john131313 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 ειμαι κατοχος ενος galaxy s3,θελω να ρωτησω αν συμβαινει και σε αλλους,την ωρα που το κηνιτο ειναι κλειδωμενο σε ανυποπτες στιγμες μου αναβει η οθονη απο μονη της και μου σβηνει μετα απο 5 δευτερολεπτα.....συμβαινει και σε αλλους???????????να προσθεσω οτι καμια εφαρμογη δεν ειναι ανοιχτη και η ram ειναι καθαρη..............
john131313 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 κανεις??????????????????????????????????????????????????????
oldnew Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Μάλλον δεν θα το έχουν πολοι ακόμα για να σου απαντήσουν.. Ρωτα στο myphone.gr, θα το δουν περισσότεροι. Αν και δε ειναι νορμάλ να ανάβει η οθόνη. Εκτός αν ήρθε sms email ειχες κλήση, το φορτιζες και πηγε 100% κλπ. Αλλα μετα πρέπει να ξανασβησει μονο του. Σε κάθε περίπτωσή, αν έχει καποιο πρόβλημα ειναι 99.9% θεμα software. Διορθώνεται.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
Meraklis56 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 όχι,δεν είναι φυσιολογικό.Σε εμένα ανάβει η οθόνη μόνο όταν έρθει sms η κλήση.
Alexis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Κάποια εφαρμογή που έβαλες το κάνει. Εμένα το έκανε μια που διώχνει κουνούπια. Μόλις την έβγαλα όλα οκ.
nikoskon Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Μάλλον δεν θα το έχουν πολοι ακόμα για να σου απαντήσουν.. Ρωτα στο myphone.gr, θα το δουν περισσότεροι. Αν και δε ειναι νορμάλ να ανάβει η οθόνη. Εκτός αν ήρθε sms email ειχες κλήση, το φορτιζες και πηγε 100% κλπ. Αλλα μετα πρέπει να ξανασβησει μονο του. Σε κάθε περίπτωσή, αν έχει καποιο πρόβλημα ειναι 99.9% θεμα software. Διορθώνεται.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Θα μπορούσε κάλλιστα(>>>0.1%) να είναι θέμα hardware όσον αφορά το ίδιο το κουμπί. Να μην κάνει σωστή επαφή και να πατιέται όποτε να'ναι ή να βραχυκλώνει. Όπως και να έχει, ο ts καινούριο κινητό έχει δεν χάνει κάτι να το πάει στο service.
giwrgosd Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Άρχιζε να βγάζεις εφαρμογές που εγκατέστησες τελευταία.Είναι σχεδόν σίγουρο ότι κάποια εφαρμογή σου το προκαλεί!Δυστυχώς κυκλοφορούν πολλά σκουπίδια!
oldnew Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Θα μπορούσε κάλλιστα(>>>0.1%) να είναι θέμα hardware όσον αφορά το ίδιο το κουμπί. Να μην κάνει σωστή επαφή και να πατιέται όποτε να'ναι ή να βραχυκλώνει. Όπως και να έχει' date=' ο ts καινούριο κινητό έχει δεν χάνει κάτι να το πάει στο service. [/quote'] Έχεις δίκιο. Αλλα μιλαμε βάση πιθανοτήτων. 7 φορές στις 10 κάποια εφαρμογή που γραφούν και οι υπόλοιποι, το κανει , ή καταστράφηκε κάτι στο λειτουργικό ακόμα και τυχαία. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
nikoskon Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Έχεις δίκιο. Αλλα μιλαμε βάση πιθανοτήτων. 7 φορές στις 10 κάποια εφαρμογή που γραφούν και οι υπόλοιποι, το κανει , ή καταστράφηκε κάτι στο λειτουργικό ακόμα και τυχαία. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Oldnew φτιάξε μου μια κατανομή Bernulli για το θέμα αυτό και στείλε με! Φαντάζομαι αν αφορούσε το S2 οι πιθανότητες θα ήταν συντριπτικά κοντά στο 10/10! Μήπως να χαλαρώσουμε λίγο;
oldnew Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Oldnew φτιάξε μου μια κατανομή Bernulli για το θέμα αυτό και στείλε με! Φαντάζομαι αν αφορούσε το S2 οι πιθανότητες θα ήταν συντριπτικά κοντά στο 10/10! Μήπως να χαλαρώσουμε λίγο; Μπορω να στη φτιάξω!! Στατιστική εχω τελειώσει. Για την ακρίβειά κατανομη poisson (η επονομαζόμενη και κατανομη των σπανίων ενδεχόμενων κολαει εδω. Η bernuli ειναι αλλο θεμα). Το s2 δε θα χάλαγε ποτε! Ειναι το κινητό του Τζακ Νορις, δεν το ξέρεις; Εγω χαλαρός ειμαι, άλλοι με μπριζωνουν, μην ξυνεις πληγές.. Μη τσακωθουμε και για κάτι που δε διαφωνούμε πουθενά... Τι έχετε παθει ολοι, στο ματι με βαλατε; Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα