Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επομένως πληρώνω τα 93€ σωστά;

Sent from my iPhone using Insomnia

Μπορει και να κανω λαθος αλλα το τεκμιριο του ΙΧ δεν ειναι πανω απο το εισοδημα σου. Οποτε αν φορολογηθεις για το πραγματικο σου εισοδημα και εχεις τις αποδειξεις του 25% του εισοδηματος γιατι να πληρωσεις φορο ?

Δημοσ.

5200 είναι το τεκμήριο για 1400cc (2600 αφού μιλάμε για 50%).Κάτι δέν πάει καλά greekparot.Μάλλον ο γνωστός σου έβαλε 100% στην δήλωση.

Οι αποδείξεις ιατρών,όπως είπες, είναι ένας τρόπος για να μειώσεις περαιτέρω τον φόρο.Στην περίπτωσή σου βέβαια θα πρέπει να προσκομίσεις αποδείξεις συνολικής αξίας 930 ευρώ για να βγει μηδενική η εκκαθάριση.

Περνάνε και οι αποδείξεις ενοικίου,άλλα απο εκεί μπορείς να γλυτώσεις ένα 10% απο ποσό εως 1000 ευρώ.Κοινώς,είτε 1000 ευρώ είτε 10000 ευρώ δηλώσεις σε αποδείξεις ενοικίου,στην καλύτερη να μειώσεις τον φόρο κατα 100 ευρώ...

Δημοσ.

Θα ήθελα τη βοήθεια σας για όποιον γνωρίζει:

Έχω εισόδημα 2011: 4408€

Αυτοκινητο του 2010 - 1400 κυβικά με ποσοστό ιδιοκτησίας 50%

Με αποδείξεις 1400€, μου είπε ένας φίλος που έχει προγράμμα ότι θα πληρώσω περίπου 93€ φόρο!

Ισχύει κάτι τέτοιο; Πληρώνω 93€ διότι έχω αυτοκινητο; Γιατι το εισόδημα μου είναι κάτω απο τα 5000€ που είναι το αφορολόγητο.

Υπάρχει κάποια άλλη λύση να μειωθεί ο φόρος πριν την καταχώρησω ηλεκτρονικά;

Πχ δεν έχω αποδείξεις ασφαλιστικών εταιρειών ή αποδείξεις απο γιατρούς που μειώνουν το φόρο.

Εισαι φιλοξενουμενος??Που μενεις??

Με αυτα που εδωσες το τεκμαρτο σου εισοδημα ειναι

3.000(αγαμος)

2.600(αυτοκινητο 1400ΚΕ κυκλοφοριας 2010 και εχοντας το 50% αυτου)

ΣΥΝΟΛΟ - 5.600 τεκμαρτο εισοδημα

Αποδειξεις πρεπει να βαλεις το 25% αρα 1.400 ευρω και επειδη περνας το αφορολογητο που ειναι τα 5.000 θα πληρωσεις φορο για τα 600 ευρω(γυρω στα 60 ευρω).

ΤΩΡΑ αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος!!!

Δημοσ.

Είμαι φιλοξενούμενος στους γονείς μου. Ο φίλος μου είπε οτι δήλωσε το εισόδημα που σας είπα, το αυτοκινητο με 50% ποσοστό ιδιοκτησίας και 1400€ αποδείξεις του βγάζει 93€ φόρο ότι πρέπει να πληρώσω.

Βέβαια μπορει να είναι και μουφα το προγράμμα που έχει ο φίλος.

Όταν θα την περάσω ηλεκτρονικά τη δήλωση στο τέλος όταν την ολοκληρώσω θα μου εμφανίσει τι θα πληρώσω;

Ευχαριστω πολυ πάντως όλους σας για το χρόνο που διαθεσατε για να με βοηθήσετε.

Δημοσ.

Είμαι φιλοξενούμενος στους γονείς μου. Ο φίλος μου είπε οτι δήλωσε το εισόδημα που σας είπα, το αυτοκινητο με 50% ποσοστό ιδιοκτησίας και 1400€ αποδείξεις του βγάζει 93€ φόρο ότι πρέπει να πληρώσω.

Βέβαια μπορει να είναι και μουφα το προγράμμα που έχει ο φίλος.

Όταν θα την περάσω ηλεκτρονικά τη δήλωση στο τέλος όταν την ολοκληρώσω θα μου εμφανίσει τι θα πληρώσω;

Ευχαριστω πολυ πάντως όλους σας για το χρόνο που διαθεσατε για να με βοηθήσετε.

Ναι φυσικα και θα σου εμφανισει.Καποιοι πηραμε προληπτκα υπογλοσια πριν το τελευταιο κλικ

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Συγνώμη που ξεθάβω το θέμα αλλά απ' όσο ξέρω για να αγοράσεις κάτι με δόσεις δεν έχει σχέση η φορολογική δήλωση, απλά πρέπει να έχεις πιστωτική κάρτα. Για να βγάλεις πιστωτική απλά χρειάζεται να προσκομίσεις ένα έγγραφο που να φαίνεται το ΑΦΜ σου, όχι απαραίτητα το εκκαθαριστικό.

Δημοσ.

Συγνώμη που ξεθάβω το θέμα αλλά απ' όσο ξέρω για να αγοράσεις κάτι με δόσεις δεν έχει σχέση η φορολογική δήλωση, απλά πρέπει να έχεις πιστωτική κάρτα. Για να βγάλεις πιστωτική απλά χρειάζεται να προσκομίσεις ένα έγγραφο που να φαίνεται το ΑΦΜ σου, όχι απαραίτητα το εκκαθαριστικό.

Για να εξετασουν αν σου δωσουν πιστωτικη θελουν οπωσδηποτε εκκακαθαριστικο και πιθανον και χαρτι τελευταιας μισθοδοσιας για να δουν οτι δεν εισαι ενεργος που ειναι που συνηθισμενο τελευταια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να εξετασουν αν σου δωσουν πιστωτικη θελουν οπωσδηποτε εκκακαθαριστικο και πιθανον και χαρτι τελευταιας μισθοδοσιας για να δουν οτι δεν εισαι ενεργος που ειναι που συνηθισμενο τελευταια

Και το χαρτί απόδοσης ΑΦΜ αρκεί, όσο για το χαρτί μισθοδοσίας είχα διαβάσει ότι το θέλουν για δική τους διευκόλυνση η τράπεζες. Άλλωστε και φοιτητές που δεν εργάζονται μπορουν να βγάλουν πιστωτική.

Επεξ/σία από Kosmas70
Δημοσ.

Και το χαρτί απόδοσης ΑΦΜ αρκεί, όσο για το χαρτί μισθοδοσίας είχα διαβάσει ότι είναι παράτυπο να το ζητάνε γιατί δεν το προβλέπει ο νόμος απλά το θέλουν για δική τους διευκόλυνση η τράπεζες. Άλλωστε και φοιτητές που δεν εργάζονται μπορουν να βγάλουν πιστωτική.

Η αγορά με δόσεις είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη φορολογική δήλωση, καθώς οι δόσεις της πιστωτικής δηλώνονται.

Από και και πέρα φυσικά και δεν είναι παράτυπο να σου ζητάνε να τους κοινοποιήσεις το εισόδημά σου, πρόκειται για αξιολόγηση τυχόν επισφαλειών. Σου πουλάνε ένα προϊόν, αν θες το αγοράζεις, αν δε θες δεν το αγοράζεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...