Red Scorpion Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα! Σκοπεύω να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο Android μου αλλά έτσι θα χαθούν όλες οι εφαρμογές που έχω βάλει. Οι εφαρμογές δεν με ενδιαφέρουν (αφού τις ξαναβρίσκω), αλλά τα save. Μήπως ξέρει κανείς που αποθηκεύονται τα save των παιχνιδιών ώστε να τα αντιγράψω και όταν ξανά εγκαταστήσω τις εφαρμογές, να περάσω τα save και να συνεχίσω από εκεί που έμεινα?
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Αν εισαι root, κατεβασε την εφαρμογη Titanium backup (ιδανικα το pro) και ετσι θα μπορεις να κρατησεις backup.
Gkogkos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δεν ξέρω ποιο κινητό έχεις και ποια έκδοση αλλά δες αν μπορείς να αποθηκεύσεις τις εφαρμογές σου στην κάρτα μνήμης!Έτσι δεν θα χαθεί νομίζω τίποτα!
Red Scorpion Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Οκ! Αλλά μπορείτε να με πείτε και σε ποιο φάκελο βρίσκονται τα save των παιχνιδιών?
Avarice Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Εξαρτάται από το παιχνίδι. Μερικά αποθηκεύουν στην κάρτα SD, άλλα στην εσωτερική μνήμη. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις (τουλάχιστον για μένα) είναι να το rootάρεις και να πάρεις αντίγραφα ασφαλείας με το Titanium Backup.
sakisosf Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Ότι είπε ο stormrain και ο Avarice.Εάν κατεβάσεις το Pro και τα κάνεις Backup δεν χάνεις τίποτα.Τουλάχιστον εγώ στο Game Dev Story (!!) και στο Drag Racing δεν έχασα τίποτα.
Gr_Soul Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Τα πιο πολλά βρίσκονται συνήθως στο φάκελο "Android" της sdcard. Δοκίμασε και το DataSync.
Red Scorpion Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Πράγματι, κάθε παιχνίδι τα έχει αλλού ή είναι κρυπτογραφημένα. Όλα λύθηκαν με το Titanium Backup. Σας ευχαριστώ!
kdoumani Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Για να το κλείσουμε υπάρχει και η εφαρμογή Helium που κάνει sync τα δεδομένα των εφαρμογών και μπορεί να γίνει επαναφορά (χρήσιμο όταν βάζεις custom roms και όταν έχεις πολλά τηλεφωνα που θέλουν τα ίδια δεδομένα). Helium (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.backup&hl=el)
panos0100 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδιά το ίδιο πρόβλημα έκανα επαναφορά στα εργοστασιακά και τώρα αναγκάζομαι τα 2 παιχνίδια που παίζω συχνά να τα παίζω απο την αρχή, θα την βάλω αυτή την εφαρμογή, αλλά πως δουλεύει; επίσης αν πάρω άλλο κινητό με άλλη έκδοση android λειτουργεί και σε άλλο κινητό; (μιλαω για το titanium που λεει πιο πανω και εχω το huawey y5) επισης τα saves των παιχνιδιων φαινονται στο φακελο που εκανα αντηγραφη ολη την memory card ξανα εβαλα ολο τον φακελο αλλα τιποτα δεν τα βλεπει καν τα saves
Grim Ripper Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Πρέπει να έχεις κάνει root το κινητό ώστε να χρησιμοποιήσεις το Titanium Backup. Ναι, θα λειτουργήσει και αν αλλάξεις κινητό.
panos0100 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 μάλιστα το έχω κάνει root το κινητό με μια εφαρμογή δεν θυμάμαι πως λέγεται και έχω βάλει το super back up τα έκανε όλα back up στην memory card συγκεκριμένα που ξεκίνησα όλη την διαδικασία είναι γιατί δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος με το κινητό που αγόρασα πριν 2 μήνες (huawey y5 honor) και άμα πάρω κανένα samsung θέλω τα δεδομένα να ξανά βρω όπως τα άφησα στο προηγούμενο κινητό
230650maria Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 6/7/2012 στις 4:20 ΜΜ, Red Scorpion είπε Καλησπέρα! Σκοπεύω να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο Android μου αλλά έτσι θα χαθούν όλες οι εφαρμογές που έχω βάλει. Οι εφαρμογές δεν με ενδιαφέρουν (αφού τις ξαναβρίσκω), αλλά τα save. Μήπως ξέρει κανείς που αποθηκεύονται τα save των παιχνιδιών ώστε να τα αντιγράψω και όταν ξανά εγκαταστήσω τις εφαρμογές, να περάσω τα save και να συνεχίσω από εκεί που έμεινα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις