 1000αδες ατομα να τα οδηγει με βεβαιοτητα στον Κυριο και παιρνει την ευθυνη και τα αναλαμβανει;;; γιατι δεν τους λεει δεν προλαβαινω...δοκιμαστε και αλλου...;) κλικες, φατριες, εκδοσεις, αφιερωματα, δωρεες κτλπ....ολα αυτα πουλανε...και το παιχνιδι τους το ξερουν πολυ καλα...οι γεροντες.

Επρεπε να σε ειχα απο καμια γωνια να ακουσεις τι λενε οταν δεν ειναι μπροστα τα θυματα...

Υπαρχουν και πραγματικοι αγωνιστες...και με αληθινη πιστη....αλλα αυτοι αδελφε μου δεν επιθυμουν ουτε να γινουν γνωστοι...ουτε να βγαζουν ομιλιες-προφητειες-θαυματα-βιβλια...ουτε να εχουν καμια 1000αδα πνευματικοπαιδια.

Στον αγωνα τους ειναι...στο πολεμος τους...στη μαχη για τη σωτηρια τους. Εκει ειναι αυτοι και δεν προκειται ποτε να τους βρεις γιατι πολυ απλα δεν δεχονται να μιλησουν και να ασχοληθουν με αυτα. Εχουν κατανοησει πληρως τι σημαινει ταπεινοτητα, επαρση, υπαρηφανια, αλλαζονεια, ανοησια, νηστεια, προσευχη.

Οι γεροντες λοιπον καλα θα κανουν να κατσουν εκει που καθονται και να κοιταξουν πως θα ετοιμαστουν για το μοιραιο. Λιγη ταπεινωση ποτε δεν εβλαψε. Ολα τα ξερουν και για ολα εχουν γνωμη και διαταζουν.

Το οτι πανε κοντρα στη φυση που τους εδωσε ο Κυριος γιατι δεν στο λενε; Ποτε μας μιλησε ο Κυριος για αγαμια κτλπ; Τι λεει οτι πρεπει να εχει καποιος για να γινει παπας-επισκοπος;;; Ποτε δεχτηκαν οι ανθρωποι τους μοναχους αναμεσα τους και γιατι; Μεχρι ποτε τους εδιωχναν μολις τολμουσαν να κατεβουν στις ενοριες-χωρια και γιατι;

Μελετα αδελεφε...μελετα την Αποστολικη Παραδοση και τις Αποστολικες Διαταγες που αποτελουν το συνταγμα της Εκκλησιας μας και θα καταλαβεις.

Οσοι πηγαν κοντρα στη πλανη τους απλα τους εφαγαν λαχανο και εδραιωσαν αυτο το εκτρωμα που βλεπουμε σημερα...το μαγαζι τους.

Ντροπη πρωτα σε εμενα που καθομαι και στα λεω και διαβαζουν και οι αλλοι οι "αθεοι"...ντροπη σου και εσενα που δεν ξερεις τη τυφλα σου και λες ανοησιες...ντροπη σε ολους μας που τους ανεχομαστε στη πλατη μας και δεν κανουμε κατι για να αναβιωσουμε την πραγματικη Εκκλησια του Χριστου.

Ενεκεν της ντροπης και της ξεφτιλας και οτι θα ακολουθησει μετα απο αυτο...δεν θα μπορουσα να γινω αρνητης της αληθειας. Και η αληθεια ποναει και ενοχλει. Παντα.

Οχι και τοσο.Να μια καλη απαντηση με χιουμορ απο τον φιλοσοφο/κωμικο George.

http://www.youtube.com/watch?v=9kCyqBKewr4

Καλα μη το τραβας και εσυ το θεμα με το να βαζεις ως κατι τον καθε ανοητο-δαιμονισμενο-βαλτο-μασωνο εν υπηρεσια ως επιχειρημα για αυτα που θελεις να πεις...

Θελεις να τον πιστεψεις αυτον και ασπαζεσαι αυτα που λεει; Το ποιον του το εχεις ερευνησει;

Οταν λαμβανουμε καποιο μηνυμα, εξεταζουμε και την πηγη αν θελουμε να ειμαστε συνεπης με τον εαυτο μας και οχι αφελης και ανοητοι.

Τωρα αν η πνευματικη σου ικανοτητα δεν σου επιτρεπει να κανεις ερευνα ή δεν εχεις τη δυνατοτητα γενικα της ερευνας...αλλο θεμα.

Κλασικη περιπτωση θολοκουλτουρας μαρξισμου και ανοησιας...μαγειρεμενα και σερβιρισμενα απο τα τσιρακια της νεας ταξης πραγματων με πολυ αγαπη στις μαζες.

Ισως τελικα εχω απαιτησεις απο τους ανθρωπους...που δεν θα επρεπε...δικο μου λαθος. Συγνωμη. Συνεχισε αυτο που κανεις. Καλη συνεχεια.

• Moderators
Δημοσ.

Καλα μη το τραβας και εσυ το θεμα με το να βαζεις ως κατι τον καθε ανοητο-δαιμονισμενο-βαλτο-μασωνο εν υπηρεσια ως επιχειρημα για αυτα που θελεις να πεις...

Όλα αυτά είναι ο Carlin;

Δημοσ.

Όλα αυτά είναι ο Carlin;

Στα πλαισια της ελευθεριας του λογου και της δημοκρατιας...γνωμη σου...γνωμη μου.

Χαλαστηκες;

Δημοσ.

Ο Θεος δεν επεμβαινει στις ζωες των ανθρωπων ουτε στελνει κανεναν...για να βιασει μια γυναικα για να δοκιμασει τη πιστη της γυναικας.

Αυτα τα καραγκιοζιλικια ανηκουν σε εμας που κανουμε και χειροτερα και απο αυτα οταν μπορουμε και δουμε οτι μας παιρνει...

Ουτε παιζει η αλλη μεγαλη λαλακια που λενε ως ανοητη δικαιολογια οι διαφοροι "Χριστιανοι" για τις πραξεις τους: Ο διαολος με εβαλε...δεν καταλαβα τι εγινε...

Δεν εχει καμια εξουσια ο διαβολος πανω στον ανθρωπο. Παιχνιδι με το μυαλο σου κανει απλα. Μεχρι εκει. Λογισμους βαζει. Αν θελεις εσυ τον ακολουθεις...αν δεν θελεις οχι. Απλα θελουμε καπου να τα φορτωσουμε και αναλογα με τις περιστασεις λεμε ειτε τον Θεο ειτε τον διαβολο...

Τοσο ξεφτιλισμενοι ειμαστε.

...και ρωτώ - ξανά - εγώ ο ξεφτιλισμένος (ο οποίος, παρ' όλα αυτά, δεν είπα ποτέ ότι μ' έβαλε ο ...διάβολος να κάνω, όποιο λάθος έχω κάνει στη ζωή μου):

Δεν ήταν έτοιμη να αποκτήσει παιδί, ούτε ψυχολογικά, ούτε από υλικής πλευράς, προκειμένου να μην του στερήσει όσα δεν πρέπει να στερείται κανένα παιδί, αλλά τη βίασαν και έμεινε έγκυος. Αν το «ρίξει», η επίσημη εκκλησία την καταδικάζει; Από τη στιγμή που η απάντηση είναι «ναι», η επίσημη εκκλησία δε διαφέρει από μια συμμορία (Κάτω από την οπτική ενός ξεφτιλισμένου φυσικά! Οι υπόλοιποι μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι και να περιμένουν τη βασιλεία των ουρανών...)

• Moderators
Δημοσ.

Στα πλαισια της ελευθεριας του λογου και της δημοκρατιας...γνωμη σου...γνωμη μου.

Χαλαστηκες;

Εγώ; Διόλου.

Εσύ ζορίζεσαι μάλλον, καθώς το βίντεο χρησιμοποιήθηκε για τις απόψεις που εκθέτει, ως απάντηση σε κάποιο ερώτημα. Σαφές το ερώτημα, σαφής και η απάντηση.

Η ανταπάντησή σου όμως έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Αντί να πεις ότι "διαφωνώ με αυτό κι αυτό" ή να παραθέσεις κάποια άλλη πηγή που εκφράζει τις απόψεις σου, μιλάς για ποιόν, μασωνία, θολοκουλτούρα κλπ.

Προσωπικά, δεν με απασχολεί, αλλά να ξέρεις ότι είναι κλασική τακτική αυτή. Προτιμότερο είναι να πεις "δεν έχω κάτι να σχολιάσω".

Δημοσ.

Εγώ; Διόλου.

Εσύ ζορίζεσαι μάλλον, καθώς το βίντεο χρησιμοποιήθηκε για τις απόψεις που εκθέτει, ως απάντηση σε κάποιο ερώτημα. Σαφές το ερώτημα, σαφής και η απάντηση.

Η ανταπάντησή σου όμως έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Αντί να πεις ότι "διαφωνώ με αυτό κι αυτό" ή να παραθέσεις κάποια άλλη πηγή που εκφράζει τις απόψεις σου, μιλάς για ποιόν, μασωνία, θολοκουλτούρα κλπ.

Προσωπικά, δεν με απασχολεί, αλλά να ξέρεις ότι είναι κλασική τακτική αυτή. Προτιμότερο είναι να πεις "δεν έχω κάτι να σχολιάσω".

θα σε βολευε καλυτερα;

Καλως.

Δεν εχω κατι να σχολιασω.

Δημοσ.

...και ρωτώ - ξανά - εγώ ο ξεφτιλισμένος (ο οποίος, παρ' όλα αυτά, δεν είπα ποτέ ότι μ' έβαλε ο ...διάβολος να κάνω, όποιο λάθος έχω κάνει στη ζωή μου):

Δεν ήταν έτοιμη να αποκτήσει παιδί, ούτε ψυχολογικά, ούτε από υλικής πλευράς, προκειμένου να μην του στερήσει όσα δεν πρέπει να στερείται κανένα παιδί, αλλά τη βίασαν και έμεινε έγκυος. Αν το «ρίξει», η επίσημη εκκλησία την καταδικάζει; Από τη στιγμή που η απάντηση είναι «ναι», η επίσημη εκκλησία δε διαφέρει από μια συμμορία (Κάτω από την οπτική ενός ξεφτιλισμένου φυσικά! Οι υπόλοιποι μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι και να περιμένουν τη βασιλεία των ουρανών...)

Η τηρηση μιας εντολης δεν οδηγει στη σωτηρια.

Η παραβαση μιας εντολης δεν ειναι αμαρτια, δεν οδηγει στην απωλεια.

Αμαρτια ειναι κατι αλλο το οποιο αν θελεις φτιαχνουμε ενα ξεχωριστο τοπικ και τα λεμε εκει.

Παντως η παραβαση μιας εντολης δεν οδηγει στην απωλεια-κολαση.

Με αγαπη, με στοργη και συνεση αγκαλιαζουμε αυτο το πλανεμενο πλασμα και ταλαιπωτημενο απο τις καταστασεις...το βοηθαμε να σταθει στα ποδια του και μετα το διδασκουμε πως μπορει να βελτιωθει ως ανθρωπος-Χριστιανος.

Μετα απο ολο αυτο (που μπορει να κρατησει και ετη) σιγουρα θα εχουμε παρει και εμεις πολλα μαθηματα και θα εχουμε κολλησει και κανα ενσημο σε αυτο που λεγεται ανθρωπια-αγαπη προς τον πλησιον.

Οτιδηποτε αλλο ειναι εκτος διδασκαλιας του Κυριου και απλα ειναι εγωισμος-φανατιλα-ανοησια-απανθρωπια.

Ολα αυτα βεβαια τα λεμε για τη περιπτωση που αναφερεις οτι βιαστηκε κτλπ...

Και η ειρωνεία είναι εξίσου κλασική τακτική. ^_^

Κανω αυτο που λες...ειμαι ειρωνας...δεν το κανω...εχεις θεμα...

Τελος.

Δημοσ.

Οχι και τοσο.Να μια καλη απαντηση με χιουμορ απο τον φιλοσοφο/κωμικο George.

http://www.youtube.com/watch?v=9kCyqBKewr4

Τι καλη απαντηση ηταν αυτη? Δεν ειδα μια ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ απαντηση στο υπο συζητησιν ερωτημα, στο συγκεκριμενο βιντεο. Μόνο αστεισμους που εχουν καποια βαση αλλά η βαση ειναι κυριως το να λιδωρει τους πιστους και τα πιστευω τους.

Καμια ομως ουσιαστικη και συγκεκριμενη απαντηση.....

Πως γινεται ενας ανθρωπος να ειναι βάλτος? :-D

Γενικα λες απιστευτες υπερβολες οποτε και να εχεις μερικα δικαια εδω και κει(που εχεις), χανονται μεσα στο απιστευτο παραλληλημα υπερβολων και λανθασμενων πραγματων που λες.

• Moderators
Δημοσ.

Το εχω σκεφτει παλαιοτερα αυτο με την εκτρωση και εαν η πραξη της, απο μερους και με πρωτοβουλια της κυοφορουσας, αποτελει δολοφονια ενος ανθρωπινου οντος ή οχι, αλλά δεν εχω καταληξει σε μια σαφη απαντηση. Ειναι δυσκολο το ερωτημα..... :(

Μία έκτρωση είναι αποδεκτή, εάν η γέννηση του βρέφους έχει χειρότερα αποτελέσματα (για το ίδιο ή για την μητέρα) απ' ότι η διακοπή της κυοφορίας του.

Θεοί και δαίμονες δεν μας ενδιαφέρουν. Επίσης, δεν χρειάζεται να είναι κάποιος θρήσκος ή άθρησκος, είναι αυτονόητο ότι δεν πρέπει οποιαδήποτε γυναίκα να κάνει εκτρώσεις για την πλάκα της. Δεν θέλει phd στην θεολογία για να το καταλάβει κάποιος αυτό.

Σε κάλυψα;

Δημοσ.

Μία έκτρωση είναι αποδεκτή, εάν η γέννηση του βρέφους έχει χειρότερα αποτελέσματα (για το ίδιο ή για την μητέρα) απ' ότι η διακοπή της κυοφορίας του.

Σε κάλυψα;

Οχι. Καθολου.

Τι θα πει "να εχει χειροτερα αποτελεσματα" για το βρεφος(στην προαναφερθεισα προταση σου)?

Τι εννοεις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ?

Τι εννοεις ΑΚΡΙΒΩΣ δηλαδη?

• Moderators
Δημοσ.

Οχι. Καθολου.

Τι θα πει "να εχει χειροτερα αποτελεσματα" για το βρεφος(στην προαναφερθεισα προταση σου)?

Τι εννοεις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ?

Τι εννοεις ΑΚΡΙΒΩΣ δηλαδη?

Συγκεκριμένα, με παράδειγμα;

Ας πούμε η μάνα να είναι πρεζάκι. Ή να είναι 13 χρονών. Ή να είναι παιδόφιλη. Ή όλα τα παραπάνω.

Επίσης, αν το μωρό κινδυνεύει να γεννηθεί με σοβαρό πρόβλημα υγείας. Δεν έχεις δικαίωμα να φέρεις στον κόσμο κάτι που θα βασανιστεί.

Σε μερικές περιπτώσεις μάλιστα, θα έπρεπε να είναι υποχρεωτική η έκτρωση. Γνώμη μου.

Δημοσ.

Συγκεκριμένα, με παράδειγμα;

Ας πούμε η μάνα να είναι πρεζάκι. Ή να είναι 13 χρονών. Ή να είναι παιδόφιλη. Ή όλα τα παραπάνω.

Και παλι. Ποτέ δεν μπορεις να ξερεις εαν το παιδι δεν θα καταληξει τελικα να ξεφυγει απο ολα αυτα και να ζησει μια ωραια ζωη.

Επίσης, αν το μωρό κινδυνεύει να γεννηθεί με σοβαρό πρόβλημα υγείας. Δεν έχεις δικαίωμα να φέρεις στον κόσμο κάτι που θα βασανιστεί.

Επισης και εδω περα ποτέ δεν μπορεις να ξερεις τι φαρμακα και τι θεραπειες θα βρεθουν για ανιατες ασθενειες του σημερα. Η δολοφονια ειναι δολοφονια εξαλλου και δεν πρεπει να κρινει καποιος πως πρεπει και πως δεν πρεπει να ζησει καποιος, και εξαλλου εαν βρεθει φαρμακο που θεραπευει το σοβαρο προβλημα υγειας η πραξη ευεργετηματος προς αποφυγη μιας ζωης με προβληματα υγειας, μετατρεπεται σε δολοφονια εξ αμελειας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...