ChRis6 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Εκτος απο τη δεξια, τη τσιβουκλου, οι αλλες μια χαρα κρατανε τα μικροφωνα
FedonasP Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Εκτος απο τη δεξια, τη τσιβουκλου, οι αλλες μια χαρα κρατανε τα μικροφωνα με τα δάχτυλα???!!! και δες και όλη την στάση.. ειδικά η πρώτη το έπιασε και από πάνω έτσι με τις ακρες των δαχτύλων να το αγκαλιάζουν γύρο γύρο σαν να θέλει σιγά σιγά χωρίς τριβές να τραβήξει προς τα κάτω το εξωτερικό στρώμα του μικροφώνου (αν είχε εξωτερικό στρώμα ) χαχαχαχα
Alxnks Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 πιστευω ολοι οι αλλοι που διαβαζουμε το θρεντ αντιλαμβανομαστε οτι αυτο ειναι απλα ενα τυχαιο στοπ καρε ε;
ennoeitai Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 ειδικά η πρώτη το έπιασε και από πάνω έτσι με τις ακρες των δαχτύλων να το αγκαλιάζουν γύρο γύρο σαν να θέλει σιγά σιγά χωρίς τριβές να τραβήξει προς τα κάτω το εξωτερικό στρώμα του μικροφώνου (αν είχε εξωτερικό στρώμα ) χαχαχαχα Και φαντάζεσαι τώρα να είναι πέη όλα αυτά ε Φαίδωνα; Βλέπεις τη φωτογραφία και φαντάζεσαι ότι τα μικρόφωνα είναι πέη; χαχαχα δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω
FedonasP Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 πιστευω ολοι οι αλλοι που διαβαζουμε το θρεντ αντιλαμβανομαστε οτι αυτο ειναι απλα ενα τυχαιο στοπ καρε ε; δηλαδή ότι ξαφνικά απλά για ένα δευτερόλεπτο αποφασίσανε να μην κρατάνε το μικρόφωνο στην χούφτα τους και να το ψηλαφίσουν στα δάχτυλα τους μετά πάλι όταν πάρθηκε πια η φωτογραφία το πιάσανε κανονικά.... με τις άκρες των δαχτύλων έτσι εγώ ποτε δεν έπιασα μικρόφωνο και δεν βλέπω και τον λόγο μιας και μειώνει σε σταθερότητα... αλλα πράματα πιάνεις έτσι. και το έχω ξαναδεί αυτό εδώ ελλάδα και το παράδειγμα στο σκίτσο το έχω δει ζωντανά... και σε διαφορετικές γυναίκες... και επαναλαμβάνω το θέμα τον ταινιών που ακόμη κανεις δεν το έχει θίξει.. μάλλον αύριο βραδυ όταν μπει και άλλος κόσμος Και φαντάζεσαι τώρα να είναι πέη όλα αυτά ε Φαίδωνα; Βλέπεις τη φωτογραφία και φαντάζεσαι ότι τα μικρόφωνα είναι πέη; χαχαχα δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω όχι βλέπω να τα κρατάνε σαν πέη γιατί εγώ δεν ξανακρατησα μικρόφωνο με τις άκρες των δαχτύλων... αλλα μερικές κοπέλες είδα να κρατανε κάτι άλλο έτσι γιαυτο και στην πάνω φωτογραφία δεν σκέφτηκα τίποτα απολύτως
Alxnks Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 δηλαδή ότι ξαφνικά απλά για ένα δευτερόλεπτο αποφασίσανε να μην κρατάνε το μικρόφωνο στην χούφτα τους και να το ψηλαφίσουν στα δάχτυλα τους μετά πάλι όταν πάρθηκε πια η φωτογραφία το πιάσανε κανονικά.... με τις άκρες των δαχτύλων έτσι εγώ ποτε δεν έπιασα μικρόφωνο και δεν βλέπω και τον λόγο μιας και μειώνει σε σταθερότητα... αλλα πράματα πιάνεις έτσι. και το έχω ξαναδεί αυτό εδώ ελλάδα και το παράδειγμα στο σκίτσο το έχω δει ζωντανά... και σε διαφορετικές γυναίκες... και επαναλαμβάνω το θέμα τον ταινιών που ακόμη κανεις δεν το έχει θίξει.. μάλλον αύριο βραδυ όταν μπει και άλλος κόσμος ασε μας ρε συ, εδω φανταζεσαι τα μικροφωνα με εξωτερικο δερμα να πουμε! αληθεια...εσυ πως δικαιολογεισαι; (εκλεψα τον τιτλο απο το αλλο σου θρεντ)!
ChRis6 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 @FedonasP Μαλλον πρεπει επειγοντως να σου "τραγουδησει" μια σαν αυτες
FedonasP Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 ασε μας ρε συ, εδω φανταζεσαι τα μικροφωνα με εξωτερικο δερμα να πουμε! αληθεια...εσυ πως δικαιολογεισαι; (εκλεψα τον τιτλο απο το αλλο σου θρεντ)! ναι εντάξει σοβαρέ άντρα έδειξες την σοβαρότητα σου τώρα χάρηκες φτάνει για σήμερα καληνύχτα....
Alxnks Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 ναι εντάξει σοβαρέ άντρα έδειξες την σοβαρότητα σου τώρα χάρηκες φτάνει για σήμερα καληνύχτα.... ασε με εμενα, διαβασε λιγο τις απαντησεις που εχεις παρει απο αλλους, δεν βρεχει...αληθεια!
ennoeitai Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Φαίδωνα δε σε κοροϊδεύω ρε, γελούσα επειδή τα φαντάστηκα σαν πέη και όντως θα ταίριαζε, αλλά μέχρι να το κάνω σκόπιμα, δεν ήταν το πρώτο πράγμα που πήγε στο μυαλό μου. Μαλλον πρεπει επειγοντως να σου "τραγουδησει" μια σαν αυτες :-D
FedonasP Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 @FedonasP Μαλλον πρεπει επειγοντως να σου "τραγουδησει" μια σαν αυτες όχι δηλαδή βρίσκετε εντελώς φυσιολογικό και καθημερινό να κρατάει κανεις το μικρόφωνο με τις άκρες των δακτύλων του και έτσι όπως στην φωτό... έχετε δει και πόλους άντρες να το κάνουν αυτό να υποθέσω... και γενικά είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό και καθημερινό....και την οδοντόβουρτσα σας ας πούμε την κρατάτε μονο με τον αντίχειρα και τον δείκτη να υποθέσω.. άντε καληνύχτα σοβαροί άντρες δείξατε το κομμάτι σας ότι είστε άνετοι cool που δεν σκέφτονται το sex και ότι άλλο κλισέ θέλατε να προβάλλεται... πάω να συνεχίσω την ταινία Φαίδωνα δε σε κοροϊδεύω ρε, γελούσα επειδή τα φαντάστηκα σαν πέη και όντως θα ταίριαζε, αλλά μέχρι να το κάνω σκόπιμα, δεν ήταν το πρώτο πράγμα που πήγε στο μυαλό μου. :-D ούτε και εμενα στην αρχή σκέφτηκα πως τα κρατάνε έτσι.. μετά μιας και μου φάνηκε περίεργος ο τρόπος που τα κρατάνε μελέτησα παραπάνω την φωτό και είδα ότι η δεξιά με τον αντίχειρα τις και τον δείκτη κάνει δαχτυλίδι και έτσι κρατάει το μικροφωνο... εδώ ναι σκέφτηκα ότι είναι σαν να θέλει να κατεβάσει το πετσάκι και μετά τα ματια μου πήγαν στην πρώτη και είδα ότι και αυτή κάπως έτσι μοιάζει η τρίτη απλά το έχει κατεβάσει ήδη και το κρατάει χαχαχαχα ασε με εμενα, διαβασε λιγο τις απαντησεις που εχεις παρει απο αλλους, δεν βρεχει...αληθεια! σιγά την βροχή 3 άτομα... δηλαδή αν με κλοτσήσουν 3 γαϊδούρια ξαφνικά δεν είναι γαϊδούρια?
Alxnks Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 σιγά την βροχή 3 άτομα... δηλαδή αν με κλοτσήσουν 3 γαϊδούρια ξαφνικά δεν είναι γαϊδούρια? κατσε καλα γιατι τα γαιδουρια εχουν μεγαλα....μικροφωνα
FedonasP Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 FedonasP, λαστιχο τον εχεις κανει, ε ? fap fap fap fap fap τι είπες? δεν σακουωωωωω fap fap fap fap fap fap fap
ChRis6 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 fap fap fap fap fap τι είπες? δεν σακουωωωωω fap fap fap fap fap fap fap Για την ακοη δεν εχω ακουσει τιποτα. Μονο για την οραση....το κλασσικο: "ΘΑ ΤΥΦΛΩΘΕΙΣ"
Προτεινόμενες αναρτήσεις