Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα κέρδισα σε έναν διαγωνισμό για δωρεάν υποτροφία σήμερα βγήκαν τα αποτελέσματα αλλα δεν ξέρω τι γίνεται με αυτή τι σχολη δεν δίνη πολλές πληροφορίες στο site ξέρετε τίποτα περαιτέρω?

http://datalabs.edu.gr

Δημοσ.

καλησπέρα κέρδισα σε έναν διαγωνισμό για δωρεάν υποτροφία σήμερα βγήκαν τα αποτελέσματα αλλα δεν ξέρω τι γίνεται με αυτή τι σχολη δεν δίνη πολλές πληροφορίες στο site ξέρετε τίποτα περαιτέρω?

http://datalabs.edu.gr

Δεν έχω προσωπική εμπειρία, αλλά από το site βγάζω τη γνώμη οτι ειναι ένα φροντιστήριο που είπε να κάνει και μερικά σεμινάρια-αρπαχτές. Διάλεξε το θέμα που σου αρέσει και τηλεφώνησε τους για τις λεπτομέρειες. Αν προσπαθήσουν να σου πασάρουν κάτι αλλο ή αν σου ζητήσουν λεφτά (π.χ. για εγγραφή, εξέταστρα, κλπ) γράψε το εδώ (να μένει παρακαταθήκη) γιατί προφανώς πλασάρουν «δωρεάν υποτροφίες» για να ψαρέψουν κορόιδα για εγγραφές.

Επισης δεν μπορεί να υπάρχει «δωρεάν υποτροφία» όπως δεν υπάρχει «πληρωμένη υποτροφία». Υπάρχει σκέτο «υποτροφία». Το «δωρεάν» είναι «μαρκετίστικο» κόλπο.

Δημοσ.
Επισης δεν μπορεί να υπάρχει «δωρεάν υποτροφία» όπως δεν υπάρχει «πληρωμένη υποτροφία». Υπάρχει σκέτο «υποτροφία». Το «δωρεάν» είναι «μαρκετίστικο» κόλπο.

+1 στον isay

καί γιά τον πτ :mrgreen:

.

Δημοσ.

καλησπέρα και πάλι μίλησα μαζί τους μου είπα είναι όλα δωρεάν εκτος από τις τελικές εξέτασης που θα δώσω ρώτησα αν είναι αναγνωρισμένο το πτυχίο και μου είπα ότι είναι 100% αναγνωρισμένο και ότι είναι το πτυχίο του Cambridge. είναι φροντιστήριο αλλα θέλω τι γνώμη σας θα ήταν καλο να παρακολουθήσω τα μαθήματα e? τώρα μόλις τελείωσα επαλ και πάει να φωτίσω θεσσαλονίκη σε ΤΕΙ πληροφορικής.

Δημοσ.

καλησπέρα και πάλι μίλησα μαζί τους μου είπα είναι όλα δωρεάν εκτος από τις τελικές εξέτασης που θα δώσω ρώτησα αν είναι αναγνωρισμένο το πτυχίο και μου είπα ότι είναι 100% αναγνωρισμένο και ότι είναι το πτυχίο του Cambridge. είναι φροντιστήριο αλλα θέλω τι γνώμη σας θα ήταν καλο να παρακολουθήσω τα μαθήματα e? τώρα μόλις τελείωσα επαλ και πάει να φωτίσω θεσσαλονίκη σε ΤΕΙ πληροφορικής.

ποια πιστοποίηση (πτυχίο) είναι? παίζει το ενδεχόμενο να παίρνουν bonus απο ατομα που δίνουν εξετάσεις για αυτό το 'πτυχίο' και να έχουν χάλια εκπαίδευση οπότε να σε κάνουν να δώσεις κανα 2-3 φορες το διαγώνισμα (η διαγωνίσματα???) για να το αποκτήσεις και να παίρνουν προμήθεια για την κάθε ''αποτυχία'' σου.

Δεν είναι κακή λύση να παρακολουθήσεις αν σε παίρνει ΑΛΛΑ μη δεσμευτείς να πληρώσεις εξέταστρα εξαρχής!

Δημοσ.

Οποτε τι με συμβουλεύεται να κάνω? πως μπορώ να είμαι σίγουρος ώστε να μην πάνε να με κοροϊδέψουν ?

Δημοσ.

Οποτε τι με συμβουλεύεται να κάνω? πως μπορώ να είμαι σίγουρος ώστε να μην πάνε να με κοροϊδέψουν ?

πως λέγεται η πιστοποίηση?

Δημοσ.

καθίστε ρε τι υποτροφία και σαχλαμάρες; για πιστοποίηση τύπου ECDL μιλάμε;

έριξα μια καλύτερη ματιά στο site και επανήλθα.

μ αρέσει που χρησιμοποιούν τον όρο υποτροφία. το μυαλό μου πήγε σε κάποιο πανεπιστήμιο.

τέσπα, εδώ μιλάμε για ένα κέντρο πληροφορικής σαν αυτά που κάνουν τα γνωστά word-excel-internet και άντε κανένα autocad.

απο τη στιγμή που θα πας σε ΤΕΙ πληροφορικής αυτά που θα σου μάθουν εκεί θα είναι για γέλια. μη μπαίνεις καν στον κόπο. τσάμπα λεφτά θα δώσεις για τις εξετάσεις.

τώρα αν θες άμεσα την πιστοποίηση για πχ το δημόσιο αλλάζει

όσο για τα λεφτα των εξετάσεων να ξέρετε κάτι.

τα κέντρα αυτά βγάζουν κέρδος.

δηλαδή. εταιρίες που κάνουν τις εξετάσεις χρεώνουν για τη συμμετοχή κάθε υποψηφίου ένα ποσό ας πούμε 15€. όλα τα κέντρα όμως "πουλάνε" αυτή την εξέταση στην τιμή των 35€.

και σου λένε μετά ότι τα λεφτά αυτά πάνε για εξετάσεις. το μεγαλύτερο ποσοστό πάει στην τσέπη τους.

το ξέρω από μέσα αυτο.

αν θες να τους τη σπάσεις παρακολούθα τα μαθήματα και μη δίνεις εξετάσεις

Δημοσ.

Μια χαρά τα λεει ο κατσαρίδας.

Είδα οτι προωθούν την πιστοποίηση Vellum που στηρίζεται στα guidelines του Cambridge. Είναι σαν το ECDL απλώς από άλλο φορέα. Το μικρό πακέτο έχει word, excel και internet.

stad13 στην δική σου περίπτωση αυτό σου είναι άχρηστο γιατί:

1.  
  2. Θα σπουδάσεις πληροφορική οπότε είναι σαν να έχεις ECDL
  3. Τα πιστοποιητικά έχουν διάρκεια 2-3 χρόνια και μέχρι τότε εσύ θα είσαι ακόμα στη σχολή, οπότε δεν τίθεται θέμα διορισμου
  4. ΑΝ τώρα σου κάτσει δουλεια (λέμε τώρα) που να θέλει τέτοιο χαρτί, μπορείς να δώσεις οπουδήποτε εξετάσεις, οποιαδήποτε χρονική στιγμή χωρίς να χρειάζεται να παρακολουθήσεις

Αυτό όμως δε σημαίνει οτι πρέπει να πετάξεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις τα τζάμπα μαθήματα.

Θα πας λοιπόν και θα τους πεις οτι ειναι πολύ ευγενικοί για την υποτροφία και οτι θα παρακολουθήσεις τα μαθήματα αλλά δεν θα συμμετάσχεις στις εξετάσεις. Άμα σου πούνε εντάξει τοτε δεν προσπαθούνε να σε κοροϊδέψουν. Αν προσπαθήσουν να σε μεταπείσουν οτι θα ήταν έξυπνο να δώσεις εξετάσεις, επέμεινε πως οχι και απο επιχειρήματα εχεις τα παραπάνω.

Αν όμως σου πουνε οτι δεν γίνεται και οτι πρέπει να δώσεις εξετάσεις για να παρακολουθήσεις τα μαθήματα άρχισε να τους κατηγορείς οτι ψάχνουν για κορόιδα (γιατί όντως πάνε να σε πιάσουν κορόιδο). Σε αυτή την περίπτωση μην πληρώσεις ΤΙΠΟΤΑ και γράψε στο forum πως προσπάθησαν να σε ξεγελάσουν, ωστε να μείνει παρακαταθήκη για το μέλλον.

Δημοσ.

Σωστός ο isay! Όντως αυτό κάνε που σου είπε και γράψε εδώ και τι σου είπαν οι χορηγοί υποτροφίας!. Μπορείς να κανεις και καταγγελία για misleading marketing αλλά νομίζω άστο αυτό για την ώρα..

Για μένα πάρε το υλικό μαθημάτων και γιατί ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να σου χρησιμεύσει, ακόμα και στη σχολή σαν εξτρα υλικό για κατανόηση.

Δημοσ.

ευχαριστώ παιδιά!.... :)

"Μπορείς να κανεις και καταγγελία για misleading marketing"

μπορείς να γυνής λίγο πιο αναλυτικός ?

Δημοσ.

καταρχήν ρώτα πρώτα πως δουλεύει το σύστημα.

αν σου πούνε ότι μπορείς να παρακολουθήσεις τα μαθήματα και φεύγεις έχει καλώς.

αν σου πούνε για υποχρεωτικές εξετάσεις μετά το πέρας των μαθημάτων, τις οποίες εσύ πληρώνεις τότε το συζητάμε.

πάντως πριν κάποιο διάστημα κάτι είχε πάρει το μάτι μου για παρόμοια μαθήματα δωρεάν και οι μαθητές πλήρωναν τις εξετάσεις. οι εξετάσεις ήταν της vellum. σαν αυτές που σου λένε στο δώρο σου.

αλλά δε θυμάμαι σε ποιους απευθύνονταν τα μαθήματα και επίσης δε θυμάμαι αν οι εξετάσεις ήταν υποχρεωτικές.

νομίζω ήταν γύρω στα 170€ το συνολικό κόστος των εξετάσεων.

ένα ποσοστό από αυτά τα χρήματα πήγαιναν στο κέντρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...