Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα λαπτοπ(της υπογραφης μου)κ αρχισε τα περιεργα,δηλαδη το ανοθγω κανονικα μου βγαζει το ¨εκκινηση των windows¨ κ μετα μενει μονο το ποντικι σε μια μαυρη οθονη,ρωτησα εναν ξαδερφο κ μου ειπε να μπω σε ασφαλη λειτουρια αλλα κ παλι το ιδιο,τι μπορω να κανω?

Δημοσ.

Εμενα οταν τα εκανε αυτα εφταιγαν καποιοι drivers. Δοκιμασε να κανεις επαναφορα συστηματος σε προηγουμενη ημερομηνια.

Δημοσ.

μπορω να κανω τον cd απο αλλο λαπτοπ αλλα με ακριβως το ιδιο λειτουργικο?

απο τις σελιδες που μου εδωσες λεει κατι οδηγιες πιο κατω,ο υπολογιστης θα διαβασει το cd μονος του?δηλαδη δεν θα πατησω τπτ εγω,απλα βαζω το cd κ κανω αυτα που λεει η αλλη σελιδα?

Δημοσ.

το βρηκα αυτο,αλλα εχει 6,λενε

1.IDE0 : WDC WD κ κατι αλλο αν χρειαζονται να τα γραψω

2.IDE1 : HL-DT-STDVD κ κατι αλλο αν χρειαζονται να τα γραψω

3.USB FDD :

4.nETWORK BOOT: LEGACY κ κατι αλλο αν χρειαζονται να τα γραψω

5.USB CDROM :

6.USB HDD :

ΠΟΙΟΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ?

Δημοσ.

μου εβγαλε κατι σε μια ξενη γλωσσα(ουτε αγγλικα ουτε γερμανικα σιγουρα) κ μετα το μενου που λεει ασφαλης λειτουρια,κανονικη εκκινηση κτλ,κ μετα παλι τα ιδια.

εδιτ1: κατι εγραφε εκει,διακρινα ενα z το πατησα κ λεει windows is loading files,οποτε περιμενω κ θα σας πω τι εγινε.

εδιτ2: μου εβγαλε αυτο: http://windows.microsoft.com/en-us/windows7/What-are-the-system-recovery-options-in-Windows-7 οπως ειπε ο γιωργος,τωρα κανω επανεκινηση,

εδιτ3:μου ειπε οτι δεν βρικε κανα προβλημα.

εδιτ4:τπτ δεν εγινε,το προβλημα εμεινε,κανω system recovery.

εδιτ5:σε dvd η cd θα πρεπει να κανω το repair disc?

οταν το ανοθγω κανονικα γιατι μενει μαυρη η οθονη?

Δημιουρησε ενα τετοιο cd κανε boot απο αυτο και θα βρεις αυτο το μενου. Κανε πρωτα ενα startup repair και αν δε πιασει κανε system recovery.

το system recovery μου ζηταει κατι cd που δεν τα εχω.

Δημοσ.

τελικα το εφτιαξα με επαναφορα σε προηγουμενη ημερομηνια,τωρα ομως δεν μου ανοιγει το league of legends και το minecraft,αλλαξα κ τους drivers στην καρτα αλλα παλι τα ιδια.

Δημοσ.

Repair αν εχουν η reinstall.

το mine ειναι απο τον θειο κ δεν χρειαζοταν install κ δεν εχει repair,το λολ το κανω uninstall κ παλι install.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...