Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γνωριζεις βεβαια οτι η αμβλωση επιφερει σωματικες και ψυχικες διαταραχες. there is no free lunch

Ασχετα με το τι λεει η καθε θρησκεια δε σημαινει κανω σεξ και αμα μου κατσει ενα παιδι κανω αμβλωση και καθαρισα. δεν ειναι παιχνιδι αυτο το πραγμα

Υπαρχει και χαπι που το παιρνεις την επομενη μερα

Ποιο ειναι το μεγεθος που αντιπροσωπευουν?

Τι θα πει αυτο?

Εχουμε ορισει οτι 1+1 = 10 στο δυαδικο συστημα. Οτι 1+1 = 2 στο 6δικο πχ συστημα. Ολα τα άλλα ειναι ανουσια....

Δεν αλλαζω τον ορισμο. Δινω τον ορισμο. Εαν εχετε ξερω γω καποια ανικανοτητα ή αδυναμια κατανοησης του δνε φταιω εγω.....

Το οτι εχετε μαθει να σκεφτεστε με βαση το 10δικο συστημα αριθμησης απο μικρα παιδια και σας εχει καρφωθει στο μυαλο ετσι και ολα τα άλλα σαν μοιαζουν περιεργα και "σοφιστειες" οπως ειπε ο αλλος, δεν φταιω εγω, ουτε θα αλλαξουμε την πραγματικοτητα για να την φερουμε στον τροπο σκεψης σας.

Για γραψε ολογραφως τη φραση 1 + 1 = 10 (θεωρωντας οτι οι αριθμοι ειναι στο δυαδικο)

Δημοσ.

Για γραψε ολογραφως τη φραση 1 + 1 = 10 (θεωρωντας οτι οι αριθμοι ειναι στο δυαδικο)

Ενα συν ενα ισουται με ενα μηδεν.

Η αναγραφη ή η αναγνωση αριθμων στο δυαδικο συστημα ειναι πολυ ευκολη με την υιοθετηση ενος απλου κανονα(που συνηθως χρησιμοποιειται αφου ειναι απλουστατος και σαφης): να διαβαζεις ψηφιο-ψηφιο τον αριθμο απο αριστερα προς τα δεξια).

Πχ το 101001, διαβαζεται "ενα μηδεν ενα μηδεν μηδεν ενα".

Δημοσ.

Σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει, έχουμε ήδη νικήσει:

Οι εκτρώσεις είναι νόμιμες. :)

Sorry, λάθος λέξη η «συνείδηση». Συναίσθηση ήθελα να πω. Από τι στιγμή που στα πρώιμα στάδια της εγκυμοσύνης το έμβρυο δεν έχει διαίσθηση του πόνου, δεν είναι κακό να ξεφορτώνεσαι μερικά κύτταρα, όπως π.χ. δεν είναι κακό να τρως τα νύχια σου.

Είναι δόλος να ρίξεις ένα παιδί που θα γεννιόταν άρρωστο;

Οκ, πάσο, κέρδισες, δεν σχολιάζω άλλο. Προφανώς υπάρχει τεράστιο χάσμα μεταξύ των απόψεων μας σε αξιωματικό επίπεδο. Γνώμη σου, γνώμη μου και όλα βαίνουν καλώς. :)

Οταν λες εχουμε...ποιοι εχετε;;;

Για παμε...ξεκινα τις συστασεις.

Δημοσ.

Υπαρχει και χαπι που το παιρνεις την επομενη μερα

το ξερω αλλα η συζητηση ηταν πανω στις αμβλωσεις :P

Δημοσ.

Λογικο κενο στο παραπανω:

Ουτε στα επομενα σταδια εχει συνειδηση.

Οποτε γιατι κάνεις τον διαχωρισμο?

Ειναι λαθος και καταρριπτει το επιχειρημα σου.

με βαση τους επιστημονες το μωρο αποκτα συνειδηση οταν γινεται 2 ετων. μπορεις να το σκοτωσεις αφοβα ακομα και μετα τη γεννα :D

Δημοσ.

με βαση τους επιστημονες το μωρο αποκτα συνειδηση οταν γινεται 2 ετων. μπορεις να το σκοτωσεις αφοβα ακομα και μετα τη γεννα :D

Το ξερω, αλλά δεν ηθελα να δωσω βαση σε αυτο και να εμπλακω σε μια τετοια συζητηση αποπροσανατολιζοντας απο το βασικο θεμα που απαντησα.

Βεβαια εγω ξερω οτι καποιος αποκτα συνειδηση λιγο μετα τον 1μιση χρονο, αλλά αυτο δεν εχει και ιδιαιτερη σημασια....

Επισης οπως ειπε δεν ηθελε να πει συνειδηση αλλά συναισθηση. Αν και αυτος ειναι ενας ασαφης όρος καθως και ακομα και ετσι δεν εχει και ιδιαιτερη σημασια. Και μονοκυτταρο οργανισμο να σκοτωσεις παλι δολοφονος εισαι συμφωνα με τον ορισμο(εαν ο ορισμος ειναι αλλος απο αυτον που εγω γνωριζω, οκ κανενα προβλημα τοτε δεν ειναι δολοφονια).

Δημοσ.

Επισης οπως ειπε δεν ηθελε να πει συνειδηση αλλά συναισθηση. Αν και αυτος ειναι ενας ασαφης όρος καθως και ακομα και ετσι δεν εχει και ιδιαιτερη σημασια. Και μονοκυτταρο οργανισμο να σκοτωσεις παλι δολοφονος εισαι συμφωνα με τον ορισμο(εαν ο ορισμος ειναι αλλος απο αυτον που εγω γνωριζω, οκ κανενα προβλημα τοτε δεν ειναι δολοφονια).

και εγω διαφωνω σε αυτο. επειδη δε νιωθει πονο το εμβρυο μπορεις να το σκοτωσεις. και τον ανθρωπο μπορεις να τον σκοτωσεις χωρις να νιωσει κανενα πονο τι σημαινει αυτο? βρισκω λιγο βλακεια αυτη τη δικαιολογια για να λενε οτι μπορουν να κανουν εκτρωση μεχρι 24 εβδομαδες. λες και ολα τα μωρα ειναι ιδια. και εαν ενα μωρο εχει τα νευρα απο τις 23 εβδομαδες και το σκοτωσεις την 24 τι γινεται? το αναφερω γιατι στην ιατρικη ειδικα οι εξαιρεσεις ειναι που κανουν τους κανονες :P

Δημοσ.

Επειδή τυχαίνει να είμαι πρόσφατος πατέρας (47 ημερών κοριτσάκι), επιτρέψτε μου να σας περιγράψω τις σκέψεις μου σχετικά με την έκτρωση. Πριν από την εγκυμοσύνη, ήμουν κάθετα υπέρ του τερματισμού μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης, για οποιονδήποτε λόγο κι αν ήταν ανεπιθύμητη.

Μόλις κάναμε τους πρώτους υπέρηχους, συγκεκριμένα της 6ης εβδομάδας,πολύ νωρίς δηλαδή, ακούσαμε την καρδιά, καθώς είναι το πρώτο όργανο που σχηματίζεται. Ήταν μια έκπληξη, καθώς για πρώτη φορά τότε κατάλαβα ότι εκείνη τη στιγμή ξεκινούσε μια νέα ύπαρξη, ενώ αρχικά πίστευα ότι αυτό θα ήταν φανερό αργότερα.

Ακόμα είμαι θετικός στην έκτρωση, αλλά κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις και μετά από πολλή σκέψη.

Πλέον, λαμβάνω πολύ περισσότερο υπόψη το ότι με την έκτρωση τερματίζω ένα πιθανό μέλλον ενός ατόμου, ουσιαστικά αλλάζω ένα ολόκληρο timeline (α ρε Fringe, μας έκαψες). Σίγουρα δεν θα ήθελα να είχε πάρει κάποιος τέτοια απόφαση για μένα.

Είναι λοιπόν πολύ μεγάλη ευθύνη αυτή η απόφαση και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπίζεται. Προτιμότερη θα ήταν η πρόληψη μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης παρά η ακύρωσή της. Απλά χρειάζεται περισσότερη παιδεία για την αντισύλληψη.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Επειδή τυχαίνει να είμαι πρόσφατος πατέρας (47 ημερών κοριτσάκι), επιτρέψτε μου να σας περιγράψω τις σκέψεις μου σχετικά με την έκτρωση. Πριν από την εγκυμοσύνη, ήμουν κάθετα υπέρ του τερματισμού μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης, για οποιονδήποτε λόγο κι αν ήταν ανεπιθύμητη.

Μόλις κάναμε τους πρώτους υπέρηχους, συγκεκριμένα της 6ης εβδομάδας,πολύ νωρίς δηλαδή, ακούσαμε την καρδιά, καθώς είναι το πρώτο όργανο που σχηματίζεται. Ήταν μια έκπληξη, καθώς για πρώτη φορά τότε κατάλαβα ότι εκείνη τη στιγμή ξεκινούσε μια νέα ύπαρξη, ενώ αρχικά πίστευα ότι αυτό θα ήταν φανερό αργότερα.

Ακόμα είμαι θετικός στην έκτρωση, αλλά κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις και μετά από πολλή σκέψη.

Πλέον, λαμβάνω πολύ περισσότερο υπόψη το ότι με την έκτρωση τερματίζω ένα πιθανό μέλλον ενός ατόμου, ουσιαστικά αλλάζω ένα ολόκληρο timeline (α ρε Fringe, μας έκαψες). Σίγουρα δεν θα ήθελα να είχε πάρει κάποιος τέτοια απόφαση για μένα.

Είναι λοιπόν πολύ μεγάλη ευθύνη αυτή η απόφαση και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπίζεται. Προτιμότερη θα ήταν η πρόληψη μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης παρά η ακύρωσή της. Απλά χρειάζεται περισσότερη παιδεία για την αντισύλληψη.

Sent from my iPhone using Insomnia

Φυσικά θα πρέπει να γίνεται μετά απο πολλή και ώριμη σκέψη. Φυσικά η πρόληψη είναι προτιμότερη, αυτονόητο είναι αυτό. Και μόνο που λέμε προτιμότερη και τα συγκρίνουμε είμαστε φάουλ.

Αλλά λίγο για το πιθανό μέλλον να πω.

Και ένα γονιμοποιμένο ωάριο είναι εν δυνάμει άνθρωπος κτλ. Αλλά και μία σεξουαλική πράξη που δεν γίνεται μπορεί να γίνει πιθανό μέλλον ενός ατόμου. Ή η μη χρήση προφυλακτικού.

Δεν ξέρω αν το όριο πρέπει να είναι ο σχηματισμός καρδιάς ή κάτι άλλο.

Αλλά θέλω να ρωτήσω όποιον γνωρίζει, αν γίνει η σύλληψη, γίνεται διακοπή όποτε θέλει η γυναίκα; Δηλαδή και μια εβδομάδα μετά ή πρέπει να περάσει κάποιος καιρός; Γιατί όσο πιο γρήγορα τόσο πιο εύκολη η απόφαση φαντάζομαι.

Δημοσ.

αυτο δε γινεται απολυτα πλην της αποχης γιαυτο ειπα εγω οτι δεν υφισταται μια ανεπιθυμητη εγκυμοσυνη. δεν ειναι παραπλευρη απωλεια εκτος ελεγχου. αρα εχεις σκεφτει το ρισκο και τι προκειται να κανεις εαν σου κατσει

Δημοσ.

This! Αυτο ειναι το ολο "ποιντ"....

Μπορει καποιος να ηθελε να ζησει εστω και αν αντιμετωπιζε μια ανιατη ασθενεια ή μια ναρκομανη μητερα με αλκοολικο πατερα. Δεν τον ρωταμε ομως.

Επειδη υποθετουμε οτι δεν θα ηθελε. :fear:

Δημοσ.

το πακτωση που γραφεις συνεχεια τι ειναι?

Επειδη υποθετουμε οτι δεν θα ηθελε. :fear:

αφου δεν υπαρχει ελευθερη βουληση στο εμβρυο γιαυτο αποφασιζουν αλλοι γιαυτο. ε καποια αποφαση πρεπει να παρθει. εαν πεις οτι θελει παλι αυθαιρετο ειναι. την αποφαση την παιρνει η γυναικα γιατι αυτη θα το γεννησει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...