MJBulls23 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Σχετικά με τις συσκευές υπερήχων που υποτίθεται διώχνουν και έντομα όπως κουνούπια, να δηλώσω μια απορία: έχουν τα κουνούπια όργανα ακοής; [εδιτ] Χμ, το απάντησα γρήγορα τελικά, κάτι έχουν. http://www.sciencedaily.com/releases/2009/11/091119193809.htm Ωραία. Εκεί λέει όμως πως "In particular, the male can hear the faintest beats of the female's wings and yet is not deafened by loud noises" δηλαδή ΥΠΟΘΕΤΟΥΝ πως ο ρόλος του οργάνου είναι για να ανιχνεύει το αρσενικό το θηλυκό. Γενικά εκεί που είναι κάπως σοβαρό και πρόσφατο άρθρο, ακόμα δείχνει να βρίσκονται στην έρευνα οι επιστήμονες. Υπάρχουν λοιπον κάποιοι άλλοι αλλού που έχουν ΗΔΗ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ στον τρόπο και τη χρησιμότητα λειτουργίας αυτού του οργάνου και ΞΕΡΟΥΝ τί συχνότητες και τί εντάσεις ακούν τα κουνούπια και ΞΕΡΟΥΝ πως οι υπέρηχοι τα ενοχλούν και ΞΕΡΟΥΝ και την ακριβή συχνότητα; Ε; Γιατί αν κάποιοι ξέρουν τόσα πολλά επιστημονικά δεδομένα και ήδη φτιάχνουν συσκευές κατά των κουνουπιών με βάση αυτά, μήπως να πάνε να βρουν και τους άλλους επιστήμονες που ψάχνονται να τους τα πουν το και το να μην ερευνούν τσάμπα; [εδιτ 2] Κάπου αλλού http://scienceline.org/2009/03/bio-dubois-mosquito-dengue-fever-mating/ ...αναφέρει πως οι ήχοι ζευγαρώματος (για τους οποίους φαίνεται να προορίζεται αυτό το όργανο ακοής που έχουν) είναι κάπου στα 1200Hz. Δε βλέπω να έχει καμία σχέση αυτό το όργανο με ακοή υπερήχων που υποτίθεται θα διώξουν τα κουνούπια... EDIT: Α το αλλαξες οκ. Ναι ειναι γνωστο οτι τα κουνουπια δεν ειναι κουφα, αν και εγω ηξερα οτι ακουνε στο φασμα συχνοτητων 200 Hz εως 500 Hz και οχι στα 1200 Hz που αναφερεις. Τελοσπαντων η ουσια ειναι οτι για συχνοτητες 20000 Hz και πανω(τοσο δεν οριζονται περιπου οι υπερηχοι?) δεν υπαρχει ουτε ενα στοιχειο που να συνηγορει σε αυτο που υποστηριζουν οι απατεωνες που πουλανε αυτες τις συσκευες. Επισης οι ερωτησεις που κάνεις πανω ειναι ανωφελες καθως γνωριζει καθε λογικος ανθρωπος την απαντηση τους. Δυστυχως ομως υπαρχουν πολλοι που τις αγοραζουν! Βεβαια ηταν προφανως ρητορικες οι ερωτησεις σου.
christiana78 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 ναααα ρωτήσω στην τηλεόραση δείχνει δείχνει εκεί μια συσκευή που λέει πετάει ηλεκτρομαγνητικά κύματα ? υπέρυθρες ? κατι τετοιο , και λέει διώχνει κατσαρίδες και έντομα .. τι φάση ? μουφα ? Στο σπίτι μου που εχω βάλει ένα με υπερηχους (μόνο για κατσαρίδες) δουλευει , το έχω εδώ και χρόνια και ααααν μπει μια το χρόνο θα την βρω ανάσκελα μετά απο ώρες -αν δεν φύγει μόνη της.
Downloadpercent Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Την συγκεκριμένη διαφήμιση με την γνωστή τηλεπερσόνα πόσες χιλιάδες φορές την έχουν δείξει τα "μεγάλα και σοβαρά" κανάλια; Και πόσες ακόμα; ε μωρε τώρα, τι να κάνει και η καημένη... έχει αποτύχει μαζί με την εκπομπή της στον Alpha και ψάχνεται... εμένα μου κάνει εντύπωση, αυτές τις διαφημίσεις τις έβλεπα μόνο από μικρά κανάλια που δεν έχουν μεγάλη εμβέλεια... τώρα που τα βλέπω και στα μεγάλα κανάλια λοιπόν μου κάνει εντύπωση η διάρκεια της διαφήμισης το βλέπεις χ2 λεπτά όταν οι περισσότερες διαφημίσεις είναι 20sec... καλά δηλαδή αυτό το πράγμα απαιτεί και λεφτά!!!! θα έχουν κατακλέψει τον κόσμο, άλλο που δεν θέλουν και τα κανάλια ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΡΕ!!!! Ok συμφωνώ με τη λογική της απόφασης, αλλα μου εκανε εντύπωση η ταχύτητα αντίδρασης της ΓΓΚ. Ενω σε αλλες και πιο εξόφθαλμες περιπτώσεις, στη καλύτερη ειναι τα ζωα μου αργά. Και ερωτώ κατα ποσο έβαλαν το χεράκι τους εδω οι μεγάλες βιομηχανίες απορρυπαντικών ειδών? Α? σίγουρα!
MJBulls23 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Στο σπίτι μου που εχω βάλει ένα με υπερηχους (μόνο για κατσαρίδες) δουλευει , το έχω εδώ και χρόνια και ααααν μπει μια το χρόνο θα την βρω ανάσκελα μετά απο ώρες -αν δεν φύγει μόνη της. ΟΥΦ! α)Ειναι κουραστικο να παραθετει καποιος τις ιδιες ερευνες για 2η φορα οτι οι κατσαριδες δεν επηρεαζονται απο υπερηχους ετσι ωστε να φευγουν και πόσο μαλλον να πεθαινουν και: β)Ειναι κουραστικο να πρεπει να μαθει καποιος καποια βασικη στατιστικη και να την χρησιμοποιησει ωστε να καταλαβει καποια πραγματα. Οποτε ναι οπως τα λες.... Επισης: Εβαλα πχ και εγω ενα μηλο στο τραπεζι πριν 1 εβδομαδα και απο τοτε δεν εχει μπει καμια κατσαριδα μεσα. Συμπερασμα: Τα μηλα διωχνουν τις κατσαριδες.....
Downloadpercent Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Nαι, αλλά σήμερα είδα την τιμή στα 9.99! από 30 ευρώ 9? , δηλαδή ρε φίλε τώρα τι θες να πεις? ότι είσαι καλός και σκέφτεσαι την κρίση?????? ΑΠΑΤΕΩΝΑ !!! Γ***ώ το σπ***ι σου.... ρε μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας... σκότωμα θέλουν όλοι τους..!!!! α ρε Χίτλερ που είσαι μου την δίνουν όλοι αυτοί που μας έχουν για γίδια, ΑΜΑΝ ΠΙΑ
Alxnks Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 και πιο λιγο παιδια, την ειδα σε site προσφορων 4.67 ευρω το κομματι! χαχαχα!
Downloadpercent Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Ηλεκτρομαγνητικο παλμο με τεχνολογια που χρησιμοποιουν οι ηλεκτρονικοι υπολογιστες τελευταιας γενιας, διαμεσου της ηλεκτρικης καλωδιωσης του σπιτιου????? Και διωχνει τα εντομα? Που το σκεφτηκαν αυτο παλι? Λένε κάτι κινέζικα, πουλάνε τρέλα ρε Ηλεκτρομαγνητικο παλμο με τεχνολογια που χρησιμοποιουν οι ηλεκτρονικοι υπολογιστες τελευταιας γενιάς που να ξέρει ο κόσμος, σου λέει καλό είναι καλό είναι, οι υπολογιστές είναι καλό πράγμα... βλέπει κάτι επιστημονικές διατυπώσεις και σου λέει "αααα αυτός είναι σπουδαγμένος, μεγάλος επιστήμονας..." αρκετοί γονείς μας δεν έχουν τις γνώσεις, πρέπει εμείς σαν νέοι να τους βοηθήσουμε...
christiana78 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 ΟΥΦ! α)Ειναι κουραστικο να παραθετει καποιος τις ιδιες ερευνες για 2η φορα οτι οι κατσαριδες δεν επηρεαζονται απο υπερηχους ετσι ωστε να φευγουν και πόσο μαλλον να πεθαινουν και: β)Ειναι κουραστικο να πρεπει να μαθει καποιος καποια βασικη στατιστικη και να την χρησιμοποιησει ωστε να καταλαβει καποια πραγματα. Οποτε ναι οπως τα λες.... Επισης: Εβαλα πχ και εγω ενα μηλο στο τραπεζι πριν 1 εβδομαδα και απο τοτε δεν εχει μπει καμια κατσαριδα μεσα. Συμπερασμα: Τα μηλα διωχνουν τις κατσαριδες..... Επίσης είναι κουραστικό κάποιος που δεν έχει προσωπική εμπειρία να συνεχίζει τόσο απολυτα! Ειδα τεράστια διαφορά χωρίς να έχω αλλάξει κάτι άλλο όπως και συνάδελφοι και φίλοι.Αλλά εγώ ξέρω απο την δική μου εμπειρία και γι'αυτό επιμένω δεν ξέρω για τα καινούρια που λένε και για κουνούπια πχ , δεν έχω δοκιμάσει.Εχω όμως δοκιμάσει αυτό και δεν έχω πια κανένα πρόβλημα.Εγώ δεν το λέω για να σου πάω κόντρα αλλά όταν ρωτάνε να μην απαντάω επειδή εσύ δεν έχεις βρει τις έρευνες που το υποστηρίζουν;Και δεν με νοιάζει κιόλας, ας δουλεύει και με βουντού... εγώ πάντως κατσαρίδες δεν έχω.
MJBulls23 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Επίσης είναι κουραστικό κάποιος που δεν έχει προσωπική εμπειρία να συνεχίζει τόσο απολυτα! Ειδα τεράστια διαφορά χωρίς να έχω αλλάξει κάτι άλλο όπως και συνάδελφοι και φίλοι.Αλλά εγώ ξέρω απο την δική μου εμπειρία και γι'αυτό επιμένω δεν ξέρω για τα καινούρια που λένε και για κουνούπια πχ , δεν έχω δοκιμάσει.Εχω όμως δοκιμάσει αυτό και δεν έχω πια κανένα πρόβλημα.Εγώ δεν το λέω για να σου πάω κόντρα αλλά όταν ρωτάνε να μην απαντάω επειδή εσύ δεν έχεις βρει τις έρευνες που το υποστηρίζουν;Και δεν με νοιάζει κιόλας, ας δουλεύει και με βουντού... εγώ πάντως κατσαρίδες δεν έχω. Ειναι χημικης φυσης η αντιμετωπιση που κανει αυτο το "μηχανημα" που λες ή οχι? Εννοω ειναι καποιο υγρο, ταμπλετα ή χημικο προιον?
MJBulls23 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 οχι Οχι? Τοτε ειναι αυτο που ελεγα και εγω και μερικοι αλλοι προηγουμενως....
christiana78 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 μα, πριν λίγες σελίδες είχα κάνει όλοληρη επεξήγηση για το πώς είναι... που κάνει τσικ τσικ και του αλουνου έκανε σαν υπερωκεάνιο-συγγνώμη υποβρύχιο ήθελα να πω... anyway αστο βρε mj ας συμφωνήσουμε οτι διαφωνούμε.
orck Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Μολις εκανα γραπτη καταγγελια στο efpolis για eshop προσφορων που πουλανε αυτες τις μαγικες μπαλες, τα γνωστα deal-αδικα. Καντε το και εσεις. Κοντεψα πριν λιγο καιρο να την πατησω, το σκεφτηκα σοβαρα για αγορα "να κανουμε οικονομια", ευτηχως που κανω ερευνα πριν αγορασω κατι.
DrLo Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Μολις εκανα γραπτη καταγγελια στο efpolis για eshop προσφορων που πουλανε αυτες τις μαγικες μπαλες, τα γνωστα deal-αδικα. Καντε το και εσεις. Κοντεψα πριν λιγο καιρο να την πατησω, το σκεφτηκα σοβαρα για αγορα "να κανουμε οικονομια", ευτηχως που κανω ερευνα πριν αγορασω κατι. καλά ξεμπερδέματα
orck Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Με την απαντηση σου με κανεις να σκεφτομαι γιατι μας εχουν παντου χεσμενους, μα παντου. Δηλαδη τι μπλεξιμο θα εχω εαν δωσω τα στοιχεια μου; Θα ενημερωσω για την υποθεση. Παλιοτερα ειχα κανει καταγγελια για αλλο deal-αδικο που πουλουσε τις θαυματουργες συσκευς που μειωνουν την καταναλωση. Μετα απο λιγους μηνες μου στειλαν email που με ενημερωναν οτι επιβληθηκε διοικητικο προστιμο κατι χιλιαδες ευρω. Τι τους εκανα; Τους εκλασα τα ....., το ξερω. Εαν τους κλασουμε ομως αρκετοι μαζι τοτε σιγουρα θα ενοχληθουν, εαν τους κλασουμε ΟΛΟΙ τοτε σιγουρα θα παψουν να παρασιτουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα