nikoskon Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 επειδη μπερδευτικα και εγω, εχεις το παρκινγκ 10+ μηνες και σου ζηταει τωρα 1μιση μηνα σερι! και μετα θα το ξαναφησει στο χωριο για μεγαλο διαστημα πάλι? εαν ναι για ποιον λογο ζοριζεσε? γαμω τα deal ειναι! Το να αφήσει το αμάξι του ο άλλος για ένα χρόνο σχεδόν στο χωριό του, ήταν επιλογή του. Δεν του το επέβαλε ο t.s. Ο t.s. από την πλευρά του, χρειάζεται χώρο στάθμευσης και τώρα, όπως και όλο το χρόνο, οπότε έχει κάθε λόγο και δίκιο να επιθυμεί να τηρηθεί η συμφωνία που έχει κάνει. Τι έπρεπε να κάνει δηλαδή, όσο ο άλλος είχε το αμάξι αλλού; Να παρκάρει στη θέση μέρα παρά μέρα; Αυτό είναι το ρεζουμέ, συν το νταηλίκι.
kabamaru21 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 ρε ts ακουμε, χεσε το νταηλίκι και δώσε τοπο στην οργη, γείτονες είστε! Απο την αλλη δεν ειναι και τοσο τρομακτικο να παρκαρεις για 40 μερες εξω το αμαξι ημαρτον! Τι να πουμε και μεις που ζουμε σε κυψελη αμπελ εξάρχεια ιλισια κτλ, συν της άλλης ειναι ιουλιος-αυγουστος κάποιοι θα φευγουν θα πηγαίνουν διακοπές χώρο θα βρίσκεις ευκολα και ακοπα! Σκεψου λιγο και δες οτι παίρνεις μακραν το καλύτερο κομμάτι της πίτας
gigisoni Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Το να αφήσει το αμάξι του ο άλλος για ένα χρόνο σχεδόν στο χωριό του, ήταν επιλογή του. Δεν του το επέβαλε ο t.s. Ο t.s. από την πλευρά του, χρειάζεται χώρο στάθμευσης και τώρα, όπως και όλο το χρόνο, οπότε έχει κάθε λόγο και δίκιο να επιθυμεί να τηρηθεί η συμφωνία που έχει κάνει. Τι έπρεπε να κάνει δηλαδή, όσο ο άλλος είχε το αμάξι αλλού; Να παρκάρει στη θέση μέρα παρά μέρα; Αν δεν τον αφήσει όμως, θα έχει προβλήματα αργότερα. Χίλια δυο μπορεί να του κάνει μετά, και αντί να χαίρεται μόνος του το πάρκινγκ τους δύσκολους, για παρκάρισμα, μήνες του χειμώνα, να κόβει βόλτες με τις ώρες για να βρει μία θέση. Διπλωματία χρειάζεται στη ζωή, όχι τσαμπουκάς και καβγάδες και να κοιτάξει τι τον συμφέρει καλύτερα.
nikoskon Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 OK guys.. Ο κύβος ερρίφθη... Αποδοχή για τα 10/12. Εκτός και αν πέσει καμία άλλη πρόταση στο τραπέζι μέχρι αύριο! Sent from Galaxy S using Insomnia v2 via Vf HSPA
Superuser Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Στην πολυκατοικία υπάρχει μία θέση παρκινγκ για 2 ορόφους που την μοιραζόμαστε 2 άτομα. Ο μακάκας του 1ου ορόφου και εγώ. Η προφορική συμφωνία που είχαμε κάνει, μιας και οι 2 χρησιμοποιούμε τα ΙΧ μας ήταν απλή. Όποιος το βρει άδειο, παρκάρει. Μέχρι εδώ όλα καλά. Ο συγκεκριμένος ένοικος όμως αποφάσισε τον τελευταίο χρόνο, να αφήσει το αμάξι στο χωριό του και έτσι το πάρκινγκ το χρησιμοποιούσα εξ ολοκλήρου εγώ. Αποφάσισε τις προάλλες να φέρει το αμάξι του και ούτε λίγο ούτε πολύ απαίτησε το πάρκινγκ για 1½ μήνα σερί. Το μοναδικό επιχείρημά του είναι πως το χρησιμοποιώ 11 μήνες μόνο εγώ. Το θεωρείτε σωστό/δίκαιο να του παραχωρήσω το πάρκινγκ για 1½ μήνα; Εσυ το θεωρείς δίκαιο;η όχι; δεν μας είπες..
nikoskon Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Θεωρώ δίκαιη μια συμφωνία που θα τηρείται και θα αφορά όλο το έτος. Επειδή με τον συγκεκριμένο υπάρχει παρελθόν, από την πλευρά μου υπάρχει αυτή η αρνητική διάθεση για εύρεση λύσης, συμβιβασμού κλπ... Συνολικά, όχι, δεν είναι απόλυτα δίκαιη λύση προφανώς, γιατί δεν ικανοποιεί τις ανάγκες στάθμευσης και των 2. Sent from Galaxy S using Insomnia v2 via Vf HSPA
kabouris72 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 ρε είσται σοβαροί?τι παει α πει ενα μηνα το είχες εσυ να πα να @#$@#%@#.αν δηλαδη δεν ειχε για 5 χρονια αμαξι και επαιρνε τωρα ενα θα ελεγε να εχει το παρκινγ για 5 χρονια αυτος επειδη τα προηγουμενα το ειχες εσυ για παρτη σου?φαπες και ξυλο και θα στρωσει ο βλαχος
zeniath Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 φαπες και ξυλο και θα στρωσει ο βλαχος Αυτό το ινσόμνια πια έχει γεμίσει σφίχτερμαν, επιστήμονες και φιλοσόφους... Και όλοι είναι 3 σε 1 επιπλέον...
kostas_dr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Με τσαμπουκά μπορεί να έχεις αντίθετα αποτελεσματα
kabouris72 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Αυτό το ινσόμνια πια έχει γεμίσει σφίχτερμαν, επιστήμονες και φιλοσόφους... Και όλοι είναι 3 σε 1 επιπλέον... ωπ εμφανίστηκε ο ενοικος που θέλει το πάρκιν,γιατι κάνεις νούμερα στο παιδί φίλος? Με τσαμπουκά μπορεί να έχεις αντίθετα αποτελεσματα δεν έχεις και άδικο κώστα αλλά αν δε καταλαβαίνει με λόγια ο άλλος τι κάνεις?
Ntinaras Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Κάτσε, μισό. Είχες το πάρκινγκ ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ για 11 μήνες. Σου ζητάει το πάρκινγκ για 1,5 μήνα. Και μετά από εκεί και έπειτα μέχρι τον επόμενο Ιούλη θα έχεις μόνος σου το πάρκινγκ; Και θέλεις να τηρήσει την προφορική σας συμφωνία γι'αυτόν τον ενάμιση μήνα παρόλο που μετά θα είναι και πάλι ολόδικό σου; Συγγνώμη, αλλά αν έχω καταλάβει σωστά, λιγάκι φιλότιμο δεν έχεις; Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τον τσατίσεις τόσο, και μετά τον Αύγουστο να σου πει πχ θα το μοιραζόμαστε ανά μέρα, και μία μέρα να παρκάρεις εσύ και την άλλη που θα είναι η σειρά του να έχεις άδειο πάρκινγκ και να μην μπορείς να βάλεις μέσα το αυτοκίνητό σου. Εγώ προσωπικά πολύ φάουλ σε βρίσκω. δε ζηταει,απαιτει.εχει τεραστια διαφορα.
kuzko21 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 δε ζηταει,απαιτει.εχει τεραστια διαφορα. νατος ο νταης ο γειτονας. οντοπικ , δωστο το ριμαδι το παρκινγκ για 40 μερες , χαλαλι του...και συ δε θα εχεις φασαριες και δεν θα φοβασαι μη βρεις το οτιδηποτε πανω στο αμαξι σου στο μελλον αμα ειναι γκαου οσο λες.
kabouris72 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 αμα το δωσει θα πάρει θάρρος ο άλλος και θα ζητάει άλλα μετα.
zazik Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 εχω παιξει κλωτσίες ( στην κυριολεξια) για το παρκινγκ της πυλωτης μου , και με έχουνε πάει στο τμημα δις (2). Δυστυχως , αν είναι μαλακας ο άλλος , δεν θα βγάλεις άκρη ούτε με το ξύλο .... Γενικώς , δεν βγάζεις άκρη , και το οτι δεν βγαζεις άκρη , είναι σε συνάρτηση με το πόσο μαλακας είναι ο γείτονας. Οπότε , στην περίπτωσή σου , μπορεί να βάλει το αμαξι για 1,5 μήνες , και να σηκωθεί να φύγει , έχοντας παρατήσει το αμάξι μέσα , και άντε ψαξε να τον βρεις... Τι να σου πω , να τον πλακώσεις? Να τον βρίσεις? Να τον πας διπλωματικά? Εξααρτάτε απο το μέγεθος της μαλακιας που τον βαράει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα