Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

άλλο 13-14-15 απάτητα άλλο 15πατημένα++

όσοι λέτε για δημοτικά και τέτοια, δεν καταλαβαίνουν και τίποτα, νομίζουν ότι είναι παιχνίδι όλη η κατάσταση...

τι λες ρε φιλε; εγω ειμαι 24 κι αν παει καποιος να κανει καμια τετοια περιεργη κινηση στο πρωτο ραντεβου θα φαει σφαλιαρα.

σιγά το πράγμα, αυτό είναι μέσα στο πρόγραμμα...

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλα απλα ρωταω γιατι τελευταια φορα που μιλησα με 16 χρονο ειναι οταν πηγαινα λυκειο. Ισως γιατι τοτε με ενδιεφερε τελευταια φορα...Γενικα ακουγεται οτι τα μικρα ειναι ευκολα κλπ, αλλα γιατι να ψαξεις να βρεις καποια μικρη;

Ισως εχεις δικιο και ειναι θεμα αυτοπεποιθησης, ερωτηση προς τις γυναικες του φορουμ: στα 16 σας ξερατε/θελατε ερωτικη ικανοποιηση η νιωθατε απλα καλα να σας φλερταρουν;

Γιατι απο οσο θυμαμαι το δευτερο συνεβαινε. Ετσι δικαιολογω και το οτι κανουν οσα κανουν τα 14-16 χρονα. Γιατι για το δευτερο δινουν σεξουαλικα ανταλλαγματα.

Sent from my MotoA953 using Insomnia

ναι σίγουρα δεν έχουν σχέση με τα 16χρόνα άλλων εποχών γιαυτο συμφώνησα στο ότι έχουν ξεφύγει...

καλά το 15χρόνο το γνώρισα εκ παραδρομής σε ένα site (Δεν θέλω να κάνω διαφήμιση) που στο προφίλ έλεγε πως ήταν 18χρόνο... το επόμενο 16χρόνο το γνώρισα σε ένα από τα μέρη που ήθελε να πάμε το 15χρόνο :P

Και με τα 2 όσο εύκολα μου κάτσανε άλλο τόσο εύκολα είπαμε αντίο και μου έκανε εντύπωση περίμενα λίγο πιο μελό την κατάσταση από μεριά τους :P

τι ηλικια εχεις αν επιτρεπεται;

αλήθεια όμως γιατί με ρώτησες? :P

Δημοσ.
άλλο 13-14-15 απάτητα άλλο 15πατημένα++

όσοι λέτε για δημοτικά και τέτοια' date=' δεν καταλαβαίνουν και τίποτα, νομίζουν ότι είναι παιχνίδι όλη η κατάσταση...

σιγά το πράγμα, αυτό είναι μέσα στο πρόγραμμα...[/quote']

Δηλαδη κατα τη γνωμη σου μια κοπελα 15+ συναινει στο σεξ με εναν 30 στο δευτερο ραντεβου επειδη θελει σεξ; Δεν ξερω μπορει να κανω και λαθος αλλα δεν νομιζω οτι στα 15-16 μπορει κανεις να εχει ωριμη σεξουαλικη σκεψη.

Δημοσ.

Δηλαδη κατα τη γνωμη σου μια κοπελα 15+ συναινει στο σεξ με εναν 30 στο δευτερο ραντεβου επειδη θελει σεξ; Δεν ξερω μπορει να κανω και λαθος αλλα δεν νομιζω οτι στα 15-16 μπορει κανεις να εχει ωριμη σεξουαλικη σκεψη.

ναι εδώ θα συμφωνήσω το μυαλό τους πετάει... δεν ξέρουν τι θέλουν ούτε τι λένε.. δηλαδή δεν αντιλαμβάνονται ότι έχει βαρύτητα μια δήλωση και ότι δεν μπορείς να δηλώσεις κάτι και μετά από λίγα δευτερόλεπτα να το ακυρώνεις...

ούτε "κρατάνε ιστορικό" δηλαδή μπορεί να τους κανεις κάτι που να νευριάσουν και μετά από μερικά λεπτά να το ξεχάσουν

και γενικά μια έτσι μια γιουβέτσι χωρίς να υπάρχει λόγος...

εγώ θυμάμαι ήμουν πιο προσγειωμένος στην ηλικία τους.

Δημοσ.

ναι σίγουρα δεν έχουν σχέση με τα 16χρόνα άλλων εποχών γιαυτο συμφώνησα στο ότι έχουν ξεφύγει...

καλά το 15χρόνο το γνώρισα εκ παραδρομής σε ένα site (Δεν θέλω να κάνω διαφήμιση) που στο προφίλ έλεγε πως ήταν 18χρόνο... το επόμενο 16χρόνο το γνώρισα σε ένα από τα μέρη που ήθελε να πάμε το 15χρόνο :P

Και με τα 2 όσο εύκολα μου κάτσανε άλλο τόσο εύκολα είπαμε αντίο και μου έκανε εντύπωση περίμενα λίγο πιο μελό την κατάσταση από μεριά τους :P

αλήθεια όμως γιατί με ρώτησες? :P

Και καλα βγαινεις εξω την βλεπεις και σου λεει οτι ειναι 15 και εσυ τι λες στον εσωτερικο διαλογο σου "αφου θελει να τον φαει γιατι να μην της το ταισω",και που ξερεις οτι ηταν 15 και οχι 14 σου εδειξε ταυτοτητα; Γιατι με τα ρουχα+ μαικ απ δεν βγαζεις ακρη. Το τι κερδισες εσυ ειναι κατανοητο, μια 15 χρονη απο μια τετοια σχεση τι κερδιζει; Το να λεει οτι πηγα με εναν 27αρη;

Δεν σε κατηγορω προφανως απλα προσπαθω να καταλαβω τα κινητρα που εχουν τα μικρα και ποσο εχουν αλλαξει απο τη δικη μου γενια που ναι ειχε ηδη ξεφυγει αλλα οχι τοσο. Γιατι τοσο;

Δημοσ.

Και καλα βγαινεις εξω την βλεπεις και σου λεει οτι ειναι 15 και εσυ τι λες στον εσωτερικο διαλογο σου "αφου θελει να τον φαει γιατι να μην της το ταισω",και που ξερεις οτι ηταν 15 και οχι 14 σου εδειξε ταυτοτητα; Γιατι με τα ρουχα+ μαικ απ δεν βγαζεις ακρη. Το τι κερδισες εσυ ειναι κατανοητο, μια 15 χρονη απο μια τετοια σχεση τι κερδιζει; Το να λεει οτι πηγα με εναν 27αρη;

Δεν σε κατηγορω προφανως απλα προσπαθω να καταλαβω τα κινητρα που εχουν τα μικρα και ποσο εχουν αλλαξει απο τη δικη μου γενια που ναι ειχε ηδη ξεφυγει αλλα οχι τοσο. Γιατι τοσο;

ναι στην αρχή είχα ενοχές αλλα τελικά με δικαιολόγησα λέγοντας ότι πολύ εύκολα δέχτηκε να με δει (υπήρξαν και κάποιοι hot τηλεφωνικοί διάλογοι πριν) άρα αν δεν το κάνω θα το κανει κάποιος άλλος -ξέρω δεν είναι δικαιολογία αλλα εκείνη την στιγμή κάτω από τις τότε συνθήκες ήταν αρκετά καλή :P -

αυτό που νομίζω εγώ είναι ότι βιάζονται να μεγαλώσουν και να κάνουν πράματα γενικά και νομίζουν τα αγοράκια της ηλικίας τους λιγότερο ώριμα και ανάξια να τους κάνουν παρέα (ασχέτως αν τα μυαλά που κουβαλάνε είναι τα ίδια κατά την άποψη μου)

γενικά ήθελε να μου δείξει πως είναι "κάποια" πέφτοντας παράλληλα σε τεράστιες αντιφάσεις και λέγοντας πράματα αστεία αλλα εγώ έκανα πως την καταλαβαίνω :P

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν ξερω μπορει να κανω και λαθος αλλα δεν νομιζω οτι στα 15-16 μπορει κανεις να εχει ωριμη σεξουαλικη σκεψη.

Πέρα από τα αγόρια

Δημοσ.

Γεια σας παιδια

Ειμαι δεκαπεντε χρονων και τα προηγουμενα χρονια δεν εκανα καποια σχεση με κοπελα αλλα τωρα μεσα στο καλοκαιρι πρεπει οπωσδηποτε να κανω γιατι δεν μπορω να παω λυκειο χωρις να εχω εμπειρια.. Ε και λοιπον μου αρεσει μια κοπελα 1 χρονο μικροτερη που απο τη φαινετεαι της αρεσω και γω.Ξεκινησαμε ομιλια μεσω φεισμπουκ και μου πε οταν τη βρω να της πω και κανενα γεια ε και επειδη εγω δεν εχω εμπειρια οπως ειπα ντραπηκα και οταν την ειδα εκανα πως κοιταγα αλλου και αλλαξα και δρομο για να μην τη χαιρετησω και με αλλαξει γνωμη για μενα γιατι ισως αυτη περιμενει μετα το χαιρετημα να κανω και κατι περετερο και γω δεν ξερω πως λογω απειριαας.Δεν ξερω τι να κανω τι προτεινετε γιατι σιγουρα θα την ξανα βρω και δεν θελω να χασω την ευκαιρια ενταξει να τη χαιρετησω αλλα μετα πως να προχωρησω και πως να βρω θαρρος για να τη χαιρετησω?????

ντρεπομαι πολυ (σε αυτο ισως ευθεινονται και τα αομα της παρεας μου γιατι και αυτα δεν μπορουν να μ καθοδηγησουν καθως ουτε αυτα ειχαν σχεση ποτε)

Αδερφε μια κουβεντα θα σου πω,που τη λενε στο χωριο μου "Βουρα στο πατσα" κοινως ορμα ελευθερα.Το αφθορμητο ειναι και το καλυτερο...

Δημοσ.

Βασικα αυτη εχει κανει σχεσεις και με μεγαλυτερους και σκευτομαι οτι ενταξει την χαιρεταω μετα παραπερα πως να προχωρησω γιατι μονο ομιλια απο φεισμπουκ για βλακα θα με περασει..

'Η την πετυχαινεις μονη καπου οποτε της πιανεις την κουβεντα για ενα τραγουδι που ανεβασε

'Η αν ειναι με φιλες πας και μιλας σε ολες αλλα δειχνεις ενα α παραπανω ενδιαφερον σε αυτη. Δεν λες χοντραδες. Μετα οταν την ξαναδεις της λες να πατε για καφε για να γνωριστειτε. Θα εχεις μια α ταχυκαρδια στην αρχη αλλα θα λυθεις ντοντ γουορυ. Τουλαχιστον ετσι γινοταν προ δεκαετιας.

Πέρα από τα αγόρια

Επειδη μπορουν να εντοπισουν το πουλακι τους με Gps και να το αναδρομοπαλινδρομισουν δεν σημαινει οτι σκεφτονται ωριμα' date=' εκτος αν εννοεις την επιλογη μεταξυ τσοντοσαιτ...εε ναι εκει διαλεγουν ωριμα.

Αδερφε μια κουβεντα θα σου πω,που τη λενε στο χωριο μου "Βουρα στο πατσα" κοινως ορμα ελευθερα.Το αφθορμητο ειναι και το καλυτερο...

Το αυτο

Δημοσ.

Κατεβασε καμια σειρηνα κ ξεχαρμανιασε στο κατω κατω!

ayto ακριβως .15 είσαι μη κάνεις όνειρα για κοπέλες ακόμα.Σε 7-8 χρόνια ίσως

Επισκέπτης
Δημοσ.

Επειδη μπορουν να εντοπισουν το πουλακι τους με Gps και να το αναδρομοπαλινδρομισουν δεν σημαινει οτι σκεφτονται ωριμα, εκτος αν εννοεις την επιλογη μεταξυ τσοντοσαιτ...εε ναι εκει διαλεγουν ωριμα.

Η ιδέα "σεξουαλική ωριμότητα" στα αγόρια της εφηβείας είναι αυτοαναιρούμενη. Ένα πράγμα επιδιώκουν κατά βάση σεξουαλικά και ο διαχωρισμός ώριμου-ανώριμου που προσπαθείς μάταια να κάνεις στις σεξουαλικές δραστηριότητες ενός αγοριού 15 χρονών, είναι τουλάχιστον άκυρος από μόνος του.

Βέβαια εσύ στα 15 σου μπορεί να ήσουν η εξαίρεση εφήβου με μυαλό κουκούτσι για αυτό και να τα έχεις μπερδέψει τώρα.

ayto ακριβως .15 είσαι μη κάνεις όνειρα για κοπέλες ακόμα.Σε 7-8 χρόνια ίσως

Ευτυχώς που μερικά τα πετάτε έπειτα από πολύωρη σοβαρή σκέψη

Δημοσ.

15 πρεπει ναναι η ηλικια που τα κοριτσια πατανε ακομα γυρω στο μισο κεφαλι στα αγορια ε?

Εκτος απο αυτες που σταματανε στο 1.60 λογω γονιδιων.

Δημοσ.

15 πρεπει ναναι η ηλικια που τα κοριτσια πατανε ακομα γυρω στο μισο κεφαλι στα αγορια ε?

Εκτος απο αυτες που σταματανε στο 1.60 λογω γονιδιων.

Οχι, λιγο πιο νωρις ειναι αυτό. Παντως προχθες πηγα σε ενα φιλο μου και ηταν εκει η αδερφη του με τη 15χρονη φιλη της :wub: Μπωωωωωωωωωωω, πως εχει αναπτυχθει ετσι η νεα γενια ρε;;;;; Ετσι μου ερχεται να βρω τις συμμαθητριες απο τη λυκειο και να αρχισω τις σφαλιαρες :-D

Κατα τα αλλα, φιλος κανει ιδιαιτερα σε ενα 11χρονο (ναι ιδιαιτερα σε 11 χρονο, οχι δεν ηταν καθυστερημενο οι γονεις του το στελνουν φροντιστηριο απο 1η δημοτικου, ναι υπαρχουν και τετοιοι γονεις) οποτε ακολουθει ο παρακατω διαλογος:

- Τι εχεις ρε 11χρονε και εισαι ετσι κατσουφης;

- Ασε, με παρατησε η κοπελα μου.

- Εεεεεεε;; :shock:

- Με παρατησε σου λεω, μαλώσαμε...

- :shock: Εχεις κοπέλα;

- Ναι, τι σου λεω, περσι τα φτιαξαμε στην ημερησια..

- :shock: :shock: :shock:

- .....

- Και τι κανετε με την κοπελα;

εκει καπου ντράπηκε και ειπε οτι δεν εκαναν τιποτα αλλά 11 χρονων;;; WTF?????

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...