Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οπως λεει ο τιτλος του θεματος. προχθες το βραδυ αργα ειχαμε ενα απροσμενο επισκεπτη. ενα μικρο ποντικακι. το ειδαμε στη κουζινα. Το κυνηγουσαμε 3 ωρες το χασαμε.

Το ειδα παλι εγω σημερα το πρωι στο μπανιο και πριν το σκοτωσω παλι χαθηκε.

Οπως καταλαβαινετε δεν ειναι και οτι καλυτερο να εχεις σπιτι σου κατι τοσο βρωμικο. Το σπιτι ειναι οροφοδιαμερισμα οποτε προφανως σκαρφαλωσε απο κανα μπαλκονι τωρα που αφηνουμε ανοιχτα με τις ζεστες το βραδυ.

Πηγα σε καταστημα με ειδη απεντομωσης πριν λιγο και πηρα ταινιες με κολλα. Μου συνεστησε αυτες και οχι δηλητηρια για αρχη μιας και ειναι και μικρο οποτε ακομα και με μισο ποδι να ακουμπησει τη κολλα θα κολλησει.

Καμια αλλη ιδεα εκτος απο φακες και δηλητηρια? επισης αν ξερετε που ειναι καλυτερα να βαλω τις ταινιες και αν τα ελκυει κατι σε δολωμα παραπανω απο το τυρι.

Αν δε το εξοντωσουμε ειμαι ικανος να φυγω απο το σπιτι...οσο υπερβολικο και αν ακουγεται. οποτε help :rolleyes:

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Υπάρχουν φακες που δεν τα σκοτώνουν απλως τα παγιδευουν. Αρκει το τυρακι παντως για να τσιμπησει. Με πεινασμένη γατα παντως θα εχει σόου :-D

Δημοσ.

Και μετα πως σκοπευεις να το εκτελεσεις? Εμας δουλεια παλια εκανε μια φακα σαν κλουβακι, εμπαινε μεσα και εκλεινε η πορτα εγκλωβιζοντας το. Επειδη δεν μπορουσαν να τα σκοτωσω εγω, τα εδινα ζωντανα στην γατα για να παιξει... Αλλα και αυτη με την κολα κανει δουλεια αλλα προσοχη μην σε δαγκωσει οταν πιαστει στην κολα.

Δημοσ.

+1 στην ιδέα της γάτας, να φάει το ζωντανό και φρέσκια τροφή, και φιλική συμβουλή, μην αφήνεις συνέχεια ανοικτά τις μπλαλκονόπορτες ακόμα και με τόση ζέστη.

Είναι και θέμα ασφάλειας, γιατί μπορεί το επόμενο "ποντικάκι" να' ναι δίποδο, να οπλοφορεί και να' χει άγριες διαθέσεις. Αργά το βράδυ, κατέβαζε τα ρολά ή κλείνε τα παντζούρια.

Υπομονή με τις ζέστες, θα περάσουν.

Δημοσ.

+1 στην ιδέα της γάτας, να φάει το ζωντανό και φρέσκια τροφή, και φιλική συμβουλή, μην αφήνεις συνέχεια ανοικτά τις μπλαλκονόπορτες ακόμα και με τόση ζέστη.

Είναι και θέμα ασφάλειας, γιατί μπορεί το επόμενο "ποντικάκι" να' ναι δίποδο, να οπλοφορεί και να' χει άγριες διαθέσεις. Αργά το βράδυ, κατέβαζε τα ρολά ή κλείνε τα παντζούρια.

Υπομονή με τις ζέστες, θα περάσουν.

κοιτα μακαρι να μη χρειαστει να το μετανοιωσω αλλα η κατασταση δε παλευεται το βραδυ με τη ζεστη. εχουμε κλιματισμο αλλα οικονομικα δε μπορω να αντεξω ολονυκτια...οποτε αφηνουμε ανοιχτα.

Γατα το σκεφτηκα αλλα θα ειναι η τελευταια λυση. Απλα η ταχυτητες που πιανει αυτο το ρημαδι ειναι απιστευτεσ!!!θυμαστε το speedy gonzalez???πιστευω θα κανει πλακα τη γατα :mrgreen: Σκεφτομαι επισης οτι οταν πιαστει αν πιαστει στη κολλα πως θα το σκοτωσω...ας πιαστει και βλεπουμε

ευχαριστω παιδια για τη βοηθεια.

Δημοσ.

πιστευω θα κανει πλακα τη γατα :mrgreen:

Εδώ οι δικές μου χθες είχαν πιάσει και έπαιζαν με μια κατσαρίδα, στο ποντικάκι θα κολλήσει η άλλη; Πέρα από τη πλάκα, αμόλησε μία και άστη. Το μόνο πρόβλημα που τυχόν ίσως έχεις, είναι... αν το φάει τι θα γίνει με τυχόν βρομιές που θα αφήσει. Μου έχει τύχει στο μπαλκόνι μου, πέρσι το καλοκαίρι, δύο μικρά που είχα, η μάνα τους τους είχε φέρει ένα ποντικάκι να τα ταΐσει. Δε θέλεις να σου πω πώς ακουγόταν το "χρατς χρατς" καθώς το μάσαγαν. Βέβαια το πρωί, δεν υπήρχε ούτε σημάδι ποντικιού. Κανένα κόκκαλο ξέρωγω.

Δημοσ.

Ρε παιδιά ΣΙΤΕΣ στα παράθυρα.2 χρόνια εχω που τις εχω βαλει κ έχει ησυχάσει το κεφαλάκι μου.

Στρουμφακι σε νιώθω, είχα φύγει από το σπίτι μου για μια εβδομάδα κ μάλιστα στις 5 το πρωί από μια γκοντζίλα κατσαρίδα....

Δημοσ.

να το σκοτωσεις θελεις η να πιαστει καπου για να το ξεφορτωθεις;

πιαστο με τη κολλα ριξτο σε μια σακουλα και αντε στο καδο απορριματων ,η μηπως σε επιασε το φιλοζωικο σου;

και εγω τα αγαπω αλλα εως ενα σημειο ,καποτε σκοτωσα αρουραιο με σκουπα στη Καλαμαρια γιατι ειχαμε και μωρα στην αυλη.

Δημοσ.

Ρε παιδιά ΣΙΤΕΣ στα παράθυρα.2 χρόνια εχω που τις εχω βαλει κ έχει ησυχάσει το κεφαλάκι μου.

Στρουμφακι σε νιώθω, είχα φύγει από το σπίτι μου για μια εβδομάδα κ μάλιστα στις 5 το πρωί από μια γκοντζίλα κατσαρίδα....

κοιτα να δεις το οξυμωρο. κατσαριδα δεν εχω δει φετος μεσα στο σπιτι και κουνουπια ελαχιστα...και μας την επεσε το βαρυ πυροβολικο.

δεν ειμαι φοβιτσιαρης καθολου θεωρω αλλα μου ρχονται στο μυαλο περιπτωσεις ανθρωπων που τους δαγκωσαν οσο κοιμοντουσαν και καπως εχω σκιαχτει με το ποντικομικρουλη.

το βραδακι θα βαλω τις ταινιες με τη κολλα. αν εχουμε εξελιξεις εχω ετοιμοπολεμη φωτογραφικη να σας το δειξω :mrgreen:

να το σκοτωσεις θελεις η να πιαστει καπου για να το ξεφορτωθεις;

πιαστο με τη κολλα ριξτο σε μια σακουλα και αντε στο καδο απορριματων ,η μηπως σε επιασε το φιλοζωικο σου;

και εγω τα αγαπω αλλα εως ενα σημειο ,καποτε σκοτωσα αρουραιο με σκουπα στη Καλαμαρια γιατι ειχαμε και μωρα στην αυλη.

μπα καθολου φιλοζωος δεν ειμαι. απλα περισσοτερο για υγειονομικους λογους δε θελω να το σκοτωσω μες στο σπιτι. οποτε αν το βγαλω εξω ας το πεταξω και ζωντανο. δε με νοιαζει πια

Δημοσ.

μην το κυνηγήσεις μέσα στο σπίτι γιατι το πιθανότερο ειναι να γκρεμίσεις το μισό δωμάτιο παρά να το σκοτώσεις. Βάλε καμια παγίδα με κόλλα και τοποθέτησε πάνω της φαγητό καλύτερα γιατι μερικά ποντίκια έχω προσέξει πως δεν πλησιάζουν παγίδες με δηλητήριο (περίεργο αλλα συμβαίνει) .

εγω ειχα δει στο δωμάτιο μου ενα ποντίκι να κοιμάται στην καρέκλα του γραφείου μου αλλα δεν το πείραξα , οταν γύρισα σπίτι ειχε φύγει. το έχω δει και στον κήπο και του ειχα ρίξει να φάει κολοκυθόπιτα . Έχουμε γάτες και κυνηγάνε ποντίκια/φίδια/πουλιά αλλα αυτό δεν το σκοτώνουν , μάλιστα η μια γάτα μου έτρωγε μαζι του κολοκυθόπιτα μια φορά (γέμιση).

Δημοσ.

εγω ειχα δει στο δωμάτιο μου ενα ποντίκι να κοιμάται στην καρέκλα του γραφείου μου αλλα δεν το πείραξα , οταν γύρισα σπίτι ειχε φύγει. το έχω δει και στον κήπο και του ειχα ρίξει να φάει κολοκυθόπιτα . Έχουμε γάτες και κυνηγάνε ποντίκια/φίδια/πουλιά αλλα αυτό δεν το σκοτώνουν , μάλιστα η μια γάτα μου έτρωγε μαζι του κολοκυθόπιτα μια φορά (γέμιση).

Πολλά όνειρα βλέπεις τελευταία...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...