Προς το περιεχόμενο

LOGITECH G105 VS Microsoft Sidewinder x4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, ψαχνω εδω και 10 μερες περιπου για ενα καλο keyboard και εχω καταληξει πως αυτα τα δυο ειναι στις καλυτερες value for money τιμες.. Ποιο ομως εσεις θα προτιμουσατε? Εγω με την microsoft δεν εχω καποιον ιδιαιτερο ερωτα σε θεμα hardware εν αντιθεση με την logitech που οτι εχω παρει εχει "κρατησει" για χρονια αψογα.

Το logitech βγαινει στα 39€

PER.575184.jpg

ενω το microsoft στα 41€

PER.575676.jpg

Δημοσ.

Και γω στο ιδιο δίλημμα είμαι και μαλλον θα προτιμησω μαικροσοφτ, σε αναλογο logitech Που ειχα μπορω να πω ότι εχει παρα πολυ βολικά πληκτρα και ηταν αψογο σε ολα, βεβαια χαλασε οταν επεσαν 2 σταγονες νερο (κυριολεκτικα 2) απο την αλλη αυτο της μαικροσοφτ μου φαινεται πιο βολικο αν και δεν μπορω να ξερω ποσο βολικα ειναι τα πληκτρα. Παντως στο παλιο pc εχω μαικροσοφτ πληκτρολόγιο εδω και 10 χρονια και πραγματικά δεν εχει παθει τιποτα!

Δημοσ.

Και γω στο ιδιο δίλημμα είμαι και μαλλον θα προτιμησω μαικροσοφτ, σε αναλογο logitech Που ειχα μπορω να πω ότι εχει παρα πολυ βολικά πληκτρα και ηταν αψογο σε ολα, βεβαια χαλασε οταν επεσαν 2 σταγονες νερο (κυριολεκτικα 2) απο την αλλη αυτο της μαικροσοφτ μου φαινεται πιο βολικο αν και δεν μπορω να ξερω ποσο βολικα ειναι τα πληκτρα. Παντως στο παλιο pc εχω μαικροσοφτ πληκτρολόγιο εδω και 10 χρονια και πραγματικά δεν εχει παθει τιποτα!

μια αλλη διαφορα που παρατηρω ειναι στο backlit color

με τον x4 να χει κοκκινο και το g105 μπλε. χωρις να τα χω δει live μπροστα μου

δεν μπορω να αποφασισω ποιο χρωμα θα μ'αρεσε περισσοτερο αλλα κλινω λιγακι περισσοτερο προς το μπλε.

ενα αλλο + του logitech ειναι πως θα εχουμε παραλαβη μεχρι μεσα της βδομαδας καθως ειναι αμεσα διαθεσιμο στο e-shop. ενω το αλλο στην καλυτερη θα παρει 5-6 μερουλες να φτασει.. θα το κανω κανα coinflip και θα τελειωσει εκει η ιστοριαmrgreen.png χαχα

Δημοσ.

Μην παίρνεις ορκο για τις μερες που λεει το eshop για παραλαβη :P Επίσης το microsoft το βρισκεις στην ιδια τιμη και σε ελληνικα καταστηματα, κοιτα στο skroutz. Ειχα πληκτρολογιο με μπλε και κοκκινο φωτισμο και τα 2 ηταν ωραια και γω ημουν υπερ του μπλε γιατι το θεωρω πιο ομορφο αλλά το κοκκινο μου φανηκε τελικά πιο πρακτικο, μικρολεπτομέρεια ομως..

Δημοσ.

Μην παίρνεις ορκο για τις μερες που λεει το eshop για παραλαβη :P Επίσης το microsoft το βρισκεις στην ιδια τιμη και σε ελληνικα καταστηματα, κοιτα στο skroutz. Ειχα πληκτρολογιο με μπλε και κοκκινο φωτισμο και τα 2 ηταν ωραια και γω ημουν υπερ του μπλε γιατι το θεωρω πιο ομορφο αλλά το κοκκινο μου φανηκε τελικά πιο πρακτικο, μικρολεπτομέρεια ομως..

ωραια αρα ημαστε ξανα παλι στο 50-50 χαχα... το πα εγω πως εν τελη θα κανω ενα coinflipcool.png

Επισκέπτης
Δημοσ.

εχω το sidewinder x4 και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος τοσο απο την ποιοτητα κατασκευης τοοσο και απο τα macros...εχει 6 κουμπια Gaming s1-s6 αλλα επειδη εχει και 3 διαφορετικα προφιλ ειναι σαν να εχει 3χ6 18 gaming πληκτρα!δεν εχω κοιταξει αν το αλλο ειναι παρομοιο αλλα παντως το συστηνω ανεπηφυλακτα το x4

Δημοσ.

Εγω παντως με το sidewinder x4 ειμαι υπερευχαριστημενος...παντως σε οποιο και να πας δεν νομιζω να απογοητευτεις....

Sent from my iPod touch using Insomnia

Επισκέπτης
Δημοσ.

ο chris εχει δικιο.τα macros ειναι λιγο σε αβολο σημειο αλλα συμφωνο απολυτα με τον παυλο δεν εχω κανενα παραπονο το πληκτρολογιο σκιζει :mrgreen: :confused:

Δημοσ.

logitech για εμενα.Και εγω ειμαι fanboy :rolleyes:

Ποντικι logitech ,πλητρκο logitech,headset logtech,ειχα παλια logitech ηχεια κτλ

Οτι εχω παρει απο logitech εχει βγει πολυ καλο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...