CaptainHog Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 θελω να βαλω μια αγγελια στο ινσομνια και μου βγαζει καθε φορα που παυαω το υποβολη : η περιγραφη ειναι πολυ μεγαλη,παρακαλουμε περιοριστε την σε λιγοτερο απο 1500 χαρακτηρες. το θεμα ειναι οτι ζητημα να ειναι πανω απο 500-600 χαρακτηρες.και ισως ειμαι υπερβολικος..... τι σκατα φταιει????????????
c0prse_grinder Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 θελω να βαλω μια αγγελια στο ινσομνια και μου βγαζει καθε φορα που παυαω το υποβολη : η περιγραφη ειναι πολυ μεγαλη,παρακαλουμε περιοριστε την σε λιγοτερο απο 1500 χαρακτηρες. το θεμα ειναι οτι ζητημα να ειναι πανω απο 500-600 χαρακτηρες.και ισως ειμαι υπερβολικος..... τι σκατα φταιει???????????? εχεις παραθεσει εικονες?
άδικος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Έχε το νου σου στα bold, italic κλπ. Τα bbcodes μετρούν & αυτά στους χαρακτήρες.
CaptainHog Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 ουτε μπολντ ουτε τπτ... εκτος απο ενα κοπι πειστ...για κατσε να τσεκαρω κ αυτο!! ok το εφτιαξα.τελικα ηταν το κοπι.. ευχαριστω που απαντησατε!! μπορει να κλειδωθει!!!! ευχαριστω και παλι για τον χρονο σας!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις