Προς το περιεχόμενο

Macbook air & Youtube

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το macbook air mid 2011, συνδέομαι με το wireless έχω full σήμα αλλά στο youtube έχω θέμα. Κρεμάει το κομμάτι. Ξεκινάει το κομμάτι φορτώνει κανονικά αλλά μετά από κάποιο σημείο κολλάει και δεν συνεχίζει. Το πρόβλημα αυτό δεν υπήρχε πριν από το τελευταίο update του lion. Έχω δοκιμάσει τόσο σε safari όσο και σε chrome αλλά μια από τα ίδια και πάντα στα ίδια κομμάτια. Κάποια τα παίζει κανονικά κάποια παρουσιάζουν το πρόβλημα που περιέγραψα πριν. Αν παίξω τα κομμάτια του youtube μέσω άλλου site....insomnia,facebook παίζουν κανονικά, μόνο στην κανονική σελίδα του youtube υπάρχει θέμα. Αν έχετε καμιά ιδέα......δεν πάει το μυαλό μου πουθενά :)

Δημοσ.

Το ειχα παρατηρησει παλιοτερα κ εγω αλλα το θεωρησα τυχαιο! Το flash player το εχεις ενημερωμένο;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Έχω το macbook air mid 2011, συνδέομαι με το wireless έχω full σήμα αλλά στο youtube έχω θέμα. Κρεμάει το κομμάτι. Ξεκινάει το κομμάτι φορτώνει κανονικά αλλά μετά από κάποιο σημείο κολλάει και δεν συνεχίζει. Το πρόβλημα αυτό δεν υπήρχε πριν από το τελευταίο update του lion. Έχω δοκιμάσει τόσο σε safari όσο και σε chrome αλλά μια από τα ίδια και πάντα στα ίδια κομμάτια. Κάποια τα παίζει κανονικά κάποια παρουσιάζουν το πρόβλημα που περιέγραψα πριν. Αν παίξω τα κομμάτια του youtube μέσω άλλου site....insomnia,facebook παίζουν κανονικά, μόνο στην κανονική σελίδα του youtube υπάρχει θέμα. Αν έχετε καμιά ιδέα......δεν πάει το μυαλό μου πουθενά :)

Συνδέεσαι με adsl ή με κανένα 3G stick?

Δοκίμασες να αλλάξεις browser και να δεις συμπεριφορά? Αν έχεις και Windows στο μηχνάνημα δοκίμασε και από εκεί.

Δημοσ.

Μήπως έχεις forth net? εγω όσο είχα απλα δεν έμπαινα YouTube, δεν είχε νόημα. Κ ήταν γνωστό πρόβλημα σε πολλούς.

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Chill, δοκίμασε να απεγκαταστήσεις τελείως τον flash με το αντίστοιχο εργαλείο.

Είχα αντίστοιχο πρόβλημα και τον απεγκατέστησα, αλλά αφού έτρεξα (πετυχημένα) τον uninstaller, ο flash εξακολουθούσε να υπάρχει, ενώ το πρόβλημα λύθηκε. Δεν κατάλαβα τι συνέβη, μάλλον κάποιο μπάχαλο με τα updates.

Δημοσ.

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω με το chill με την διαφορα οτι έχω iMac Kai δεν έχω βάλει τα lion. Και αυτό συμβαίνει την τελευταία εβδομάδα. Θα δοκιμάσω και ες να βγάλω το flash και βλέπουμε.

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Forthnet έχω αλλά δεν είναι η σύνδεση....με τα win7 στο macbooki δεν υπάρχει πρόβλημα (έχω αναγκαστικά bootcamp λόγω του SAP client).

Θα δοκιμάσω uninstall του flash και θα ενημερώσω.

Δημοσ.

Κάνοντας uninstall το flash δεν έπαιζαν τα clips από το utube.......Το ξαναεγκατέστησα λοιπόν και πάλι τα ίδια....../sigh

Δημοσ.

Το έκανα και αυτό.....πάλι τα ίδια :'(

Αναγκαστικά bootcamp για απροβλημάτιστο youtube.....Πήρα mac για να παίζω με win....τράτζικ :lol:

'

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...