Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιλάω για τους απλούς Bic Crystal, που όλοι ξέρουμε.

Γράφουν αχνά με το που τους πιάσω καινούριους στα χέρια μου και ακόμα και αφότου έχω αφιερώσει ένα 5λεπτο για να γράψω. Έπειτα από γρήγορες, έντονες γραμμές, δεν βελτιώνονται, χειροτερεύουν. Αν αφήσω το στυλό κάτω για λίγη ώρα, η γραφή βελτιώνεται λίγο, αλλά όχι αρκετά που να την πεις "σκούρο μπλε" ή "μπλε". Παραμένει "άτονο θαλασσί".

Έχω γράψει με Bic που βρήκα τριγύρω (σε φίλους, δημόσιες υπηρεσίες, καταστήματα) και δεν θυμάμαι πότε ήτανε τελευταία φορά που είδα έναν να γράφει σωστά.

Ο Fibracolor Hi-Text είναι πιο φτηνός (0.12 αντί για 0.25 του Bic) και λειτουργεί απευθείας και μέχρι τέλους. Ρολλάρει άνετα πάνω στο χαρτί, στο ίδιο πάχος με τον Bic, και αφήνει μια στρωτή, σκούρα μπλέ γραμμή.

Παίζει κάτι που δεν έχω καταλάβει ακόμα; Μήπως χρησιμοποιώ τον Bic λάθος; Είμαι ο μόνος που του συμβαίνει αυτό;

Το έχω πραγματικά απορία διότι οι Bic ακόμα κυκλοφορούνε εκεί έξω. Αν σε όλους αποτυνχάνανε όπως σε εμένα, τότε θα είχανε εξαφανιστεί.

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μιλάω για τους απλούς Bic Crystal, που όλοι ξέρουμε.

Γράφουν αχνά με το που τους πιάσω καινούριους στα χέρια μου και ακόμα και αφότου έχω αφιερώσει ένα 5λεπτο για να γράψω. Έπειτα από γρήγορες, έντονες γραμμές, δεν βελτιώνονται, χειροτερεύουν. Αν αφήσω το στυλό κάτω για λίγη ώρα, η γραφή βελτιώνεται λίγο, αλλά όχι αρκετά που να την πεις "σκούρο μπλε" ή "μπλε". Παραμένει "άτονο θαλασσί".

Σε εμενα μια χαρα γραφουν σχεδον ολοι.

Το μόνο προβλημα με αυτους ειναι οταν τους αφησεις πολυ καιρο χωρις χρηση δεν γραφουν καθολου και θελουν καποια τρυκ για να ξαναγραψουν.

Δημοσ.

Παιδιά το θρεντ είναι για διαφήμιση πάρτε το χαμπάρι. Απλά ο ΤΣ κάνει τον ανήξερο!!!

Διαφημίζει το προϊόν "στυλός Fibracolor Hi-Text"!

Γιατι το λες αυτο?

Αφου ο νεος Fibracolor Hi-Text είναι πιο φτηνός και λειτουργεί απευθείας και μέχρι τέλους. (whatever that means.- Ως γνωστον οι αλλοι στυλοι θελουν προθερμανση και λειτουργουν προτου φτασει το τελος.)

Ρολλάρει άνετα πάνω στο χαρτί, στο ίδιο πάχος με τον Bic, και αφήνει μια στρωτή, σκούρα μπλέ γραμμή.

• Like 1
Δημοσ.

Εάν δε σου δίνει και μια αίσθηση σιγουριάς, εγώ δεν τον αγοράζω.

ΤΣ τι λες, σου δίνει αίσθηση σιγουριάς ο στυλός Fibracolor Hi-Text;

• Like 1
Δημοσ.

Βασικα αυτους τους fibracolor τους ξερω. Καλοι στυλοι ειναι. Στην κατηγορια των φθηνων εννοω.

Αλλά και οι Βic καλοι ειναι.

Δημοσ.

Παιδιά το θρεντ είναι για διαφήμιση πάρτε το χαμπάρι. Απλά ο ΤΣ κάνει τον ανήξερο!!!

Διαφημίζει το προϊόν "στυλός Fibracolor Hi-Text"!

Καλα μην κανεις ετσι, θα βαρεσεις κανενα εγκεφαλικο :rolleyes:

Δεν προκειται να σηκωθουμε ολοι να παμε να παρουμε αυτο το στυλο επειδη του ts δεν του γραφουν οι bic.

Στην τελικη, ο TS δεν ειναι κανενα νεο μελος, απο το 2006 ειναι γραμμενος και με αρκετα μηνυματα σε πολλα θεματα. Μπορει απλα να ηθελε να μοιραστει τον πονο του. Τοσα πραγματα υπαρχουν σε "εκεινο" το site για να διαφημιστουν σε ενα τεχνολογικο φορουμ, το στυλο θα εβαζαν;

Δημοσ.
Το μόνο προβλημα με αυτους ειναι οταν τους αφησεις πολυ καιρο χωρις χρηση δεν γραφουν καθολου και θελουν καποια τρυκ για να ξαναγραψουν.

Μήπως τότε αγοράζω από μέρη που τους έχουνε αφημένους καιρό; Στο Πλαίσιο λογικά θα έχει κατανάλωση.

Πες μου τα τρικ, γιατί για να πω την μικρή μου αμαρτία, προτιμώ την αισθητική του Bic από του Fibracolor.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν μπορω να γραψω με κανενα απο τα δυο στυλό. Προτιμω τα μαρκαδορακια μεταξυ αλλων γιατι δεν ειναι τοσο λεπτα οσο τα κλασικα στυλό.

Δημοσ.

Ο Μπαρμπουνιώτης έχει πει πως το «στυλό» παρόλο που είναι ξένη λέξη, κλείνεται.

Διότι έχει πλέον ενσωματωθεί στην καθομιλουμένη.

Πάντως οι κλασικοί Bic, έχουν πρόβλημα, και αρνούνται πεισματικά να.. χύσουν μελάνι στο χαρτί.

Οι Fibracolor δεν έχουν τέτοιο θέμα, αλλά δεν μου αρέσουν ως αίσθηση κρατήματος και νομίζω είναι πολύ λεπτή η γραφή τους.

Ένας πολύ καλός στυλός-μαρκαδόρος που είχα χρησιμοποιήσει, ήταν από ανακυκλωμένα μπουκάλια!

Δημοσ.

Οκ ΤΣ σοβαρά τώρα, υπάρχει περίπτωση να είσαι αριστερόχειρας;

Α, άφησες το flamebaiting και έρχεσαι στην συζητησή; Καλωσόρισες.

Όχι. Γιατί, οι αριστερόχειρες έχουνε πρόβλημα με τους Bic;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...