samniotis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Είχε σε προσφορά στα Carrefour Μακεδονία στην Πυλαία Θεσ/νίκης την ξυριστική μηχανή Philishave HQ7310 στα 35€ Φθηνότερη τιμή στο skroutz στα 62+μεταφορικά Link Εννοείται την τσίμπησα μιάς και η προηγούμενη μου philips με 2 κεφαλές μετράει 10+ χρόνια και πλέον δουλεύει μόνο με καλώδιο στο ρεύμα. Για τους πιο ενθουσιώδεις υπήρχε και καλύτερο μοντέλο σε πρσφορά στα 75€~ που ξύριζε και με αφρό
koprodogis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Φιλε ποσα κομματια ειχε για να μην τρεχω αυριο τζαμπα?
samniotis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 σήμερα το μεσημέρι είχε καμιά 10αριά απο την 7310
runner69 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Φανταζομαι καποιος ψηφισε με ασσο για να μην μπαινουν στο thread να το διαβασουν και να την προλαβουν αυριο;
louben Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Είχε σε προσφορά στα Carrefour Μακεδονία στην Πυλαία Θεσ/νίκης την ξυριστική μηχανή Philishave HQ7310 στα 35€ Φθηνότερη τιμή στο skroutz στα 62+μεταφορικά Link Εννοείται την τσίμπησα μιάς και η προηγούμενη μου philips με 2 κεφαλές μετράει 10+ χρόνια και πλέον δουλεύει μόνο με καλώδιο στο ρεύμα. Για τους πιο ενθουσιώδεις υπήρχε και καλύτερο μοντέλο σε πρσφορά στα 75€~ που ξύριζε και με αφρό Ασχετο κεφαλες εχεις αλλαξει ποτε?κανουν οσο κανει ολη η μηχανη.
sarakinos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Παιδιά πήρα μια παρόμοια ( νομίζω πιο μεγάλο μοντέλο ) από το ίδιο κατάστημα στα 50ευρώ πριν 2 βδομάδες ,πάλι είχε έκπτωση έκανε καμια 100+ νομίζω... Δεν ξυρίζει όπως περίμενα , σε ζορίζει αρκετά , ειδικά αν τα γένια είναι κάπως μεγάλα...για μένα δεν τα αξίζουν τα λεφτά τους αυτές οι μηχανές
samniotis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Φίλε μου εγώ που ξυριζομαι 6 φορές την εβδομάδα τις 4 χρησιμοποιώ μηχανή. Καμία σχέση με το κοντρα αλλά και κάθε μέρα ξυράφι στο προσωπο δεν λέει.
sintalkas Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 οι philips είναι κορυφή για τα λεφτά τους κάποτε πήρα μια philip shave με κεφαλές στα 12ευρώ και μετά από 4 χρόνια δεν κάνει ούτε κιχ,αντίθετα δουλεύει τέλεια εκτός από την μπαταρία φυσικά.Πολύ μάπες είναι οι braun ,έσκασα 89ε για μια cruzer2 και δεν μπορώ καν να ξυριστώ.....
dimigar Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Εγώ μαλακώνω τα γένεια μου (δύο-τριών ημερών) με νερό για 10 λεπτά περίπου και μετά ξυρίζομαι μια χαρά. Έτσι κρατάνε και οι κεφαλές περισσότερο... ΥΓ. Κάποτε οι κεφαλές (και οι 3) κόστιζαν 2000 δρχ. δηλ. 6-7 ευρώ. Τώρα είναι στα 30 ευρώ. Γιατί;
the_elgreco Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Εχω και εγω Phillips εδω και 22-23 χρονια απο εποχης phillips tracer με τις δυο κεφαλες. αλλα επειδη εχωπεριεργα γενια δεν μπορω να ξυριστω πολυ καλα. για αυτο οταν μεινω καμια εβδομαδα αξυριστος και ειναι πολλα τα γενια, τα παιρνω πρωτα με την μηχανη(γυρω στο 80%) καιμετα χρησιμοποιω το ξυραφι αποφευγοντας τους ερεθισμους του δερματος κατα πολυ. Παντως η μηχανη ειναι σε καλη τιμη
nellos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 αυτές οι μηχανές είναι για κοντά γένια. Στην ουσία είναι αντικαταστάτης του ξυραφιού. Άμα θέλετε για πολλά γένια κοιτάχτε σε trimmer
orck Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Εχει βρεθει η μηχανη σε καποιο καταστημα Αθηνας; Μπορει να κανει ξυρισμα με βρεγμενα γενια; Θελει αφρο; Γεμιζει ο τοπος με τριχουλες;
krokos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 στην Θεσσαλονικη (πυλαία) εξαφανιστηκαν ολες..(πριν καμια βδομαδα ειχε καμια 10αρια) ειναι βασικα για στεγνο ξυρισμα και δεν γεμισει τριχες (τις κραταει μεσα και τις αδειαζεις μετα) για τα λεφτα της ηταν κορυφαια... thanks στον samniotis !!
samniotis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 και μετά απο εντατικές καθημερινές δοκιμές, μπορώ να πώ ότι δεν ερεθίζει τόσο το δέρμα και ξυρίζει πολύ καλά! Επίσης το ότι είναι αδιάβροχη και έτσι μπορείς να ξεπλένεις την κεφαλή κάτω απο το νερό της βρύσης είναι ότι καλύτερο για να μήν μπλέκεις με τρίχες-τριχούλες-καθαρίσματα κτλ!
sintalkas Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Εμ είδατε πως σας τα έλεγα εγώ οι philips είναι κορυφή για τα λεφτά τους από τις καλύτερες αγορές που μπορεί κάποιος να κάνει !!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα