nikoskon Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Στην πολυκατοικία υπάρχει μία θέση παρκινγκ για 2 ορόφους που την μοιραζόμαστε 2 άτομα. Ο μακάκας του 1ου ορόφου και εγώ. Η προφορική συμφωνία που είχαμε κάνει, μιας και οι 2 χρησιμοποιούμε τα ΙΧ μας ήταν απλή. Όποιος το βρει άδειο, παρκάρει. Μέχρι εδώ όλα καλά. Ο συγκεκριμένος ένοικος όμως αποφάσισε τον τελευταίο χρόνο, να αφήσει το αμάξι στο χωριό του και έτσι το πάρκινγκ το χρησιμοποιούσα εξ ολοκλήρου εγώ. Αποφάσισε τις προάλλες να φέρει το αμάξι του και ούτε λίγο ούτε πολύ απαίτησε το πάρκινγκ για 1½ μήνα σερί. Το μοναδικό επιχείρημά του είναι πως το χρησιμοποιώ 11 μήνες μόνο εγώ. Το θεωρείτε σωστό/δίκαιο να του παραχωρήσω το πάρκινγκ για 1½ μήνα;
leftermann Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 εγώ δεν το θεωρώ και τόσο άδικο πάντως. Το "απαίτησε" βέβαια δεν ακούγεται και πολύ ωραίο, αλλά με καλή διάθεση δεν είναι και τόσο οφφ να σου έλεγε "ρε κολλητέ, έναν χρόνο παρκάρεις 100%, δεν με αφήνεις κι εμένα ενάμισι μηνάκι; Επίσης, όταν με το καλό ξαναφύγει, θα μπορούσε να ζητήσει μια συμφωνία του στυλ ¨μια μέρα/βδομάδα/μήνα εγώ, μια εσύ. Στην σειρά μου, θα παρκάρεις έξω".
nikoskon Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Το ενδεχόμενο να αφήσει μόνιμα μέσα στο πάρκινγκ το αμάξι του για "σπάσιμο", εκτός από χειροδικία πως θα το αντιμετωπίζατε;!
status Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Το ενδεχόμενο να αφήσει μόνιμα μέσα στο πάρκινγκ το αμάξι του για "σπάσιμο", εκτός από χειροδικία πως θα το αντιμετωπίζατε;! Σιγά μην πλακωθείς στο ξύλο για μια θέση πάρκινκ ρε συ..
nikoskon Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Επίσης, όταν με το καλό ξαναφύγει, θα μπορούσε να ζητήσει μια συμφωνία του στυλ ¨μια μέρα/βδομάδα/μήνα εγώ, μια εσύ. Στην σειρά μου, θα παρκάρεις έξω". Το πρότεινα. Δεν το δέχτηκε γιατί λέει πως τον Αύγουστο θα το πάρει και θα είναι πάλι δικό μου το πάρκινγκ. Σιγά μην πλακωθείς στο ξύλο για μια θέση πάρκινκ ρε συ.. Υπάρχει και προϊστορία αλλά θα φροντίσω να μην φτάσουμε εκεί.
deesnider Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 ...και μόνο που ρωτάς, δίνεις αξία στον ηλίθιο και υποτιμάς τον εαυτό σου. Φυσικά και δεν πρέπει να δεχθείς αυτό που ζητάει! Εντελώς «εκεί που δεν πιάνει μελάνι», όμως...
gigisoni Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Το ενδεχόμενο να αφήσει μόνιμα μέσα στο πάρκινγκ το αμάξι του για "σπάσιμο", εκτός από χειροδικία πως θα το αντιμετωπίζατε;! Γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν σε συμφέρει. Είχατε μία προφορική συμφωνία, άρα τίποτα γραμμένο. Σε άφησε ήσυχο 11 μήνες και δεν σε ενόχλησε. Ο τύπος για 11 μήνες ζούσε χωρίς αμάξι. Ποιος σου λέει ότι δεν θα το αφήσει σχεδόν μόνιμα τώρα στην πυλωτή; Πιάσ'τον με τον καλό και βρείτε μία λύση. Αφού ζητάει ενάμιση μήνα δώσ'τον, στο κάτω κάτω μια χαρά την πέρασες έναν χρόνο. Και αλλάξτε την συμφωνία μετά, όχι στο όποιος προλάβει, αλλά στο μία βδομάδα ο ένας μία ο άλλος. Ή ανά μήνα.
leftermann Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Το πρότεινα. Δεν το δέχτηκε γιατί λέει πως τον Αύγουστο θα το πάρει και θα είναι πάλι δικό μου το πάρκινγκ. Υπάρχει και προϊστορία αλλά θα φροντίσω να μην φτάσουμε εκεί. ξέρωγω, αν είναι τόσο στραβόξυλο και δεν βγάζεις άκρη, γράψτον στα απαυτά σου. Από την άλλη, 1,5 μήνες αυτός και 9,5 εσύ σε συμφέρει κάργα, ε; Αν δηλαδή όντως το αμάξι του λείπει για τόσο μεγάλα διαστήματα... πω το μαλάκα, λάθος πρόσθεση έκανα. 1,5 με 10,5 πάει, ακόμα καλύτερα!
gigisoni Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Το πρότεινα. Δεν το δέχτηκε γιατί λέει πως τον Αύγουστο θα το πάρει και θα είναι πάλι δικό μου το πάρκινγκ. Κάτσε, μισό. Είχες το πάρκινγκ ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ για 11 μήνες. Σου ζητάει το πάρκινγκ για 1,5 μήνα. Και μετά από εκεί και έπειτα μέχρι τον επόμενο Ιούλη θα έχεις μόνος σου το πάρκινγκ; Και θέλεις να τηρήσει την προφορική σας συμφωνία γι'αυτόν τον ενάμιση μήνα παρόλο που μετά θα είναι και πάλι ολόδικό σου; Συγγνώμη, αλλά αν έχω καταλάβει σωστά, λιγάκι φιλότιμο δεν έχεις; Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τον τσατίσεις τόσο, και μετά τον Αύγουστο να σου πει πχ θα το μοιραζόμαστε ανά μέρα, και μία μέρα να παρκάρεις εσύ και την άλλη που θα είναι η σειρά του να έχεις άδειο πάρκινγκ και να μην μπορείς να βάλεις μέσα το αυτοκίνητό σου. Εγώ προσωπικά πολύ φάουλ σε βρίσκω.
nikoskon Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Το μόνο που με κάνει να το δεχθώ είναι το αυτό, πως εκ των πραγμάτων χρησιμοποιώ περισσότερους μήνες το παρκινγκ εγώ. Αλλά έχω σκαλώσει με τον αρχικό άκομψο τρόπο που το ζήτησε. Ριγμένος δεν θεωρώ πως είμαι, αλλά στην τελική δεν του απαγόρευσα εγώ να φέρνει το τουτού του τον υπόλοιπο χρόνο. Επιλογή του είναι.
gigisoni Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Το μόνο που με κάνει να το δεχθώ είναι το αυτό, πως εκ των πραγμάτων χρησιμοποιώ περισσότερους μήνες το παρκινγκ εγώ. Αλλά έχω σκαλώσει με τον αρχικό άκομψο τρόπο που το ζήτησε. Ριγμένος δεν θεωρώ πως είμαι, αλλά στην τελική δεν του απαγόρευσα εγώ να φέρνει το τουτού του τον υπόλοιπο χρόνο. Επιλογή του είναι. Καλά, αν παραχωρήσει την θέση του πάρκινγκ σε κανάν φίλο ή σε καμιά γκόμενα τους υπόλοιπους μήνες, μην ψάχνεσαι μετά. Δεν σε συμφέρει, άσ'τον και πιάσ'τον με το καλό. Στο κάτω κάτω 45 μέρες είναι θα περάσουν υπομονή. Μετά θα είναι δικό σου για τις υπόλοιπες 320.
deesnider Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Το να αφήσει το αμάξι του ο άλλος για ένα χρόνο σχεδόν στο χωριό του, ήταν επιλογή του. Δεν του το επέβαλε ο t.s. Ο t.s. από την πλευρά του, χρειάζεται χώρο στάθμευσης και τώρα, όπως και όλο το χρόνο, οπότε έχει κάθε λόγο και δίκιο να επιθυμεί να τηρηθεί η συμφωνία που έχει κάνει. Τι έπρεπε να κάνει δηλαδή, όσο ο άλλος είχε το αμάξι αλλού; Να παρκάρει στη θέση μέρα παρά μέρα;
nikoskon Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Εγώ προσωπικά πολύ φάουλ σε βρίσκω. Και εγώ με ψιλοβρίσκω. Απλά αν αποδεχόμουν με τη μία το νταηλίκι ίσως να είχαμε στο μέλλον άλλα. Σήμερα σχεδόν λογοφέραμε για το θέμα αυτό και του είπα πως θα του απαντήσω αύριο.
kabamaru21 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 επειδη μπερδευτικα και εγω, εχεις το παρκινγκ 10+ μηνες και σου ζηταει τωρα 1μιση μηνα σερι! και μετα θα το ξαναφησει στο χωριο για μεγαλο διαστημα πάλι? εαν ναι για ποιον λογο ζοριζεσε? γαμω τα deal ειναι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα