Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Που μπορω να βρω τέτοιο λεπίδι; για να κόβω ίσια και γρήγορα τις γραμμές στα γένια; σαν αυτό που έχουν τα κουρεία γιατι με το ξυραφάκι σου βγαίνει η πίστη και δεν κάνεις και δουλειά.

ευχαριστω

Δημοσ.

Οντως κοβει αλλα κανει γαμω τα ξυρισματα.Επισης μπορεις να πας και σε safety razor.Κανει πολυ καλη δουλεια,καμια σχεση με τις πλαστικες βλακιες που κυκλοφορουν στο εμποριο.Εχει ο ξενος που σου ειπα παραπανω.

Δημοσ.

Εντάξει γίνεστε υπερβολικοί λίγο, ξέρω αρκετούς που ξυρίζονται με φαλτσέτα και πινέλο, σταθερό χέρι να έχεις και λίγη υπομονή μέχρι να μάθεις.

Εγώ με το τρεμάμενο χέρι μου, σφάζομαι και με τα μαύρα bic ενίοτε...

Δημοσ.

Δε θα ξεχασω ποτε την πρωτη φορα που ξυριστηκε ο μαλακας της παρεας με SAFETY razor. Η φατσα του οταν μπηκε στο καφε ηταν ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

Δημοσ.

Ωραιο θεμα.

Εγω ψαχνω να βρω λεπιδι ξυρισματος (ξουραφι το `λεγαν οι παλιοι μπαρμπεριδες) απο δαμασκινο ατσαλι.

Δεν ξερω τι τιμη θα εχει (μαλλον θα ειναι αρκετα ακριβο)ομως.

Και ενα link για ξυραφια:

http://myshave.wordpress.com/2009/03/01/straight-razor/

Δημοσ.

Παιδια δεν ειναι τοσο χαλια οσο τα παρουσιαζετε τα πραγματα.Εγω πρωτη φορα ξυριστικα με safety razor πριν 3 μηνες.Στην αρχη φοβασαι λιγο,αλλα πιστεψτε με οτι εγω δεν κοπηκα καθολου.Ειδικα αμα παρεις καμια λεπιδα του στυλ personna,που ειναι καργα απαλες με το δερμα αλλα κοβουν την τριχα καλυτερα απο οποιοδηποτε αλλο ξυραφι,τοτε εισαι αρχοντας.Ενταξει,αμα απο μια ξυριστικη μηχανη με μπαταριες πας κατεθειαν σε φαλτσετα εννοειται θα σφαχτεις.Αλλα αμα πας απο κανονικα ξυραφια του στυλ bic,σε safety razor και μετα αν δεν σου κανει αυτο σε φαλτσετα,θα την βγαλεις αναιμακτα.Παντως εγω προσωπικα απο τοτε που πηγα σε safety δεν ξανα γυριζω σε mach3,fusion,bic,wilkinson κτλ. :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...