fylatos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Αν εισαι 30 και ανω (οσο εγω δηλαδη) θα θυμηθείς οτι όλοι με τον ιδιο τρόπο συμπεριφερόμασταν...Και οι γονεις μας ακριβως το ιδιο' date=' άσχετα αν δε τα παραδέχονται. Δεν ειναι θέμα τηλεόρασης. Τα περισσότερα πιτσιρίκια πλέον (αυτά που κάνουν σεξ) ειναι τόσο πολυ έξω με τις παρέες τους που πραγματικά δεν έχουν χρόνο για τηλεόραση και χαζά Βραζιλιάνικα. Περνάνε καλυτερα απο εμάς στην ηλικία τους, ειναι πιό ελεύθερα και πιο μυαλωμένα. Απλά υπάρχουν 2 ειδων πιτσιρικάδες. Αυτοι που ειναι διπλα απ το πισι ολη την ωρα και αναγκαστικά βλέπουν και τηλεόραση και οι άλλοι που ειναι συνέχεια έξω. Οι δευτεροι δεν επιρεάζονται απο τιποτε. Λειτουργουν φυσικά, με το ένστικτο. Και το ένστικτό μας αυτό λεει. "Πηδήξτε". Τι να κάνουμε...Οι άνθρωποι ειμαστε πολυγαμικά όντα. Δεν έχουμε ανάγκη να το δουμε και στη τηλεόραση...το νιωθουμε καθημερινά. Ειδικά στη μικρη ηλικία.[/quote'] Καλα αν κανεις κορη στα 15 αστη να κανει βολτες και να μπηδαει. Αλλα κανε και ενα καταπιστευματικο λογαριασμο για τα αποτελεσματα της πολυγαμικοτητας. Πιστευεις οτι ενα 15χρονο πρεπει να ακουει τα ενστικτα; Και εγω σου λεω να τα ακουει το μυαλωμενο (καλα!) ...τις φοβιες και τα αγχη που ειναι φυσιολογικο να εχει σε αυτη την ηλικια οπως ο Ts γιατι να πρεπει να τα κρυβει για να κανει χατηρια στον 27χρονο; 'Η μηπως μια κοπελα στα 15 μπορει να διαχειριστει τη σχεση με εναν 27χρονο ενω ενας 15 χρονος πρεπει να αρκεστει στην παλαμη του /μια 12χρονη; Sent from my MotoA953 using Insomnia
FedonasP Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Αν εισαι 30 και ανω (οσο εγω δηλαδη) θα θυμηθείς οτι όλοι με τον ιδιο τρόπο συμπεριφερόμασταν... Και οι γονεις μας ακριβως το ιδιο, άσχετα αν δε τα παραδέχονται. Δεν ειναι θέμα τηλεόρασης. Τα περισσότερα πιτσιρίκια πλέον (αυτά που κάνουν σεξ) ειναι τόσο πολυ έξω με τις παρέες τους που πραγματικά δεν έχουν χρόνο για τηλεόραση και χαζά Βραζιλιάνικα. Περνάνε καλυτερα απο εμάς στην ηλικία τους, ειναι πιό ελεύθερα και πιο μυαλωμένα. Απλά υπάρχουν 2 ειδων πιτσιρικάδες. Αυτοι που ειναι διπλα απ το πισι ολη την ωρα και αναγκαστικά βλέπουν και τηλεόραση και οι άλλοι που ειναι συνέχεια έξω. Οι δευτεροι δεν επιρεάζονται απο τιποτε. Λειτουργουν φυσικά, με το ένστικτο. Και το ένστικτό μας αυτό λεει. "Πηδήξτε". Τι να κάνουμε...Οι άνθρωποι ειμαστε πολυγαμικά όντα. Δεν έχουμε ανάγκη να το δουμε και στη τηλεόραση...το νιωθουμε καθημερινά. Ειδικά στη μικρη ηλικία. μακάρι ναναι έτσι.. εγώ 2 που γνώρισα σε τέτοια φάση από πρώτο χέρι.. και όσα ξέρω έτσι συγγενείς φίλων κτλ δεν είναι έτσι ακριβώς όπως τα λες...βασικά σχεδόν αντίθετα ειδικά στο μυαλωμένα. όσο για την τηλεόραση είναι βασικό αξίωμα ότι όταν κάτι το βλέπεις συχνά στην καθημερινότητα σου το συνηθίζεις και σου γίνετε βίωμα... αν βλέπεις βία συχνά στην tv μετά αισθάνεσαι μια απάθεια με την βία δεν σε τρομάζει και τόσο ένας νεκρός η ένα κομμένο χέρι ας πούμε... αν ακούς συνεχεια ένα τραγούδι παρα την θέληση σου μετά απο λιγο σου αρέσει.. Έτσι και αν βλέπεις όλοι οι ηθικοί φραγμοί να σπάζουν και όλοι να πηδιούνται με όλους και ξαφνικά να είναι ok να είσαι transexual και να πηδιέσαι με τον εχθρό του αδερφού σου... η να είναι ok να αγαπάς κάποιον και να πηδιέσαι πάλι με τον εχθρό αυτου του καποιου... η είναι ok να πηδιέσαι με τον εχθρό του γιου σου η είναι ok να είσαι μικρή και να θέλεις να πας με τον κατά πολύ μεγαλύτερο από εσένα εχθρό του αδερφού σου η είναι ok να πηδάς την γραμματέα σου ενώ είσαι παντρεμένος κτλ(όλα αυτά από βασιλιάδες μονο που να πιάσω και τις άλλες σειρές.. ) τότε αναγκαστικά παθαίνεις μια απάθεια και εξοικειώνεσαι με τέτοιες ιδέες.. δεν σου λέω ότι θα κάνουν copy paste ότι βλέπουν στην tv.. αλλα απελευθερώνονται πολύ περισσότερο και με πιο γρήγορο ρυθμό.
fylatos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ προσπαθησε να μην φαινεσαι κομπλαρισμενος και προσπαθησε να δειχνεις ΣΙΓΟΥΡΟΣ για τον εαυτο σου(οσο γινεται για την ηλικια σου).Πιστευω οτι τα αγορια χωρις εμπειριες ειναι αφροδισιακο για γυναικες μεγαλυτερης ηλικιας αλλα μερικα νεα κοριτσια προτιμουν συνομιληκους τους γιατι ισως δεν "πιεζουν" καταστασεις οπως τα μεγαλυτερα αγορια και προχωρουν σιγα(αυτο θα το καταλαβεις αφου μιλησεις μαζι της....εχετε τοσα πραγματα κοινα να συζητησετε μην κομπλαρεις και στην τελικη αν δεν προχωρησει κατι δεν ηρθε το τελος του κοσμου....η ζωη γεματη απορριψεις ειναι το θεμα ειναι να συνεχιζεις). Βασικα βγαλε απο το μυαλο σου οτι πρεπει να κανεις σεξ γιατι βαδιζοντας με αυτο θα σκονταψεις...ισως το να βρεις ενα κοριτσι που να ταιριαζετε και προχωροντας σιγα-σιγα θα ηταν καλυτερα. Επιτελους ενας που να μην του λεει μπηδα γιατι χανομαστε. Sent from my MotoA953 using Insomnia
FedonasP Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Επιτελους ενας που να μην του λεει μπηδα γιατι χανομαστε. Sent from my MotoA953 using Insomnia κοίτα από την άλλη το πήδα και βουρ στο ψαχνό δεν είναι και τόσο κακό.... πάσχουμε από υπογεννητικότητα... με 10 εκατομμύρια τι στρατό να έχει αυτή η χωρα? τι εργατικό δυναμικό? γενικά είμαστα πολύ χαλια... πρέπει να γίνουμε τουλάχιστον καμια 40ριά http://www.youtube.com/watch?v=401ethZJfkU
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 κοίτα από την άλλη το πήδα και βουρ στο ψαχνό δεν είναι και τόσο κακό.... πάσχουμε από υπογεννητικότητα... με 10 εκατομμύρια τι στρατό να έχει αυτή η χωρα? τι εργατικό δυναμικό? γενικά είμαστα πολύ χαλια... πρέπει να γίνουμε τουλάχιστον καμια 40ριά Για το εργατικο δυναμικο μην ανησυχεις παντως. Οσο υπαρχει το Πακισταν θα υπαρχει και εργατικο δυναμικο στην Ελλαδα
Downloadpercent Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δηλαδη κατα τη γνωμη σου μια κοπελα 15+ συναινει στο σεξ με εναν 30 στο δευτερο ραντεβου επειδη θελει σεξ; Δεν ξερω μπορει να κανω και λαθος αλλα δεν νομιζω οτι στα 15-16 μπορει κανεις να εχει ωριμη σεξουαλικη σκεψη. Sent from my MotoA953 using Insomnia είπα ότι 15+πατημένα είναι μια ας πούμε εντάξει ηλικία για να αρχίσουν τα ραντεβουδάκια και ότι προκύψει, και φυσικά όχι με κάποιον που είναι ο μπαμπας της...
Cossutius. Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Καλα αν κανεις κορη στα 15 αστη να κανει βολτες και να μπηδαει. Αλλα κανε και ενα καταπιστευματικο λογαριασμο για τα αποτελεσματα της πολυγαμικοτητας. Πιστευεις οτι ενα 15χρονο πρεπει να ακουει τα ενστικτα; Και εγω σου λεω να τα ακουει το μυαλωμενο (καλα!) τις φοβιες και τα αγχη που ειναι φυσιολογικο να εχει σε αυτη την ηλικια οπως ο Ts γιατι να πρεπει να τα κρυβει για να κανει χατηρια στον 27χρονο; 'Η μηπως μια κοπελα στα 15 μπορει να διαχειριστει τη σχεση με εναν 27χρονο ενω ενας 15 χρονος πρεπει να αρκεστει στην παλαμη του /μια 12χρονη; Tι σχέση έχει αυτο με την κουβέντα? Αν έχω 15χρονη κορη θα έχω φροντισει να την έχω μεγαλώσει με τέτοιο τροπο ωστε να ξέρει να κρινει απ τα 15 της. Και πάλι αν έχει ορεξη να πηδηχτει θα το κάνει και δε θα το πάρω χαμπάρι(οπως δε το παιρνει χαμπάρι το 99% των γονέων). Τουλάχιστον θα της έχω μάθει να χρησιμοποιεί προφυλάξεις για να μη χαλάσει τη ζωή της με κάποια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη ή με κάποια αρρώστια. Να το έχει στο μυαλό της. Ειτε ειναι γιός είτε κόρη. Και δεν λέω οτι ΠΡΕΠΕΙ να ακουει τα ένστικτα. Και εγω θα ηθελα η κορη μου να κάνει έρωτα στα 30 της με τον άντρα της τη πρωτη νυχτα του γάμου και να μεινει έγγυος κατευθειαν, αλλά και οι 2 γνωριζουμε οτι αυτο ειναι ουτοπικό. Λέω οτι ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙ τα ένστικτά της οπως κάνουν όλοι οι έφηβοι. Αλλοι πηδάνε, άλλοι που δεν εχουν τη δυνατότητα, το κάνουν με τη σκέψη.Είτε αγόρια είτε κορίτσια. FedonasP η εμπειρία μου προέρχεται από τα ιδια τα παιδιά. Αν άκουγα τους γονείς τους, θα πιστευα οτι οι εφηβοι αυτοι δε ξέρουν τιποτε περι σεξ κτλ...θα εκπλαγεις αν δεις πόσα περισσότερα γνωρίζουν.. Η αποψή μου για την αρνητικότητα ορισμένων ενηλίκων ως προς της σεξουαλικές επαφές των εφηβων, ειναι κατα βάση η ζήλια. Οτι κάποιοι δεν έζησαν τέτοιες εμπειρίες και ισως δε τις ζουν ακομα και τωρα. Ενας έφηβος δεν έχει καμια διαφορά με έναν ενηλικο στο θεμα σεξ. Και οι 2 σκέφτονται ακριβως με τον ιδιο τρόπο εκεινη τη στιγμη. Οπότε δεν υπάρχει κανένας μα κανένας λογος να κατηγορούμε τα παιδιά για κάτι που κάνουμε εμεις χωρις καν να προφυλασσόμαστε Επαναλαμβάνω, δεν ειμαι υπερ στο να ξέρω οτι η κορη μου στα 15 της ισως και να πηδιέται, αλλά επειδή ξέρω οτι και να το κάνει, δε θα πάρω χαμπάρι εστω και φυλακισμένη να την έχω, τουλάχιστον ας έχει μάθει να ειναι προσεκτική και να εκτιμάει οτι κάνει. Παρεπιπτόντος οχι δε θα άφηνα τη κορη μου να πηδιέται με έναν 27χρονο. Ουτε καν τον 27χρονο γιο μου, να πηδιέται με μια 15χρονη...ειναι ξεφτυλα για έναν 27χρονο να τη πέφτει σε τετοιες ηλικίες. Προφανως οι μεγαλυτερες δε τον γουστάρουν, πράγμα που σημαίνει οτι ειναι άνθρωπος που δε μπορει να προσφέρει τιποτε σε μια σχέση, οποτε καταφεύγει χρησιμοποιόντας το λιγο μυαλό του σε μια ηλικία που ισως μπορει να επικοινωνήσει λιγο καλύτερα Aν και τα 15χρονα το τελευταίο καιρό, μια χαρά ώριμα ειναι
fylatos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 είπα ότι 15+πατημένα είναι μια ας πούμε εντάξει ηλικία για να αρχίσουν τα ραντεβουδάκια και ότι προκύψει' date=' και φυσικά όχι με κάποιον που είναι ο μπαμπας της...[/quote'] Οκ απλα το παρεξηγησα. Δεν ειπαμε να ειμαστε πουριτανοι αλλα μην το γ@μησουμε κιολας. Συμφωνοι. Sent from my MotoA953 using Insomnia Tι σχέση έχει αυτο με την κουβέντα? Αν έχω 15χρονη κορη θα έχω φροντισει να την έχω μεγαλώσει με τέτοιο τροπο ωστε να ξέρει να κρινει απ τα 15 της. Και πάλι αν έχει ορεξη να πηδηχτει θα το κάνει και δε θα το πάρω χαμπάρι(οπως δε το παιρνει χαμπάρι το 99% των γονέων). Τουλάχιστον θα της έχω μάθει να χρησιμοποιεί προφυλάξεις για να μη χαλάσει τη ζωή της με κάποια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη ή με κάποια αρρώστια. Να το έχει στο μυαλό της. Ειτε ειναι γιός είτε κόρη. Και δεν λέω οτι ΠΡΕΠΕΙ να ακουει τα ένστικτα. Και εγω θα ηθελα η κορη μου να κάνει έρωτα στα 30 της με τον άντρα της τη πρωτη νυχτα του γάμου και να μεινει έγγυος κατευθειαν' date=' αλλά και οι 2 γνωριζουμε οτι αυτο ειναι ουτοπικό. Λέω οτι ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙ τα ένστικτά της οπως κάνουν όλοι οι έφηβοι. Αλλοι πηδάνε, άλλοι που δεν εχουν τη δυνατότητα, το κάνουν με τη σκέψη.Είτε αγόρια είτε κορίτσια. FedonasP η εμπειρία μου προέρχεται από τα ιδια τα παιδιά. Αν άκουγα τους γονείς τους, θα πιστευα οτι οι εφηβοι αυτοι δε ξέρουν τιποτε περι σεξ κτλ...θα εκπλαγεις αν δεις πόσα περισσότερα γνωρίζουν.. Η αποψή μου για την αρνητικότητα ορισμένων ενηλίκων ως προς της σεξουαλικές επαφές των εφηβων, ειναι κατα βάση η ζήλια. Οτι κάποιοι δεν έζησαν τέτοιες εμπειρίες και ισως δε τις ζουν ακομα και τωρα. Ενας έφηβος δεν έχει καμια διαφορά με έναν ενηλικο στο θεμα σεξ. Και οι 2 σκέφτονται ακριβως με τον ιδιο τρόπο εκεινη τη στιγμη. Οπότε δεν υπάρχει κανένας μα κανένας λογος να κατηγορούμε τα παιδιά για κάτι που κάνουμε εμεις χωρις καν να προφυλασσόμαστε Επαναλαμβάνω, δεν ειμαι υπερ στο να ξέρω οτι η κορη μου στα 15 της ισως και να πηδιέται, αλλά επειδή ξέρω οτι και να το κάνει, δε θα πάρω χαμπάρι εστω και φυλακισμένη να την έχω, τουλάχιστον ας έχει μάθει να ειναι προσεκτική και να εκτιμάει οτι κάνει.[/quote'] Μα αυτο λεω και εγω οτι απο προσφατη συζητηση με μικρη δεν ειδα αυτο που λες:οτι ξερουν. Ειδα οτι βιαζονται να μαθουν με καθε κοστος. Βεβαια δεν εκανα και Exit poll Sent from my MotoA953 using Insomnia
FedonasP Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Tι σχέση έχει αυτο με την κουβέντα? Αν έχω 15χρονη κορη θα έχω φροντισει να την έχω μεγαλώσει με τέτοιο τροπο ωστε να ξέρει να κρινει απ τα 15 της. fail αστο... στην εποχή μας έχεις κόρη πάνω από τα 14? είτε από μπρός είναι παρθένα και από πίσω μπαίνουν τρένα είτε και από μπρός και από πίσω είτε το στόματα της είναι η καλύτερη θήκη της γειτονιάς... μέχρι τα 18 θα έχει πάει με τουλάχιστον 3 άντρες (το πόσες φορες με τον καθένα δεν στο λέω) και από εκεί και πέρα θα αυξάνεται γεωμετρικά ο ρυθμός.. όπως και να την έχεις μεγαλώσει δεν μετράει άσε που αν την πιέσεις μπορεί να γίνει χειρότερα... (εννοώ να πάει με περισσοτερους και πιο αγριους... ) αυτή είναι δυστυχώς η πραγματικότητα απλά όλοι κάνουμε τα στραβά ματια γιατί έχουμε ο καθένας είτε μια αδερφή είτε ξαδέρφη κτλ και επίσης μια από όλες αυτές που πηδιούνται είναι και αυτή που τραβιόμαστε η τραβιόμασταν...γιαυτο το παίζουμε όλοι αραχτοί και light. edit: εκτος αν εμφανισιακά σου βγει πολύ πολύ άσχημη χοντρή και δεν πλένετε τότε έχεις ελπίδες να είναι παρθένα μέχρι τα 20 περίπου...
Cossutius. Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Πάντως αν θέλετε τα παιδιά σας, ή οι έφηβοι να ειναι πιο "συντηρητικοί" θα πρέπει όλοι μας να είμαστε έτσι... Children see, children do... Δεν ειναι αναγκαία η τηλεοραση για να κάνεις κάτι που έρχεται εκ του φυσικού σου. Για να συμπεριφέρεσαι ομως ως κάφρος στα 15 σου, ειναι θέμα γονέων, οικογενειακού περιβάλλοντος και γενικότερης κοινωνικής δομής. Τη στιγμη που σε όλους μας αρέσει να πηδάμε συνεχώς και το επιδεικνύουμε οσο μπορουμε, μη περιμένουμε οι έφηβοί μας ή τα παιδιά μας να συμπεριφέρονται καλύτερα. Δάσκαλε που δίδασκες πάει... FedonaP δε διάβασες το υπολοιπο του ποστ...αμεσως απο κάτω έγραφα αυτο "Και πάλι αν έχει ορεξη να πηδηχτει θα το κάνει και δε θα το πάρω χαμπάρι(οπως δε το παιρνει χαμπάρι το 99% των γονέων). Οτι και να κάνεις, οσο καλά και αν μεγαλωσεις το παιδί σου, απλά δε γινεται....θα κάνει τη κουτσουκέλα του. Το θέμα ειναι να έχει την ωριμότητα να μη πληρωνει μετά μια ζωή οτι έκανε..
hexenlord Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Tι σχέση έχει αυτο με την κουβέντα? Αν έχω 15χρονη κορη θα έχω φροντισει να την έχω μεγαλώσει με τέτοιο τροπο ωστε να ξέρει να κρινει απ τα 15 της. Και πάλι αν έχει ορεξη να πηδηχτει θα το κάνει και δε θα το πάρω χαμπάρι(οπως δε το παιρνει χαμπάρι το 99% των γονέων). Τουλάχιστον θα της έχω μάθει να χρησιμοποιεί προφυλάξεις για να μη χαλάσει τη ζωή της με κάποια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη ή με κάποια αρρώστια. Να το έχει στο μυαλό της. Ειτε ειναι γιός είτε κόρη. Και δεν λέω οτι ΠΡΕΠΕΙ να ακουει τα ένστικτα. Και εγω θα ηθελα η κορη μου να κάνει έρωτα στα 30 της με τον άντρα της τη πρωτη νυχτα του γάμου και να μεινει έγγυος κατευθειαν, αλλά και οι 2 γνωριζουμε οτι αυτο ειναι ουτοπικό. Λέω οτι ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙ τα ένστικτά της οπως κάνουν όλοι οι έφηβοι. Αλλοι πηδάνε, άλλοι που δεν εχουν τη δυνατότητα, το κάνουν με τη σκέψη.Είτε αγόρια είτε κορίτσια. FedonasP η εμπειρία μου προέρχεται από τα ιδια τα παιδιά. Αν άκουγα τους γονείς τους, θα πιστευα οτι οι εφηβοι αυτοι δε ξέρουν τιποτε περι σεξ κτλ...θα εκπλαγεις αν δεις πόσα περισσότερα γνωρίζουν.. Η αποψή μου για την αρνητικότητα ορισμένων ενηλίκων ως προς της σεξουαλικές επαφές των εφηβων, ειναι κατα βάση η ζήλια. Οτι κάποιοι δεν έζησαν τέτοιες εμπειρίες και ισως δε τις ζουν ακομα και τωρα. Ενας έφηβος δεν έχει καμια διαφορά με έναν ενηλικο στο θεμα σεξ. Και οι 2 σκέφτονται ακριβως με τον ιδιο τρόπο εκεινη τη στιγμη. Οπότε δεν υπάρχει κανένας μα κανένας λογος να κατηγορούμε τα παιδιά για κάτι που κάνουμε εμεις χωρις καν να προφυλασσόμαστε Επαναλαμβάνω, δεν ειμαι υπερ στο να ξέρω οτι η κορη μου στα 15 της ισως και να πηδιέται, αλλά επειδή ξέρω οτι και να το κάνει, δε θα πάρω χαμπάρι εστω και φυλακισμένη να την έχω, τουλάχιστον ας έχει μάθει να ειναι προσεκτική και να εκτιμάει οτι κάνει. Παρεπιπτόντος οχι δε θα άφηνα τη κορη μου να πηδιέται με έναν 27χρονο. Ουτε καν τον 27χρονο γιο μου, να πηδιέται με μια 15χρονη...ειναι ξεφτυλα για έναν 27χρονο να τη πέφτει σε τετοιες ηλικίες. Προφανως οι μεγαλυτερες δε τον γουστάρουν, πράγμα που σημαίνει οτι ειναι άνθρωπος που δε μπορει να προσφέρει τιποτε σε μια σχέση, οποτε καταφεύγει χρησιμοποιόντας το λιγο μυαλό του σε μια ηλικία που ισως μπορει να επικοινωνήσει λιγο καλύτερα Aν και τα 15χρονα το τελευταίο καιρό, μια χαρά ώριμα ειναι συνηθως προτιμω να διαβαζω το ινσομνια, αλλα δεν αντεξα: 1. Ποιοι αλλοι εχουν την ιδια αποψη και ποσοι ειναι!!!! 2. Δλδ σοβαρολογεις?Αυτο θες απο τις γυναικες, εν δυναμει κορη σου, ξερω γω τι αλλο???? 3. Ο αντρας απο την αλλη?? και αυτος ...αγνος... μεχρι τα 30??? δλδ seriously??Toν ψυχισμο της που θα εχει καταστραφει απο την σεξουαλικη καταπιεση τον φανταζεσαι?????Τι διαβαζουμε ...... εντιτ: και επειδη οι 5 πρωτες γραμμες του ποστ σου ειναι τελειως φυσιολογικες/νορμαλ, πες εν τελει ποια γραμμη θες να περασεις με το ποστ σου.
FedonasP Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Πάντως αν θέλετε τα παιδιά σας, ή οι έφηβοι να ειναι πιο "συντηρητικοί" θα πρέπει όλοι μας να είμαστε έτσι... Children see, children do... Δεν ειναι αναγκαία η τηλεοραση για να κάνεις κάτι που έρχεται εκ του φυσικού σου. Για να συμπεριφέρεσαι ομως ως κάφρος στα 15 σου, ειναι θέμα γονέων, οικογενειακού περιβάλλοντος και γενικότερης κοινωνικής δομής. Τη στιγμη που σε όλους μας αρέσει να πηδάμε συνεχώς και το επιδεικνύουμε οσο μπορουμε, μη περιμένουμε οι έφηβοί μας ή τα παιδιά μας να συμπεριφέρονται καλύτερα. Δάσκαλε που δίδασκες πάει... Όχι εμενα δεν μαρεσει... ok με γοητεύει η ιδέα το να είμαι ο γαμιάς της πόλης και να κάνω ομαδικά (μονο με γυναίκες ) κτλ... αλλα μονο σαν ιδέα πιστεύω γιατί στην πραγματικότητα θέλω να έχω απλά διπλα μου έναν άνθρωπο που να με καταλαβαίνει να με εμπιστεύεται να πιστεύει σε εμενα και να με στηρίζει έναν άνθρωπο που να με ανέχεται... το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να περάσει καιρός για να πεις ότι όντως τον βρήκες τον άνθρωπο αυτο και ότι οι γυναίκες είναι πολύ δημοφιλείς στον συγκεκριμένο τομέα άρα και πιο εύκολο να σου την κάνουν... μπροστά η πίσω από την πλάτη σου. όλα αυτά τα "θέλω" πιστεύω είναι κυρίως από την τηλεόραση... δεν νομίζω να έχει κανένας πραγματική ανάγκη να γαμάει χωρίς συναίσθημα ότι βρει μπροστά του... αν δεν βγαίναμε έξω να μεθάμε και αν δεν βλέπαμε τηλεόραση πιστεύω ότι τα πράματα θα ήταν πολύ πιο ήσυχα... και οι άνθρωποι πολύ πιο ευχαριστημένοι τα διαζύγια λιγότερα κτλ
fylatos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 συνηθως προτιμω να διαβαζω το ινσομνια' date=' αλλα δεν αντεξα: 1. Ποιοι αλλοι εχουν την ιδια αποψη και ποσοι ειναι!!!! 2. Δλδ σοβαρολογεις?Αυτο θες απο τις γυναικες, εν δυναμει κορη σου, ξερω γω τι αλλο???? 3. Ο αντρας απο την αλλη?? και αυτος ...αγνος... μεχρι τα 30??? δλδ seriously??Toν ψυχισμο της που θα εχει καταστραφει απο την σεξουαλικη καταπιεση τον φανταζεσαι?????Τι διαβαζουμε ......[/quote'] 1. Δεν ξερω ψαξε να το βρεις 2. Εγραψε οτι απλα θελει η 15 χρονη κορη του να προσεχει και σαν ανηλικη να μην τα φτιαξει με εναν 2πλασιας ηλικιας. Ειναι τοσο κακο; Αρα ειναι οκ και μια 12χρονη να εχει σχεση με εναν 24χρονο γιατι ειναι πιο ωριμη απο τους συνομηλικους της. 3.αν δεις τι γραφει, λεει οτι δεν θα την καταπιεσει γιατι ετσι κι αλλιως θα τα κανει πισω απο την πλατη του. Και εδω θα σε ρωτησω. Ολες οι δεκαπενταχρονες κανουν σεξ επειδη το θελουν; Επειδη εχουν αναγκη αυτη την ικανοποιηση; Ποτε φασωθηκαν, ποτε ερωτευτηκαν, ποτε εμαθαν τι τους αρεσει; Απλα πανε στο σεξ χωρις ενδιαμεσα σταδια. Αυτο δεν ειναι καταπιεση; Το να ερχεται μια ομορφη 15 χρονη και να λεει μπροστα μου οτι ενω αηδιαζει θα κανει σεξ γιατι εκαναν οι φιλες της ειναι οκ; Sent from my MotoA953 using Insomnia
Cossutius. Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Χαχα...βρε Fedona αν και συμφωνω σε ολα μαζί σου, διαφωνω μονο στο θέμα ανάγκης. Δυστηχως η ευτυχως ειναι εκ του φυσικου μας να πηδαμε είσαι με αίσθημα είτε χωρίς. Εμεις επιλέγουμε ανάλογα με το τι μας βγάζει ο άλλος hexenlord Η προταση που έγραψα ειχε χιουμοριστική σημασία. Οτι ναι μεν και εγω θα ηθελα ξέρω γω να έχω πολλά λεφτά αλλά αυτο ειναι ουτοπια. Αλλα μιας που το ξεκινησες ας συνεχίσουμε σε χιουμοριστικο τονο. . Ποιοι αλλοι εχουν την ιδια αποψη και ποσοι ειναι!!!! Oι μανάδες και οι πατεράδες ολου του κόσμου? Πλάκα με κάνεις αδελφέ?? Αν μαθενε ο πατέρας σου οτι η αδελφη σου π.χ. έχει γκομενο στα 18 της θα το επαιρνε μια χαρά? Το κοριτσάκι του μπαμπά με άλλον άντρα?? Ποιος ειναι άνετος? Προσπαθουμε σα γονεις να ειμαστε άνετοι. Δε σημαίνει οτι ειμαστε. Ο ιδιος ο πατέρας της γυναίκας μου, μου το έχει πει..."Οταν σε γνωρισα ηθελα να σε πλακωσω στις σφαλιάρες...το κωλοπαιδο που ηρθε να πάρει το βλαστάρι μου"...χαχαχαχαχα 2. Δλδ σοβαρολογεις?Αυτο θες απο τις γυναικες, εν δυναμει κορη σου, ξερω γω τι αλλο???? Θέλω να ειναι σοβαρή και να ξέρει τι κάνει. (αν γινόταν βέβαια να μη μου τη πήδαγε κανένας κάφρος και να ειχε μια σοβαρή σχέση μονιμη απο μικρή ηλικία, θα το προτιμουσα, αλλά επειδη ξέρω πως αυτο δε γίνεται, το παιζω άνετος 3. Ο αντρας απο την αλλη?? και αυτος ...αγνος... μεχρι τα 30??? Oχι βέβαια...Ο μαμιας της οικογένειας? Το αγόρι του πηδήκουλα μπαμπά? Το τέκνο του μαμια πάσης Ελλάδος παρθένος μέχρι τα 30??απαπαπαπαπαπαπαπα.. Απ τα 10 ας πηδάει τις κορες των άλλων για να κάνει φιγουρα ο μπαμπάς και να λέει τι γιο τσαραπου έχει Ασφαλως αστειεύομαι. Τα ιδια ισχυουν και για το αγόρι. Θα γουσταρα να ειναι ωριμος, να προσέχει στο σεξ, και να μπορέσει να βρει συντομα μια μονιμη σχέση, χωρις ταλαιπωρίες. Ειναι κάτι που δε θα το αποφυγουμε ως γονεις, ειτε για αγορι ειτε για κοριτσι. Ας ειναι τουλάχιστον οσο πιο "ανώδυνο" γινεται για εμάς..χαχαχα fylatos thanks για τις επεξηγήσεις που έδωσες
FedonasP Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 btw με όλα αυτά που λέμε το παιδί παίζει και να έπαθε ψυχολογικά προβλήματα η να είπε άσε τους μαλακες να λένε τα δικά τους και να σταμάτησε να διαβάζει χαχαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις