Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ή όπως ο TS, αν καταλάθος ακουμπήσω τα πόδια στο subwoofer που είναι δίπλα, κουνιέται το καλώδιο παρωχής ρεύματος που έχει από πίσω και βραχυκυκλώνει με αποτέλεσμα να κάνει ΤΟΣΟ ΘΟΡΥΒΟ που δεν έχω ακούσει ούτε όταν είμαι πίσω από C-130 με μηχανές ανοιχτές, και επίσης ο θόρυβος είναι τόσο απότομος...παναγιά μου το σκέφτομαι και παθαίνω αρυθμία από τον τρόμο... Κάποια μέρα θα πάθω ανακοπή από την τρομάρα

Ρε ζενιαθ τι είναι αυτό που πατάς τα πόδια σου πάνω;

Ψιλοάσχετο αλλά πρίν καμιά δυο βδομάδες καθάρισα τον υπολογιστή με σπρέι αέρα και μετά ανοίγω το διακόπτη, πατάω το πισι να ανοίξει, ξεκινάει και μετά από 5 δευτερόλεπτα αναβοσβήνει ένα δυνατό φώς μέσα απ'τον υπολογιστή (απ'το βραχυκύκλωμα) 3 φορές, και στην 3η φορά σκάει! Κι έκανε ένα μπαμ σαν να'τανε απ'αυτά τα δυναμιτάκια που ρίχνουν το πάσχα. Εντελώς φάση από ταινία απ'αυτές με τους τρελούς επιστήμονες. Βγαίνανε και καπνοί μετά και μύρισε το σπίτι. Τελικά είχε καεί το τροφοδοτικό, γιατί μάλλον έκανε βραχυκύκλωμα, επειδή δεν είχε προλάβει να εξατμιστεί το υγρό του σπρέι.

+1 γκρινιάρη :P

Δημοσ.

Hamurabi σε μερικά χρόνια θα γουστάρουμε.

Εγω εχω ηδη αρχισει και γουσταρω. Εχω κλεισει καμια 18αρια χρονια που καθομαι ετσι και τα πρωτα κουσουρια βγηκανε....εκει που παντα μου λεγανε οτι περπαταω καμαρωτος τωρα αρχισα και καμπουριαζω!!

Δημοσ.

yogaoi.jpg

Yoga style.

Σχεδόν αποκλειστικά τον χειμώνα.Το καλοκαίρι έχει εναλλαγές με ένα πόδι κάτω (δεξί ή αριστερό ανάλογα με τα κέφια)

Δημοσ.

Πώς κάθεστε στο γραφείο;

Εγώ συνήθως έτσι: (ναι ξέρω είναι κακή στάση)

6wP1F.jpg

Και εγω ακριβώς έτσι!

Αφού γράφω ότι κάθομαι οκλαδόν με τα πόδια να ακουμπάνε σε ένα σκαμπό :P

εχω λιωσει με την φωτο προφιλ σου! :-D

Δημοσ.

Αφού γράφω ότι κάθομαι οκλαδόν με τα πόδια να ακουμπάνε σε ένα σκαμπό :P

α ναι στην εικόνα. χαχαχα ο γκαβός ρε μλκ

εχω λιωσει με την φωτο προφιλ σου! :-D

Οι μοντς τον έχουν αδικήσει τον κύριο Αντωνιάδη. Έπρεπε να αφήνουν και κανένα θρεντ του.

Δημοσ.

Οι μοντς τον έχουν αδικήσει τον κύριο Αντωνιάδη. Έπρεπε να αφήνουν και κανένα θρεντ του.

Χαχα, αυτος ηταν ΠΑΣΟΚ πριν κανα μηνα και τωρα ειναι ΣΥΡΙΖΑ, μονο και μονο επειδη τελειωσανε τα ονοματα του στυλ "ΠΑΣΟΚ, Σοσιαλιστης, ΨηφιζουμεΠΑΣΟΚ, ΤοΠασοκΕιναιΕδω" κλπ.. :-D

Δημοσ.

εγω ετσι

αφου ειμαι νιντζα

για λίγο νόμισα πως εισαι casper.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...