FedonasP Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 κατσε καλα γιατι τα γαιδουρια εχουν μεγαλα....μικροφωνα για να το λες εσύ έτσι θάναι κάτι θα ξέρεις
Alxnks Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Για την ακοη δεν εχω ακουσει τιποτα. Μονο για την οραση....το κλασσικο: "ΘΑ ΤΥΦΛΩΘΕΙΣ" ε σε φορουμ ειμαστε, γραφουμε, πολυ συχνα αυτα τα δυο συγχεονται εν τη ρυμη του λογου
FedonasP Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Για την ακοη δεν εχω ακουσει τιποτα. Μονο για την οραση....το κλασσικο: "ΘΑ ΤΥΦΛΩΘΕΙΣ" κάνανε φασαρία τα δυνατά και συνεχόμενα fap fap... αλλα αν δεν μπορείς να κανεις αυτό το λογικό βήμα φυσικά είναι να μην μπορείς να παρατηρήσεις και τις λεπτομέρειες που αναφέρω
Alxnks Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 για να το λες εσύ έτσι θάναι κάτι θα ξέρεις ειπαμε, δεν βλεπω εγω μικροφωνα με εξωτερικο δερμα
FedonasP Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 ειπαμε, δεν βλεπω εγω μικροφονα με εξωτερικο δερμα ξέρεις όμως και κανεις δηλώσεις για το τι έχουν οι γάιδαροι.. btw ούτε εγώ τα βλέπω ο τρόπος που κρατούσε το μικρόφωνο απλά μοιάζει να εξυπηρετεί τέτοιο σκοπό.. γιατί τον κλασικό σκοπό δεν έμοιαζε να τον εξυπηρετούσε τέτοιο πιάσιμο.
Alxnks Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 ξέρεις όμως και κανεις δηλώσεις για το τι έχουν οι γάιδαροι.. χωρις ομως αυτο να σημαινει οτι τους βλεπω ερωτικα οπως εσυ τα μικροφωνα
FedonasP Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 χωρις ομως αυτο να σημαινει οτι τους βλεπω ερωτικα οπως εσυ τα μικροφωνα τι λες μωρέ που θα μας πεις ότι βλέπω ερωτικά τα μικρόφωνα εσύ πάσχεις απλά από φθόνο του πέους και μιλάς από μονος σου για μεγέθη και ντρέπεσαι να παραδεχτείς το αυταπόδεικτο EDIT:αν είχα θέμα με τα μικρόφωνα θα έβλεπα το ίδιο παντού όπως και στην πρώτη φωτό που την βρίσκω φυσιολογική
Alxnks Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 τι λες μωρέ που θα μας πεις ότι βλέπω ερωτικά τα μικρόφωνα εσύ πάσχεις απλά από φθόνο του πέους και μιλάς από μονος σου για μεγέθη και ντρέπεσαι να παραδεχτείς το αυταπόδεικτο ελα καληνυχτα, το παρατραβηξες (μεταφορικα το λεω, ελπιζω οχι στην κυριολεξια!)
FedonasP Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 έχεις μάλλον μια καταπιεσμένη σεξουαλική ζωή που ίσως οφείλεται σε κάποιο τραύμα ίσως από την μικρή ηλικία αλλα όχι απαραίτητα μπορεί κάποια γκόμενα να σε κόμπλαρε στην εφηβεία
Alxnks Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 έχεις μάλλον μια καταπιεσμένη σεξουαλική ζωή που ίσως οφείλεται σε κάποιο τραύμα ίσως από την μικρή ηλικία αλλα όχι απαραίτητα μπορεί κάποια γκόμενα να σε κόμπλαρε στην εφηβεία επιμενεις ε; αν θες να ψυχαναλυσεις κατι, διαβασε το πρωτο ποστ αυτου εδω του θρεντ
FedonasP Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 επιμενεις ε; αν θες να ψυχαναλυσεις κατι, διαβασε το πρωτο ποστ αυτου εδω του θρεντ έλα δεν έχεις κανένα ουσιαστικό αντεπιχείρημα στις εύλογες παρατηρήσεις μου (διάβασε και το edit πιο πάνω) από την άλλη πέρα ότι καταπιέζεσαι από μονος σου μιλάς και για πράματα από το πουθενά χωρίς να υπάρχει κάποιο έναυσμα όπως τα μεγέθη των γαϊδάρων... και άραγε παίζει ρολο αν είναι μικρά και μεγάλα? γιατί? (γιατί για να μου λες να τα προσέχω μάλλον εσύ αντιλαμβάνεσαι διαφορα στην συγκεκριμένη ιδιαιτερότητα) για πες μας να καταλάβουμε περισσότερα για το πως λειτουργεί το υποσυνείδητο σου
Alxnks Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 βαρεθηκα, παω να δω κανα επεισοδιο wheeler dealer δες κι εσυ την ταινια σου και προσοχη στο volume, οπως ειπες μπορει να σε παρεξηγησουν (δικαιως η αδικως μονο εσυ το ξερεις)!
FedonasP Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 καλά να περάσεις.. αυτή την φορα θα το χαμηλώσω δικαίως βλέπω το "Τέλος χρόνου" ελληνική παραγωγή 2009 είχε ένα βιασμό μέχρι στιγμής τώρα δεν ξέρω αν συνεχίσει με τίποτα άλλες ερωτικές σκηνές αν και δεν νομίζω είναι προς το τέλος η ταινία
Lucifer Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Έχουν πέσει οι τιμές στα aircondition ε. Μη την αφήνετε να σας βαράει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις