Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"Ήταν ένας ντυμένος ως Pheonix και προσπάθησε να σώσει έναν πολίτη από έναν έμπορο νακρωτικών που τον απειλούσε. Τελικά βρέθηκε μαχαιρωμένος, ευτυχώς ελαφρά και τον πήγαμε στο νοσοκομείο", λένε στην εφημερίδα Seattle Today αστυνομικοί, και προσθέτουν ότι η αληθινή του ταυτότητα φυσικά βρέθηκε αμέσως.

Ντυμενος ως Phoenix Force εννοεις?

Αυτο δεν εχει νοημα να το κανει κανείς για 2 λογους.

1ον το Phoenix Force δεν θελει καποιο ντυσιμο αλλά απλως μπαινει μεσα σου και σου δινει την υπερτατη δυναμη του συμπαντος και οι δυναμεις και δυνατοτητες σου ειναι κυριολεκτικα ανεξαντλητες.

Και 2ον επειδη ειναι η μεγαλυτερη δυναμη του συμπαντος και μπορει να κανει σχεδον τα παντα(μπορει μεσα σε 1/10 του δευτερολεπτου εαν θελει να διαλυσει την γη, να κανει μορια τον γαλαξια μας, να σκοτωσει 3 δισεκατομμυρια ανθρωπους ή ολους τους ανθρωπους ή και ολα τα ζωα επισης ή και τα βακτηρια, να φερει την σεληνη στη γη, να συνθλιψει τον πλανητη Δια, να το πυροβολησουν 5000 ατομα, 10 τανκς, 20 αερομαχητικα, 50 με μινι γκανς και να μην παθει τιποτα αφου μπορει και ελεγχει καθε αντικειμενο, αρα και τα βληματα του καθε οπλου, μπορει να δημιουργησει τυφωνες, σεισμους, ηφαιστεια κλπ, μπορει να διαλυσει την σκοτεινη υλη, μπορει να χειριστει την ηλεκτρομαγνητικη ακτινοβολια, την γνωστη υλη, την σκοτεινη υλη, τα ατομα, τα κουαρκς, τα στερεα, το πλασμα, τα λεπτονια, μπορει να κανει τα παντα κυριολεκτικα) ειναι προσβλητικο για το ονομα του Phoenix Force να βρισκεται καποιος μαχαιρωμενος και να μην μπορει να σωσει καποιον πολιτη απο εναν εμπορο ναρκωτικων. Το Phoenix Force μπορει να νικησει τους παντες(νικησε τον Galactus, τον Thor, μπορει ευκολα τον Σουπερμαν, τον Hulk, κλπ, κλπ, ΟΛΟΥΣ!) οποτε δεν εχει νοημα να "ντυθει" καν καποιος Phoenix Force.

Αντε να ντυθει Μπατμαν το πολυ πολυ.....

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και γιατί να μη βαράμε μπάτσους που είναι και πιο εύκολο;

Εγώ λέω μια που μας έχει βαρέσει όλους η ζέστη κατακούτελα ν'αρχίσουμε να "βαράμε" κάτι άλλο που είναι ακόμα πιο εύκολο.

Δημοσ.

φυσικά χωρίς την χρήση θανάσιμης βίας.

Μα εκεί είναι και το πρόβλημα. Πως θα αποτρέψεις κάποιον ψυχωτικό από το να φέρει μαχαίρι/κατσαβίδι στην "ομάδα ατόμων" σου και να σκοτώσει κάποιον "εγκληματία";

Διότι ποιός είσαι εσύ (ή ο "ήρωας") να κρίνεις το ποιός είναι εγκληματίας; Π.χ. διάβασε το τι έγινε πρόσφατα με τον Trayvon Martin.

Υπάρχει λόγος που η αστυνομία έχει την "αποκλειστικότητα" στην πάταξη του εγκλήματος (άσχετα αν κάνουν τη δουλειά τους ή όχι). Έχει πρόσβαση σε στοιχεία/υπηρεσίες/εκπαίδευση/εξοπλισμό που εμείς δεν έχουμε. Αλλά το κυριότερο - η δράση της ελέγχεται πολύ αυστηρά (λέμε τώρα). Εσύ πως θα κάνεις αντίστοιχο έλεγχο στους υποψήφιους Batman;

Δημοσ.

Η ιδέα αυτή είχε πρωτοεφαρμοστεί στο Βυζάντιο όπου όταν κάποιος είχε την φήμη πως παρανομούσε, αδικούσε κτλ του έστελναν μήνυμα πως αν δεν διορθωθεί θα τον βάλουν στην λίστα για να τον καθαρίσουν. Αυτά είναι τα "μαύρα κατάστιχα" που ξέρουμε σήμερα. Όποιος δεν σταματούσε εξαφανιζόταν μυστηριωδώς. Τα μελη της οργανωσης δρούσαν με μυστικότητα, δεν κυκλοφορουσαν με μπέρτες για επίδειξη.

Δημοσ.

Εγώ είμαι ο μόνος αληθινός σούπερ ήρωας.

οχι σε προλαβε ο ntinaras και ο toufas.

ο πρωτος ειναι σουπερ ηρωας χαφιες

και ο δευτερος στισ μαλακιες

ειμαι ο αλεξης_μαλακοπιτουρας.

ξαδερφος του γιωργου_του_μαλακοπιτουρα και του νικου που banαριστηκαν αδικως

λευτερια στα ξαδερφια μου τους μαλακοπιτουρες.

οι mods αργησαν σημερα πολυ.

Δημοσ.

εγω παντως οταν ειμουνα μικρουλης ειχα δει παμπολες φορες το σουπερμαν και κατι με εκανε αυτη η ταινια που σκεφτομουνα τι ωραια να μουνα ο σουπερμαν.σε μια στιγμη πηγα να πεταξω κιολας ανεβηκα σε ενα παγκακι στο σχολειο και πεταξα. :shock: το αποτελεσμα;προσγειωθηκα αποτομα στη μουρη της καθηγητριας .

μια βδομαδα αποβολη..τι να πεις.αρε κλαρκ κεντ :fear:

Δημοσ.

δηλαδή θα σας χαλούσε να είχατε μια ομάδα batmen στους δρόμους της πόλης σας που θα κρατούσαν εσάς και τις οικογένειες σας ασφαλείς ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...