pavlinara Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Νομίζω ότι οι θέσεις πυλωτής δεν "καβατζάρονται",Χασοδίκη;(με κεφαλαίο...) άρα συμφωνείς ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να βάζουν τα μηχανάκια τους για να πιάνουν μονίμως την ίδια θέση ή μπορούν να κάνουν ότι γουστάρουν; Και το χασοδίκης που πηγαίνει;
laptop_man Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Την έκκλησή μου για την επενέργεια του αγαπημένου και δυσθεώρατου μπαγλαμά perade8e.Αυτό είπα.
sphinxgr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Εγώ θα έλεγα να το χωρίσετε στις 15 πρώτες μέρες του μήνα ο ένας στις 15 επόμενες ο άλλος. Και τον επόμενο χρόνο αλλάζετε. Έτσι όπως τα έχετε συμφωνήσει υπάρχουν αρκετές παρερμηνείες Να σας πω κι εγώ το πρόβλημα μου. Μένω σε πολυκατοικία 25 διαμερισμάτων με τεράστια πυλωτή, που χωράνε να παρκάρουν 12 αμάξια μέσα και 5 έξω.Λοιπόν είναι κάτι βόδια που παρκάρουν και τα 2 αμάξια μέσα. Επίσης είναι 2 τύποι(είναι και οικογενειακοί μας φίλοι μη χε..)- ο ένας ιδιοκτήτης, ο άλλος ενοικιαστής κιόλας- που γουσταρίζουν 2 συγκεκριμένες θέσεις και τις έχουν καπαρώσει με ποιον τρόπο;Βάζοντας στην θέση του αυτοκινήτου όταν λείπουν τα μηχανάκια τους.Τώρα αυτό το θεωρείται δίκαιο ας πούμε; Tους έχω πει προσωπικά ότι αυτό είναι άδικο και φυσικά με γράψαν εκεί που ξέρετε. Μια ωραία πρωία σπάζομαι μετακινώ το μηχανάκι και παρκάρω εγώ εκεί-μιας και δεν υπήρχε άλλη θέση, και δικαιούμαι θέση ως ενοικιαστής. Φυσικά δεν είπε τίποτα αλλά όταν έφυγα έτρεξε και ξαναέβαλε το μηχανάκι. Και λοιπόν κάνω ένα πείραμα μια μέρα. Βάζω το μηχανάκι του αδερφού μου μια μέρα να πιάσει θέση. Το ίδιο βράδυ ένας άλλος φίλτατος γείτονας μετακινεί το μηχανάκι μας και παρκάρει.ΧΟΧΟΧΟ. Έχει 2 μέρες τώρα ένα άγνωστο σε μας αμάξι μετακίνησε το μηχανάκι του ιδιοκτήτη και έχει παρκάρει εκεί. Αυτός τον έκλεισε τώρα με το μηχανάκι και καραδοκεί να δει ποιος είναι και να κάνει φασαρία. Κι άντε ο ιδιοκτήτης. Ο ενοικιαστής από που κι ως που έχει καβατζώσει θέση μέσα;Tι λε ρε! Ρε που έμπλεξα.Βοήθεια. Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου;Έχει 10 χρόνια αυτή η ιστορία. Κι εμείς 2 αμάξια έχουμε, αλλά το ένα το παρκάρουμε σε πάρκινγκ και στάζουμε 100 ευρουλάκια τον μήνα.Κακώς. και για σένα το ίδιο ισχύει. Με κλήρωση το κάθε διαμέρισμα θα έχει πάρκινγκ για συγκεκριμένους μήνες ή 3μηνία κλπ. Η κλήρωση θα επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο. Δύσκολο δεν είναι και είναι απόλυτα τίμιο. τα αποτελέσματα θα τα αναρτάτε μαζί με τα κοινόχρηστα όποιος θέλει να τα βλέπει. Φυσικά δεν θα υπάρχει διαχωρισμός ενοικιαστή - ιδιοκτήτη. Η κλήρωση θα γίνει με χαρτάκια όπου ο καθένας θα τραβάει τους μήνες που του αναλογούν
pavlinara Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Μωρέ εγώ να το προτείνω. Στα τέτοια τους θα με γράψουν.Όσες φορές στις συνελεύσεις πάμε να συζητήσουμε για το πάρκινγκ καταρχήν οι μισοί δεν έρχονται και οι άλλοι μισοί δεν το συζητάνε, δεν τους ενδιαφέρει, δεν σηκώνουν κουβέντα. Με ανθρώπους που δεν μπορείς να βγάλεις συνεννόηση τι κάνεις;;;Εδώ σε θέλω.
pournaras Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Μωρέ εγώ να το προτείνω. Στα τέτοια τους θα με γράψουν.Όσες φορές στις συνελεύσεις πάμε να συζητήσουμε για το πάρκινγκ καταρχήν οι μισοί δεν έρχονται και οι άλλοι μισοί δεν το συζητάνε, δεν τους ενδιαφέρει, δεν σηκώνουν κουβέντα. Με ανθρώπους που δεν μπορείς να βγάλεις συνεννόηση τι κάνεις;;;Εδώ σε θέλω. Κατ, αρχην παιρνεις το καταστατικο, και το κουβεντιαζεις με ενα δικηγορο ωστε να εχεις ολικη αποψη για το τι εχει συμφωνηθει για την πυλωτη της πολυκατοικιας. Διοτι πολλα λεγονται προφορικα, αλλα πολλες φορες τα γραπτα διαψευδουν. Πχ αν δεν αναφερεται τιποτε περι σταθμευσης στην πυλωτη στο καταστατικο, και θες να το τραβηξεις στα ακρα, μπορεις ακομη και να τους βγαλεις ολους εξω για να παιζουν τα μπαλα τα παιδακια σου. Ξεκινα λοιπον απο εκει, δες τι ακριβως παιζει, και μετα κρινε πως θα πραξεις (ποσο επιθετικα η αμυντικα). Δυτστυχως, οταν υπαρχει συμφερον στη μεση κατι "οικογενειακες φιλιες" πανε πριπατο, διοτι εκει πατανε οι "οικογενειακοι φιλοι", στο οτι δε θα μιλησεις.
sphinxgr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Πάρε σακιά τσιμέντο και πετατα ώστε να μην μπορεί να παρκάρει κανείς. ούτε εσύ. Αυτοί μια χαρά εχουν βολευτεί. Τώρα είναι δικό σου πρόβλημα, ενώ τότε θα γίνει δικό τους. Και με τους μισούς ισχύει κανονικά η ψηφοφορία βάσει κανονισμού πολυκατοικίας.
pavlinara Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δεν υπάρχει καταστατικό, η πολυκατοικία μας είναι παράνομη.Κανείς δεν θέλει να βάλει το χέρι στην τσέπη να την νομιμοποιήσει.Μόνο εμείς το διπλοπληρώσαμε το διαμέρισμα.Πονεμένη ιστορία για ένα κωλόσπιτο σε μια κωλοπεριοχή της πιο βρώμικης πόλης της Ευρώπης.
alex89 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Bρε εμένα σε αγορασμένη θέση πάρκινγκ σε πολυκατοικία όταν γέμισαν τα γύρω πεζοδρόμια και η πυλωτή άρχισαν οι ένοικοι να μου κλείνουν το πάρκινγκ. Έγραψα στην είσοδο της πολυκατοικίας χαρτί να μη με ξανακλείσουν και με έγραψαν. ΟΚ. Την πλήρωσε ένας όταν φώναξα την τροχαία και του πήρε τις πινακίδες και από τότε ένοικος δε με ξαναέκλεισε. Υπάρχουν ζώα που καταλαβαίνουν μόνον με "ξύλο". Έχω και έναν άλλον απέναντι από τη δική μας πολυκατοικία που έκανε μία τριώροφη και μένει αυτός και τα παιδιά του. Μόνιμα αφήνουν ένα αυτοκίνητο έξω από το πάρκινγκ που έχουν για να μην τους το κλείσουν οι άλλοι. Έχουν πάρκινγκ και δεν βάζουν το αμάξι τους γιατί τους κλείνουν.
pournaras Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δεν υπάρχει καταστατικό, η πολυκατοικία μας είναι παράνομη.Κανείς δεν θέλει να βάλει το χέρι στην τσέπη να την νομιμοποιήσει.Μόνο εμείς το διπλοπληρώσαμε το διαμέρισμα.Πονεμένη ιστορία για ένα κωλόσπιτο σε μια κωλοπεριοχή της πιο βρώμικης πόλης της Ευρώπης. Αμα ειναι τοσο χαλια τα πραγματα... απο κει και περα παιζει ρολο το ποσο στα ακρα εχεις σκοπο να φτασεις το θεμα.
Ntinaras Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Bρε εμένα σε αγορασμένη θέση πάρκινγκ σε πολυκατοικία όταν γέμισαν τα γύρω πεζοδρόμια και η πυλωτή άρχισαν οι ένοικοι να μου κλείνουν το πάρκινγκ. Έγραψα στην είσοδο της πολυκατοικίας χαρτί να μη με ξανακλείσουν και με έγραψαν. ΟΚ. Την πλήρωσε ένας όταν φώναξα την τροχαία και του πήρε τις πινακίδες και από τότε ένοικος δε με ξαναέκλεισε. Υπάρχουν ζώα που καταλαβαίνουν μόνον με "ξύλο". Έχω και έναν άλλον απέναντι από τη δική μας πολυκατοικία που έκανε μία τριώροφη και μένει αυτός και τα παιδιά του. Μόνιμα αφήνουν ένα αυτοκίνητο έξω από το πάρκινγκ που έχουν για να μην τους το κλείσουν οι άλλοι. Έχουν πάρκινγκ και δεν βάζουν το αμάξι τους γιατί τους κλείνουν. απαγορευεται να παρκαρεις ακομα και εξω απο το δικο σου παρκινγκ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 απαγορευεται να παρκαρεις ακομα και εξω απο το δικο σου παρκινγκ. lol seriously?
Ntinaras Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 ναι. ο νομος απαγορευει στους αλλους να παρκαρουν εκει για να σου επιτρεπει να παρκαρεις μεσα το οχημα,οχι για να καβατζωνεις τη θεση στο δρομο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 παράνομη όλοι η γειτονιά εδώ, βαριόμαστε να βάζουμε τα αμάξια στα γκαράζ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα