Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Σκοπεύω να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο Android μου αλλά έτσι θα χαθούν όλες οι εφαρμογές που έχω βάλει. Οι εφαρμογές δεν με ενδιαφέρουν (αφού τις ξαναβρίσκω), αλλά τα save. Μήπως ξέρει κανείς που αποθηκεύονται τα save των παιχνιδιών ώστε να τα αντιγράψω και όταν ξανά εγκαταστήσω τις εφαρμογές, να περάσω τα save και να συνεχίσω από εκεί που έμεινα?

• Moderators
Δημοσ.

Αν εισαι root, κατεβασε την εφαρμογη Titanium backup (ιδανικα το pro) και ετσι θα μπορεις να κρατησεις backup.

Δημοσ.

Δεν ξέρω ποιο κινητό έχεις και ποια έκδοση αλλά δες αν μπορείς να αποθηκεύσεις τις εφαρμογές σου στην κάρτα μνήμης!Έτσι δεν θα χαθεί νομίζω τίποτα!

Δημοσ.

Εξαρτάται από το παιχνίδι.

Μερικά αποθηκεύουν στην κάρτα SD, άλλα στην εσωτερική μνήμη.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις (τουλάχιστον για μένα) είναι να το rootάρεις

και να πάρεις αντίγραφα ασφαλείας με το Titanium Backup.

Δημοσ.

Ότι είπε ο stormrain και ο Avarice.Εάν κατεβάσεις το Pro και τα κάνεις Backup δεν χάνεις τίποτα.Τουλάχιστον εγώ στο Game Dev Story (!!) και στο Drag Racing δεν έχασα τίποτα.

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για να το κλείσουμε υπάρχει και η εφαρμογή Helium που κάνει sync τα δεδομένα των εφαρμογών και μπορεί να γίνει επαναφορά (χρήσιμο όταν βάζεις custom roms και όταν έχεις πολλά τηλεφωνα που θέλουν τα ίδια δεδομένα). Helium (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.backup&hl=el)

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά το ίδιο πρόβλημα έκανα επαναφορά στα εργοστασιακά και τώρα αναγκάζομαι τα 2 παιχνίδια που παίζω συχνά να τα παίζω απο την αρχή, θα την βάλω αυτή την εφαρμογή, αλλά πως δουλεύει;  επίσης αν πάρω άλλο κινητό με άλλη έκδοση android λειτουργεί και σε άλλο κινητό;   (μιλαω για το titanium που λεει πιο πανω και εχω το huawey y5) επισης τα saves των παιχνιδιων φαινονται στο φακελο που εκανα αντηγραφη ολη την memory card ξανα εβαλα ολο τον φακελο αλλα τιποτα δεν τα βλεπει καν τα saves

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μάλιστα το έχω κάνει root το κινητό με μια εφαρμογή δεν θυμάμαι πως λέγεται και έχω βάλει το super back up τα έκανε όλα back up στην memory card συγκεκριμένα που ξεκίνησα όλη την διαδικασία είναι γιατί δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος με το κινητό που αγόρασα πριν 2 μήνες (huawey y5 honor)  και άμα πάρω κανένα samsung θέλω τα δεδομένα να ξανά βρω όπως τα άφησα στο προηγούμενο κινητό

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 6/7/2012 στις 4:20 ΜΜ, Red Scorpion είπε

Καλησπέρα!

Σκοπεύω να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο Android μου αλλά έτσι θα χαθούν όλες οι εφαρμογές που έχω βάλει. Οι εφαρμογές δεν με ενδιαφέρουν (αφού τις ξαναβρίσκω), αλλά τα save. Μήπως ξέρει κανείς που αποθηκεύονται τα save των παιχνιδιών ώστε να τα αντιγράψω και όταν ξανά εγκαταστήσω τις εφαρμογές, να περάσω τα save και να συνεχίσω από εκεί που έμεινα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...