arianos16 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Τωρα τελευταια εχουν κανει την εμφανιση τους στο σπιτι. Απο που στο καλο ερχονται και πως θα τα ξεφορτωθουμε τα καταραμενα?
deesnider Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Άκου μια συγκλονιστική ιδέα που μου ήρθε: Εντομοκτόνο!!!
paylidis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 ειναι κατι τετοιο http://greenguardia.gr/el/myges/migaki-freation.html (ισως σε λιγο πιο σκουρο...
ennoeitai Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Ηλεκτρική ρακέτα. Το δώρο του θεού στους ανθρώπους, το αντικείμενο που βελτιώνει τη ζωή σου τουλάχιστον κατα 40%, το πράγμα που όταν δεν το'χεις είσαι ο μισός.
opera Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 για να έρχονται κάτι θα θέλουν,βρες το και πέτα το.
arianos16 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Άκου μια συγκλονιστική ιδέα που μου ήρθε: Εντομοκτόνο!!! Λες να μην το δοκιμασαμε ? ειναι κατι τετοιο http://greenguardia.gr/el/myges/migaki-freation.html (ισως σε λιγο πιο σκουρο... Να σαι καλα φιλε Not to smart Ηλεκτρική ρακέτα. Το δώρο του θεού στους ανθρώπους, το αντικείμενο που βελτιώνει τη ζωή σου τουλάχιστον κατα 40%, το πράγμα που όταν δεν το'χεις είσαι ο μισός. Mindfuck :S
gigisoni Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δοκίμασες να πετάς τα σκουπίδια καθημερινά και να καθαρίζεις το σπίτι; Προφανώς όχι. Γιατί αυτά τα μικρά μυγάκια που λες, αναπτύσσονται καθημερινά και ξανακάνουν αυγά όλη την ώρα. Αν καθαρίζεις καθημερινά και δεν αφήνεις σκουπίδια, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα ξεφορτωθείς. Όσο εντομοκτόνο και να ρίξεις, θα τα σκοτώσεις και σε λίγες ώρες θα βγουν καινούργια απ'τα αυγά. Η μόνη λύση είναι η καθαριότητα.
paylidis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 αν ειναι τα μυγακια που ανέφερα ειναι απο την αποχέτευση... τωρα για την αντιμετώπιση ψάξου λιγο πρώτα με πρόληψη και μετα αν δεν καταφέρεις κάτι και είναι έντονο το πρόβλημα θα ψάξω να σου βρω λύση μέσω γνωστού που ασχολείται.
xkabamarux Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 http://www.glasscleaning.gr/index.php?module=product&product_id=4_90_187&pid=2&cid=3&csubid=7&cdesc=%CE%A3%CE%A5%CE%A3%CE%9A%CE%95%CE%A5%CE%95%CE%A3%20%CE%A5%CE%93%CE%99%CE%95%CE%99%CE%9D%CE%97%CE%A3-HACCP&csubdesc=%CE%9C%CE%A5%CE%93%CE%9F%CE%A0%CE%91%CE%93%CE%99%CE%94%CE%95%CE%A3 Μολις θα δεις τα πρωτα αποτελεσματα για ΠΑΝΤΟΣ ειδους εντομα...γραψε ξανα εδω τις εντυπωσεις σου. Απλα δεν θα ξαναδεις ποτε τιποτα μεσα στο σπιτι και θα εχεις ανοιχτα τα παντα διχως χημικα κτλπ. Μπορεις να τους ζητησεις ενα για μια μερα, για δοκιμη.
nicoc89 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 αφου έκανες account για να πουλήσεις το προϊόν σου Εγγραφή: σήμερα, 05:11 Δημοσίευση σήμερα, 05:53 γιατι λες "Μπορεις να τους ζητησεις ενα για μια μερα, για δοκιμη. " το σωστό θα ήταν "Μπορεις να μου ζητησεις " anyway , το συγκεκριμένο προιόν κάνει και για ποντίκια ? βρήκα ενα να κοιμάται στην καρέκλα του γραφείου μου το πρωί .(κοιμήθηκα με ανοιχτή μπαλκονόπορτα και μάλλον ήρθε απο τον κήπο.)
xkabamarux Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 αφου έκανες account για να πουλήσεις το προϊόν σου Εγγραφή: σήμερα, 05:11 Δημοσίευση σήμερα, 05:53 γιατι λες "Μπορεις να τους ζητησεις ενα για μια μερα, για δοκιμη. " το σωστό θα ήταν "Μπορεις να μου ζητησεις " anyway , το συγκεκριμένο προιόν κάνει και για ποντίκια ? βρήκα ενα να κοιμάται στην καρέκλα του γραφείου μου το πρωί .(κοιμήθηκα με ανοιχτή μπαλκονόπορτα και μάλλον ήρθε απο τον κήπο.) Γιατι να εισαι τοσο αφελης και να μου χρεωνεις (ενω δεν γνωριζομαστε και απο χτες) οτι κανω διαφημηση κτλπ;;; Δηλαδη υπαρχει καποιος κανονας που οριζει οτι σαν νεο μελος δεν μπορω αμεσως μετα την εγγραφη μου να σχολιασω σε καποιο τοπικ; Οσο για το θεμα της δοκιμης...απλα σου το ειπα για να μην αγορασεις κατι το οποιο δεν εχεις δει αν λειτουργει για την περιπτωση σου. Η λογικη του νεοελληνα που ολα τα ξερει και ειναι αγενης και χρεωνει τους παντες με τα παντα...αυτη μας εφαγε και εχουμε γινει ενα απεραντο κοτετσι. Σε αλλο τοπικ με χρεωσαν κατι αλλο...εσυ με χρεωνεις οτι ειμαι πωλητης...τι να πω... ΟΧΙ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΞΕΧΝΑ ΟΤΙ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ. ΚΑΤΣΕ ΜΕ ΤΑ ΜΥΓΑΚΙΑ. Δηλαδη αν σου ελεγα να φτιαξεις μια αυτοσχεδια παγιδα για μυγακια που εχω και δουλευει και αυτη αψογα με κοστος 3 ευρω τι θα μου χρεωνες;;; Δεν σου λεω τιποτα λοιπον...ετσι για να σκασεις απο το κακο σου...παπατρεχα.
Cryptic Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δοκίμασες να πετάς τα σκουπίδια καθημερινά και να καθαρίζεις το σπίτι; Προφανώς όχι. Γιατί αυτά τα μικρά μυγάκια που λες, αναπτύσσονται καθημερινά και ξανακάνουν αυγά όλη την ώρα. Αν καθαρίζεις καθημερινά και δεν αφήνεις σκουπίδια, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα ξεφορτωθείς. Όσο εντομοκτόνο και να ρίξεις, θα τα σκοτώσεις και σε λίγες ώρες θα βγουν καινούργια απ'τα αυγά. Η μόνη λύση είναι η καθαριότητα. Αυτό. Πάρε λίγη χλωρίνη, και τρίψε όλο το μπάνιο (και τοίχους), όσο περισσότερη κουζίνα γίνεται, όλα τα πατώματα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα