Tilemaxx Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Επίσης αν φας χαστούκι στο ένα κωλομάγουλο, γύρνα και το άλλο για να φάς και απο εκεί. BDSM πράγματα η Βίβλος, όχι αστεία.
Toufas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Πρέπει να είναι ταπεινός και να θεωρεί τον εαυτό του άθλιο και ανάξιο.
Tilemaxx Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Ρε μαλάκα μου βγήκε το γιαούρτι απο τη μύτη :mrgreen:
Ntinaras Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Έγώ όπως και αρκετοί άλλοι έχουν αποδείξεις. Ας πούμε θαύματα. Αυτό με τα φίδια σε ένα νησί που είναι φιλικά με τους πιστούς μια μέρα του χρόνου και εμφανίζονται με σταυρό στο κεφάλι νομίζω δεν είναι απόδειξη; Και κάτι άλλο. Κάποτε ήμουν άπιστος. φανταζομαι θαυματα σαν αυτο εδω,και εχεις την αντιδραση του τυπου απο κατω?
status Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Να ρωτήσω κάτι; Γιατί δεν πιστεύετε στο Θεό; Γιατί θέλετε license to sin; License to sin or license to live my fucking life while trying to leave something for the future generations to come and not being a selfish asshole with the only think that he wants is to go to a paradise that was told to him by an illiterate lazy person. Πρέπει να είναι ταπεινός και να θεωρεί τον εαυτό του άθλιο και ανάξιο. Η ταπεινότητα είναι μια μπούρδα, ταπεινός είναι και ο παπάς με τα χρυσά τιμαλφή και την λιμουζίνα; Ήρθα «εδώ» για να βελτιωθώ εκ της αρχής μου, να γίνω καλύτερος άνθρωπος και να αναπτύξω το πνεύμα μου και συλλογικά με τους υπόλοιπους να αφήσουμε καλύτερους ανθρώπους σε αυτόν τον κόσμο και ένα καλύτερο κόσμο για τα παιδιά μας. Δεν θα αυτοπεριοριστό σε ένα δόγμα απαρχαιωμένο ούτε θα λάβω υπόψιν μου ένα βιβλίο γραμμένο από ανθρώπους 2000 ετών πριν. Άλλωστε η ελευθερία του πνεύματος δεν συνάδει με της διδαχές οποιασδήποτε θρησκείας, σχεδόν, οπότε τη να λέμε, εδώ προχθές έγινε η μια από τις μεγαλύτερες επιβεβαιώσεις μετά την φωτιά και την τροχό και βγήκαν αι τραγόπαπαι να την πουν δαιμονισμένοι.. Οι ίδιοι άνθρωποι που είπανε ότι ο Χοκινκς είναι λογικό να λέει ότι λέει αφού είναι παράλυτος..
taazz Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Death is the road to awe .... SoundBlaster fun? Ελληνικά...
Ntinaras Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δεν σε πιανω ... εδω αναφερομαι μαλλον οριακα δε τις προλαβες
palawiaris Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 License to sin or license to live my fucking life while trying to leave something for the future generations to come and not being a selfish asshole with the only think that he wants is to go to a paradise that was told to him by an illiterate lazy person. Η ταπεινότητα είναι μια μπούρδα, ταπεινός είναι και ο παπάς με τα χρυσά τιμαλφή και την λιμουζίνα; Ήρθα «εδώ» για να βελτιωθώ εκ της αρχής μου, να γίνω καλύτερος άνθρωπος και να αναπτύξω το πνεύμα μου και συλλογικά με τους υπόλοιπους να αφήσουμε καλύτερους ανθρώπους σε αυτόν τον κόσμο και ένα καλύτερο κόσμο για τα παιδιά μας. Δεν θα αυτοπεριοριστό σε ένα δόγμα απαρχαιωμένο ούτε θα λάβω υπόψιν μου ένα βιβλίο γραμμένο από ανθρώπους 2000 ετών πριν. Άλλωστε η ελευθερία του πνεύματος δεν συνάδει με της διδαχές οποιασδήποτε θρησκείας, σχεδόν, οπότε τη να λέμε, εδώ προχθές έγινε η μια από τις μεγαλύτερες επιβεβαιώσεις μετά την φωτιά και την τροχό και βγήκαν αι τραγόπαπαι να την πουν δαιμονισμένοι.. Οι ίδιοι άνθρωποι που είπανε ότι ο Χοκινκς είναι λογικό να λέει ότι λέει αφού είναι παράλυτος.. Τους έχεις βάλει όλους στο ίδιο καζάνι.Ναι υπήρχαν και υπάρχουν παπάδες,μοναχοί που ήταν και είναι άνθρωποι κυριολεκτικά.Και δεν είναι λίγοι. Δεν λαμβάνεις υπόψιν ένα βιβλίο 2000 χρόνων.Οκ.Τότε δεν λαμβάνεις υπόψιν οτιδήποτε γράφτηκε εκείνα τα χρόνια ή και πιο παλιά.Π.χ. η Ελληνική ιστορία ένα παράδειγμα. Όσο για αυτό που γράφεις να αφήσουμε καλύτερους ανθρώπους και καλύτερο κόσμο στα παιδιά μας....άστο.Τα βλέπουμε στις εφημερίδες,διαδύκτυο το πόσο καλό κόσμο αφήνουμε στα παιδιά μας.
status Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Τους έχεις βάλει όλους στο ίδιο καζάνι.Ναι υπήρχαν και υπάρχουν παπάδες,μοναχοί που ήταν και είναι άνθρωποι κυριολεκτικά.Και δεν είναι λίγοι. Δεν λαμβάνεις υπόψιν ένα βιβλίο 2000 χρόνων.Οκ.Τότε δεν λαμβάνεις υπόψιν οτιδήποτε γράφτηκε εκείνα τα χρόνια ή και πιο παλιά.Π.χ. η Ελληνική ιστορία ένα παράδειγμα. Όσο για αυτό που γράφεις να αφήσουμε καλύτερους ανθρώπους και καλύτερο κόσμο στα παιδιά μας....άστο.Τα βλέπουμε στις εφημερίδες,διαδύκτυο το πόσο καλό κόσμο αφήνουμε στα παιδιά μας. Εκτός από τους μετανάστες φτιάξαμε φυλακές όταν αυξήθηκαν οι άθεοι ας πούμε; ;ρ
flik Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Τους έχεις βάλει όλους στο ίδιο καζάνι.Ναι υπήρχαν και υπάρχουν παπάδες,μοναχοί που ήταν και είναι άνθρωποι κυριολεκτικά.Και δεν είναι λίγοι. Δεν λαμβάνεις υπόψιν ένα βιβλίο 2000 χρόνων.Οκ.Τότε δεν λαμβάνεις υπόψιν οτιδήποτε γράφτηκε εκείνα τα χρόνια ή και πιο παλιά.Π.χ. η Ελληνική ιστορία ένα παράδειγμα. Όσο για αυτό που γράφεις να αφήσουμε καλύτερους ανθρώπους και καλύτερο κόσμο στα παιδιά μας....άστο.Τα βλέπουμε στις εφημερίδες,διαδύκτυο το πόσο καλό κόσμο αφήνουμε στα παιδιά μας. Υπάρχουν και καλοί παπάδες. Οκ. So what; Εγώ θα σου πω οτι το ποσοστό των άθεων που ήταν άνθρωποι κυριολεκτικά είναι μεγαλύτερο απο το ποσοστό των παπάδων. Δεν το λαμβάνεις υπόψιν ως θεόπνευστο βιβλίο που σου δίνει αρχές γιατί, πρώτον δεν είναι θεόπνευστο. Βασική αρχή για τη συζήτηση. Αυτό το καταλαβαίνει όποιος έχει διαβάσει έστω και τα μισά (ακόμα και αν βγάλω έξω τη Παλαιά Διαθήκη ε). Να το λάβεις υπόψιν σου ως ιστορικά; Μα δεν είναι ιστορικά, έχουν και λάθος ιστορικά γεγονότα, άσε που λένε άλλα πράγματα μεταξύ τους. Ε ως τι να το λάβουμε υπόψιν; Και τ σχέση έχει με την ελληνική ιστορία, ή τα κείμενα των αρχαίλων ελλήνων φιλόσοφων ας πούμε; Τι συγκρίνουμε τώρα; Αυτή η μιζέρια να βλέπουν οι χριστιανοί τον κόσμο άσχημο και κακό είναι πλέον classic. Σε πληροφορώ οτι οι άθεοι δεν είναι λιγότερο ηθικοί απο τους θρήσκους, μάλλον το αντίθετο. Καμία έρευνα δεν έχει δείξει οτι αυτοί που πιστεύουν είναι πιο ηθικοί. Κι έχουν γίνει πάρα πολλές. Και όσο αφορά το "αγάπα το πλησίον σου", δες εδώ: http://www.sciencedaily.com/releases/2012/04/120430140035.htm Η εμμονή του χριστιανισμού να βρίσκει τον κόσμο άσχημο και κακό έχει κάνει τον κόσμο άσχημο και κακό. Τάδε έφη ο κακός άθεος Νίτσε.
palawiaris Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Αυτό που δεν καταλαβαίνω και μου φαίνεται περίεργο είναι ότι όσα γράφονται εδώ είναι κατά του χριστιανισμού και μόνο. @flik η σελίδα που μου παρέθεσες δεν μου λέει και πολλά.Ο καθένας μπορεί να γράψει ότι θέλει.Εγώ μόνο θα σου πω για αυτό το χρονικό διάστημα δες και στον google πόσα συσσίτια μοιράζει η εκλησσία. Υπάρχουν αθεικές οργανώσεις στην Ελλάδα.Για πες μου κάτι που κάνουν για τον συνάνθρωπό μας. Και διαφωνώ πολύ που λες ότι οι χριστιανοί βρίσκουν τον κόσμο άσχημο και κακό. Μια χαρά είμασταν μέχρι να ρθούνε οι πολυκουλτουριάρηδες και οι λοιποί άθεοι.ΓΑΠ αν σου λέει τίποτα. Και η υπέρτατη άθεα πολιτικός μας. http://www.youtube.c...h?v=Qe5WISNc8QI Να τους χαιρόμαστε.
Dark_Duck Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 H πίστη "αυξανέται" όσο ο θάνατος πλησιάζει. Επαναπροσδιορίζουν οι άνθρωποι την σχέση τους με τον Θεό όταν η ζωή τους φτάνει στο τέλος αφού ο φόβος για το μετά τους κυριέυει. Η θρησκεία εμπορεύεται την ψυχή και την σωτηρία της και μεσα σε αυτό το πλαίσιο η αμφισβήτηση είναι εξαιρετικά δύσκολη με κάποιον που έχει αγκαλιάσει αυτή την έννοια της "σωτηρίας". Ολα τα υπόλοιπα ειναι σε δουλειά να βρισκόμαστε! Βεβαια ο ξεπεσμός γίνεται μέσω της εκκλησίας που είναι κανονικό μαγαζί με κάργα διεφθαρμενους ανθρώπους που μας πασάρονται ως αυτοί που μπορούν να μας καθοδηγήσουν στην σωτηρία! Η κρίσιμη ερώτηση δεν ειναι αν είμαστε αθάνατοι τι θα γινόταν αλλα αν είχαμε την προοπτική της αθανασίας ή πιο συγκεκριμένα της εκθέωσης, μέσα από κάποια διαδικασία τι θα γινόταν? Ειναι πολυ επικίνδυνο πράγμα να βγάλεις τον φόβο του θανάτου από τον άνθρωπο γιατι ξαφνικά σηκώνει το βλέμμα και κοιτάει ενα βήμα πιο μπροστα.
flik Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Αυτό που δεν καταλαβαίνω και μου φαίνεται περίεργο είναι ότι όσα γράφονται εδώ είναι κατά του χριστιανισμού και μόνο. @flik η σελίδα που μου παρέθεσες δεν μου λέει και πολλά.Ο καθένας μπορεί να γράψει ότι θέλει.Εγώ μόνο θα σου πω για αυτό το χρονικό διάστημα δες και στον google πόσα συσσίτια μοιράζει η εκλησσία. Υπάρχουν αθεικές οργανώσεις στην Ελλάδα.Για πες μου κάτι που κάνουν για τον συνάνθρωπό μας. Και διαφωνώ πολύ που λες ότι οι χριστιανοί βρίσκουν τον κόσμο άσχημο και κακό. Μια χαρά είμασταν μέχρι να ρθούνε οι πολυκουλτουριάρηδες και οι λοιποί άθεοι.ΓΑΠ αν σου λέει τίποτα. Αν θες να μιλήσουμε και για άλλες θεότητες οκ. Ποιος σου είπε οτι οι άθεοι είναι αντι-χριστιανοί; Εσύ γιατί δεν πιστεύεις σε άλλη θεότητα αν θες να μιλήσουμε εκτός του χριστιανισμού; Γιατί έχεις απορρίψει ένα τσουβάλι θεότητες και ασπάζεσαι τον χριστιανισμό; Μιλάμε για τον χριστιανισμό γιατί αυτό είναι το θρήσκευμα εδώ. Αν μιλούσαμε στην Ινδία θα έλεγες μα καλά μόνο με εμας τα έχουν, για τον χριστιανισμό δεν λένε τίποτα. Που είναι το περίεργο; Ο καθένας μπορεί να γράφει ό,τι θέλει; Δεν είναι γνώμη ενός. Απο έρευνα είναι. Μεταξύ πολλών άλλων. Αυτό το ο καθένας μπορεί να γράφει ό,τι θέλει το λες δηλαδή και για άλλα πράγματα που αφορά την επιστήμη όπως την εξέλιξη; Δεν είναι γνώμες, fact is fact. Αν θες να μιλήσουμε για προσωπικό πλαίσιο κάθε χριστιανού τι κάνει στη ζωή του ή για το τι κάνει η Εκκλησία συνολικά. Αν θες δηλαδή να πιάσουμε την Εκκλησία τι έχει κάνει είναι άλλο θέμα, και ξέρεις δεν είναι όλα ρόδινα. Η αγάπη προς τον συνάνθρωπο δεν μπαίνει στα πλαίσια οργανώσεων κτλ. Αφού ξέρεις πόσα λεφτά έχει η Εκκλησία, και ακόμα κάνει εράνους. Υπάρχουν φιλανθρωπικές οργανώσεις που δεν το κάνουν στο όνομα της θρησκείας. Το έγραψα επειδή εσύ είπες στον status να δούμε σε τι κόσμο φέρνουμε τα παιδιά μας. Και σου είπα γιατί τον βλέπεις τόσο άσχημο; Την εποχή του Μεσαίωνα ήταν καλύτερα δηλαδή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα