Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε με χαλάνε τόσο τα σποτ, όσο η συχνότητα με την οποία αυτά επαναλαμβάνονται στα ερτζιανά. Δε γνωρίζω τι γίνεται εκεί κάτω, αλλά εδώ πάνω μας έχουν πρήξει τα παπάρια. Κάθε δέκα λεπτά σε οποιοδήποτε ραδιοφωνικό σταθμό, παίζει η εν λόγω διαφήμιση. Δε μπορεί να ξεφύγει κάνεις... κάθε προσπάθεια αποφυγής είναι μάταιη.

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτο φιλε μου λέγεται share of mind , δηλαδης όταν σκεφτείς κάτι για παιχνίδια το πρώτο που θα σου έρθει να είναι το Jumbo. Αυτό καταφέρνεται με "βομβαρδισμό" , συμφωνούμε...αλλα δεν χρειάζεται να είναι βομβαρδισμός μαλακιας.

Λίγη δημιουργικότητα ζητώ ο καημένος....δηλαδή μαλακες είναι στην Q ?

μαΡάκες παρακαλώ :P

Tεράστια "δημιουργικότητα" να τρίβεται η Νομικού και να λέει το Q "για μακάκες ψάχνεις"...

Λαχείο για τα Jumbo, θα γίνει ντόρος χωρίς να χρειάζεται να πληρώνει για την προβολή της διαφήμισης, μια χαρά.

το αυτό... Το Μπεζ όλη μέρα ; :D

Εμένα μ'αρέσουν οι διαφημίσεις του jumbo, αλλά δεν πηγαίνω ποτέ.

Δηλαδή, η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου, έχει «κόψιμο» σχετικά με την παραπλάνηση των καταναλωτών, αλλά 20 χρόνια τώρα δεν έχει πάρει πρέφα «τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας Κάμελοτ» που διαφημίζει νερά φίλτρου σε παρακμιακά κανάλια..

Επίσης, μάλλον δεν έχουν δει την ξεφτιλοΧατζηβασιλείου να μας τα πρήζει επί ώρα, σχετικά με την Lara Excell Wash Ball :mad:

Πάντως είναι κρίμα που η Νομικού δεν παίζει σε interracial τσόντες.

έγραψες !!!.. Ειδικά αυτή τη μαλακία τη lara excell wash ball, είναι κι απατεώνες, την ξεκινήσανε στα 50 ευρώ και τώρα την έχουν κατεβάσει στα 10 μαζί με τα έξοδα αποστολής και δώρο το δεξί μου αρχ... :lol:

κοστολόγιο κάτω του 1 ευρώ λογικά!!

@_BASSstarlet_

Μη ξεχνάς και τα νανογιλέκα του μεγαλοδημοσιογράφου

ουαχαχαχαχα κλαίω Man :lol: :cry:

μόνο σούπερμαν δεν σε κάνουν με βάση τις παπαριές που γράφουν στο site!!

Δημοσ.

===========

εγώ πάντως γελάω με τα χαζά και του jumbo και της Q..

δηλαδή προτιμάτε τις ξενέρωτες αρχιδιές της p&g , της 3ε και των άλλων πολυεθνικών

που και καλά νοιάζονται για τον έλληνα (μοσχοπουλώντας μονοπωλιακά τα σκουπίδια τους σε εξωφρενικές τιμές) ;

Ειδικά η πρώτη (και 3-4 ακόμα πολυεθνικές) έχουν κλείσει - εξαγοράσει δεκάδες ελληνικές επιχειρήσεις για να γίνουν μονοπώλιο και να συνεχίσουν να πουλάνε όσο γουστάρουν ενώ ο τζίρος μειώνεται συνεχώς..

Δημοσ.

Το διαφημιστικό τμήμα του Jumbo είναι για σεμινάριο......δεν το κρίνω από πλευράς ποιότητας αλλά από αποτελεσματικότητας.

Χαζά σπότ; Το δίχως άλλο!!!

Catchy; Τρελά!!!! Ακόμα τραγουδάω "δεν έχει τι να βάλει η γριά στο καρναβάλι" :lol:

Φιάχνουμε ένα catchy χαζό σποτάκι λοιπόν, το παίζουμε κάθε τρεις και λίγο σε όλα τα μέσα -----)profit

Ακόμα και ο αρνητικός αντίκτυπος που έχει σε μερικούς από εμάς......αποτελεί στόχο γιατί όπως διαπιστώσατε μέσω νήματος και εμείς κάναμε την έμμεση διαφημίση μας για το μαγαζί.

Ως μαγαζί τώρα....επιπέδου Lidl. Σαβουροκατρανέμια!!!! Τσακωμένοι με την ποιότητα :)

Δημοσ.

Επίσης, μάλλον δεν έχουν δει την ξεφτιλοΧατζηβασιλείου να μας τα πρήζει επί ώρα, σχετικά με την Lara Excell Wash Ball :mad:

Επιτέλους λύθηκε το πρόβλημα της ελληνικής τηλεόρασης ... το Jumbo

έγραψες !!!.. Ειδικά αυτή τη μαλακία τη lara excell wash ball, είναι κι απατεώνες, την ξεκινήσανε στα 50 ευρώ και τώρα την έχουν κατεβάσει στα 10 μαζί με τα έξοδα αποστολής και δώρο το δεξί μου αρχ... :lol:

κοστολόγιο κάτω του 1 ευρώ λογικά!!

Μπροστά στο παραπάνω η lara (εκ του μπαλάρα ?) είναι ευκαιρία, τουλάχιστον έχεις ένα ωραίο μπαλάκι να παίζει η γάτα σου. Δε κολλάς ένα κονσερβοκούτι σε μια ντίζα και το πουλάς κοντά 300 !!!

Δημοσ.

Το spot παίχτηκε μετά τον αγώνα Πολωνία – Ελλάδα, μετά δεν το ξαναείδα πουθενά.

Ξέρει κανείς αν το σταματήσανε ή απλά το απέσυρε η εταιρία?

http://www.youtube.com/watch?v=KuohOqhOTUk

μηπως το κοψανε επειδη ηταν αδιαφορο και ακριβο...?

Δημοσ.

μηπως το κοψανε επειδη ηταν αδιαφορο και ακριβο...?

Έχω την εντ΄πωση ότι παιζόταν για αρκετό καιρό τους προηγούμενους μήνες. Απλά φαντάζομαι τελείωσε ο κύκλος του και το παίξανε ξανα μόνο με την αφορμή του euro.

Δημοσ.

Έχω την εντ΄πωση ότι παιζόταν για αρκετό καιρό τους προηγούμενους μήνες. Απλά φαντάζομαι τελείωσε ο κύκλος του και το παίξανε ξανα μόνο με την αφορμή του euro.

μονο νυχτα το εβλεπα...

και αν...

Δημοσ.

@_BASSstarlet_

Μη ξεχνάς και τα νανογιλέκα του μεγαλοδημοσιογράφου

Σωστά.

Αλλά άμα του κουνηθούν, μπορεί να τους βγάλει τίποτα άπλυτα στη φόρα, οπότε κάθονται στ' αυγά τους..

Δημοσ.

μονο νυχτα το εβλεπα...

και αν...

Α παιζόταν και πριν το Euro? Δεν την είχα δει! ΟΚ τότε.

Δημοσ.

@^: Σίγουρα είναι πιο «διασκεδαστική». Αλλά από άποψη αποτελεσματικότητας, παίζει να ναι άθλια. Ούτε που έχω ιδέα τι διαφημίζει (ΟΚ νομίζω πως είναι κάποια εταιρία κινητής αλλά πρέπει να σκεφτώ για να το θυμηθώ, σε αντίθεση με αυτές του jumbo).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...