FedonasP Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 νομιζω οτι ολα τα νορμαλ 15χρονα του κοσμου δεν ειχαν σχεση πιο πριν. κι αυτοι που και καλα ειχαν δεν εκαναν και τπτ. ειναι η ηλικια που πιανει ολους μια ανησυχια μια ανασφαλεια γιατι ξυπναν οι ορμονες. στα 25 βεβαια τα σκεφτεσαι ολα αυτα και γελας. και αν είσαι ακόμη παρθένος στα 25 τα σκέφτεσαι και κλαις χαχαχαχαχαχα
FedonasP Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 άχου το μωρέ, αφού το προστάζει η μόδα τότε πρέπει οπωσδήποτε... έχουν ξεφύγει τα μικρά σήμερα, σε 10 χρόνια από τα 12 τους θα τα σκέφτονται αυτά... ======================= για τα 14χρονα δεν ξέρω τα 15-16χρονα γίνανε πάντως πολύ εύκολα... δάχτυλο από το πρώτο ραντεβού με full πρόγραμμα στο δεύτερο. έχουν ξεφύγ.... αυτά εδώ στην αθηνα ελπίζω στην γενέτειρα μου να είναι πιο ήσυχα τα πράματα.
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δεν χρειαζεται να ζητας συμβουλες απο αλλους,να εισαι ο εαυτος σου με ολα τα θετικα σου και τα αρνητικα σου σαν χαρακτηρας.Η ντροπη δεν ειναι κακο ,ειναι καλο και δειχνει σεμνοτητα σε ενα νεο παιδι οπως εσυ. Η εμπειρία μου, μου έχει διδάξει ότι άμα θες να καρφώσεις ΔΕΝ πρέπει να είσαι ο εαυτός σου. Βέβαια, κρατάω και μια πισινή γιατί τώρα τελευταία τα πράγματα μάλλον έχουν αλλάξει από τότε που ήμουν 15 εγώ. Είχαμε βγει τις προάλλες τρεις άντρες και τρεις κοπέλες (18χρονα, φρέσκα από το λύκειο κατευθείαν). Μιλάγαμε οι άντρες για Diablo 3 (και τις είχαμε γραμμένες φυσικά, τι άλλο) και οι κοπέλες αντι να μας διαολοστείλουν κανόνισαν μαζί μας για μπάνιο την επόμενη μέρα. WTF δηλαδή, το nerd είναι το νέο trendy; Πού πήγαν τα νικελωμένα μηχανάκια και το μαλλί φράχτης;
FedonasP Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Η εμπειρία μου, μου έχει διδάξει ότι άμα θες να καρφώσεις ΔΕΝ πρέπει να είσαι ο εαυτός σου. Βέβαια, κρατάω και μια πισινή γιατί τώρα τελευταία τα πράγματα μάλλον έχουν αλλάξει από τότε που ήμουν 15 εγώ. Είχαμε βγει τις προάλλες τρεις άντρες και τρεις κοπέλες (18χρονα, φρέσκα ες από το λύκειο κατευθείαν). Μιλάγαμε οι άντρες για Diablo 3 (και τις είχαμε γραμμένες φυσικά, τι άλλο) και οι κοπέλες αντι να μας διαολοστείλουν κανόνισαν μαζί μας για μπάνιο την επόμενη μέρα. WTF δηλαδή, το nerd είναι το νέο trendy; Πού πήγαν τα νικελωμένα μηχανάκια και το μαλλί φράχτης; εξαρτάται και από τι εαυτό έχεις συμφωνώ πάντως (βλέποντας φίλους μου κτλ) ότι πολλοί δεν πρέπει να είναι ο εαυτός τους...
evabb Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 ======================= για τα 14χρονα δεν ξέρω τα 15-16χρονα γίνανε πάντως πολύ εύκολα... δάχτυλο από το πρώτο ραντεβού με full πρόγραμμα στο δεύτερο. έχουν ξεφύγ.... αυτά εδώ στην αθηνα ελπίζω στην γενέτειρα μου να είναι πιο ήσυχα τα πράματα. τι λες ρε φιλε; εγω ειμαι 24 κι αν παει καποιος να κανει καμια τετοια περιεργη κινηση στο πρωτο ραντεβου θα φαει σφαλιαρα.
FedonasP Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 τι λες ρε φιλε; εγω ειμαι 24 κι αν παει καποιος να κανει καμια τετοια περιεργη κινηση στο πρωτο ραντεβου θα φαει σφαλιαρα. ναι γιαυτο λέω ότι έχουν ξεφύγει και εγώ δεν πίστευα στα χερια μου και μάλιστα σε σινεμά.... βάζω το χέρι μου στην μέση.. τίποτα...σιγά σιγά φτάνει στον κώλο... τίποτα... (βρε λες να μην το καταλαβαίνει λέω? ) μετά πάω το χέρι κάτω από τον κώλο πάλι τίποτα....(εδώ λέω στον εαυτό μου "fedona" το παράκανες με την καφρίλα ξέφυγες μπορεί το κορίτσι να μην βγάζει κίχ επειδή τώρα είναι σε φάση σοκ και δεν ξέρει πως να αντιδράσει μέσα στον κόσμο) την ρωτάω στο αφτί αν της αρέσει μου λέει ναι... ε μετά βάζω και δάχτυλο και κάνω διαφορα τσαλιμάκια με αυτο για αρκετή ώρα.. και η ταινία ωραία ήταν... πρώτη φορα το έκανα αυτό edit εννοώ να την πέσω έτσι ωμά σε γυναικα αλλα ήταν διαφορες συγκυρίες που με φέρανε τότε σε τέτοια κατάσταση ένιωθα και την "υπεροχη" του "περπατημένου" σε σχέση με το κοριτσάκι και μου βγήκε../edit και μάλιστα σε δημόσιο χώρο και μάλιστα σε πρώτο ραντεβού και δεύτερη με ένα 16 χρόνο αλλα όχι σε δημόσιο χώρο αλλα πάλι στο πρωτο ραντεβού (μόλις χώρισα εκεινο το καιρο και είπα να δοκιμάσω πως είναι με τις μικρές μιας και δεν είχα ποτε μου πολύ μικρότερη κοπέλα αλλα ήταν και οι τελευταίες μου)
fylatos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Τι ακριβως εχει μια μικρη ρε FedonasP που αξιζει δοκιμη; Περισσοτερες ταννινες; Και πως γνωριζεις μια μικρη δηλαδη; Γεια τι κανεις ειμαι μηχανικος θες να σου κανω ιδιαιτερα; Στο θεμα μας, ξαδερφη της κοπελας μου 3 γυμνασιου ρωτουσε για το σεξ, ελεγε οτι οι πιο πολλες φιλες της εχουν κανει και μετα ρωτουσε για το στοματικο. Δεν εχει /ειχε ποτε οργασμο θεωρει αηδια να αυτοικανοποιηθει αλλα θελει να κανει σεξ γιατι αλλιως νιωθει οτι δεν ειναι σαν τις συνομηλικες της. Αυτο ειναι το θεμα, οτι εχουν κοινωνικη πιεση τα κοριτσακια. Δεν λεω οτι δεν υπαρχουν και πιο ξεπεταγμενες,αλλα πολλες παρασυρονται. Δεν γινεται η ιδια κοπελα που μου λεει οτι αηδιαζει να χαιδεψει τον εαυτο της να ΘΕΛΕΙ να κανει στοματικο στον αλλο. Στο θεμα μας, αφου αυτη ειναι η κατασταση... εγω λεω να την προσεγγισεις, στην χειροτερη θα φας χυλοπιτα, εε δεν εγινε και κατι. Sent from my MotoA953 using Insomnia
slipknot Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 FedonasP, εσύ είχες ανοίξεις τις προάλλες ένα topic στο οποίο έλεγες ότι οι γυναίκες στέλνουν έμμεσα ή άμεσα υποσυνείδητα σεξουαλικά μηνύματα στις ταινίες και τώρα λες για δαχτυλάκια μέσα σε κινηματογράφους; ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ "ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ";
fylatos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ "ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ"; ..respect. Sent from my MotoA953 using Insomnia
benign Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Η εμπειρία μου, μου έχει διδάξει ότι άμα θες να καρφώσεις ΔΕΝ πρέπει να είσαι ο εαυτός σου. Εξαρταται τι θελεις απο μια σχεση,αν ειναι μονο για το πηδημα,αρκει να εισαι εμφανισημος,ευγενικος και να παιρνεις πρωτοβουλιες.Οπως και να εχει φιλε Malthador,καλυτερα να εισαι ο εαυτος σου ,για να μην σε κουραζει μετα αν δεν ταιριαζετε.Οσες φορες στο παρελθον εκρυψα καποια πραγματα για να ειμαι πιος αρεστος το μετανοιωσα. Η προσωπικη μου εμπειρια ,αν αρεσεις στην κοπελα αρκετα,εισαι μεσα. Είχαμε βγει τις προάλλες τρεις άντρες και τρεις κοπέλες (18χρονα, φρέσκα ες από το λύκειο κατευθείαν). Μιλάγαμε οι άντρες για Diablo 3 (και τις είχαμε γραμμένες φυσικά, τι άλλο) και οι κοπέλες αντι να μας διαολοστείλουν κανόνισαν μαζί μας για μπάνιο την επόμενη μέρα. WTF δηλαδή, το nerd είναι το νέο trendy; Πού πήγαν τα νικελωμένα μηχανάκια και το μαλλί φράχτης; Αφενος τα νεα κοριτσια εχουν αρχισει να ειναι και αυτα πλεον geeks αφετερου σε αυτην την ηλικια απλα θελουν να περασουν καλα,οποτε τους αρεσατε και για αυτο ξαναβγαινουν μαζι σας.
FedonasP Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 τι ηλικια εχεις αν επιτρεπεται; Δεν επιτρέπεται δεν είμαι πάντως περασμένης ηλικίας είμαι νέος κάτω των 30 Τι ακριβως εχει μια μικρη ρε FedonasP που αξιζει δοκιμη; Περισσοτερες ταννινες; Και πως γνωριζεις μια μικρη δηλαδη; Γεια τι κανεις ειμαι μηχανικος θες να σου κανω ιδιαιτερα; Στο θεμα μας, ξαδερφη της κοπελας μου 3 γυμνασιου ρωτουσε για το σεξ, ελεγε οτι οι πιο πολλες φιλες της εχουν κανει και μετα ρωτουσε για το στοματικο. Δεν εχει /ειχε ποτε οργασμο θεωρει αηδια να αυτοικανοποιηθει αλλα θελει να κανει σεξ γιατι αλλιως νιωθει οτι δεν ειναι σαν τις συνομηλικες της. Αυτο ειναι το θεμα, οτι εχουν κοινωνικη πιεση τα κοριτσακια. Δεν λεω οτι δεν υπαρχουν και πιο ξεπεταγμενες,αλλα πολλες παρασυρονται. Δεν γινεται η ιδια κοπελα που μου λεει οτι αηδιαζει να χαιδεψει τον εαυτο της να ΘΕΛΕΙ να κανει στοματικο στον αλλο. Στο θεμα μας, αφου αυτη ειναι η κατασταση... εγω λεω να την προσεγγισεις, στην χειροτερη θα φας χυλοπιτα, εε δεν εγινε και κατι. Sent from my MotoA953 using Insomnia καμια γιαυτο και ήμουν μαζί τους μερικές μέρες μονο αλλα δεν μπορώ να το αναλύσω θα πλατειάσω πολύ έπαιξαν διαφορες συγκυρίες όπως προανέφερα. Τώρα μια από τις κυρίως έτσι όπως το αξιολογώ εκ των υστερων είναι πως ίσως λόγω του χωρισμού μου να είχε πληγεί η αυτοπεποίθηση μου και να κυνηγούσα κάτι που θα μου φάνταζε εύκολο και γιαυτο να ήμουν και πιο ωμός γιατί έψαχνα επιβεβαίωση... Οσο για το στοματικό θα συμφωνήσω... ειδικά με την δεύτερη κάναμε τα πάντα και τα κοάλα.. αλλα το στοματικό ήταν θέμα στην αρχή ούτε να το ακούσει σαν πρόταση... το περίεργο είναι ότι διάβασα πως στην αμερική τα περισσότερα μικρά κοριτσάκια κάνουν στοματικό κυρίως και όχι ολοκληρωμένο ερωτα . FedonasP, εσύ είχες ανοίξεις τις προάλλες ένα topic στο οποίο έλεγες ότι οι γυναίκες στέλνουν έμμεσα ή άμεσα υποσυνείδητα σεξουαλικά μηνύματα στις ταινίες και τώρα λες για δαχτυλάκια μέσα σε κινηματογράφους; ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ "ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ"; όχι αυτά τα έλεγε το μυαλό σου μάλλον με αφορμή τα όσα διάβασες... πήγαινε να ξαναδιαβάσεις το topic και αν έχεις απορίες δεν χανόμαστε Τέλος δεν είμαι σίγουρος αν έπιασα αυτό με το μπουρδέλο.. δηλαδή ότι αλλα κάνω και αλλα λέω πως κάνω?
fylatos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Καλα απλα ρωταω γιατι τελευταια φορα που μιλησα με 16 χρονο ειναι οταν πηγαινα λυκειο. Ισως γιατι τοτε με ενδιεφερε τελευταια φορα...Γενικα ακουγεται οτι τα μικρα ειναι ευκολα κλπ, αλλα γιατι να ψαξεις να βρεις καποια μικρη; Ισως εχεις δικιο και ειναι θεμα αυτοπεποιθησης, ερωτηση προς τις γυναικες του φορουμ: στα 16 σας ξερατε/θελατε ερωτικη ικανοποιηση η νιωθατε απλα καλα να σας φλερταρουν; Γιατι απο οσο θυμαμαι το δευτερο συνεβαινε. Ετσι δικαιολογω και το οτι κανουν οσα κανουν τα 14-16 χρονα. Γιατι για το δευτερο δινουν σεξουαλικα ανταλλαγματα. Sent from my MotoA953 using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις