Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για,θελω να παω αγγλια εχω αλβανικο διαβατηριο.......εαν με προσκαλεσουν απο αγγλια κατι συγγενεις μου μπορω να παω?????χρειαζεται τιποτα αλλο???

Δημοσ.

για,θελω να παω αγγλια εχω αλβανικο διαβατηριο.......εαν με προσκαλεσουν απο αγγλια κατι συγγενεις μου μπορω να παω?????χρειαζεται τιποτα αλλο???

Αλβανοί πολίτες χρειάζονται βίζα ακόμα και για τουριστικά ταξίδια στη Βρετανία. Μπορείς να κάνεις αίτηση στη βρετανική πρεσβεία, δες http://www.ukba.homeoffice.gov.uk/countries/greece/applying/vac/

Η πρεσβεία θα προωθήσει τα έγγραφα σου στο ειδικό τμήμα βιζών στο Βελιγράδι που θα αποφανθεί για το αίτημά σου.

Δημοσ.

Βελιγράδι;

+1

απο προχτες το αναρωτιεμαι κι εγω, απλα βαρεθηκα να ρωτησω για διευκρινιση :P

Δημοσ.

Έλα ντε. Τόσο στενές και προνομιακές σχέσεις με την Σερβία έχει το Νησί και δεν το πήρα είδηση; Εδώ δηλαδή μυρίζει άσχημα το στόμα μας;

Δημοσ.

Αμα εχεις ενυπογραφη προσκληση απο μονιμους κατοικους Αγγλιας, οπου θα αναφερεται οτι θα σε φιλοξενησουν, που θα μεινεις κτλ και με δεδομενο οτι δεν εισαι φακελωμενος τρομοκρατης τοτε θα την παρεις λογικα την βιζα. Ιδια διαδικασια ακολουθουν και οι Σερβοι και εχει κοστος νομιζω κανενα 80ρι.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ενταξει αυτο ειναι απιστευτο που γινετε παιδια.

Εκανα και δευτερο visa application δλδ αλλα 200 ευρω. Και παλι ακυρο!!!
και μαντεψτε... μεσα μονο υπογραφη απτον θεο δεν εβαλα. Ειχε τα παντα.
Διαβατηριο. Αδεια παραμονης. 2 χαρτια απτην τραπεζα ενα που λεει εχω 1500 (4 μερες παω υποψην σας) και ενα χαρτι λογαριασμου 6μηνου. Χαρτι απο το τει αθηνων που γραφει ξεκαθαρα τι σπουδαζω και ποτε τελειωνω. Μεταφρασμενα ολα οσα ειπα, και με τα στοιχεια του μεταφραστη! 
Χαρτι απο τον φιλο μας στην Αγγλια που ειναι Αγγλος και θα μας φιλοξενήσε ( αναγραφει τα πατνα για εμενα ποτε ερχομαι ποτε φευγω γιατι ερχομαι και μπλα μπλα) μαλιστα εβαλε και το διαβατηριο του και την ταυτοτητα εργασιας του και το υπογραφη και η γυναικα του γιατι εχουν μαζι το σπιτι που θα μεινουμε.
Χαρτι απο τον αραβωνιαστικο μου που βεβαιωνει ολα οσα αναγραφοντ μεσα στο visa application που εστειλα.

συνολο? 200 η πρωτη βιζα π εφαγα ακυρο (ενταξει στην πρωτη εκανα μαλακια) . 200 η δευτερη. 60 η μεταφραση, 20 το χαρτι της τραπεζας (κλεφτες), 200 τα εισητρια για αγγλια. 670 ευρω στα σκουπιδια. 

Και η πλακα ειναι οτι στο μηνυμα που σε βαζει αν θες να γραψεις στο application τους ανεφερα και παρακαλεσα αν τυχον κατι παει στραβα λεμε τωρα. να στειλουν ενα email να παρουννενα τηλ εμενα τον φιλο μου αγγλια οτι θελουν αν θελουν και κατι αλλο που δεν θελουν γιατι εκανα ακριβως οτι λεει μεσα το site. ΔΛΔ 200 γιατι δινουμε? για να μας κανουν την τιμη να ανεχτουν να τα διαβασουν? 10 λεπτα παραπανω δεν μπορουν να αφιερωσουν ρε παιδια? Αυτο ειναι απατη. Ας μου πει καποιος που εχει παει αν θελει, τι ΑΚΡΙΒΩΣ ειχε βαλει στο application του και καταφερε να παει? ηχογραφημενο μηνυμα απο τον θεο? 

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα

Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση Έχω απ εχω απλή κέικ για βίζα στην Αγγλία

Απλώς σε κάποιες ερωτήσεις μου είπαν να βάλω που έχω πάει εγώ έβαλα εκεί που έχω ταξιδέψει δεν έβαλα ότι έχω πάει Αλβανία πειράζει???? Γνωρίζει κανείς ή αυτό.. και κάτι άλλο Δεν μου έχουνε πει τι χαρτια χρειάζονται έχω μόνο ραντεβού στην Αθήνα πρέπει να πάω κει τα χαρτιά και τι χρειάζεται..

Δημοσ.

Pacmac τα 670 τωρα τι θα γινει, τα εχασες αληθεια;

260 κοστιζει η βιζα για την αγγλια επειδη δεν ειναι πλεον στην ευρωπ ενωση;

Εχω μια ξαδερφη που παει συχνα στην αγγλια και βλεπει την αδερφη της που μενει μονιμα εκει, και μου ελεγε να παω και εγω μαζι της καμια φορα. Χωρια τα λεφτα του ταξιδιου δεν υπολογιζα βιζεζ και λοιπα, ουτε ηξερα οτι κοστιζουν τοσο, ουτε οτι αν κανεις λαθος τους φακελους οπως ειπωθηκε χανεις τα χρηματα?..!

200 βιζα + 60 μεταφραση + 20 χαρτι τραπεζας + 300 εισητηρια = 480 ευρω μονο για να πας αγγλια;; ελεος... Φανταζομαι για αμερικη τα λεφτα διπλασιαζονται..

Δημοσ.

Μπορεί να με βοηθήσει κανείς εκ μέρους της βίζας της Αγγλίας γιατί έκανα application και μου είπε να πάω στην Αθήνα σε αυτό το μέροςEuropa Plaza

Thisseos, Ave. 330

GR176 75

Athens

Πρέπει να έχω τα χαρτιά μου μαζί μου για να τους τα δείξω Εννοώ τις τράπεζες και και τα λοιπά

Δημοσ.

Πως να σε βοηθησουν, νσ πανε αυτοι στη θεση σου;

Στο ραντεβου ισως σου πουν τι χαρτια να εχεις, για να ξαναπας ισως..

Δημοσ.

Σε σένα πως έγινε τελικά πηγές πρώτα και μετά σου είπα για τα χαρτιά

Δεν πηγα, υποθετω τι θα γινει με τη περιπτωση σου..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...