Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν έβλεπα μια ταινία και την σταμάτησα μονο για να γράψω αυτό το topic.. καιρό ήθελα να το κάνω αλλα πάντα ξεχνούσα...

μπορεί να κάνω λάθος βεβαια σε αυτό που θα πω.. να μην έχουν δηλαδή αυτές το θέμα και απλά η παρατηρήσεις μου να είναι τέτοιες επειδή έχω εγώ πρόβλημα (ίσως εμμονη με το sex? δεν ξέρω θα δείξει από το αν παρατηρήσατε και εσείς το ίδιο)

Γιατί οι γυναίκες (μάλλον υποσυνείδητα υποθέτω) τα συνδυάζουν ΟΛΑ με το sex??

για παράδειγμα στην ταινία που βλέπω αλλα και γενικά σε πολλές αν όχι όλες τις ταινίες... όταν τρέχει μια γυναικα η καταδιώκηται η βρίσκεται σε ένταση τα βογκητά και οι ανάσες που βγάζει η ηθοποιός προσποιούμενη την κούραση τον άγχος κτλ είναι ακριβώς σαν αυτά όταν κάνει sex... δηλαδή θα μπορούσε να πατήσει κάποιος το mute και να βάλει μια τσόντα από διπλα και δεν θα καταλάβαινε διαφορα στα βογγητά και τις ανάσες...

εγώ ας πούμε αλλιώς λαχανιάζω κτλ όταν τρέχω κτλ και αλλιώς κάνω στο sex (τώρα για άλλους άντρες δεν μπορώ να ξέρω)

αλλα δεν είναι μονο αυτό... γενικά οι αυθόρμητες κινήσεις που έχω παρατηρήσει από πολλές κοπέλες μοιάζουν με κινήσεις κατά την διάρκεια του sex.. ενώ υπάρχουν χίλιοι άλλοι τρόποι και ο τρόπος που επιλεγουν δεν είναι ότι βοηθάει κάπως την διαδικασία...

πχ αν σκύψει για να πάρει κάτι που της έπεσε... η αν γονατίσει γιατί ψάχνει τους φακούς της... όταν πιάνουν πολλές το μικρόφωνο... παιρνουν ένα συγκεκριμένο αχρείαστο στήσιμο που θα το παίρνανε μονο σε στάση του sex γιατί εκεί θα ήταν χρήσιμος αυτός ο συνδυασμός των κλήσεων των αρθρώσεων η κίνηση (πχ ανοιχτά πόδια και τον κώλο κατά έξω κτλ)

μάλιστα έτυχε πριν κανένα μηνα να μην έχει βενζίνη ένα παπάκι που έχει μια γειτόνισσα και μου ζήτησε να βάλει λίγο από το αυτοκίνητο μου για να πάει στο βενζινάδικο... και για να μην με κουράσει είπε να το κάνει μονη της..

έπιασε την άκρη του λάστιχου και με τις δυο τις χούφτες της (ξέρετε πως :P) και πήρανε μια στάση τα χείλια της σαν παπί η σαν αυτές που δεν πέτυχε το φουσκωμα των χειλιών στην πλαστική... και γενικά η όλη διαδικασία έμοιαζε κάπως.. καταλαβαίνετε.. και τελικά δεν τα κατάφερε κιόλας...

είναι hardcoded μέσα τους αυτές οι κινήσεις?? επειδή πια τα μαθαίνουν αυτά από μικρότερη ηλικία σε σχέση με τους άντρες τους έρχονται και αυθόρμητα? η εγώ απλά είμαι σεξομανής χωρίς να το ξέρω???

εσείς παρατηρήσατε τίποτα αντίστοιχο?

θα με ενδιέφερε και η άποψη γυναικών της παρέας αν το διαβάσετε το topic σας παρακαλώ μην διστάσετε να πείτε την γνώμη σας ευχαριστώ.

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

να κρατήσουμε λίγο το θέμα παρακαλώ trolling μπορούμε να κάνουμε και αργότερα όταν πια έχει σχολιαστεί λίγο το ζήτημα.

Δημοσ.

και που μενει αυτη η γειτόνισσα? :P

κοιτα σε μερικες βγαινει, μερικες το κανουν επίτηδες και σε μερικες δεν βγαινει, τωρα αμα τα βλεπεις ολα ερωτικα υπονοουμενα..οχι οτι ειναι κακο βεβαια

Δημοσ.

Ρε μπας και βλέπεις το American Pie Reunion;

Χώρια από αυτό, όλες οι κινήσεις στις ταινίες που κάνουν οι γυναίκες είναι με σεξουαλικό προσανατολισμό είτε λίγο είτε πολύ γιατί ... είναι ταινία πρέπει να τραβήξει dudes

Στην πραγματική ζωή είναι ανάλογα την γυναίκα, αν κάποια έχει μάθει (και μπράβο της) να κάνει επίτηδες κινήσεις πιο σεξουαλικά από το νορμάλ, είναι γιατί έχει καταλάβει ότι έτσι θα καταφέρει αρκετά χωρίς καθόλου κόπο, άλλες δεν νιώθουν και νομίζουν ότι όσες το κάνουν είναι τσούλες, ενώ απλά αυτές είναι οι χαζές γιατί χωρίς να δίνουν τίποτα σε κανέναν κερδίζουν πράγματα εύκολα και αβίαστα.

Δημοσ.

και που μενει αυτη η γειτόνισσα? :P

κοιτα σε μερικες βγαινει, μερικες το κανουν επίτηδες και σε μερικες δεν βγαινει, τωρα αμα τα βλεπεις ολα ερωτικα υπονοουμενα..οχι οτι ειναι κακο βεβαια

ok έστω ότι στα καθημερινά ισχύει αυτό που λες... στις ταινίες όμως? πιο σκοπό εξυπηρετεί... γιατί άντε πες οι πιο πολλές είναι ατάλαντες.... όλες όμως? δεν νομίζω... πολύ σπανια έχω ακούσει γυναικα (σε άσχετη με sex σκηνή) να λαχανιάζει η να βογκάει κτλ και να μην είναι σαν να της κάνουν sex.....

ίσως σε σκηνές γέννας... πάντως έχω πετύχει και ερμηνείες που όντως λαχανιάζανε κτλ ανθρώπινα γιαυτο μάλλον δεν κάνω λάθος αλλιώς και εκείνα θα τα παρεξηγούσα... αλλα είναι πολύ σπάνιες αυτές οι περιπτώσεις

μα το πρωτο ποστ ουσιαστικα τρολλινγκ ειναι

είναι trolling η παρατήρηση (μετά επιχειρηματολογίας) ενός φαινομένου και η αναζήτηση άλλων με κοινή παρατήρηση η δικη τους άποψη?

Δημοσ.

είναι trolling η παρατήρηση (μετά επιχειρηματολογίας) ενός φαινομένου και η αναζήτηση άλλων με κοινή παρατήρηση η δικη τους άποψη?

σου απαντησα στο πρωτο ποστ μου πως βλεπω οτι τριγυρω σου βλεπεις παντου σεξ.

επισης να σου θυμισω αλλο ενα βαθυστοχαστο θρεντ που ανοιξες πριν λιγες ωρες (τουλαχιστον σε αυτο εδω εξηγεις λιγο πολυ στο πρωτο ποστ σου τι θες να σχολιαστει, στο αλλο ουτε καν..) http://www.insomnia.gr/topic/452442-%ce%b5%cf%83%cf%8d-%cf%80%cf%89%cf%82-%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%b5%ce%af%cf%83%ce%b1%ce%b9/

Δημοσ.

Ρε μπας και βλέπεις το American Pie Reunion;

Χώρια από αυτό, όλες οι κινήσεις στις ταινίες που κάνουν οι γυναίκες είναι με σεξουαλικό προσανατολισμό είτε λίγο είτε πολύ γιατί ... είναι ταινία πρέπει να τραβήξει dudes

Στην πραγματική ζωή είναι ανάλογα την γυναίκα, αν κάποια έχει μάθει (και μπράβο της) να κάνει επίτηδες κινήσεις πιο σεξουαλικά από το νορμάλ, είναι γιατί έχει καταλάβει ότι έτσι θα καταφέρει αρκετά χωρίς καθόλου κόπο, άλλες δεν νιώθουν και νομίζουν ότι όσες το κάνουν είναι τσούλες, ενώ απλά αυτές είναι οι χαζές γιατί χωρίς να δίνουν τίποτα σε κανέναν κερδίζουν πράγματα εύκολα και αβίαστα.

καλά σίγουρα ισχύει και αυτό αλλα είναι και κάποιες (αν όχι αρκετές) που το κάνουν αυθόρμητα χωρίς σεξουαλικό κίνητρο... και με συγγενείς το έχω διαπιστώσει αυτό βεβαια δεν το σχολίασα για προφανείς λόγους.

Δημοσ.

Σταμάτα να βλέπεις ταινίες....να ανοίγεις φώτος απ το φεισμπουκ (xbox ξέρεις)....βρες και μια κοπελίτσα αν δεν έχεις...και θα σταματήσουν όλες σου οι ανησυχίες.....:)

Την βάψαμε αν σου ρθει να ανοίξεις το winamp να ακούσεις και κανα άσμα! :P

και για να είμαι μέσα στο θέμα σου...Όλα γύρω απ το sex κινούνται...

Δημοσ.

σου απαντησα στο πρωτο ποστ μου πως βλεπω οτι τριγυρω σου βλεπεις παντου σεξ.

επισης να σου θυμισω αλλο ενα βαθυστοχαστο θρεντ που ανοιξες πριν λιγες ωρες (τουλαχιστον σε αυτο εδω εξηγεις λιγο πολυ στο πρωτο ποστ σου τι θες να σχολιαστει, στο αλλο ουτε καν..) http://www.insomnia.gr/topic/452442-%ce%b5%cf%83%cf%8d-%cf%80%cf%89%cf%82-%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%b5%ce%af%cf%83%ce%b1%ce%b9/

μην μπερδεύουμε τα topic και εκει μια χαρά εξηγώ.

τέλος δεν βλέπω παντού sex επειδή έχω παρατηρήσει συγκεκριμένες κινήσεις ΚΑΠΟΙΕΣ φορες δεν σημαίνει ότι βλέπω συνεχεια σεξουαλικές κινήσεις σε κοπέλες..

τέσπα μάλλον μου φαίνεται δεν πρόκειται να σταματήσεις τον στείρο αντίλογο οποτε σε παρόμοια απάντηση θα προσπεράσω

αμα δεν προωθήσει το hollywood το sex ποιος θα το κανει? και υποσυνειδητα?

ωραία αυτό είναι άποψη και την δέχομαι.. το έχεις παρατηρήσει όμως και εσύ? η απλά συμπεραίνεις βάση των όσων σου είπα?

Σταμάτα να βλέπεις ταινίες....να ανοίγεις φώτος απ το φεισμπουκ (xbox ξέρεις)....βρες και μια κοπελίτσα αν δεν έχεις...και θα σταματήσουν όλες σου οι ανησυχίες.....:)

μπα θα συνεχίσω να βλέπω ταινίες και φωτό στο facebook όσο θέλω όσο για κοπελίτσα δεν έχω θέμα από τότε που χώρισα με την σχέση μου έχω αρκετή ποικιλία στο θέμα τώρα αν θες μείνε εντός topic ευχαριστώ.

======================================================

παράλληλα ενώ googlara για να δω μπάς και υπάρχει κανένα clip στο youtube από καμια σχετική σκηνή όπου δεν υπάρχει sex απλά μονο ένταση/καταδίωξη κτλ αλλα οι γυναίκες βογκάνε σαν να κάνουν sex βρήκα ένα άρθρο αλλα θα βάλω μονο τον τίτλο του.. "Sex is like tennis - women are making FAR more noise!"

ακόμη και στο tennis δηλαδή έχει παρατηρηθεί ότι βογκάνε πιο έντονα :P

Δημοσ.

Είναι ένας συνδυασμός του ότι 1) έχεις συνδέσει τη θηλυκότητα με τη σεξουαλικότητα άρα είναι στο μυαλό σου και είσαι προϊδεασμένος (και έχει να κάνει και με το πόσο καιρό έχεις να κάνεις σεξ), και 2) αρκετές όντως το κάνουν ψιλοεπίτηδες.

Δημοσ.

Φυσικά το έχω σκεφτεί για να θέλω και να το φέρω ως θέμα πάει να πει ότι έκανα αυτοκριτική πριν μιλήσω.

ΟΧΙ δεν μπερδεύω την θηλυκότητα με την σεξουαλικότητα...

ας πούμε στο σκίτσο στις 2 πρώτες περιπτώσεις δεν θα έλεγα τίποτα... αλλα η άλλη περίπτωση βγάζει μάτι... (γυναίκες που σκύβουν να πάρουν κάτι)

ήθελα να κάνω και την σκηνή με το λάστιχο αλλα ήθελε πολύ λεπτομέρεια και βλέπω ταινία τώρα επίσης το paint δεν βοηθάει :P

αλλα το κυρίως θέμα είναι στις ταινίες.. πραγματικά απορώ που δεν συμφώνησε κανεις μαζί μου σε αυτό μέχρι τώρα... δηλαδή είναι ΠΟΛΥ συχνό φαινόμενο να δέρνουν, να καταδιώκουν μια γυναικα και αυτή να κάνει ηχους λες και κάνει έντονο sex η να φοβάται κανένα φάντασμα/τέρας να κρύφτηκε στον τοίχο και να λαχανιάζει από κούραση και τρόμο.. πάλι... αφού καμια φορα το χαμηλώνω να μην νομίζει ο κόσμος ότι βλέπω τσόντα και έχω το home cinema στο full :P

aatest.png

7129641-beautiful-singing-girl-holding-microphone.jpg

φυσικο

aatest.png

αφυσικο

και μην μου πείτε ότι στην τελευταία φωτογραφία θέλανε να κάνουν καμάκι σε κανένα άντρα η να αφήσουν κανένα υπονοούμενο τραγουδούσανε και τους βγήκε αυθόρμητα να πιάσουν το μικρόφωνο έτσι..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...