aris.04 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Έχω το παρακάτω PC: Λειτουργικό: MS Windows 7 Ultimate 32-bit SP1 Επεξεργαστής: Intel Core 2 Quad Q6600 @ 2.40GHz Kentsfield 65nm Technology Ram: 4,00 GB Dual-Channel DDR2 @ 334MHz (5-5-5-15) Μητρική: Gigabyte Technology Co., Ltd. 946GMX-S2 (Socket 775) Οθόνη: SyncMaster (1680x1050@60Hz) Κάρτα γραφικών: AMD Radeon HD 6800 Series Σκληρός Δίσκος: 488GB Western Digital WDC WD5000AAKS-00YGA0 ATA Device (SATA) Το πρόβλημα είναι ότι καμία φόρα παγώνει για μερικά δευτερόλεπτα όταν παίζω παιχνίδια και όταν το ζορίζω με πολλά προγράμματα. Η θερμοκρασίες στον επεξεργαστή πιάνουν καμιά φορά μέχρι και 70 βαθμούς όταν παίζω για πολύ ώρα. Τις ram τις αγόρασα πέρσι το καλοκαίρι. Και γενικά είναι πιο αργό το PC
dimpa16 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 70 βαθμοι στον επεξεργαστη,ειναι αρκετα μεγαλη θερμοκρασια και λογικο να εχεις κοληματα. Εστιαζεις λοιπον την προσοχη σου στο θεμα αυτο και ξεκινας καλο καθαρισμα του κουτιου σου,της ψυκτρας του επεξεργαστη,αλλαγη της παστας του επεξεργαστη,καλο air flow του κουτιου σου (αν χρειαστει να προσθεσεις καποιον ανεμιστηρα)και τελος καλο θα ηταν αν δεν εχεις,να αλλαξεις την ψυκτρα του επεξεργαστη σου, με μια after market. Εφ`οσον κανεις ολ`αυτα και οι θερμοκρασιες του πεσουν,τραβα του και ενα μικρο oc και νομιζω οτι ολα θα πανε καλα...
aris.04 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Ok. Έχεις να μου προτείνεις καμία καλή πάστα ή όλες πάνω κάτω τα ίδια είναι?
dimpa16 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Κοιτα,εγω χρησημοποιω Artic Silver 5,η οποια ειναι αρκετα δημοφιλης...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα