Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια

Ειμαι δεκαπεντε χρονων και τα προηγουμενα χρονια δεν εκανα καποια σχεση με κοπελα αλλα τωρα μεσα στο καλοκαιρι πρεπει οπωσδηποτε να κανω γιατι δεν μπορω να παω λυκειο χωρις να εχω εμπειρια.. Ε και λοιπον μου αρεσει μια κοπελα 1 χρονο μικροτερη που απο τη φαινετεαι της αρεσω και γω.Ξεκινησαμε ομιλια μεσω φεισμπουκ και μου πε οταν τη βρω να της πω και κανενα γεια ε και επειδη εγω δεν εχω εμπειρια οπως ειπα ντραπηκα και οταν την ειδα εκανα πως κοιταγα αλλου και αλλαξα και δρομο για να μην τη χαιρετησω και με αλλαξει γνωμη για μενα γιατι ισως αυτη περιμενει μετα το χαιρετημα να κανω και κατι περετερο και γω δεν ξερω πως λογω απειριαας.Δεν ξερω τι να κανω τι προτεινετε γιατι σιγουρα θα την ξανα βρω και δεν θελω να χασω την ευκαιρια ενταξει να τη χαιρετησω αλλα μετα πως να προχωρησω και πως να βρω θαρρος για να τη χαιρετησω?????

ντρεπομαι πολυ (σε αυτο ισως ευθεινονται και τα αομα της παρεας μου γιατι και αυτα δεν μπορουν να μ καθοδηγησουν καθως ουτε αυτα ειχαν σχεση ποτε)

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
πρεπει οπωσδηποτε να κανω γιατι δεν μπορω να παω λυκειο χωρις να εχω εμπειρια..

Δεν ηξερα οτι για να περασεις απο γυμνασιο - λυκειο, απαραιτητη προυποθεση ειναι να εχεις κοπελα.

Βοηθαει καπως στα μαθηματα ?

Πρεπει να το πιστοποιησεις και γραπτως, αλλιως δεν σε παιρνουν ?

Δημοσ.

Πηδας μπροστα σε επιτροπη.

Τουλαχιστον σε εμας ετσι ηταν. 3χρονια εκανα να μπρω στο γαμημενο λυκειο.

Δημοσ.
Eισαι 15 ειναι 14. Τι παραπανω θα εχει αυτη απο σενα δηλαδη.

Βασικα αυτη εχει κανει σχεσεις και με μεγαλυτερους και σκευτομαι οτι ενταξει την χαιρεταω μετα παραπερα πως να προχωρησω γιατι μονο ομιλια απο φεισμπουκ για βλακα θα με περασει..

Δημοσ.

Γεια σας παιδια

Ειμαι δεκαπεντε χρονων και τα προηγουμενα χρονια δεν εκανα καποια σχεση με κοπελα αλλα τωρα μεσα στο καλοκαιρι πρεπει οπωσδηποτε να κανω γιατι δεν μπορω να παω λυκειο χωρις να εχω εμπειρια.. Ε και λοιπον μου αρεσει μια κοπελα 1 χρονο μικροτερη που απο τη φαινετεαι της αρεσω και γω.Ξεκινησαμε ομιλια μεσω φεισμπουκ και μου πε οταν τη βρω να της πω και κανενα γεια ε και επειδη εγω δεν εχω εμπειρια οπως ειπα ντραπηκα και οταν την ειδα εκανα πως κοιταγα αλλου και αλλαξα και δρομο για να μην τη χαιρετησω και με αλλαξει γνωμη για μενα γιατι ισως αυτη περιμενει μετα το χαιρετημα να κανω και κατι περετερο και γω δεν ξερω πως λογω απειριαας.Δεν ξερω τι να κανω τι προτεινετε γιατι σιγουρα θα την ξανα βρω και δεν θελω να χασω την ευκαιρια ενταξει να τη χαιρετησω αλλα μετα πως να προχωρησω και πως να βρω θαρρος για να τη χαιρετησω?????

ντρεπομαι πολυ (σε αυτο ισως ευθεινονται και τα αομα της παρεας μου γιατι και αυτα δεν μπορουν να μ καθοδηγησουν καθως ουτε αυτα ειχαν σχεση ποτε)

Δεν χρειαζεται να ζητας συμβουλες απο αλλους,να εισαι ο εαυτος σου με ολα τα θετικα σου και τα αρνητικα σου σαν χαρακτηρας.Η ντροπη δεν ειναι κακο ,ειναι καλο και δειχνει σεμνοτητα σε ενα νεο παιδι οπως εσυ.

Αν για καποιο λογο δεν της αρεσεις οπως εισαι ,δεν ειναι για σενα.Ζησε την ερωτικη σου ζωη απροβληματιστα και απλα κοιτα να εισαι ευγενικος και ειλικρινης και να μην βιαζεσαι.Δεν βαζεις στοχους για μια κοπελα σαν να ειναι καποιο παιχνιδι που πρεπει να κερδισεις θα πρεπει να σε ενδιαφερει η επικοινωνια.

Δημοσ.
Βασικα αυτη εχει κανει σχεσεις και με μεγαλυτερους

κανονικες σχεσεις ή φιλικες εννοεις?

Δημοσ.

Απλά άσε τον αυθορμητισμό σου να σε καθοδηγήσει. Θα πας να πεις ένα γεια στη κοπέλα, να τη ρωτήσεις πως περνάει και όταν πείτε πάτε να αποχαιρετηθείτε πες της να κανονίσετε να πάτε για κανα καφέ ή δεν ξέρω γω τι.

Βέβαια αφού μιλάτε και απο ΦΒ θα μπορούσατε να το είχατε κανονίσει ήδη. Γενικότερα επειδή είσαι άπειρος θα είσαι σε αρνητική θέση αν είναι με τη παρέα της όταν την πλησιάσεις, και δεν γνωρίζεις του υπόλοιπους. Οπότε καλό θα ήταν να βγείτε οι 2 σας.

Κατα τ'άλλα επικοινωνία πάνω απ'όλα, δείξτης ότι ενδιαφέρεσαι να μάθεις πράγματα γι'αυτή (με διακριτικότητα πάντα), αλλά φρόντισε επίσης να δείξεις διακριτικά ότι σε ενδιαφέρει σαν κοπέλα και όχι μόνο σαν φίλη.

Κατα τ'άλλα, και να μη κάτσει υπάρχουν άπειρες γυναίκες εκεί έξω μην ανησυχείς.

Δημοσ.

Πηδας μπροστα σε επιτροπη.

Τουλαχιστον σε εμας ετσι ηταν. 3χρονια εκανα να μπρω στο γαμημενο λυκειο.

χααχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχχααχαχ :-D

Δημοσ.

Κοψε τα American pies για αρχη..!Πηρες φορα κ θα μαμησεις το φορουμ;Επισης δεν εχεις κανενα μεγαλυτερο φιλο,αδερφο να σε συμβουλεψει;Δεν σε ψαχνουν στο αγιασμο αν εχεις μαμησει χαλαρωσε..Αν πας αποκλειστικα με το σκεπτικο να αποκτησεις εμπειρια θα φας τα μουτρα σου..Αυτο ερχεται μονο του ειδικα στα 14 που ειναι η αλλη τι περιμενεις;Εκτος αν εχει παρει ολο το σχολειο κ το συμβουλιο μαζι οποτε πας στα σιγουρα...Αν σου αρεσει λοιπον η κοπελιτσα θα πας χαλαρα κ οτι κατσει.Για αλλου ειδους εμπειριες δοκιμαζεις πιο ψαγμενες λυσεις..Ισως καποια μεγαλυτερη η καποια να την δινει 1.10 ο οπαπ οτι το πνιγει κανονικα..

Δημοσ.

Γεια σας παιδια

Ειμαι δεκαπεντε χρονων και τα προηγουμενα χρονια δεν εκανα καποια σχεση με κοπελα αλλα τωρα μεσα στο καλοκαιρι πρεπει οπωσδηποτε να κανω γιατι δεν μπορω να παω λυκειο χωρις να εχω εμπειρια..

άχου το μωρέ, αφού το προστάζει η μόδα τότε πρέπει οπωσδήποτε...

έχουν ξεφύγει τα μικρά σήμερα, σε 10 χρόνια από τα 12 τους θα τα σκέφτονται αυτά...

Δημοσ.
έχουν ξεφύγει τα μικρά σήμερα' date=' σε 10 χρόνια από τα 12 τους θα τα σκέφτονται αυτά...[/quote']

Σε πόσα χρόνια είπες; Ετοιμάσου για reality check αν κάνεις μια βόλτα από 6η δημοτικού - 1η γυμνασίου :)

Δημοσ.

νομιζω οτι ολα τα νορμαλ 15χρονα του κοσμου δεν ειχαν σχεση πιο πριν. κι αυτοι που και καλα ειχαν δεν εκαναν και τπτ. ειναι η ηλικια που πιανει ολους μια ανησυχια μια ανασφαλεια γιατι ξυπναν οι ορμονες. στα 25 βεβαια τα σκεφτεσαι ολα αυτα και γελας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...